עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

תגידו מישהו יודע איזה סיגנון מישחק יהיה : Darkstar One לפי זה - זה ניראה כמו שילוב סיגנונות של STAR WARS וSTAR TRAK מחוברים ביחד טוב וגם יצא או עומד לצאת הדמו ככה שמי ששיחק בדמו בבקשה תיתנו ביקורות על הדמו שנבין איך המישחק בקיצור איזה סיגנון המישחק באמת? ואיך הדמו? דרך אגב הדמו שוקל איזה 900+ מגה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by homart,

אהלן!!! הגעתי לשלב האחרון, שוולד נמצא למעלה על הנברשת ואני למטה, הורדתי אותו מהנברשת (יריתי בפינםי הכתובים) ועכשיו הוא נמצא קצת יותר למטה והוא לא מפסיק לזרוק עליי את הפצצות האלו..... מה עושים בשביל לגמור?? זה נראה שאני יכול להמשיך ולהתחמק מזה שנים!! תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש חניות און ליין (אתרים) שמוחרים עדיין CS?? ולא FREAK לא מוכר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מישהו מכיר את המשחק הזה? [אחי מכנה אותו משחק הסיני אמר משהו חבלזזזז.....] הורדה:[הסבר של אחי פשוט הסבר לילדים קטנים] נכנסים לפה- http://www.avaonline.jp/download/ יש עיגול אדום וירוק ירוק הורדה! אדום הרשמה! לוחצים על אדום להרשמה נכנס לאתר מבקש לרשום איימל בחלון רושמים איימל נכנסים לאיימל מאשרים אותו לוחצים על האתר שקבלתם באיימל ונכנס לאתר הרשמה 1 -שם מישתמש ליכנס למישחק, 2 ו3- קוד, 4 -כינוי למישחק , 5 6 -כל השאר סתם תאריך מין וסיום! זה סרטון הרשמה לכל אלה ששוברים תראש! http://www.mysterica.de/video/IVQv2C...ion_Guide.html אחריזה כבר תורידו תמיחשק גיגה וחצי מהעיגול הירוק תתקינו יעשה הבדייט ואז תכנסו כבר לאתר תשם שלכם ואז תראו באתר באדום GAME START תלחצו יוריד…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by tyk,

אהלן לאחי יש מחשב לא רע בכלל 4 gb זכרון וכרטיס מסך 8600gs 512mb הוא מנסה לעלות את המשחק באיכות הכי גבוהה והמשחק עולה אך איטי בפונקציה הבינונית המשחק טוב אבל איכות ירודה למישהו יש מושג עם זה חומרה או בעיה בהגדרות הכרטיס? המון תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by ALEX.P,

יש מפות במשחק רב-משתתפים שלא פועלות למשל אני נכנס למפה של stalingrad וזה פשוט קופץ לי מהמשחק

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  7. אהלן רציתי לדעת את כמות האנשים שמשחקים באינטרנט ב רייבו סיקס ווגס בכל העולם בערך ואת סגנונות המשחק שיש במולטיפלייר אני שואל את זה כי אני שחקן ותיק של המשחק RAVEN SHIELD וכיום אין לי עם מי לשחק שם כי זה כבר ישן ואני שוקל לקנות את וגאס כי יש סיכוי שזה אותו סגנון תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  8. ברגע זה יש לי מסך CRT 17" שהרזולוציה המומלצת שלו היא 768*1024 ובמשחק אני ממש יכול לראות את הפיקסלים זה נוראי! לדוגמה: כאשר ישר שנמצא בשיפוע מאוד מתון אני רואה אותו מקווקוו. זה נראה בערך ככה: | | | וניסיתי להעלות את הרזולוציה ולעשות כל מיני, אבל זה לא עזר. אני אשמח לקבל רעיונות - לדוגמא אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לשים AA

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by rikus,

אני מניח שכולם כאן שמעו על התעשיה הזאת, שלא ברור אם היא משגשגת או מדשדשת, אבל מה שבטוח שכמה אנשים בעולם הצליחו למתג את עצמם מספיק כמו יוצרי זומה או שאר משחקי ה CASUAL. בעידן של היום יש מספיק בוני משחקים ומיני תוכנות עריכה למשחקים חינמיים שמאפשרים לכל אחד ליצור משחק, אם יש לו מספיק סבלנות וזמן. זה די דומה לתופעת כמות הלהקות שקיימת בMYSPACE בארץ הקטנה שלנו, אני לא יודע מספרים אבל זה הרבה. מה רציתי? סתם, לדעת אם יש כאן מישהו מספיק עם אידיאל ותחת באמת לשבת ולעשות דבר כזה בארץ ואם הוא הגיע לשלבים מתקדמים בפיתוח. יכול להיות שאני מדבר לעצמי, אבל בחו"ל התופעה היא ממש ענקית. הנה סתם כתבה של מפתחי משחקי הRPG האינדי בחו"ל ומה שהם חושבים על כל הרעיון: http://rampantgames.com/blog/20…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by LeftRight,

התקנתי את המוד סבבה אבל הוא לא עובד לי בתוך המשחק.. (שרת ביתי) ואיך אני עושה את עצמי אדמין? ועוד שאלה... אני לא מליח לדבר במיקרופון..הוא לא פועל לי..וגם שלפעמים הא פועל אז שומעים ממש חלש.. יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. זה המשחק היחיד ששיחקתי ב-5 שנים האחרונות(לא כולל כל מיני FIFA, PES, NFS, NBA כמובן) שממש נהנתי מהעלילה שלו ורציתי לדעת האם יש איזשהו תיכנון להוציא עוד משחקים בסדרה הזו. תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by lesForce,

מכיוון ש-COD4 לא יעבוד לי על המחשב אני חוזר לcall of duty2 \ ;D פעם שיחקתי עם סידיקיי מקורי של חבר אבל מחקתי את זה מהמחשב והוא איבד את המשחק... אז עכשיו אני מוריד את המשחק מהאינטרנט . השאלה אם אני יוכל לשחק באינטרנט גם בפרוץ? אם כן , למישהו יש מדריך או איזה פאצ' שיוכל לסדר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by elad-k1,

יש לי רמקולים 5.1 ואני שומע בגיטאי רק ב2 רמקולים מישו יודע לגבי זה משו ??

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by uriz,

אהלן. רכשתי את המשחק מבאג לפני כמה ימים. מאז בכל פעם שאני מנסה להתחבר דרך אחד מהשרתים של פאנקבאסטר המשחק מתחבר בהצלחה, וכעבור רגעים ספורים (בדרך כלל דקה שתיים) השרת זורק אותי החוצה ומודיע לי ש: " Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ***** (for 0 minutes) ... No Packet Flow" חפשתי את הבעיה וניסיתי לפעול לפי מה שכתוב פה ללא הועיל (הבעיה נשארת)יש למשהו רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by The Dom,

אני משחק בבאטל פיאלד 3 ימים(וקיבלתי מדליית כסף עליתי רמה 1 וקיבלתי את הבייסיק של החייל נגד הטנקים-אבל עזבו את זה ) ומידי פעם כשאני מתחבר לשרת ואני עושה join game זה יוצא לי מהמשחק!!!!!!! משהו יכול לעזור לי?!?!?! תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by -=Extazi=-,

אני רושם שאלה למה המנהלים מורידים לי אותה אני רוצה תקישור של המשחק Desperados בבקשה בפעם השניה!!!!! ואללה מי שיביא לי תמשחק אני יפצה אותו

18. Started by DRz,

אני מחפש שותפים למשחק... (מרוצי אופנועים אוןלין) למי שמעוניין: 233723348. יום טוב.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by Shmoolik,

הבעיה היא שפשוט כ-ל הזמן המשחק כאילו ב SLOW MOTION ואני לא יכול לשחק נורמאלי! ניסיתי גם להתקין את ה PATCH של DEVIANCE , אבל לא עזר. מישהו אולי יודע מה אני צריך לעשות ? אני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה תודה.

20. ^^^^^ בגלל זה המפתחים של DIRT, יש למשחק ממש אותם דרישות ושמתי לב שהוא מנצל את שני המעבדים(100% שימוש), לא יודע אם הוא עושה את נבון אבל הוא עושה את זה, אני בינתיים מקבל לרוב 25-26FPS כי המשחק מוגבל ל30, בהגדרות הבאות: 1024^768 על2XAA+8XAF הכל על HIGHEST עם כל האופציות על V חוץ מVSYNC, המינימום שקיבלתי היה 20FPS בתוך המנהרה בתחילת המשחק, אולי אני טועה אבל אני סבור שהכרטיס מסך שלי יכול להוציא הרבה יותר מזה, טוב אבל זה פורט מה לעשות? ד"א המשחק מתחיל בדיוק איפה שהדמו התחיל מן הסתם, הוא כיפי ואני אתחיל לשחק בו היום בלילה, אז שתפו אותנו מה דעתכם על המשחק ואיך עובד אצלכם :yelclap:

• 79 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by Jeka90,

איך אני שם את המשחקים על ההגדרות הכי הכי גבוהות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  22. Started by GKJoker,

שלום אני גדי.. אני מעוניין להקים קבוצה קטנה למשחק מקצועי ושקט עם אנשים רציניים בטימספיק למטרות כיף אשמח אם תצרו קשר בלי לבלבל את המוח למשוחררי צבא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MilkMan,

ראיתי כמה אנשים עם ראנקים, ואני רואה שאין שרתי RANKED, אז איך משיגים נקודות?

24. האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by tania131,

היי שמעתי שזה משחק ממש יפה, ואני רוצה לדעת רק מה המטרה שלו כאילו איך מסיימים את המשחק? הרי זה משחק תפקידים שנדמה לי עולים רמות על ידיד הריגת מפלצות ועשיית קווסטים אז איך בעצם מסיימים את המשחק הזה? וגם דעות על המשחק יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.