עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זה לא משחק ישן, הייתי בטוח ששיחקתי בדמו שלו כבר לפני שנהף זה מתחיל בחוץ כזה ואז נכנסים למערה?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  2. אני מעוניין לצרוב סרטונים ותמונות לPSP ואני לא יודע אם אפשר להשיג דיסקים כאלה ואם בכלל אפשר לצרוב אם צורב רגיל \ DVD

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by tomerbd,

כשאני מתקין את המשחק הוא אומר לי שהוא לא מצליח להעתיק קובץ מסויים, יש לי מספיק מקום בדיסק, הדיסק של המשחק לא שרוט או מלוכלך וניסיתי בעצמי להעתיק את הקובץ והצלחתי. תמונה: (מצטער על האיכות פשוט רציתי שזה יהיה קובץ קטן) תודות לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://www.kotaku.com/gaming/wii/wiis-banging-drum-demo-174868.php :

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by evy,

התקנתי את fear ,הכל טוב ויפה,רק שסאונד של דיבור לא נשמע.האנשים במשחק מדברים,אבל לא שומעים אותם.. אולי לעוד מישהו קרה אותו מקרה? ואם כן,איך סידרתם את זה?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  6. קניתי תמשחק כבר דיי ממזמן לפני כמעט שנה בערךאבל פשוט היה לי כרטיס מסך עלוב r9600 עכשיו יש לי 6800gs ואני רוצה לשחק תמשחק גם ברשת ואין לי מושג איזה patch להתקין לו יש ברשת כל כך הרבה... מה לעשות ? מה להוריד ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by duk4u,

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי. נתקעתי בשלב שלאחר קרב יריות על הגגות קפצתי על צינור של אוורור מישם לבריכת מים. יצאה לי הודעה שאני צריל לחפש דרך לחזור לבניין הראשי. אבל כל הנסיונות עלו בתוהו. אשמח אם מישהו יכול לתת לי את הפיתרון...

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by DS,

קראתי בגיימר שלווי יהייה משחק כל יום וואו. הם אמרו שאפשר להוריד את זה מהווי וגם אני עדיין לא מבין חוץ מCOD איזה משחקים בלעדיים יהייו לוי

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. האם חייבים צ'יפ כדי להפעיל צרובים או שיש כזה דבר שנקרא דיסק הפעלה שמאפשר להפעיל צרובים?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by yotam360,

איך אני משחק בו סינגלפלייר??? אני יודע שהיא שאלה מטומטמת אבל אני לא מצליח...

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by summer69,

רק בשביל ידע כללי, אני מריץ את המשחק עם Radeon 9000 PRO עם ViewSonic P220F גודל 21 אינץ'. התחלתי את המשחק, והוא כולו חשוך כמו לא יודע מה.... כל הזמן אני עם הפנס וגם זה בקושי עוזר... נכסתי להגדרות, שיחקתי עם הGamma ("כתוב שצריך להזיז את המד עד שרואים את ה3 שורות של הטקסט, שמתי על הכי בהיר ועדיין לא רואים כלום) ניסיתי גם לשחק עם ההגדרות של המסך, לא עוזר... אגב, ראיתי שהכי בהיר לעשות זה שהgamma תיהיה על 1.6, אז בטח יש פקודה בקונסול שאפשר לקבוע איתה בהירות יותר גבוהה, או שאני טועה? תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב: מה הפקודה שאיתה קובעים את הMax FPS? tnx ahead.....

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  12. אתמול שיחקתי והיום זה אומר לי את זה : מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  13. אין ספק שהמשחקים של ימיינו מתחילים לראות מדי יום יותר אמיתיים, אם מסתכלים 15 שנה אחורה, רואים איזה התקדמות עבר עולם המשחקים אין ספק שהמשחק הכי יפה היום הוא CRYSIS הוא נראה פשוט מדהים, וזה גורם לחשוב איפה עולם המשחקים יהיה בעוד 15 שנה, אז הנה תמונה ליד תמונה, מצד ימין תמונה מהמשחק, ומצד שמאל תמונה אמיתית

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם למי ששיחק במשחק ועבר אותי אני תקוע בקטע בו אני חוזר לבית הכלא לפתוח את הכספת אני צריך להכניס את הקוד שנימצא ביומן של קפטן מארש. הבעיה שהקוד הוא בתאריכים וניסיתי מלא אפשרויות ועוד לא עליתי על האפשרות הנכונה. מישהו יודע את התשובה? אגב משחק ענק

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Coca Cola,

אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by kip,

הגעתי לפרק השמיני, הוא מתחיל ואז נתקע, כאילו יש טיסת מסוק של שעה. יש סאונד וגם זז לאט אבל לא מגיע לשום דבר... קרה למישהו? ניסיתי להוריד את הביצועים אבל זה לא עזר. :s05:

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אני פאן בויס של נינטנדו ואני לא מכחיש את זה אבל הם עשו דבר שקצת מעצבן אותי- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3262370,00.html אם הם כבר שוכרים עורכת דין בישביל אתר מפגר בארץ אז לפחות שיקימו נציגות ויתחילו לעשות יבוא רישמי (האמן) אבל למה איכפת להם מאתר קטן בארץ מסריחה כמו ישראל?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by dannyboy,

שלום רב, קנו לי psp בהונג קונג שכתוב עליו (ובספר הדרכה) שהוא תומך במשחקים מאיזור 3 ומאיזור all , בנוסף לpsp קנו לי גם משחק שכתוב עליו איזור 1 והוא עובד. האם הכוונה ב-ALL שהpsp תומך ב umd מכל מקום? אני שואל כי עוד שבועיים אני טס לארה"ב ואני פוחד לקנות שם משחקים שלא יפעלו לי. תודה מראש (ולילה טוב...תראו מה השעה ) דניאל

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by avivlevy,

אני ממש בהחלה אחרי שהמלך מת ואני יוצא החוצא.... איך אני שם נשק? אני יכל בכלל ? יש לי בחפצים נשקים אבל אני לא יודע איך שמים אותם!. ועוד משהו יש איזשהי דרך לשים AA+HDR?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by הגורל,

רוצים להיות לוחמים? כאלה עם שיריון חרב קסדה וכול מיני חפצים מימי הביניים? אפילו לשלוח קסמים שמנצחים את כולם? אם אתה רוצה, הגעת להודעה הנכונה משחק הרשת "הגורל" הוא המשחק שנותן לך את כל מה שרצית במשחק אחד!!! את\ה יכול להיות דמות מתוך מספר דמויות לוחמים או לוחמות מימי הביניים, אתה יכול לקנות חפצים שונים מתקופת ימי הביניים כמו חרב, קסדה, חגורה וכל מיני חפצים אחרים, יש מפלצות אשר מולן אתה נלחם וקבל כסף דמיוני של המשחק אשר בו תוכל לקנות כלי נשק וקסמים. משכורת חודשים אשר גם משמשת לקניית חפצים. בקיצר כנסו למשחק הרשת "הגורל" http://game.battle.co.il

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. ***ספויילר*** (למי שלא סיים, לא שיש כאלה) אני עכשיו במשימה של השוד, סיימתי את כל החלקים ונשאר לי רק הקטע עם החברה וה-key card. התחלתי לצאת עם המילי הזאת, אבל הייתה לי את החברה הראשונה מ-los santos (שאיתה ד"א לא יצאתי אפילו לא פעם אחת) וכשאני מסיים את הפגישה במסעדה לדוגמה, החברה מ-los santos כל הזמן נתקלת בי, מדברת עם מילי ומבריחה אותה (כתוב לי בהערות לברוח לה, ניסיתי לפחות עשרה פעמים וזה בלתי אפשרי). אז אחרי חשיבה קצרה, נסעתי ל-los santos, יצאתי עם השחורה (אני חושב שקוראים לה דניס, נו לא משנה...) והרגתי אותה. עכשיו הכל טוב ויפה ואפשר לצאת עם מילי כמו בנאדם. עכשיו הקטע שאין לי כוח לשטויות האלה. (בפגישה האחרונה לקחתי אותה לדיסקו, והריקוד לא יצא לי טוב). עכשיו לשאלות: …

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by kinggil,

לראות עד הסוף בשביל להבין http://video.google.com/videoplay?docid=-2981105389557640600&q=BF2

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  23. אמרתם שהוא יצא ב-9 במאי..

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by stone cold,

תגידו מישהו יודע איזה סיגנון מישחק יהיה : Darkstar One לפי זה - זה ניראה כמו שילוב סיגנונות של STAR WARS וSTAR TRAK מחוברים ביחד טוב וגם יצא או עומד לצאת הדמו ככה שמי ששיחק בדמו בבקשה תיתנו ביקורות על הדמו שנבין איך המישחק בקיצור איזה סיגנון המישחק באמת? ואיך הדמו? דרך אגב הדמו שוקל איזה 900+ מגה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. אורח McCartney

סוני:ה- PS3 היא מחשב לכל דבר שלשום ציטטנו בכיר מסוני שבטוח בהצלחתה של ה- PlayStation 3, אתמול בכיר אירי שקצת פחות אופטימי, והיום נגוון, ונספר לכם על משהו שלדעתי האישית, הוא קצת מדאיג. קן קוטוראגי, האיש המפקח על העסק שנקרא PlayStation, דיבר עם האתר היפני Impress Watch, וחיזק את הטענות של פיל הריסון מהשבוע שעבר לפיהן הקונסולה החדשה היא לא אחרת מאשר מחשב. "אף פעם לא אמרנו שאנחנו משחררים מכונת משחקים. ה- PlayStation 3 היא בבירור מחשב. עם קונסולות, אתה צריך לקצץ באפשרויות כדי להפחית בעלויות, אך עם מחשב, אין כך הדבר", מגלה קוטוראגי. "מכיוון שה- PS3 הינה מחשב, יותר חשוב לנו להתעדכן בטכנולוגיות החדשות, מאשר לשמור על מחיר נמוך. אם טכנולוגיה חדשה תגיע למחשב, אז ה- PS3 תסתגל, ותכ…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.