משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מתחיל משחק , אז אחרי שהסרט פתיחה נגמר , זה יוצא לי אוטומאטית לדסק-טופ , ואם נגיד אני באמצע הסרט פתיחה מפסיק אותו , אז המחשב נתקע לי. ניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס מסך ולא עזר לי כלום. אם מישהו נתקל בזה , ויודע איך לעזור , אז תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא פריזים שלמים שדורשים ריסט. שיחקתי קרייסיס ופתאום היה כזה תקיעה של שנייה והמשחק חזר לעבוד רגיל, לאחר 20 דקות זה קרה שוב. לפתע המשחק והסאונד נתקעים אבל זה לשנייה האם זו בעיית חומרה או תוכנה? כי בדיוק פירמטתי את המחשב... מפרט משחב בצד.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, כבר מזמן יש לי את הבעיה הזו, לא משהו רציני אבל רצוי למצוא פתרון... באונליין, בכל פעם אחרי טעינת המפה, במשך כ30-60שניות אני מקבל סטאטרינג קליל, אחרי כחצי דקה-דקה הכול נעלם. המשחק עובד על הגדרות מקסימליות על הרבה מעבר ל180FPS. הסטאטרינג נוכח גם בתדרי הסטוק של הכרטיס וגם בOC הנוכחי. /pb_ sleep 500 לא עזר משחק עם ההגדרות, VSYNC וDUAL VIDEO CARDS גם כן לא עזרו יש לכם רעיונות? :
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם חייבים צ'יפ כדי להפעיל צרובים או שיש כזה דבר שנקרא דיסק הפעלה שמאפשר להפעיל צרובים?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחק שלא יגמר ברגע שמישהו מובס בקרב. אני מחפש משחק שיהיה המשכי, שיתן לי מקום להתפתח ובאמת ליצור משהו. להקים חברה שתתפתח ותתפרש ברחבי העולם, ובנוסף שיהיו קרבות כמובן. משחק שמשלב סימולציה ואסטרטגיה. אני חשבתי על the settlers, אבל אני ישמח להמלצות שלכם. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקעתי בשלב 3 במשחק פיר בחלק 2 של שלב 3 אני מדבר על פיר הרגיל (לא ההרחבה) יצאתי כזה החוצה מהדלת שהיה כתוב exit הרגתי את כל האוייבים שם ולא קורה כלום ואין לאן ללכת...... יכול להיות באג במשחק??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה? הכל טוב? יופי רציתי לדעת אם המחשב הנוכחי שיש לי יכול להריץ כמו שצריך את המשחק windows 7 64 intel core i5 haswell 3.0GHz AMD Radeom 7790 1GB הזיכרון אצלי זה בעייתי כזה הוספתי עוד 4GB לא באותו תדר: 4GB 1600 4GB 1333 דהיינו 8GB 1333 תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים!! :cheesy:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה אני מרגיש שהשלבים עולים לי לאט ויש לי מחשב חדש !! מעצבן.......
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל את call of duty 2 ואת elder scrols 4 בויסטה. גם לא את farcry. ניסיתי לחפש patch באתרי המשחקים ולא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם, לא נשאר לי המון זמן לפני המטרה הבאה, אז צריך למהר. קוראים לי מתי, ואני עוסק ב"עבודה מלוכלכת". אתם יודעים, מסוג העבודה שאם אני אספר לכם עליה אני אצטרך לסדר לכם פגישה עם היוצר של Postal. בתחתית של בריכה. עם כרישים אוכלי אדם. וטבעת אש מסב.. בקיצור - הבנתם את הנקודה. אני פונה אליכם בגלל שאחרי סכסוך עם הסוכנות, החלטתי ללכת בדרך משלי (שימצאו מישהו אחר שיבצע עבודה מלוכלכת עבור שעות משחק ב-WoW). אני בעצם מציע את העזרה שלי לאדם הפשוט, שלא יכול להתמודד לבד אל מול הקשיים של המשחקים הנוראים האלו, שרק רוצים לראות את העולם עולה באש. אז ככה, אם יש לכם "בעיה" שדורשת "טיפול", אתם יכולים לשלוח לי הודעה סודית דרך הפרוטוקול המוצפן. אני קורא לו "דואר אינטרנטי" אבל אני חושב …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או F3ER כמו שמופיע בלוגו המשחק לא מפותח על ידי Monolith Productions אלא ע"י חברת Day 1 Studios, לא מציב ציפיות גבוהות במיוחד ההכרזה לכותר ההמשך היתה באפריל 2010 ומאז דחו את שחרור המשחק פעמיים ואמור לצאת חודש הבא יותר נכון ובמדויק June 21st in North America and June 24th in the UK סוף שנה שעברה שוחרר סירטון גיימפליי והגרפיקה (אותי בכל מקרה) לא הרשימה במיוחד: היום שוחרר טריילר לאונליין במוד שמזכיר את Left4Dead שנקרא- F**cking Run תשפטו בעצמכם
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כמה שיותר חדש ומציאותי - יותר טוב. תודה מראש. נ.ב. אבל גם ישן עדיף מכלום (:
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ב 18 לחודש גם מי שאין לו קונסולה יוכל סופסוף להינות מהמשחק הנפלא הזה! http://www.gamershell.com/news_63124.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק Counter-Strike Source אבל יש לי בעיה שאין סרברים בארץ ויש לי חרא פינג מישהו יודע מתי יהיה סרברים ל Counter-Strike Source בארץ?? מישהו יודע איך אני יכול לשנות שם ולכתוב נתונים באמצע משחק? כמו שב1.6 יש קונסול
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! קודם כל סליחה מראש אם רשמתי את האשכול בפרום הלא נכון אז אם אפשר לא לסגור אותו. הורדתי את המשחק Dragon Ball Xenoverse והתקנתי והכל אבל שאני נכנס למשחק אין קול בכלל- לא בסרטונים וגם לא במשחק עצמו. מחקתי והתקנתי שוב, וזה לא עזר. אפילו הורדתי מחדש את המשחק (הפעם גרסה אחרת- nosteam אם זה חשוב) ועדיין אין קול. בדקתי בהגדרות של המשחק והמחשב ועדיין אין קול. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את המשחק ומלבד זמני הטעינה של המשחק (ועוד יש לי 2GB זיכרון )ישנם 2 דברים מרגיזים: 1. למה בתחילת המשחק למרות שאני בוחר נשק אני כל הזמן נאלץ שוב ושוב לבחור נשקים?(אני יכול להבין שאולי אני בוחר נשקים לכל הקבוצה אך זה נראה לי דיי מוגזם מכיון שהתהליך לוקח לא מעט זמן). 2. במידה ונהרגים יש מצב לבטל את הספירה לאחור עד ששוב מתחיל המשחק?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי תמשחק אבל גם כשאני בוחר את כל הנשקים שיהיו אין לי במשחק את הבננה שמתפצלת לבננות ואחר כך מפוצצות חזק או החמור שהיה נופל מהשמיים והיה עושה חור ??
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק שנקרא sheep dog and wolf. אשמח אם מישהו יכול לתת לי מידע היכן ניתן לרכוש אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחפש שותף שישחק לא מי יודע מה רציני רק לחוות את התחרותיות נכון גם אני לא אוהב להפסיד אבל העיקר ההישתתפות (מה הבעיה גם בלנצח) מחכה בטים ספיק לבקשות או כאן.... ZaBaRi
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את המשחק (דמו) דרך הסטים המקורי שלי . בשלב הראשון כשאני רוצה לבחור איזה תפקיד אני יהיה - לא משנה איזה כפתור במקלדת אני לוחץ- המשחק יוצא זה כול כך מתסכל זה קרה כאן לעוד אנשים - זה רק אצלי? ואיך אפשר לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התקנתי פאר קראי ויש לי כרטיס 7800 gt ושאני משחק יש כזה קטעים במשחק שהאדמה ניראת בצבע שחור ולא רואים את האדמה ,ואז פתאום רואים... זה ניראה לי באג במשחק.. הורדתי כל מני פיקסים למינהם.. אבל זה לא עזר משהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי סים סיטי 4, לאחר שהתקנתי אותו, והכנסתי את ה CD (המקורי! לא צרוב!) כי לשחק המחשב חשב למשך כמה שניות כאילו הוא טוען את המשחק, אבל לאחר כמה שניות לא קרה כלום, המחשב הפסיק לחשוב, ולא טען את המשחק, ולא הראה שום שגיאה, מישהו יודע למה? יש לי XP ואת שאר המפרט ניתן לקרוא בצד. תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! פרק חדש וחגיגי והפעם משהו מיוחד ובאמת יוצא דופן - מכונת ה"ארקייד" של גולדסטאר, אולי האחרונה מסוגה, בתיעוד נדיר ומעמיק. תהנו חברים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתחיל עוד 10 דקות יש לי 8 מפתחות מי שרוצה לשחק איתי צריך מיקרופון וניסיון במשחקי באטל רויאל Steam->Redsiskin
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה משמש הSTEAM ? צריך להתקין אותו כמו דיירקטאיקס? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 7.1k צפיות
-