עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MaLaWaH,

[ATTACH=CONFIG]5680[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ha_miki,

איזה באסה אני בא היום לשחק WAR ROCK וזהו נגמר הבטא אי אפשר לשחק יותר !!!! עד שהגעתי לשלב 10 ..... יש כאן עוד אנשים ששיחקו ? לאיזה שלב הגעתם ? אני משחק בערך חודש

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני יודע שזה משחק ישן אבל פשוט התגעגעתי אליו אז התקנתי אותו ומשום מה הוא כל כמה זמן סוגר תמשחק, יעני קורס לי. נסיתי כבר להחליף דרייברים לשחק בתצוגה אבלך כלום לא עזר. יש למשהוא פיתרון??? יכול להיות שזה בגלל שהXP שלי הוא SP2 ????

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by ariel-ro,

קיים משחק ג'יפים ישן שהשם שלו הוא 4X4 EVO 2. יש אתר שיש בו המון ג'יפים להורדה ומסלולים. מישהו מכיר?(גיגלתי, אבל לא מצאתי) אריאל

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היי מחפש משחק FPS שיעביר לי את הזמן הפנוי עד אשר RO:HOS יצא. כמובן שבזמן האחרון נתקלתי ביותר מידי בעיות עם ה-012 במשחקי MMO ו-STEAM. מבקש הצעות מאנשים שבאמת יכולים להציע משחק טוב שיעבוד לי בצורה כמה שיותר טובה. המשך יום נעים!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by Sargon,

רציתי להוריד את SF4 לIPAD שלי אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחנות האפליקציות על הIPAD שלי. יש מצב שSF4 לא נמכר בישראל? https://itunes.apple.com/us/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8 עריכה: מסתבר שSF4 זמין רק למכשירי IPHONE ו IPOD ולא לIPADS.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מאחר והבעיות בפורט המדובר הולכות וצוברות תאוצה והבלבול הוא רב מה שגורם להדיון הראשי שוב להתמלא בבעיות מהסוג הזה של התאמה אני פותח דיון שיתרכז אך ורק בבעיות ובהתייעצויות בנוגע לבעיות הטכניות שלו. בעיות תאימות של כרטיסי-מסך בעיות דרייברים בעיות של תאימות המעבדים בעיות סאונד טלאי כזה או אחר הכל ישאל כאן בכל הנוגע לשאלות על המשחק עצמו, אנא שאלו בדיון הראשי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380565.0 דרישות מערכת : Minimum System Processor: Intel Core 2 Duo E4300 / AMD Athlon64 X2 4600+ Display Card!: NVIDIA GeForce 7900 256MB / ATI Radeon X1900 256MB Memory: 1536MB Free Disk Space: 16GB Operating System: Windows Vista SP1 / Windows XP SP3 Recommended System …

• 987 תגובות
    • 128.4k צפיות
  8. Started by duk4u,

כיצד אני מפעיל בחליפה שאינה חדירה לכדורים או, שהופכת לבלתי נראה. ב suit mode רשום toggle 4 אבל לא מפעיל לי כלום. אשמח לתגובות.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם יש פרטים חדשים על המשחק gta v תאריך יציאת המשחק או דרישות מערכת וכו'? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  10. שלום לכולם, בחודשים ינואר\פברואר יתקיימו שני טורנירים לליגות Bronze/Silver/Gold/Platinum. הטורניר בחודש ינואר יהיה טורניר אחד גדול שאליו יוכלו להרשם עד 128 איש. במידה והפורמט לא ירוץ חלק, נשקול פיצול טורנירים בחודש פברואר. הטורניר לחודש ינואר יתקיים ביום חמישי, ה-19/1 ויתחיל בשעה 19:00. שימו לב שהשעה השתנתה וגודל הטורניר השתנה! סיבוב צומצם ובהתאם השעה נדחתה כדי שיותר אנשים יוכלו להירשם, אז יאללה להירשם! התנהלות הטורניר – הטורניר ינוהל באתר z33k. לרובכם אמור להיות שם משתמש כבר, אך במידה ולא, אנא גשו וצרו אחד בהקדם - http://www.z33k.com/users/sign_up. מהסיבוב הראשון (Round of 64) ועד הסיבוב השלישי (Round of 16), הפורמט יהיה Bo1. בחצי הגמר והגמר – Bo3. שימו לב כי יש …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by liav12,

הגעתי לסוף המשחק... סיימתי את המשחק בכך שהרגתי את הדרקון הענקי הזה, אך בסיום אחרי הכתוביות הוא יצא לי ל Main Menu של המשחק. השאלה שלי היא: אני לא אמור להמשיך לשחק במשחק? כאילו להמשיך את הסיפור בלחזק את הדמות, לבנות בית, לסיים את המשימות הקטנות וכו'? כי עדיין לא עשיתי את כל זה.. והאם יש תוספות למשחק? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by ולרי88,

http://www.gamershell.com/download_13278.shtml תהנו חברה אני יודע שהרבה אנשים ציפו למשחק הזה... גם אניייייייייייייייייייייי...!!!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. נדמה לי שהיה פעם פורט לא רע ל STREET FIGHT 2 EX 3D גרפית כמעט קרוב לטקן 3... אין כאלה משחקים ל PC? רק לקונסולות מגיע להנות מכאלה משחקים?(חברה רק אל תתחילו להתבכיין אם "אז למה לא קנית קונסולה")

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/total-war-arena-%d7%9c%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%95-%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  15. Started by CyberBot,

אני אהבתי אותו

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  16. Started by matrix66,

הגעתי לשלב אחרי הקטע עם הרכב שאני צריך לאגף מכונת יריה. נכנסתי לחדר דרך החלון למעלה ובחדר יש איזה לוח בקרה על המכונת ירייה ואין לי מושג מה אפשר לעשות איתו.. ניסיתי לירות עליו לזרוק רימונים וכו' וכל הדלתות ליציאה חסומות... זה נראה בערך ככה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. כי לפי איך שזה נראה בסרטים זה נראה אמיתי לגמרי.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. היי קיבלתי באן באחד משרתי COD5 ברשת. השרת הזה אהוב עלי ורוצה לבטל את הבאן. you are permanently banned from this server עשיתי את כל הפעולות שאפרט, ולא עזר לי כלום. מה עושים ? המשחק פרוץ כמובן והשרת הוא ציבורי פרוץ שעובד. החלפתי את הסיריאל של המשחק - לא עזר. שיניתי את האיי פי שלי - לא עזר עידכנתי PB לא עזר. הסרתי את המשחק + התקנתי מחדש - לא עזר. מה עושים? איך הם בכלל מזהים שזה " אני" גם לאחר הסרת המשחק + החלפת סיריאל ?? האם יש לשנות או למחוק ערכים בריגיסטרי או משהו אחר ? תודה חברים אשמח לתובנות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eido300,

אני עכשיו רוצה לחזור לשחק אחרי המון זמן שלא שיחקתי, ומשעמם לבד, יש כאן בקהילה שחקנים?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Oranili,

היה כתוב באתרים ... ש RADEON לא מריצים טוב את המשחק קאונטר סטרייק סורס יש לי X1950 PRO והוא 50 70 FPS.. זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  21. טוב אנסה לקצר כי זה ארוך.. אז ככה: לפני שנה היה לי מחשב בינוני ככה פנטיום 4 2.6 512 ראם וGeForce5700FXLE של nVIDIA . -התקנתי את פאר קריי אז ושאני נכנס לשלב הראשון איני רואה כלום מלבד מסך כחול בהיר למדי ואת תווי השטח של הסביבה הסובבת אותי,למשל:את תווי השביל,את הסדקים של השביל וכו'.(חוץ מזה שום דבר אחר פשוט הכל כחול). -לאחר התייעצות עם כמה חברים באותה תקופה (אני מזכיר שנה שעברה)הורדתי את הדריוור העדכני ביותר של nVIDIA והמשחק עבד כמו שצריך ללא שום בעיות מסוג כלשהו. -השנה(למעשה לפני 3 ימים)החלטתי לראות את המשחק על המחשב החדש שלי =] מפרט בצד. -הקנתי והכל נראה טוב בהתקנה-אך הפלא ופלא אותה בעיה בדיוק שקרתה אז בשנה שעברה. -עידכנתי את המחשב שלי בדריוורים העדכניים ביותר של nVIDIA …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by naki,

המשחק מתחיל בספריה של משימות צדדיות היסטוריות שלא קשורות לעלילה הראשיות... אחרי שסיימתי את חלק חמש קיבלתי הודעה שנפתחה לי משימה שם, אבל לא יודע איך נכנסים לשם כדי לעשות את המשימות האלה.. מישהו יודע איך פותחים את המשימות האלה? תודה!

23. התקנתי את המשחק והוא עולה אני רואה את הסרטים ואז במקום להכנס לMENU זה מחזיר אותי חזרה ל WINDOWS . יש למישהו מושג למה ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by LazyBoy,

אני כבר מזמן אומר שהשנה יגיעו חדשות לגבי SC2 ודיאבלו 3 והנה צץ עוד משהו. http://www.gamerevolution.com/news/view.php?id=2569

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by BreezeNET,

?? תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.