משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מאז שהתקנתי את ה-update fear_update_en_100-107_108 לא משנה על איזה מקש אני שם את הזום הוא לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 4 שרתים שונים מביסייטס, שבכולם אחרי מעל חודש נהיו לאגים ודרופים עד לרמה שאי אפשר לשחק. אני מחפש חברת שרתים חדשה, חשוב שהם יספקו גם ונטרילו אני מעוניין בשרת נעול עם 100 טיקרייט. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי רעיון למשחק המושלם. במשחק הזה אתם צריכים אינטרנט. המשחק יוצר עולם ווירטואלי - מין 'מפה' ענקית שיש בה הכל: עצים, אבנים, זהב, אוכל, בתים, חפצים, מכונות "אוכל", מכונות "שתיה". כל השחקנים במפה יהיו שחקנים אמיתיים. כאשר אתה מתחיל 'חדר משחק' - החדר נמצא שם לעד. [או עד שיהיה מנצח במשחק] המשחק מייצר עולם אקראי שיש בו הכל, מין עיר כזאת אבל אין לה קשר לעולם החיצוני. כשאתה מתחיל - אתה צונח לשם עם מצרכים מוגבלים [ בלי רובים ]. המטרה במשחק? לשרוד. איך? תמצא לך בית. תמצא לך ברית עם כמה אנשים. תארגן לך אספקה. תבנה חומה מסביב לבית \ כל דבר אחר - עם המון אפשרויות של בניה [חומה, מיטות, סולמות, קופסאות איכסון, נשקים - חרבות עץ וכדומה.] יהיה לך סקילים שונים של בניה - כאשר בנית מספיק XX…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש את משימה 7 (נדמה לי) זאת עם הטיל שצריך להרוס את הבסיס שלו.. עכשיו אני שעה מפציץ אותו עם רימונים, מטענים, טנקים ומה לא והוא לא מתפוצץ.. יש פה משהו שאני מפספס?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המשחק קורס אחרי איזה שעה בשגיאה של COH.EXE למישהו יש מושג מה הבעיה ? המפרט זה 8800 GTX Q6600 VISTA עריכה: אוקי הוספתי תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: בנאדם קונה\ או מוריד משחק... מתחיל לשחק עד שהוא נתקע בשלב מסויים ואז או שהוא פונה לעזרה או שהוא מתייאש או שהוא מוריד טריינר שיאפשר לו לעבור את המכשול במשחק . השאלה שלי היא למה אין טריינר מובנה בכל משחק? למה לתת לבנאדם להסתכן בכל מני וירוסים ורוגלות באינטרנט? או להתחיל לחפש בפורומים כל מני ציטים משחק? הרי ברור שיש הרבה שמשתמשים בדברים האלו! הפורומים מוצפים בבקשות כאלו! אז למה ? :s05: :s05: :s05: ולפני שאתם עונים לי "כדי לא לפגוע בכייף של המשחק" אז אני מדבר כבר על השלב בו הבנאדם תקוע ונמאס לו מהדברים ה"חוקיים" במשחק. בא לו לרמות ורק לעבור את אותו קטע... תגובות יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן , יש לי את סורס אבל וכמו שאתה יודעים אפשר לכתוב שם בעברית רק הבעיה היא שזה נרשם הפוך ... איך אפשר לסדר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן. אני משחק לא מעט בPS2 ורציתי לשאול לגבי המשחק הזה ספציפית. Tom Clancys: Splinter Cell: Chaos Theory. אני בשלב שבו אני על ספינה, אם אני לא טועה זה השלב השני במשחק. כמעט ואין לי תחמושת, ואני מתקדם באיטיות. יש אופציה במשחק לקחת את הנשקים של האויב? או ישנה דרך כלשהי להתחמש קצת יותר? התחמושת שיש לי ממש מועטה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לדמו: http://www.fileplanet.com/179658/170000/fileinfo/Loki-Demo על המשחק: http://www.gamespot.com/pc/rpg/loki/index.html?tag=result;title;0
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
למי שלא יודע בסוף החודש אמורה לצאת חבילת ההרחבה של gw.. עכשיו...הבנתי שרק דמויות ברמה 20 יוכלו לעבור לחבילת ההרחבה ואני רוצה לדעת אם יהיו בה שיריונים/נשקים חזקים יותר?יהיו סקילים חדשים?אם לא אז זה ממש מבאס כי הרי הרוב המוחלט של האנשים יבואו עם דמויות שיש להם כבר שריון ונשק מקסימאליים..אז מה?יהיה אפשר רק להשיג סקין יותר טוב? ועוד שאלה...יש לי רק את הgw הראשון...האם תהיה אפשרות ליצור בהרחבה עוד שתי דמויות(כמו שהיה כשיצאו המשחקים הקודמים..)ואז אני אבנה לעצמי עד דמויות מקלאסים שלא היו במשחק הראשון(דרוויש פאראגון אססין וריטואליסט...)? וגם...תחלקו במידע לגבי המשחק... תודה!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תגידו יש דרך להפעיל את המשחק ברזולוציות גבוהות יותר מ 640X640 ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קרה לי כבר מספר פעמים שאני מגיע למקום הראשון רגע לפני סיום המשחק,אני משחק בעיקר בשרתים של סכינים בלבד וקורה לי שרגע לפני סיום המשחק אני מקבל באן מהמשחק, הפעם בגלל שהרגתי NOOB בעזרת תת מקלע כאשר הוא ניסה להרוג אותי בעזרת עם רובה. כמובן שבשלבים המוקדמים אם כזה מצב קורה אז המשחק ממשיך כרגיל. האם גם אתם נתקלים במצבים כאלו של זריקה ממשחק רגע לפני המקום הראשון ? האם יש מה לעשות בנידון ? אני רוצה כבר את המדליה הזאת עם מקום שני ושלישי זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לשלט הנ"ל קוראים X-ARCADE בתמונה מוצכ השלט ליחיד אבל אני מעדיף את השלט הזוגי העזרה שאני צריך היא כזו : 1.אם יש חנות בארץ שמוכרת דבר כזה בדיוק או דומה אשמח להתוודע 2. אם מישהוא מוכר יד שנייה נהדר גם כן 3. ואם מישהוא ניסה את זה במיוחד בMAME32 רשמים בכלל נהדר המוצר כבד יחסית ולא זול מלכתחילה לכן משלוח מארה"ב יכול להגיע ל 150$ בעוד שזה עולה 80$ שבת שלום שבוע טוב וכיוצא בזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
די, נמאס. לפני חודש וחצי רכשתי מחשב חדש ב-6K, אבל אין לי משחקים. חרשתי על Oblivion שקניתי לפני שנה בתקווה שירוץ על 5900XT. סיימתי את המשחק ואני מרגיש שמציתי אותו עד תום. אני משחק כרגע ב-Medieval II, אבל גם המשחק הזה מתחיל להימאס. יש משחקים מעניינים בשוק?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מנסה לצאת ממנו לוינדוס הוא פשוט תוקע לי את המחשב ואני לא יכול לעשות כלום(המחשב נתקע עוד בשלב שהמשחק שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת לוינדוס) ALT F4 לא עוזר CTRL ALT DELETE לא עוזר ESC ESC ESC ESC ... לא עוזר אפילו להכניס את המחשב למצב SLEEP ואז לעשות לו WAKE לא עוזר! (הוא יושן ולא קם.. צריך לעשות ריסטרט) למה זה קורה? זה הורג אותי
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אל תבינו אותי לא נכון אני חוללההההההה על הסרטונים המדהימים האלה פשוט שאני רואה אותם באיכות לא משהו כשאני במשחק ! כשראיתי אחד מהאתר של BLIZZARD האיכות הייתה ממש מעולה אבל במחשב אני יכול לראות פיקסלים.. מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי לכולם באתר http://www.techpowerup.com/downloads/Games/ אני השתעממתי ולחצתי סתאם על השם של משחק Cellfactor Revolution והורדה מוכן תוך חצי שעה ואז התקנתי ת'המשחק ומוכן ,נכנסתי לשחק והגרפיקה ממש מהממת בדיוק בדיוק כמו CRYSIS ממש מוגזם כמו DX10 ויש בו רובוט כמו בCRYSIS וגם נשקים אותו דבר בדיוק אחת שאהבתי זה הגרפיקה ממליץ לכם להוריד ת'המשחק זה מלא Cellfactor Revolution עם כ.מסך מסדרת גי'רפוס 8XXX (אפשר גם מסדרת 7XXX) הלניק: http://www.techpowerup.com/downloads/544/Cell_Factor:_Revolution_Full_Game.html
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היום קיבלתי הזמנה לבטא, אם אתם שואלים זכיתי בCDKEY ע"י זה שהתמונה שצילמתי לתחרות זכתה טוב אז מי בבטא נריץ אחרי שאני אחזור הביתה משחק ? ? (בנתיים אני מוריד אבל בקרוב תמונות )
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר יותר מ- 7.5 שנים במחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב זיכרון, מערכת ההפעלה היא XP HOME SP2 וכרטיס המסך הוא Voodoo 3 3000 עם זיכרון פנימי של 16 מ"ב. אין בעיה של מקום על ההרד דיסק (29 ג"ב פנויים מתוך 40 ג"ב). אני מחפש המלצות למשחקי מירוצי מכוניות, בסגנון Need For Speed. אשמח להמלצות ואפילו לתמונות מהמשחקים. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
זה מוריד על 2 ק"ב ולכל שאר האתרים צריך להרשם ושאר השטויות.. למישהו יש?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בערך 10FPS כשאני משחק עם בוטים 20 על 20 והמשחק לא זז הכל מקרטע ולאט לאט נהיה יותר מהיר כשנהרגים בוטים וה-FPS נהיה יותר גבוה, רק אם אני משחק איזה 5 נגד 5 אז הFPS בערך 30-50 וזה סביר אבל זה משעמם ככה, הורדתי רזולוציה ל-1440 על 900 והשתקפויות, צלליות וכל הדברים האחרים הורדתי ל-Low והכל בהכי נמוך ועדיין אותו דבר. לפני שהתחלתי לשחק הפעלתי את הוידאו טסט והיה FPS גבוה ולא קרטע והיה מצוין. לשחק ברשת עדיין לא ניסיתי כי זה לא מצא סרברים (האינטרנט תמיד נתקע בסופ"ש). מה אני יכול לעשות, אני חייב לשחק במשחק הזה ודרך אגב 1.6 עובד מצוין (אם זה עוזר איכשהו). המשחק הוא ללא Steam.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. התקנתי היום שוב את המשחק GTA San Andreas על מנת לסיים אותו (לפני כשנה הסרתי אותו אבל שמרתי את קבצי השמירה). אחרי ההתקנה החזרתי את קבצי השמירה למקומם והרצתי את המשחק. מסתבר שכנראה המשחק הזה לא בנוי להתמודד עם משחבים חזקים כי עם המחשב הקודם שלי הוא עבד מצויין אבל על המפרט הנוכחי הוא רץ בצורה מטורפת מש - הכל זז במהירות פי 5-10 יותר מהר מבעבר. זה פשוט נראה כמו סרט מצוייר ואי אפשר לשחק ככה - מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 13:59:53 טוב - מצאתי את הפיתרון - תודה:http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=24543
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי את המשחק המקורי ולא שיחקתי בו איזה חצי שנה . עכשיו אני בא להתקין ושחכתי את השם משתמש שלי כל מה שנשאר זה הסידי קי ואם אני עושה משתמש חדש אם הסידיקי הזה או כותב שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שכבר יש שם משתמש אם הקוד הזה . אין דרך לעשות עוד שם משתמש איתו ? אם אי אפשר מישהו יודע אם אפשר לקנות מאיפה שהו סידיקי ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-