עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מישהו מצא פתרון נורמלי לבאג המעצבן הזה בפולאאוט 4? אני סיימתי את הקרב האחרון והמכניסט סתם תקוע בעמדה שלו. אין לי אפשרות לצאת או להמשיך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Rrafi,

יש לי AMD 2600 ג'יגה ראמ...400 מגה הרץ ו...Geforce 6600GT 128 GDDR3 קיצר נתקע אצלי הבאטלפילד על הכל הכי גבוה פלוס AA 4X ורזולוציה 1024X768 מישהו יכול להסביר לי למה .. זה קורה ..!?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by ColonelJackass,

זה המונטאג' הראשון או השני שלי(לא זוכר P: ) בכל מקרה אשמח לתגובות בונות אם יש לכם הצעות לאו דווקא לעשות יישר דיסלייק, תגובות בונות יעזרו יותר מלהגיב "לא אהבתי" או כל מיני שטויות כאלו... מקווה שתהנו !

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום רב אני אחרי ההספקה של יותר מ - 15 שנה והעדכון האחרון שלי זה 6600GT ו-5 דיסקים להתקנה של FAR CRY ... אז ככה 1. אם קונים משחק בסטים חייב ישר להוריד אותו ? והאם ניתן לקבוע לאיזה כונן להוריד אותו? 2. ממה שהבנתי ב -Humble Bundle אני מקבל קודים לסטים או לחנויות אחרות וגם שם השאלה האם אני יכול לבחור את מועד ההורדה ? 3. האם החנויות שמופיעות ב IsThereAnyDeal.com הם אמינות בדרך כלל? 4. ב -GAMEPASS של מיקרוסופט איך אפשר לדעת מתי משחק אמור לצאת מהקטלוג כדי שלא אתקין אותו סתם ? 5. ממה שהבנתי משחקים עם DRM אפשר לשחק רק דרך האפליקציה של החנות בניגוד למשחקים ללא שמותקנים ישירות במחשב - תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה למי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני היום באתי להתקין Dungeon Keeper ובהתחלה הוא מציג לי שגיאה שצריך מערכת עם 98 \ nt או יותר ויש לי XP והוא עדיין לא מוכן להתקין, מדוע? מפרט: מעבד: למטה זיכרון: למטה כרטיס מסך: R9550 אז... מה הבעייה של הבחור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by uriel_237,

שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חברים יקרים מחר בחצות ישוחק טורניר הלייט נייט פריידיי של הקהילה הישראלית לסטרקראפט 2. רציתי לשתף אותכם בכך שיהיה שידור חי באינטרנט לכל הטורניר בערוץ – http://www.own3d.tv/live/264 השידור מיועד לכל מי שאוהב משחקי מחשב ולא רק לשחקני סטרקראפט בבקשה ממכם תנו הזדמנות !! פשוט לוחצים על הקישור מחר ב12 בלילה ותוכלו להביט במשחקים. חשוב לספר לחברים שלכם על מנת שגם יתחילו לראות ואולי לבוא לשחק יחד איתנו סטרקראפט 2 ! בבקשה מכם כל מי אשר מעוניין להירשם ולשחק יותר ממוזמן. דרכי הרשמה 1. לחצו על הקישור -> www.the-isl.co.il שם יש ללחוץ על הלייט נייט פריידיי – יש כפתור מיוחד. ואז הרשמה. 2. בערוץ המירק של הקהילה הישראלית בקווייקנט. – irc://eu.quakenet.org/zergling 3. בהודעה …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by mahno586,

שלום לכולם העלתי סנייפינג מונטאז' חדש מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=GsxNLWulbDo

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by A_D,

אני רוצה לקנות צ'ויסטיק אבל אמרו לי שאין בשבילו הרבה משחקים של טיסה וכו עם יש אז תביאו. כמה שיותר יותר טוב.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by bennnn,

שלום לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה התקיית שמירה במשחק dirt? משום שאני לא מוצא אותה גם לא במסמכים,וגם לא בתיקיות המשחק..... אודה לתשובה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by yotam360,

אתם יכולים להמליץ לי על משחק סימולטור של מטוסים הכי קרוב למציאות, עם פיזיקה טובה מטוסים חדשים ושאפשר לגעת בכמעט בכל כפתור. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כאשר אני מפעיל את המשחק TacticalOps מופיעה הודעת שגיאה שאומרת: הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר WINDOWS.DLL

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  14. כאשר נכנסי היום באתר לכתבה כלשהיא, נתקלתי במקרה בטור "עוד באותו הנושא", בכתבה הזו, שהכניסה אותי להלם, כאשר התברר לי כי נעימת הפתיחה של המשחק Civilization 4, זכתה בפרס גראמי. הראשון שהוענק אי פעם לפסקול של משחק מחשב/וידאו. מבירור רחב יותר, התברר שהנעימה המדוברת, Baba Yetu, זכתה באופן חשוד בשבילי, בקטגוריה "הביצוע הטוב ביותר של תזמורת עם שירה", אשר איננה מיועדת לפסקולים של מדיה ויזואלית, וכפי שניתן להבין משמה, מיועדת למוסיקה שמבוצעת באופן חי, ע"י תזמורת ומקהלה אמיתיים. עד לקריאת הכתבה הזו, שהיא מלפני שנתיים בערך, חשבתי כי להוציא משחקים בודדים כמו FIFA, כל משחקי הוידאו והמחשב מכילים פסקולים שהופקו באמצעות מחשב (יש בזה היגיון, כיוון שמאחר ואלו משחקים ממוחשבים, אז גם צפוי שהמו…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by liiight,

אני מחפש איזה WALLPAPER שיהיה כתוב בו FEAR ALMA AGAIN וייראו תמונה של הילדה. אני רוצה לעשות מזה משהו מצחיק לאיזה מישהי שאני מכיר שקוראים לה עלמה לא הצלחתי למצוא כזה בשום מקום, מישהו יודע במקרה איפה יש?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ניתקעתי בשלב הזה שאני ניכס לבניין בוער לעזור לאנשים ואז אומרים לי שזה מלכודת,אחרי שאני רואה את הפסל אני מנסה להזיז אותו לדלת אבל הוא נתקע לי בחצי,ניסיתי לסובב אותו הכול אבל לא מצליח לי,מישהו יכול לעזור? חיפשתי מדריך בגוגל בל לא מצאתי!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. היי המחשב/משחק מזהה או שיש צורך בהגדרות מיוחדות? ובכלל איך זה לשחק עם Gamepad ?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by zomero,

התחלתי לשחק טיפה במשחק(שעה+-) ואני חייב לציין שמודבר במשחק כיפי אחרי שמבינים את הרעיון (אני התחלתי להבין מערכת הקרבות קלה צריכים למצוא קבוצות קטנות של אויבים בהתחלה ואז לעבור לגדולים) את הסרטון בהתחלה העברתי כך שאני לא בדיוק יודע מה העלילה ומה רמתה.. אבל הבנתי שאמשחקים סוכני nsa שונים (אני חושב שזה אותו אירגון של סם פישר) העיקרון הוא לחסל כנופיות וטלהר את העיר על אזוריה השונים מכל מיני מרעין בישין... קיצר תנסו ותחוו דעה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  19. סטודיו אינדי בשם Intoxicate Studios עומדים לסיים פיתוח של משחק survival-horror-shooter חדש שמבוסס על UE3 ויופץ ב25 לנובמבר. הם החליטו לנסות ולקדם את המשחק בצורה די יצירתית - איסוף תרומות לצדקה. הם מעמידים את המשחק להזמנה מוקדמת במחיר של דולר אחד בלבד. אם הם יגיעו למכירות של10 מליון דולר, הם יעבירו מליון לצדקה וכל התורמים יופיעו ברשימת הקרדיטים של המשחק (בנוסף לקבלת CDKEY כמובן) אם הם לא יגיעו ל10 מליון הזמנות הם יתרמו את כל הכסף לצדקה, והמשחק יוצע למכירה במחיר מלא מינוס הנחה של דולר לתורמים. הזמנה מוקדמת תגיע גם עם פס הקול של המשחק וכמובן שעל כל דולר נוסף מקבלים עוד CDKEY בשביל חברים. אתר הבית של המשחק הסרטון שמסביר את כל העניין www.youtube.com/watch?v=GrwCd4oeuXc …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם?…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by RawSteel,

ישנם 2 תיקיות של 2 דיסיקם , אבל באף אחת מהן אין איזה קובץ שהתוכנה DEAMON TOOLS יכולה להפעיל. אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה :'(

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by TomerPerez,

אני לא יכול להיכנס למשחק,אני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/15/84607131.png/]אני עכשיו צקבל גם את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/405/79847126.png/] זה התחיל לפני כמה ימים כשהתחלתי לקבל את הודעה בorigin שאמרה שמישהו מחובר חמשתמש שלי ממחשב אחר ואם אני בכל זאת אכנס לחשבון אז הוא יצא. בתחילה לא יחסתי לזה חשיבות מיכוון שפשוט הייתי לוחץ על log in ולא קרה כלום. אבל היום אחרי הצהריים זה עשה לי את אותו הדבר וכשהייתי באמצא משחק זה הוציא אותי ממנו,לאחר מכן נכנסתי למשחק אחד והדבר קרה כך מספר פעמים. כעת אני לא יכול בכלל להיכנס למשחק כלשהו. כבר ניסיתי לשנות שם משתמש וסיסמא וזה לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jonkerbox,

שלום, הורדתי לא מזמן את המשחק mirrors edge, שיחקתי בוא קצת על הגדרות בינוניות ועברתי את שלב האימונים. כשהתחלתי את השלב הראשון לאחר כ-2 דקות הוא נתקע ועשה restart. נכנסיתי שוב למשחק וקרא אותו דבר בפעם השנייה. הנה מפרט המחשב שלי: intel pentium 4 CPU 3.00 GHz 2GB of RAM Radeon X1950 pro 512Mb מישהו יכול לעזור? תודה, jonkerbox

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by omnius,

כמו שרשמתי

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by Nahum2,

מצאתי CDKEY! מישהו רוצה לשחק אתי?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.