עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Mishmish,

חברה ...... מה יש להגיד על המשחק...... פשוט משחק ענק ....... יש לי אותו מלפני ארבע שעות .... גרפיקה מעולה ....בין הטובות שראיתי..... מגוון של דמויות נשקים כלי רכב ......... אומנם שוקל די הרבה אבל ממש ממש שווה את זה..... ניסיתי לחפש באגים במשחק .... כמעט ואין.... לכול מי שמחזיק כרטיס מסך חזק המשחק ממומלץ בחום .... תהנו....!!! נ.ב. : גם far cry משחק מצויין עם גרפיקה מעולה גם כן .....

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. ואיתו, כל שאר המחשב, כל מה שנותר לעשות הוא לרסטרט ידנית. מפרט : רדיאון 8500 + קאטאליסט 4.3, חצי ג'יגה בראם, חלונות Xp. משחקים אחרים נראים שמתפקדים כמו שצריך, האם מדובר בבעיה שכיחה, האם יש פאץ' שפותר אותה, או שמא משו דפוק אצלי?...

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by mrraz,

אין לי בעיה של ביצועים או גימגומים המשחק עובד ממש מהר אבל מדי פעם הוא קופא וצריך ריסטארט יש לי רדיאון ATI מזכיר לי את הדמו שגם עשה צרות ועכשיו זה קורה בגירסת DVD זה קורה גם לכם ???

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by stingeR-,

המשחק המצופה HL2 של חברת Valve הוכרז והולך לצאת רשמית בעוד כעשרה ימים!!!!!!

5. Started by Leonid18,

אוקיי. אני נתקע בבעיה שונה בהרצת המשחק. אני נכנס למשחק, רואה את הסרט, עושה לעצמי שחקן, ואחרי זה אני מועף חזרה לווינדוס ! דיברתי עם עוד כמה אנשים וגם להם יש את הבעיה. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? :-[

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by mali,

אני מחפשת כבר די הרבה זמן את המשחק Black and White ללא הצלחה - מי יכול לעזור לי - בבקשה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by superginiman,

עשיתי סריקה ברשת וגיליתי ש hl2 יהיה בדוכן E3 גם השנה אני חושב לפחות לפי מה שאומרים באתר אז אי לכך אין לי מושג מתי המשחק הנשחק יצא ):

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by boogala,

מי שלא מכיר את המשחק שיכנס ל WWW.MUONLINE.COM בחינם ההורדה מי שרוצה את החשבון עם איזה 30,000 זן שיודיע!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  9. זה אולי משהו כמו GTA? http://www.gamespot.com/pc/action/driver3/screenindex.html

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  10. רציתי לדעת כמה עולה כבל מאריך לג'ויסטיק של פליסטיישן ואיפה אפשר לקנות אותו בהכי זול? נ.ב. זה כבל מאריך לפליסטיישן 1.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את המשחק KOTOR למי שלא מכיר זה אמור להיות KNIGHT OF THE OLD REPUBLIC ... אז ככה אני לא מבין האם בכל המשחק אני משחק בו כמשחק תפקידים או יש מצב אחרי מספר משימות זה נהיה כמו כל משחק מהסידרה שאני מסתובב אם החרב והורג סיתים... :-\ או שכל המשחק הוא רק משחק RPG ואין אפילו קטעי אקשן??

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by nadav1379,

יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב אני התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר הספק שלי זה ברק 013

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. כשאני מנסה להתקין את הפאטץ', אחרי כמה רגעי Loading, כתוב שפאטץ' לא מזהה שהמשחק מותקן אצלי, ואני צריך להתקין בשביל לעדכן אותו (???). ראיתי שלעוד הרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אך לא מצאתי לה פתרון.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  14. מי זוכר את משחקי סיזר 3? אחר כך היה פרעה וקלאופטרה... יש למישהו המלצה למשחקים חדשים יותר באותו סגנון של בניית עיר עתיקה וניהול מסחר? תודה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהמשיך אחר כך מאותה הנק'.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אז ככה אנשים אני צריך שם של תוכנה או יותר עדיף תוכנה שנותנת אפשרות להריץ משחקים של פלייסטיישן על פיסי תודה אנשים אני צריך גם משו לאקס בוקס יענו שידמה אקס בוקס על פיסי בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. אין לי יותר מה להוסיף

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kingpin,

באיזה אתר אני יכול לימצוא שמירות של המישחק far cry כמובן שהיה מפוצח כול השלבים פתוחים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Raul,

יש למשהו CRACK שבעזרתו יהיה אפשר לשחק ברשת??

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by mDs,

טוב.. היום קיבלתי מחשב חדש ואני מתקין את הסטים והכל.. התקנתי דריברים חדשים של הכרטיס מסך ושל הסאונד אבל כאשר אני נכנס לתוך המשחק משחק אני משחק 10 שניות ואז יש קפיצה של 200 פינג , וככה זה נמשך. אני חייב להגיד שאני משתמש בקונפיג שהשתמשתי בוא לפני קנית המחשב והפינגים שלי היו בסדר גמור.. מישהו יודע מה לעשות..? אה.. ואני בבזק בן לאומי אם זה עוזר. תראו נתנו לי פקודות והם עזרו בקצט אבל עדין יש לי את אותה בעיה מעצבנת! אני ממש לא יודע מה לעשות..אמרו לי לעשות: The normal rates: rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 if you still have it, try these: rate 25000 cl_cmdrate 60 cl_updaterate 60 אבל זה לא עזר לי.. מה יכול להיות הבעיה??? :'( :'(

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by galz,

אוקיי קניתי את המשחק אתמול (אופיס דיפו מוכרים את זה במאה שקל..........O_0)... התקנתי את המשחק, אני בא לעשות סריקת שרתים בase, זה סורק כרגיל, ואז לא מופיעים שום שרתים.... מישהו יודע על זה משהו? מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by TimoTy,

אני מחפש משחק עם דרקונים ודמויות שעולות רמות משהו בסגנון בלדורס גיט אבל חדש יותר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by Nullity,

התקנתי שוב את unreal tournament הישן, וכשמנסים להפעיל אותו תוך שימוש במאיץ (Radeon 9800) הוא שוב ושוב נתקע, נזרק למערכת הפעלה ומציג את הודעת השגיאה הבאה - יש לציין שבמצב של software randering הכל פועל בסדר המשחק מעודכן לגרסה החדשה ביותר (436 נדמה לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה מעצבנת, שאני צריך להפעיל את steup.exe של משחק לא משנה איזה משחק הוא חושב כמה שניות ואז מפסיק ולא עושה כלום...נראה לי זה בעיה ב xp אבל אני רק משער ....איך פותרים את זה..???

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by AMD-ALI-G,

לחבר שלי יש כזה ואני ממש מכור לדבר הזה ולפרוג'קט גוטם 2 הוא אמר לי שאם אני משקיע 2600 שקל יהיה לי אקס בוקס עם צ'יפ לצרובים 2 שלטים ו15 משחקים שהוא יצורב לי (אני יקנה לו דיסקים לצריבה והוא יצרוב לי בצורב די וי די שלו) מפתה לא?? אני רק צריך לדעת מאיפה לקנות... יש איזה אתר קוראים לו מושי אבל אני לא זוכר איך כותבים את זה באנגלית, אז אם תוכלו לכתוב לי תשם של האתר זה יהיה סבבה לאלה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.