משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כי ב64bit win7 הוא לא עובד לי אבל ב xp הוא עובד לי,וחבל לי אם המשחק תומך בdx10 או 11 לשחק בו ב win xp ולכן אם הוא תומך בdx10 ומעלה אני אתקין את win7 32bit .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנתיים חזבתי על unreal tournament הראשון. בעיקרון זה אמור להיות לשני שחקנים וגם קצת יותר זה יהיה בסדר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת "ONI", "MDK 2", WORMS" וכדו...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1)האם SPLINTER CELL DOUBLE AGENT נחשב למשחק יותר טוב מאשר CHAOS THEORY (לפלייסטיישן 2)? 2)האם שווה לחכות לCONVICATION מאשר לקנות את ה"סוכן כפול"? 3) אשמח על חוות דעת בין המשחק השלישי והרביעי. (מי יותר כיפי לשחק, איפה יש נשקים יותר שימושיים/חדשים/מגניבים וכו')
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
<<<<<יש לי את המפרט בצד, איזה משחקים יעבדו עליו סבבה עם עשיתי OC למעבד ולכרטיס אם יש משחקים כמו CS אני ישמח
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי את KE מותקן על המחשב איפושהו (לא נכנס לזה נכון...) ואני רוצה לשחק באונליין אז אני רוצה לקנות את המשחק.. אם אני אקנה את הגרסה הרגילה אני אוכל להתקין את הKE עם הcd-key שלה? אם לא איזה תוספות אני יכול לקחת מהKE שמותקן אצלי עכשיו ולהדביק במשחק המקורי? מפות למשל יעבדו? KE= Kane Edition למי שלא הבין..
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הגעתי לראש העץ, מצאתי את ערימת המפות, זכרתי שצריך להשתמש בכלב בשביל למצוא את חלק המפה אבל האופצייה הזו לא עובדת. מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי את המשחק KOTOR למי שלא מכיר זה אמור להיות KNIGHT OF THE OLD REPUBLIC ... אז ככה אני לא מבין האם בכל המשחק אני משחק בו כמשחק תפקידים או יש מצב אחרי מספר משימות זה נהיה כמו כל משחק מהסידרה שאני מסתובב אם החרב והורג סיתים... :-\ או שכל המשחק הוא רק משחק RPG ואין אפילו קטעי אקשן??
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_16174.shtml חיכנו לזה הרבה זמן ! הגיע הזמןןן :) :)
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בואו לגלות איזה משחק נרכש בידי 50 מיליון משחקני פלטפורמת הגיימינג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי battlefield 2 עכשיו נתתי את הכונן DVD שלי לאחותי כי היא צריכה אותו ואין לי איך לשחק במשחק אין איזה שהו שיטה להפעיל את המשחק בלי הדיסק זה מציק אני מת לשחק !!!
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש ברשותי עותק של המחשק ולאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס למשחק והוא מסרב להיכנס , יש לי מסך שחור וזהו כמו כן נפתחת הודעה כל שהיא אך אני לא יכול לראות אותה בגלל שאי אפשר לעבור מן המסך השחור לשום דבר אחר אלה רק לכבות אותו . בבבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה וזה כבר עותק שני שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלייסטישן 2 עם צ'יפ משיח שמותקן בפנים בכל מקרה הבעיה שלי לא קשורה לצ'יפ כל פעם שאני מאתחל את המכשיר הוא מבקש ממני שאני אגיד לו את השפה והשעה. מסתבר שהבעיה קשורה כנראה לבטרייה של הפלייסטישן. הבעיה שלי שאני לא יודע איפה היא נמצאת ואיך להגיע אליה. האם למישהו יש סירטוט או תמונה שמובילה לשם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי פחות או יותר 8 חודשים מאז שהתקנתי את המשחק ב-Steam שלי, גם שיחקתי בו. במילה אחת: פשוט אחלה. אחרי IW שהיה ממש טוב אבל אותי איכזב, HR הוא בהחלט משחק לפנתיאון האישי שלי. היה כל כך כיף לראות שהם משלבים מלא רמזים על DX המקורי, וזה שהעלילה מתרחשת הרבה קודם נתן להם אחלה במה לזה. עכשיו רק נשאר לחכות ל-Thief 4 ולשובו של גארט... בכל מקרה, כמה שאלות. (-=מפה יהיו ספויילרים אני מניח - אז מי שלא רוצה לקרוא - שלא יקרא=-) (לא שיניתי צבע כי זה ברור מהכותרת שיש פה ספויילרים - וזה סתם מעצבן אם כל הדיון יהיה צהוב) יש כמה נקודות בחירה במשחק, שמעניין אותי מה קורה אם אני בוחר אחרת. מה קורה אם... מה קורה אם אני בוחר להתקין את התיקון של השבב במרפאה אני מבין. סבבה. אחלה. …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון משהו ממש מעצבן קורה לי, אחרי 5-10 דקות של משחק המחשב נתקע פעם זה לא היה קורה ושיחקתי עם אותן הגדרות ובמשחקים אחרים זה לא קורה מה אפשר לעשות?? אני כבר מת לשחק
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי יובל ואני מנהל את הגאדרים והאיוונטים בקיהלת ה BattleField . כידוע לכם יש עוד מעט חופש גדול אנחנו רוצים להעביר איתכם את הזמן בכיף. יש לנו הרבה רעיונות לאיוונטים שונים *אבל זה לא מספיק* ! אנחנו רוצים לשתף אותכם בדיון. איזה איוונטים הייתם רוצים שיהיו בקהילה. תציעו לנו הצעות ורעיונות לאיוונטים! תוכלו להגיב פה וליצור איתי קשר בשרת ה TeamSpeak. תודה. יובל-MrStereo
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ עם הודעת השגיאה שמתקבלת ברגע שאני מנסה להעלות את המשחק, מישהו יודע מדוע זה קורה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה הדרישות של BF2 כדי שיהיה בגרפיקה הכי גבוהה(כרסיס מסך, זכרונות וכו...) :s05:
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לשחק דרך האינטרנט במשחקים שמאפשרים משחק Multy player רק דרך LAN. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם מה לעשות, הפנטיום1 שלי מת והילד עוד קטן ויש רק XP בבית (חיים קשים) תודה רבה וחתימה טובה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק במשחקים שלא עבדו לי על המפרט הישן ונזכרתי במשחק קווסט/הרפתקאות שיצא לפני כמה שנים הדבר הכי משמעותי שאני זוכר זה שכל המשחק שוחק דרך "טרמינל" כלומר היית רואה את הגיבור של המשחק דרך מצלמות אבטחה בקומפלקס מסויים והיית יכול להפעיל דברים דרך מפה ממוחשבת וכו' אני מניח שאם מישהו שיחק בזה הוא בטוח יזכר
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-