משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
האם יש תמיכה במעבדי ליבה כפולה גם בגרסה זו ?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
היי, אני מריץ את המשחק ב-1280x1024 עם כל ה-features מופעלים (AA, High Quality וכו') והמשחק טיפה איטי (הוא רושם לי 60fps). אם אני יורד ל-1024x768 המשחק טס. האם הבעיה במסך או בכרטיס או בדרייברים? או שבהגדרות האלו המחשב שלי לא יסחוב כמו שצריך האם הוספת זיכרון תשפר את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
התקנתי FINAL FANTASY 7 אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי והוא מתחיל להשתגע אני נכנס והא נתקע ומראה את העכבר או עוזה שזה שגיאה ויש סגור ואחרי מלא פעמים זה רק עובד נורמלי מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק התחלתי לשחק ופתאום אני חוטף ת'שגיאה הזאת
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נמעס מפרו אוולושיון סוקר כל היום, אני מחפש משחק טוב שהוא לא כדורגל ולא מרוצים לשחק עם החבר'ה בפוסי2. יש הצעות מענינות? ואיך קראים למשחק של הכדור עף חופים עם הבנות סיניות ה...נחמדות ? ואני לא בטוח מה עדיף Fight Night Round 3 או WWE SmackDown! vs. RAW 2006 מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו משחק בCrashDay? כי לא ממש הבנתי את המטרה במשחק...
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איזה משחק פיייי... היום התקנתי אותו...פיי איזה כיף לשחק נגד מישהו במשחק הזה.. קיצר... ממליץ גם לכם לחזור אליו!! אחלה משחק שבעולם!!!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Dawn Of War והתקנתי אותו, וכשבאתי לשחק ברשת הוא רושם לי שהוא מתקין את הפאטץ', ובסוף ההתקנה (שהייתה איזה חמש דקות בלי להגזים) הוא רושם לי שהפאטץ' לא טוב, כאילו מקולקל או משהו.... ניסתי לאתחל ולהתקין שוב ולא הלך.... מישהו יודע למה זה לעזאזל?? אהה, וחשוב לציין- המשחק מקורי תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי האף לייף 2 והCD KEY שלו לא טוב מה אני יכול לעשות???
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במישחק הזה http://www.gamespot.com/pc/strategy/starwarsrts/index.html אני בינתים באימון וזה מאוד נחמד אני יתן עוד פרטים שיהיה לי יותר זמן לשחק במישחק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש סימולטור טיסה קרבי טוב, משהו בסגנון פלקון 4 , שיתאים ל-XP... יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הקיצר רציתי לדעת אם אתם יודעים על המקום הזה. פה , באיזה דלת למעלה , כל ערב ב 8 נפתח מקום שהוא או CROSS עם אופנוע : או מירוץ מכוניות : טוב אני בטוח שמישהו יודע על זה , אבל בכל זאת.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני נמצא בהתקנה, וכשזה מגיע בערך לחצי מההתקה, מופיעה לי הודעת שגיאה, שיש "פונקציה שגויה". זה מעצבן כי בדיוק לפני 10 דקות הבאתי מחבר את הדיסקים והוא התקין אותם אצלו והמשחק פעל! מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
משחק מאד נחמד... שחמט עם גראפיקה מדהימה! הכלים הולכים מכות מאד יפה והכל... קיצר, מי שאוהב שחמט, ורוצה לגוון קצת, מאד מומלץ! זה כמו קרב של heroes, רק עם חוקי שחמט... מאד מזכיר לי את המנוע של NWN, כי זה פשוט דומה, ואפשר לעשות zoom in-zoom out, ולסובב ב360 מעלות. עריכה: לא, אני לא מסטול אני שלחתי את ההודעה הזאת בפורום המשחקים... אבל כשניסיתי לשלוח החלון נתקע ונסגר אצלי, וחשבתי שזה לא שלח בכלל, אבל עכשיו ראיתי שזה הופיע פה... קיצר תעבירו... :\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנס להתקנה, וזה כותב לי את מה שכתוב בתמונה מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
K, אני בוחר בסוג החיבור והמהירות, מקבל רשימת שרתים, בוחר בשרת עם מקום פנוי ופינג נורמלי ומנסה להתחבר, אבל הוא רושם Awaiting Connection ולמטה INVALID_CDKEY. הוא ממשיך בספירת השניות וזהו. אין שינוי. ובכן, ב-Options ה-CD KEY הוזן ואני מקבל למטה שהוא Valid. המשחק הוא מקורי. What gives?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בהמשך שהיה לכתבה באתר הבאתי עוד מסך SAMSUNG 172T זמני למחשב שלי ועכשיו הם מחוברים 2 כאלה למחשב שלי אני מחפש משחקים שתומכים בתצוגה ל 2 המסכים מישהו מכיר כאלה משחקים או אתר עם רשימת משחקים כזאת? ואם כבר על אותו נושא.. תמונות בגודל של DUAL SCREEN מצאתי אחת בנתיים שזה הרקע שלי מחפש דברים יפים להפעיל עם זה יש לי RADEON9800 PRO לא נראה לי שיהיו בעיות בלהפעיל משהו תענו בזמן הקרוב כי המסך השני יילך מפה בקרוב.. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
יש כמה מגרשים שיש לי בהם בעיה יש מעין פסי אורך ירוקים כאלה שמאד מפריעים(הפסים הם נגד הפסים של הדשא) יש מישהו שאולי נתקל בבעיה ויש לו פתרון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק אי אפשר לשנות את האפשרות של ה renderer!!! הוא עומד קבוע על Direct3d, ובמשחק כל הגרפיקה מבולגנת! יש למישהו מושג????
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כפי שאתה יכולים לראות בקישור הזה תגידו לי איך הוא כרגע אני לא יכול לבדוק איתו, כי המחשב שבמפרט מושבת, ואני עם דורון 1200 וTNT2U... תהנו!
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בכל רזולוציה שהיא - תדר הרענון המקסימלי עומד על 85 הרץ, המסך שלי מאפשר 100 הרץ ברוב הרזולוציות הנדרשות אך נראה שזה לא ממש משנה. יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-