משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הבעייה היא בדיסק השלישי... מספר השגיאה היאה ERROR 1305 בקובץ הזה: SOUND.gfc משהו כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אנשים אני מתחנן לעזרה אני מחפש את המשחק הזה בנרות!!!!! למי שיש אותו שיתן לי ... אני מתכוון לגרסה המיוחדת שיש בה תוספת דמויות - האולטימייט!!! אם למישהו יש את המורטל קומבט 3 הרגיל שגם יתן לי, אבל עם עדיפות לאולטימייט אני ממש מבקש שתעזרו לי עם זה תודה רבה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע האם הסרטונים בתוכנה 3DMARK05 של בדיקת הגרפיקה לקוחים ממשחקים אמיתיים ???
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ניכנסתי לאימונים ואז יש קטע כזה שאחרי שאתה יוצר לוחמים אומרים לך להרוג תאריות ואז לחזור לעיר כדי להגן עליה... ואני חוזר להגן אליה אני עומד עם הלוחמים אל העיר אבל כלום לא קורה ??? צריך עזרה
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על משחק סימולטור של מטוסים הכי קרוב למציאות, עם פיזיקה טובה מטוסים חדשים ושאפשר לגעת בכמעט בכל כפתור. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, רשמית, הצבא דפק לי תשכל התדרדרתי לרמות שלא חשבתי שאני ארד אליהם, אכן.. סימס 2... רגע עצוב ונקודה קריטית בחיי... לא חשוב, בקיצור בניתי בית, יצא נחמד, בריכה בלאגן, בסופו של דבר שיצאתי חזרה לשכונה כתוב שהבית עולה 180 ומשהו אלף דולר.. פסיידר.. בניתי משפחה, הרוב בנות, כוסיות אגב... אבל להומלסים האלה יש רק 20 אלף דולר, והם לא יכולים להרשות לעצמם את הבית שבניתי עכשיו מה שלא מתחבר לי זה.. אני בניתי את הבית אני בניתי את המשפחה אני מוכן לתת להם את הבית במתנה ;D אז למה אני לא מצליח לעשות את זה !?!?!? תודה...
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
Battlefield 2 "Euro Force" Booster נידחה http://pc.ign.com/articles/683/683440p1.html בטח גם ה Patch :-\
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך בדיוק עוברים את הבוס בשלב הרביעי שמקבל את הכוח שלו מיהלומים מסביבו? תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כל הזמו אהי רואה שכתוב משחקי FPS בGAMER או בVGAMES ואני לא מבין למה אם ותכונים אז תסבירו לי מי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק לפי מה שאני זוכר מתחיל בטירה שבאים לגור שם זוג... קטעים שאני זוכר: האישה נשכבת על המיטה וידיים יוצאים מהמיטה ותופסים אותה... היא רואה כל מיני דברים במראה... היא רואה מישהו\X תלוי ופתאום הוא פותח עיניים... קווסט מפחיד וקטלני אני זוכר שאהבתי אותו הכי הרבה... כמובן שזה קווסט של "הצבע ולחץ" ואם יש עוד המלצות למשחקים כאלה מפחידים אבל רק בסגנון של "הצבע ולחץ" תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st/]http://mygoldstar.ios.st/[/ftp] כנסו לאתר הזה יש שם משחקים תכנסו לשם ויש שם משחק שבנה משחק מאוד יפהה חוץ מזה יש באתר מדריכים למחשב תוכנות וכ"ו..כנסו ותראו.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לשרתים הוא כותב לי This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ) מה אני עושה כדי לעדכן את הפרוטוקול שלי מ5 ל7?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עברתי ל css מaa בכל אופן המשחק אחלה אבל השרתים קצת מרגיזים תקועים במפה אחת ולא משתנים אני מחפש שרתים שמחליפים מפות כל הזמן ושיהיו משעשעים הייתי במפה לפני כמה ימים שהיה בה סאונד והיה ממש כיף אם מישהו יכול להמליץ על סרברים משעשעים וטובים אני ישמח..:] תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחקים עם המלחמה הזאת. מלחה"ע נמאס כבר. משהו בסגנון של COD ניסיתי את BF: V , זה נחמד אבל זה יותר מולטי. האם קיימים עוד משחקים על מלחמה זאת?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=349 לפי האתר הזה halo3 גבור ועכשיו הוא בשלבי ה mastering אבל כנראה ידחו אותו עד ליציאת ה PS3 כדי לגנוב את ההצגה מ sony . ועד אז יפתחו מסביב למשחק הזה הייפ מאוד גדול עם הרבה טיזרים :-\ לא אוהב טיזרים
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
את האשכול הזה פתחתי בגלל שבאשכול הקודם סיכמתי הכל ואמרתי שהבנתי ועכשיב כבר לא היו מתייחסים אז השאלה איך מתבצעת הקנייה מSTEAM? כאילו איך אני מקבל את הCD-KEY?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי הקמנו קבוצת משחק (קלאן) ב-CS1.6 וכמו כל קלאן רציני, אנו צריכים שרת אימונים ואירוח משחקים. אנא, עזרו לנו להחליט מאיזו חברה כדאי לשכור את השרת, הן מבחינת עלות, והן מבחינת איכות - שיהיה שרת איכותי ואמין! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה הדרישות של BF2 כדי שיהיה בגרפיקה הכי גבוהה(כרסיס מסך, זכרונות וכו...) :s05:
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חבר'ה,אני צריך שתעזרו לי למצוא את המיקום של השמירה במשחק...כדי שאוכל להחליף אותה באחרת,כי נמחקו לי השמירות.. ולפני שאתם מתחילים להשתגע,אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי...וגם בדיון של המשחק התייאשתי מרוב דפים... אז בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום! לכל מי שאוהב ג'נרלז ורוצה לשחק בליגה ו/או סתם עם החברים הרשומים מוזמן: www.generalsleague.tipo.co.il
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אחד ממשחקי הרשת הפחות מוכרים בישראל .. אבל גם הרבה יותר טוב מהשאר.. גרפיקה מדהימה, ריאליסטיות,מפות ענקיות ומלא אנדרנלין בדם אנחנו קהילה של 60 שחקנים שרק הולכים וגודלים.. כי המשחק בשלבי הפצה וכל יום מצטרפים עוד ועוד אנשים. אנחנו היחידים שמייצגים את ישראל בחו"ל וזה לא מספיק.. אנחנו צריכים עוד שחקנים איכותיים שיוכלו להשתלב מהר,להתחיל לשחק בחו"ל ואפילו לפתוח קלאנים ישראלים כדי שנוכל לפתוח ליגה ישראלית. הרבה מתוך הקהילה עברו אלינו מכל מיני משחקי רשת אחרים ולא הצטערו בקרוב יעלה האתר שלנו ויהיו יותר פרטים. אנחנו מנסים לגייס כמה שיותר אנשים כדי לבנות ליגה ומהליגה לבנות נבחרת שתשחק בתחרויות בחו"ל. יש לנו שני שרתים ישראלים שהם השרתים הכי חזקים כיום בFCMP וגם שרת Teamspeak אז לכל …
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-