משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ייצא מחר ( 15.08) ונשמע מגניב לאללה. משהו כמו Horde Mode מGears of War ודומיו. למי שלא יודע, המשחק חינמי לגמרי. http://www.teamfortress.com/mvm/ הקטע המטורף זה שהם זרקו רמזים על זה כבר לפני שנתיים. אין על VALVE בלהשאיר את המעריצים במתח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום אני כבר סופר חודשיים את הימים עד שיגיע ה-7 לחודש הזה שיצא כבר סאן אנדרס... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו שיודע יענה לי עליהן: 1) מישהו יודע כמה זמן אחרי השיחרור לחנויות של המחשק ל-pc מישהו יפרוץ ת'משחק וישחרר אותו להורדה..(מצטער אני לא קונה משחקים).. 2) כמה מגה הוא יתפוס ? (הבנתי שיש בערך 3 ג'יגה שירים). 3) האם אני יצטרך כונן Dvd או צורב די וי די בכדי לשחק בו.. מקווה שתענו לי,למרות שאלו שאלות קשות... תודה ושבוע נפלא גיל. ??? :-[ :-X :-*
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך שם של תוכנה או יותר עדיף תוכנה שנותנת אפשרות להריץ משחקים של פלייסטיישן על פיסי תודה אנשים אני צריך גם משו לאקס בוקס יענו שידמה אקס בוקס על פיסי בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני משחק והדיבור באנגלית אבל הטקטס באטלקית האם אפשר לשנות את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי, שיחקתי לילה שלם במשחק המדהים הזה ופשוט התמכרתי! עד שהגעתי לשלב שטיילר (החוקר השחור) משחק כדורסל עם ג'פרי (אחד מהשוטרים) ובקטע שצריך ללחוץ על הצבעים המשחק פשוט נתקע ועולה הודעה של תקלה במשחק, בקיצור, ניסיתי כל דרך אפשרית, להפסיד במשחקון, ללחוץ על הצבעים בסדר שונה, אפילו חיפשתי קודים לעבור את השלב אבל אין כלום. הלך המשחק. כמו כן, החלטתי שאני פשוט אתקין מחדש את המשחק, אבל עשיתי טעות של מתחילים ושכחתי לגבות את השמירה שלי....בקיצור, אכלתי אותה. ולכן, אני פונה אליכם, חברי הפורום, אם מישהו מכם שיחק או עדיין משחק ועבר את החלק הזה של המשחק, בבקשה שישלח לי את השמירה שלו, אני פשוט חייב להמשיך לשחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש רשת עם כבל קוקס ונהגנו תמיד לשחק UT כחלק מהמשחקים לרשת לאחרונה שנינו פירמטנו את המחשבים והיתקנו עליהם UT מקורי בגרסת 2 הדיסקים (BEST GAME OF THE YEAR) עכשיו , ברגע שכל אחד מאיתנו מנסה לפתוח שרת המשחק נמצא בשלבי טעינה ולאחר מכן משחרר הודעה - Cant find file De ויוצא לDESKTOP כאמור זה קורה לשנינו וזה לא אותה הבעיה כמו שמנסים להיכנס לשרת ואז מוחקים את DE.int/DE.u אם מישהו נתקל בזה... אנא! אני מת לקרוע לו שוב את התחת =]] תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים , דיי מזמן , שנת 99 או 00 , היה את המשחק הזה Rollcage מעין מרוץ מכוניות , שיכולות לנסוע על שני הצדדים , ותוך כדי המירוץ יכולת להשתמש בכל מיני נשקים כדי לפגוע בשאר המכוניות שמתחרות בך. אני ממש מת לשחק במשחק הזה שוב , הבעיה שאני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד אותו. הורדתי את הדמו מאיזה אתר , אבל הוא לא עובד , אני חושב בגלל שזה מותאם ל 3dfx , או משהו.. יש שם קובץ הפעלה של d3d ושל glide , ושניהם לא עובדים. זה מפעיל את המשחק וישר חוזר לווינדוס. למישהו יש איזה רעיון מאיפה אני יכול להוריד את המשחק המלא ? (בתנאי כמובן שהוא כבר משוחרר ואפשר להוריד אותו באופן חופשי כי אני לא חושב שעדיין מוכרים אותו ) ואם לא , אז אולי עזרה להפעיל את הדמו ... תודה. עריכה : זאת הכתבה …
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איזו ידיעה משמחת, באטמן חוזר במשחק Arkham Knight! מה יכול להיות יותר משמח מזה? אה כן, שזה חוזר ל-Rocksteady. תאריך יציאה 14.10.14 טריילר חשיפה
-
לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מניח שכבר שמעתם על הבעיה, אבל עוד לא מצאתי פתרון ואני כבר עובד עצות. כשאני מפעיל את המשחק במולטי יש מסך שחור ושומעים רק את הסאונד ברקע. קניתי היום כרטיס מסך חדש - GTX560 TI וחשבתי שזאת הבעיה, אבל הבנתי שזה קורה להרבה אנשים. אם זה משנה, קניתי CD-KEY רוסי ועשיתי המרת שפה לאנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, סתם גלשתי באינטרנט וחיפשתי גיימפאדים, ופתאום קלתטי את המוצר הזה לפאנל של xbox360, זה נראה ממש מגניב, כנסו לכאן- http://www.nyko.com/nyko/products/?i=69# לא שיש לי את ה-360, אבל הייתי חייב להראות את זה, ואני גם יודע שיש כאן כמה בפורום שיש להם את ה-360 אז רציתי להראות גם להם
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לא רואה את האורות של המכוניות ואת הנייטרוס ואת הנאונים לפני שפירמתתי את המשחב אני ראיתי את זה יש אפשרות שאני יראה את זה עכשיו???
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
משחק קווסט שווה ביותר. http://www.gamespot.com/pc/adventure/thelostcrown/index.html?tag=tabs;summary אני על סף סיום אני יכול רק להגיד שחוץ מזה שהמשחק טוב מאוד, הוא מתיש. דיי ארוך. מי שאוהב את הג'אנר של הצבע והקלק זה הכי טוב שיצא השנה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הורדתי והתקנתי את המשחק Test drive unlimited וברגע שאני מפעיל אותו מופיע לי חלון שאומר "Not enough system memory" אני צריך לדעת מה היא הבעיה ואם אפשר לפתור אותה אז איך.תודה מראש Yotam7
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום מזה משחקים שכתוב שם משחקים ב- RIP לא יודע מזה ?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ואני לא מתכוון לווארז. אני מחפש משחקים כמו DAEV, קין, ציויליזציה (1-2), קרמגדון (מהראשונים). יש דרך להשיג אותם באופן חוקי?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איך במשחק אני עושה ALLY או משהוא כזה כדי לשחק עם חבר שלי באינטרנט ולעשות משימות יחד? תודה. יאיר.
-
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בהמון רגעים שבהם אני שואל את אצמי: "למה לאזאזל לא הקלטתי”. ניסיתי fraps אבל הוא עולה ימבה כסף וזה שהוא בחינם מוגבל ל שלושים שניות כל קטע (בלתי אפשרי לשחק ככה). אני צריך גם תוכנה שלא תהמיס על המחשב (אני משחק על לפטופ 1080p בהגדרות medium-high). עריכה: למקרה שמישהו לא הבין, אין לי בעיה להוציא כסף אל תוכנה כזאת או אחר. הבעיה היא אם יש תוכנה חינמית שעושה את אותה העבודה שתוכנה בתשלום עושה- אני לא רואה סיבה לקנות אחת כזאת. הfps במשחק אצלי עומד על 60 למרות שfraps הוריד בערך ל30 (20 בהקלטה).
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק LOTR: RETURN OF THE KING המשחק רץ יפה עד לשלב מסוים בו התחיל לקרטע. הורדתי את דרגת הקושי ואיכשהוא הבעיה נפתרה, אבל לאחרונה עוד פעם התחילה הבעיה, עד כ"כ שהמחשב נתקע. ניסיתי לשחק עם המאפיינים במשחק (וידאו,קול וכו') ושום דבר לא עוזר. מבמחינת חומרה יש לי סלרון 1100 384מ"ב זיכרון עם כרטיס geforce4 mx עם 128 זכרון. יצרתי קשר עם ea אבל גם מהם לא הגיע ישועה. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-