עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yonib5,

חיפשתי בgamer וגם בgamespot אבל לא בדיוק הצלחתי למצוא משחק בסיגנון של "יחידות מובחרות כמו SWAT" היה משחק כזה לפני שנה-שנתיים לא זוכר את השם אבל הוא היה ממש מדליק של איזה 6-5 חברי יחידה שהיו עושים משימות בכול מיני מקומות לונדון,בנקים וכו'... אוף אם רק הייתי נזכר בשם של המשחק בקיצור אני מחפש משחק חדש עם הסיגנון הזה אבל לא שחקן בודד אלא 4-5 או יותר חברים בכל משימה ושאפשר לעבור ולשחק כל אחד.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by moonjib,

אז ככה, נכון ב-steam יש update news ב-pop up שקופץ. אבל אם נגיד לא היית כמה ימים או שעות על המחשב, אתה תפספס חדשות ויהיה פופ אפ רק של החדשה החדשה ביותר. אז באתר של steam בקטגוריית news, אולי יש חלק מהחדשה אבל אין את כולה במלואה (למשל עכשיו לפני כמה דקות קפצה לי חדשה שבה יש שתי תמונות חדשות מ-sin episodes והיא לא מופיעה באתר). news ב-steam : http://www.steampowered.com/index.php?area=news הערה: לרוב ב- half-life 2.net איזה כתב כותב בקצרה את החדשה שהייתה ב-pop up ונותן לינק שבה החדשה נפתחת בחלון חדש. http://www.halflife2.net/ (בדיוק עכשיו עדכנו שם על החדשה עם התמונות והוא נתן לינק בסוף לחדשה : http://steampowered.com/Steam/Marketing/December2.2005/?l=english). איך מגיעים לח…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by RayZ,

בערך כל מי ששיחק במשחק, חווה תקיעות של שבריר שניה שמופיעות מידי פעם, במיוחד בהתחלה, ונעלמות עם הזמן אבל עדיין מעצבנות פה ושם. במשחק ישנו באג, שגורם לחלק מהמחשבים שמריצים את המשחק לתקוע אותו כל הזמן ולהוריד מחווית המשחק. EA Games הוציאה בעקבות התופעה פאטץ' שאמור לתקן את הבעיה, ויתחילו מעכשיו לייבא לחנויות עותקים שהבאג בהם מתוקן. http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedmostwanted/downloads.html ניתן להוריד אותו מכאן. ** לא עובד על משחק הדמו, למי שעדיין לא קנה את המלא.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. עד עכשיו שיחקתי ב NFSMW הרגיל ב XBOX ועכשיו יש לי את ה BLACK EDITION רציתי לדעת אם הקבצי שמירה הם תאמים ואפשר להעביר אותם ל BLACK EDITION ואם בכלל ההבדלי בגירסאות המישחק משמעותיים שכדי להתעסק עם זה?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by Mike_b,

הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS. כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה. כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו? אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ לי

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by The Winter King,

יש לי את המשחק LOTR: RETURN OF THE KING המשחק רץ יפה עד לשלב מסוים בו התחיל לקרטע. הורדתי את דרגת הקושי ואיכשהוא הבעיה נפתרה, אבל לאחרונה עוד פעם התחילה הבעיה, עד כ"כ שהמחשב נתקע. ניסיתי לשחק עם המאפיינים במשחק (וידאו,קול וכו') ושום דבר לא עוזר. מבמחינת חומרה יש לי סלרון 1100 384מ"ב זיכרון עם כרטיס geforce4 mx עם 128 זכרון. יצרתי קשר עם ea אבל גם מהם לא הגיע ישועה. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by yoni321,

אנשים שלום קניתי HALF LIFE 2 שבתוכו יש את הקאונטר עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הFPS שלי בזמן אמת? לגבי המשחק אני הבנתי שאפשר לשנות באפשרויות או משהו כדי שאני ייראה בצד את הFPS. אם מישהו יודע איך בבקשה דחוף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by Axel Foley,

האם batlle field 2:special forces הוא תוסף לבאטל פילד 2 או משחק בפני עצמו? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by XtaZi,

שלום לכולם מי מאיתנו לא מכיר את הסידרה HALO שווטר חסר מעצורים ואחד הטובים (לפחות משהו טוב של מייקורסופט) אז ככה גלשתי לי ומצאתי את המשחק החינמי הזה HALO ZERO משחק פלטפורמה חמוד ודומה ל HELF LIFE ZERO למי שלא מכיר זה משחק שעשוי בקוד פתוח עלידי מעריצים משחק מהנה בשביל להעביר את הזמן חשוב לציין זהו לא וארז וזה משחק חינמי :jump: אתר הבית: http://www.halozero.new.fr לינק ישיר להורדה: http://dobermann47.free.fr/files/halozero.zip תהנו אנשים

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by FIRE-KID,

יש לי בבית P4 1.7 512 DDR FX-5200 וכל השאר... התקנתי את הNBA06 שם אני לוחץ על האייקון הוא פשוט נכנס אחרי 3-4 שניות הוא יוצא ללא שום הודעה!! יש לציין שכל הדרייברים מעודכנים + דיירקט9 (שאני יודע שלא מנוצל בכרטיס הזה אבל לא משנה)... מה מקור הבעיה ? אני יודע שלמשחק הזה אין דרישות גבוהות... (דרך אגב המשחק כן פועל על מחשב אחר בבית אז אין בעיה בדיסקים או משהו)... התקנה מחדש לא עוזרת..

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ניתקעתי בשלב הזה שאני ניכס לבניין בוער לעזור לאנשים ואז אומרים לי שזה מלכודת,אחרי שאני רואה את הפסל אני מנסה להזיז אותו לדלת אבל הוא נתקע לי בחצי,ניסיתי לסובב אותו הכול אבל לא מצליח לי,מישהו יכול לעזור? חיפשתי מדריך בגוגל בל לא מצאתי!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by bugosdckh,

מתי יצא המשחק הנ"ל

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by hike101,

שבוע טוב. א. קיבלתי הרבה משימות כשהסתובבתי בכלא בחוץ, כמו להשיג רשימת מלשינים, למצוא משקפיים וכו'. כעת עברתי את המכרה ואני בדרכי לספינה שאני אמור לברוח איתה. אני לא חושב שאחזור לכלא כדי להשלים את המשימות. האם פיספסתי משהו? האם אני צריך לחזור? האם אקבל דברים שווים ומגניבים אם אשלים את המשימות או סתם כסף ושטויות? ב. איך עוברים את ה heavy armoured gaurd ? הכלב המתכתי הגדול הזה. ג. מה דעתכם על א?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  14. http://img374.imageshack.us/img374/9502/pop320051219224049587ja.jpg אני לא מצליח להגיע אליו משום מקום מה אניצריך לעשות?תודה מראש

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. אני צריך לשנות את המיקום כי אין לי מקום בכונן ברירת מחדל ולא מצאתי שום אפשרות לשנות את מיקום ההתקנה . צריך עזרה דחוף

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  16. לפרטים שלחו מייל עם הכתובת דואר אלקטרוני שלכם או מספר פלאפון ל dekelh@ti.com לרציניים.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

מה עושים? הוא אומר לי שהCDKEY בשימוש.. יש לי מקורי הכל בסדר אפשר לנעול.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by slimshady21,

אחרי איזה חודשיים שלא שחקתי כבר במשחק הזה- עכשיו אני מכניס את הדיסק, אני נכנסל- battle.net, הוא כותב לי שהוא מוריד עדכונים, הוא מסיים תוך שניייה ואומר לי ללחוץ על RESTAST כדי לאתחל את המשחק, אני לוחץ ואז הוא תוקע לי את ההודעה: נו אז מישהו מכיר את הבעיה הזו או יודע מה צריך לעשות?? בקשה! זה מעצבן אותי! ד"א- יש דיסק מקורי בפנים ויש 50GB פנויים בארדיסק, אם זה משנה משהו אנערף...

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. P4 2GHZ NORTHWOOD 478 256*4 GF6600DP 400\500 GIGABYTE 128MB\128BIT

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by omerha,

בעוד יום שיגרתי של קאונטר היה לי בעיית חיבור לשרתים ת אחרי שניסיתי הכול מחקתי את הקאש של המשחק מהספריה וזה הסתדר . אבל התחיל להופיע בצד של המשחק את קצב ה FPS ואת הפינג אות התקשורת אינטרנט ואני לא מצליח להעיף את זה . איך אני מעיף את השטות הזאת? אודה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by AVI.S.T,

אני צריך SAVE של Call of Duty 2 (עד הקטע עם הצבא האמריקאי או שמי שעבר את הכל אז שיביא בבקשה) אני צריך לא כי אני הגתי לצבא הברטי ובאיזה משימה זה ניתקע לי רצח אז אני צריך SAVE בבקשה. דרך אגב : המשחק די קצר אבל המלטי פלייר נירה לי שווה אני עוד לא ניכנסתי שאני יסיים תמשחק.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. טוב קודם כל אני יגיד כמה מילים על החברות נינטנדו למרות שהרבה בארץ לא יודעים היא חברה שתרמה הרבה מאוד לתעשית הקונסולות גם בחומרה וגם במישחקים בין היתר היא פיתחה ת+ ותידית אנלוגית שיש בכל ידית היום ולמעשה הידית שיש בPS זה שילוב של הידית של הסופר נינטנדו והנינטנדו 64 נינטנדו גם נחשבת מפתחת המישחקים הטובה בעולם בהרבה אתרים ומגזינים הבעיה הגדולה של נינטנדו זה תמיכה יחסית קטנה של חברות צג שלישי חוץ מיזה השיווק שלהם גרוע סוני סוני מקבילה מיבחינה מסוימת לחברת טבע היא יודעת לקחת פיתוחים של אחרים לשנות אותם קצת ולימכור אותם הרבה יותר טוב לסוני יש תמיכה עצומה של חברות צד שלישי ושיווק מצוין ליפעמים יש להם רעיונות מקורים אבל הרבה פחות מינינטנדו חוץ מיזה לסוני יש תמיכה רישמית בארץ ולנ…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by משה222,

שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף צריך להוריד משהו?????????????????. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. התקנתי והכל ואז אני לוחץ PLAY וזה עושה לי תסריקת דיסק הזאת וזה נתקע לי שם מלא זמן ולא זז מה הבעיה? איך אני מתקן אותה? האם אפשר איכשהו לדלג/להתעלם על הסריקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by arnoNz,

עליתי דרגה ואני לא יודע איזה נשק לפתוח אני אוהב לשחק מדיק וspecial ops מה אתם ממליצים ? פתחתי כבר את האסולט ואת הצלף.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.