עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yosi_mirel1,

יש לי כרטיס מסך של RADEON X 300 ואני רוצה לדעת אם זה יכול להריץ טוב את המשחק need for speed carbon תודה מראש

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by alex15,

יש לי בעיה אין לא יודע להתקין את המשחק שהורדתי מהאינטרנט SAINT ROW 2 אוליי מישהו יעזור לי ויסביר לי שבלב שלב איך עושים את התקנה . ניסיתי במספר תוכנות פעם ב WINRAR ופעם ב 7-ZIP אז זה לא אשמת ההורדות כי הורדתי את המשחק במספר הורדות ופשוט לא עובד . לפני שנתיים היתי מתקין את המשחקים אבל עכשיו הראש שלי נסתם .ןאני לא יודע להתקין אותו . תודה לעוזריים .

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. עריכה @ ספטמבר 2009: הדיון כבר לא ממש אקטואלי יותר - אי שם לפני חודש או חודשיים כל העסק גווע עקב חוסר היענות של עוד שחקנים ועקב טיסה של אחד מ-2 השחקנים הקבועים שלנו לארה"ב לתקופה לא קצרה ולעיסוק שלא משאיר לו יותר מדי זמן למשחקים משם כרגע. (עד שייצא SC2 כמובן) מי שמעוניין בכל זאת לשחק איזה משחק או 2 או יותר של SC לזכר ימים עברו- מוזמן תמיד לנסות להחיות את הדיון הזה ולהגיב בו וע"י כך אולי בכל זאת כן למצוא פרטנר למשחק (אני תמיד מוכן למשל) ==================== (מקו זה והלאה מתחיל הדיון כפי שהיה במקור לפני העריכה) ==================== התחלנו (חזרנו) לשחק קצת StarCraft בימים האחרונים. אין ליגה - סתם משחקים בשביל הכיף, אחד על אחד או קבוצות, מה שבא. אנחנו לא הרבה - רק 2-…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by psychuil,

אז למי שיודע, או לא יודע, אני משחק לי GW2 מאז שהמשחק יצא פחות או יותר. אז חוץ מלהוביל גילדה של כ200 איש ולעשות שמח בWvW, הגעתי למטרה אישית שהצבתי לעצמי. אתמול בבוקר סופסוף לקחתי את החומרים שאספתי ב5 חודשים האחרונים ויצרתי את המטה הכי נדיר במשחק. סביר להניח שזה לא יגיד יותר מדי לרובכם, אבל כדי לקבל מושג לגבי סדר גודל המאמץ - לי אישית לקחת 1086 שעות משחק להגיע לנקודה הזו (כולל דברים אחרים שעשיתי), וערך השוק של המטה הוא קרוב ל$750. תמונהשלי עם המטה המדהים. ולינק לוידאו שמדגים את האפקטים שהוא מוסיף לדמות:

• 26 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. רכשתי את המשחק dark messiah of might and magic, לאחר התקנה של סינגל ומולטי דרך steam. נדהמתי לגלות שאין באריזה המקורית זכר למספר CD KEY. התקשרתי זועם לתמיכה, בחור ענה לי שכנראה אין צורך במספר...? לאחר ויכוח והפניה למשהו בכיר יותר, דרשו ממני כתובת מייל עם התחייבות לקבלת מספר- תוך יומיים, לבנתיים הבן שלי מתחרפן לי בכעס, ובצדק! קראתי בעוד פורומים בארץ שיש תופעה כזאת בהד-ארצי, מישהו פה גם נתקל בתופעה המעצבנת הזאת. בכל מקרה, עכשיו אני צריך להמתין ליום ראשון ע"מ להתקשר שוב לתמיכה. שורה תחתונה: תבדקו טוב, טוב...! משחקים של הד-ארצי, במיוחד סדרת Xtreme המוזלים.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. התקנתי את המשחק הענק הזה והוא פועל והכל סבבה אבל יש לו קצת קירטועים אז רציתי לדעת איך אפשר לשנות את הרזולוציה ובכלל את כל האפשרויות הגראפיות? יש קובץ כזה בתקייה של המשחק שנועד לזה אבל משום מה זה לא נשמר! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by Galit17,

שמתי על הדרגה הכי קלה והמשחק נורא קשה. לא היתה לי בעיה לשחק ב FEAR ההפך היה לי קל מאוד, כנל להרבה FPS משחקים אחרים אבל המשחק הזה קשה לי מידיי. למה?

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. מחפש משחק פעולה או נהיגה בעיקר בשביל MULTIPLAYER, אחרי שאבד לי החשבון סטים הקיים, אני צריך משחק חדש בשביל גיימינג ברשת, מה כדאי לקנות: יש לי כמה אפשרויות ואני לא כל כך בטוח מה לקחת, מה דעתכם על הכותרים הבאים. 1- Need For Speed: Hot Pursuit אחרי ששיחקתי בסינגל וממש אהבתי אותו, אפשר לקנות את המלא כדי לשחק במולטי, כדאי ? 2- Call of Duty: Black Ops גם בזה שחקתי בסינגל ואין לי מושג איך המולטי שלו ניראה, מה דעתכם שווה קניה ? 3- Modern Warfare 2 זה המשחק שאבד לי ביחד עם חשבון הסטים, כדאי לקנות אותו מחדש ולהתחיל לשחק מי ההתחלה ? כדאי לחכות אולי לCRYSIS 2 וליקנות את המלא כדי לשחק במולטי ? עם יש הצעה למשחקים אחרים אל תתביישו, הכי חשוב משחק בעל מולטי טוב והרבה אנשים מחוברים לשרתים ש…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by valorien,

ערב טוב לכולם, האם תהיה לי בעיה כלשהי להריץ את המשחק הנ"ל ברזולוצייה של 1920X1200? האם יהיה צורך להפחית הגדרות איכות מסוימות כדי שהוא ירוץ בצורה חלקה, ללא קטיעות כלשהן? ובכלל, האם המשחק הזה מומלץ? תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by xXaXdXaXrXx,

מחפס שחקן טוב לשחק נגדו אז אים אתה חושב שאתה אתגר דבר איתי כמובן רק לאלה שיודעים להישתמש בHamachi דברו איתי באיי סי 317950875

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. שני משחקי הפעולה הצבאיים הגדולים לשנת 2018 נחשפו רשמית - והם ממש לא מה שציפינו לראות לכתבה

12. לא זוכר כמעט כלום...אבל באלי נוסטלגיה...מישהו מכיר? אני זוכר שהיו כמה קומות והם היו מחליפים צבעים לפי הקושי...

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  13. Started by Nullity,

התקנתי שוב את unreal tournament הישן, וכשמנסים להפעיל אותו תוך שימוש במאיץ (Radeon 9800) הוא שוב ושוב נתקע, נזרק למערכת הפעלה ומציג את הודעת השגיאה הבאה - יש לציין שבמצב של software randering הכל פועל בסדר המשחק מעודכן לגרסה החדשה ביותר (436 נדמה לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  14. הכוונה ל 9800Pro 9600XT וכולללל השאר (גם 5900XT ועוד)... מישהו יודע מתי? אלא אם כבר יצאו ומישהו יוכל לתת לי לינק....תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by t d,

שלום, לפני זמן קצר שיפרתי את המחשב שלי, השינוי הגדול היה radeon 9800pro במקום mx 440, התקנתי את need for speed underground ואני ממש נהנה ממנו עכשיו, בעיקר שיש לי סופסוף את אפקט הmotion blur. הקטע היחיד שמוזר לי שם זה שאת אורות הneon ששמים בתחתית האוטו אני לא רואה, ני מתקין חדשים ופשוט לא רואים אותם... למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by zod1ac,

שלום, יש לי בעיה בסורס [מפרט חתימה] אני מקבל המארק 6.4K אבל בסורס וב 1.6 הביצועים גרועים 30-50 FPS הזיכרון אנכי מבוטל.. מה זה יכול ליהות? מפרט AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by huber,

כזה אני רוצה ליומולדת אה, רק 10000$. לא יקר בהתחשב במה שמגיע בחבילה האמת:

18. אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון איג' אוף אמפיירס 3 רק יותר חדש תודה..

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל אני חושב. עדיף שהיא תהיה מאנגליה, או איזור קרוב, בשביל דמי משלוח נמוכים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

אני חייב לשתף אתכם במשחק שמצאתי בביקורות של YNET לא מזמן. זהו משחק חינמי חדש, אשר חובבי FALLOUT למיניהם יעריכו מאד(שיטת קרבות זהה) . הוא בנוי על TURN BASED COMBAT, לאומת הREALTIME הנפוץ. התחלתי לשחק בו לפני כמה שבועות, ומאז אני פשוט מכור. מדובר בשליטה של קבוצה של 3 חיילים, כאשר ניתן לפתח כל אחד מהם. יש אינספור סוגים של נשקים במשחק(כנראה בסביבות ה60-70+) והתמחויות שונות שניתן לפתח. כלומר יש כאן אלמנט של RPG מהבחינה שניתן לפתח את הדמויות. ניתן לבצע קרבות של 1X1 עד אפילו 5X5 שחקנים, כאשר יש גם כמה סוגים של משחקים(בסגנון ה capture the flag). המשחק מאד ממכר, והכי חשוב-חינם לחלוטין. מה שכן, ניתן לקנות חבילות של כסף GUNROX, שאיתו ניתן לקנות כל מיני דברים מועילים מאד, אבל זה כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladhor7,

אם מישהו יכול לעזור לי... הורדתי את הפיפ"א 2000 הנוסטלגית ובמשחק עצמו המקלדת לא עובדת. תודה(:

22. Started by Lost Spirit,

נכנסתי למשחק ומשום מה השלט לא מגיב, יחד עם זאת, כאשר השלט מחובר - המקלדת איננה מגיבה גם כן. הערה - השלט עובד בכל משחק אחר, נוסה בהצלחה במשחקים הבאים: Resident Evil 4 NHL08 FIFA08 PES2008 DIRT [ד"א אם מישהו רוצה הוא מוזמן להמליץ לי על עוד משחקים שהשלט תומך בהם ]

23. רשום באחד המקומות שכדי לעשות גיבוי למשחק ב clonecd צריך ליצור קובץ sx-gowu.dvd שמכיל את השורות : LayerBreak=1913760 sx-gowu.000 מה זה אומר, האם אני אצתרך לגבות את כל המשחקים שלי ככה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by aXe,

שיהיה... אז האם המשחק באמת יצא כבר? האם מישהו כבר הספיק לקנות אותו במידה והוא יצא?? אם כן, צור איתי קשר - אני רוצה לדעת אם שווה להכניס למחשב...

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by INFERNO,

CS יש לי כבר DMC יש לי DM יש לי משהו אחר יש לכם?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.