עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום רב, אם אני רוצה רשימה של משחקים שעובדים על מחשב מסויים לדוגמא כל המשחקים שעובדים על PII 500MHZ, יש איזה אתה שיכול להביא לי דברים כאלה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. יש לי בעיה עם כמה משחקים שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד.... בכל פעם שאני מפעיל משחקים מסויימים המחשב פשוט מתחיל מחדש מעצמו. עשיתי חיפוש לוירוסים, תוכנות ריגול ויש לי פיירוול טוב, אבל גם אחרי כל זה זה נמשך. בנתיים זה קרה לי במשחקים הבאים: Need For Speed Underground2, Beyond Good&Evil, Flatout Demo. המשחק flatout demo לפני כמה ימים אבל פתאום זה התחיל להפעיל מחדש את המחשב... שאר המשחקים עובדים. לעתים רחוקות המחשב מתחיל מחדש מעצמו גם באמצע משחק כלשהוא. מה לעשות? בתודה מראש, לידור

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. המשחק עליו מדובר הוא neverwinter nights יש לי את הכל המקורי ועוד 2 הרחבות הבעיה היא כזאת: יש לי תראשון עם סידיקי מקורי אז אין בעיה תשני יש לי מקורי אבל נאבד הסידיקי תשלישי צרוב אז אין סידיקי אני צריך סידיקי ל2 ההרחבות כדי שאני אוכל לשחק באינטרנט... זאת הסיבה היחידה שאני מתקין שוב תמשחק אז אם למישהו יש והוא כבר לא משחק בבקשה תביאו לי אני נואש.... או אם יש כזה אתר שנותן סידיקי שעובדים אם אני רוצה לשחק באינטרנט תביאו לי לינק פליז תודה רבה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  4. מישהו מעונין?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר PROFILE מהמחשב שלי למחשב אחר איפה הוא שומר את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  6. אני לא רואה את האורות של המכוניות ואת הנייטרוס ואת הנאונים לפני שפירמתתי את המשחב אני ראיתי את זה יש אפשרות שאני יראה את זה עכשיו???

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. ואני לא מתכוון לווארז. אני מחפש משחקים כמו DAEV, קין, ציויליזציה (1-2), קרמגדון (מהראשונים). יש דרך להשיג אותם באופן חוקי?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by kikkler,

אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בהסבר שיש ב LIONETWORK אומרים לי לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות : SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי את השורות האלו בקובץ הזה. צירפתי אותו שתראו. יש פתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Shmoolik,

המשחק עצמו כשאני מתחיל לשחק הוא במין SLOWMOTION כזה לאורך כל הזמן. אין קפיצות או משהו , ה FPS מעולה , הכל טוב ,גם על רזולוציה טובה וגם על פחות. ANTI-ANALAISING כבוי , הכל כבוי. והוא עדיין עובד לי בסלו מואשן. גם שמתי גרסא 1.1 , לא יודע מה עוד לעשות. תודה.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by spon83,

בשבוע שעבר נתקלתי במשחק מהראשונים שקניתי... Jane's: (ATF) advanced tactical fighter התקנתי אותו על המחשב שלי (תחת windows xp sp1) אבל הוא לא רץ!!! הוא אומר לי שיש בעיות ושאין לא מספיק זיכרון להפעיל את המשחק!! למרות שבמחשב הישן (pentium 1) היו 32MB זיכרון!!! ועכשיו יש (Pentium 3 + 192mb)! האם בכלל יש אפשרות להריץ אותו??? תודה למגיבים... ימים טובים של נוסטלגיה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. אני בשלב הזה אחרי שהייתה צניחת חרום מהמטוס (שהפציצו את המטוס). הגעתי לקטע במשימה שאני ליד גשר(בגשר הזה יש פתחים לירידה מחת לגשר) והיא אפשר לעבור אותו כי מישהו יורה מהצד השני ולא נותן לעבור, הסקתי מכך שאני ככל הנראה צריך לעשות משהו אחר אך איני יודע מה. במשחק נאמר לי שאחד מהיחידה שלי מת ואני צריך לקחת חומר נפץ ממנו ולשים בגשר....אני לא מוצא אותו ואני נואש ואני לא יודע מה לעשות מי שעוזר לי מלך.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by אליאור15,

אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד בחינם תתנו לי את האתר-אני מנסה להשיג כבר חודשיים ברשת ואני לא מצליח!!!! מי שיודע באיזה אתר אפשר להוריד חינם שיתן לי את הכתובת-אם אתם לא רוצי םלכתוב פה תיכנסו לאיי סי שלי ותכתבו שם את הכתובת... אי סי קיו- 269177714 תודה רבה-אליאור! דרך אגב מבקשים ממני באתר הזה (http://www.rockstargames.com/classics/index.html) ZIP-נראה לי שזה קוד-מה אני אמור לכתוב שם?!

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by coorva,

שלום רב לאחר ששיחקתי בהנאה בדמו של המישחק, רכשתי את המישחק ואני רוצה להתקינו. לפני ההתקנה רציתי להסיר את הדמו, אך שמתי לב שבהסרה\הוספת תוכניות לא מצויין HALF LIFE 2 DEMO אלא מצויין : STEAM. למיטב הבנתי זו תוכנה שבאמצעותה ניתן לשחק במישחק. שאלתי היא: כיצד אני מסיר את הדמו של המישחק? האם זה בטוח להסיר את ה- STEAM לפני ההתקנה של המישחק? תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

329 מפות שיחקתי ואני כל הזמן מחפש עוד מפות...ממש מכור מתי יוצא החלק הבא? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by nadav1379,

אני משחק Counter-Strike Source אבל יש לי בעיה שאין סרברים בארץ ויש לי חרא פינג מישהו יודע מתי יהיה סרברים ל Counter-Strike Source בארץ?? מישהו יודע איך אני יכול לשנות שם ולכתוב נתונים באמצע משחק? כמו שב1.6 יש קונסול

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by STRENGTH,

אני תקוע בקטע הזה איך אני עובר את הכחולים האלה?! אני בן-אדם רגיל ואני לא יכול להלחם בהם אני צריך איכשהו לברוח אבל אני לא יודע איך כשאני בורח הם יורים עלי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by FearThis,

אם אני מוריד\קונה סרט ולא יודע איך הוא אני נכנס ל www.imdb.com. לאן אני נכנס כשאני מוריד\קונה משחק ולא יודע איך הוא ? תודה. FearThis

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by TeaTime,

http://www.twingalaxies.com/index.aspx?c=46&id=974 למי שלא מכיר-זו חברה שמתמחה בניקוד ותיעוד של שיאי משחקים הם מציעים פרסי כסף בסך כולל של 20 אלף דולר למי שיצליח להשלים כל מיני שיאים שקבעו לדוגמא: מי שיסיים את היילו 2 על הרמה הכי קשה בלי למות אפילו פעם אחת יקבל 150 דולר או מי שיצליח יותר מהניקוד פרוגר של ג'ורג' מסיינפלד (863,050) יקבל 1000 (!) דולר אז יאלה לעבודה!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by רוני1,

יש לי שם קצת בעיה .. העניין הוא שאני לא בטוח אם מותר לדון על זה בפורום זה .. לכן על מנת לא לעצבן את אחראי הפורום אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי איזה כתובת שאפשר לפנות אליו לשם .. איסיוקיו או איממיל או משהו אחר ... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by sergey_k,

ילדים שרוצים לירשם יכתבו את השם שלהם מספר איי סי קיו משחקים על הרמה האחרונה ו 6 דקות

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by gadidi,

שלום. אז ככה יש לי רשת בבית(קטנה של 2 מחשבים)ואני רוצה לשים עליה את המשחק counter strike steam על מחשב אחד יש לי את המשחק ועל המחשב השני עדיין אין. אני צריך לדעת מה לעשות אם זה... אם להתקין גם על השני? איך אני משחק עם זה? יש לי רק חשבון סטים אחד והאם אני צריך 2?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

לחבר שלי יש את המשחק sprinter cell2 על דיסק. כשהוא מכניס את הדיסק ההפעלה האוטומטית נתקעת, ואיתה כל המחשב. בלי ההפעלה האוטומטית הוא ניסה לפתוח את קובץ ה-setup.exe וגם אז נתקע לו. הוא ניסה לעדכן את דריבר כרטיס המסך שלו (geforce 5000), אבל לא עזר. יש לו sp2.המחשב חדש לגמרי עם 512 ram , ושטח של 80 ג'יגה. המשחק "הנסיך הפרסי 2" למשל עובד לו מצוין.יש כזה וירוס שאינו מאפשר כניסה לexe בדיסק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. אני היום באתי להתקין Dungeon Keeper ובהתחלה הוא מציג לי שגיאה שצריך מערכת עם 98 \ nt או יותר ויש לי XP והוא עדיין לא מוכן להתקין, מדוע? מפרט: מעבד: למטה זיכרון: למטה כרטיס מסך: R9550 אז... מה הבעייה של הבחור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. בנתיים חזבתי על unreal tournament הראשון. בעיקרון זה אמור להיות לשני שחקנים וגם קצת יותר זה יהיה בסדר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.