עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל כך הרבה שנים ולא הופיע כזה משחק, גם לא בלחימה בנשקים "רגילים".

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by guylederer0,

שלום רציתי לקבל ממכם המלצות לכמה משחקי FPS ... אני משחק הרבה שנים CS רציתי משחקי יריות כמו COD אבל לא בסיגנון של CRYSIS למה אני ממש שונא את כל הקטע של ה"מפלצות" ואת כל האימה הזה שדוחפים במשחקים ככה שמשחקים כאלו אני ממש לא אשחק ניסיתי לראות כמה משחקים בדיון הראשי אבל הוא קצת ארוך וקשה לקרוא כל תגובה ...

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by Shmoolik,

התקנתי , אבל הוא מסרב להעלות את המשחק. כשאני מעלה את המשחק הוא פשוט נתקע לי על התמונה הזאת שהוא מראה לפני שהוא מעלה את המשחק. אז הסתכלתי ב README , ובאמת היה כתוב שיש בעיה עם המשחק הזה עם R8500 ב XP , ואמרו שאם אני יעדכן לדרייברים הכי חדשים הכל יפתר. אני כבר עידכנתי דרייברים עוד לפני שבוע , אבל כנראה שזה לא ממש עוזר.. *ניסיתי גם לעשות RESET DEAFULTS , וגם על SAFE MODE , לא ממש עזר. אני משתמש ב XP PRO. אפשר לראות מפרט בצד. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  4. http://www.gamershell.com/download_28186.shtml סרטון http://www.gametrailers.com/player/34981.html

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by xlSnaK,

אני מתקין מתקין והכי בסוף יש לי שגיעה.... מה זה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. נראה משחק חזק

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. באף משחק CoD לדעתי לא היו מפות מוצלחות כמו בCoD 4. למישהו יוצא עדיין לשחק במשחק? אני חושב להתקין אותו שוב אבל אני לא יודע אם יש טעם.... לפי איך שMW3 נראה, המפות נראות פיציות ולא מתקרבות לסגנון של MW הראשון.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  8. לא מצליח להתקין אני לוחץ על SETUP וזה לא עושה לי כלום פשוט לא מאלה לי את התקנה אני לוחץ ולא עושה כלום את המשחק הוא מקורי!!!!! מקורי!! פניתי לחנותת עם לא יודעים מה לעשות אני לא רוצה להחזיר אותו בחיים אצל חבר שלי זה עובד! אז ניסיתי לעביר את התיקיייה של המחשק למחשב שלי אני לוחץ על האייקון של המחשק וזה כותב לי This program requires at least 3MB of free virtual memory to run

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני לא חושב שיהיה WarCraft IV כי ה- Orc Human Elf nigh עשו שלום ..... אז כאילו כאן נגמרת הסידרה של WarCraft ?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  10. מישהו יודע מתי הTOMB-RAIDER החדש יוצא, אני מת על הסידרה.... הוא היה צריך לצאת לפני כמה חודשים אם אני לא טועה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by hakoki,

Vampire - The Masquerade Bloodlines אני רץ על 75 ולא עובר וגם באינדיגו פרופסי זה ככה שד"א עכשיו הרבה הרבה יותר מהנה לשחק בו על הכל גבוה עם פילטרים והכל מאשר עם ה5200 שבקושי הריץ אותו אז באמת יש הגבלה במשחקים האלה או שפשוט הכרטיס שלי לא יכול יותר מזה? 8600gt 512mb תודה

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by eladcohen100,

חבר'ה אתם חייבים לעזור לי ,אני על סף יאוש: קניתי מחשב חדש דנדש והתקנתי את המשחק F.E.A.R . כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. מאז שהתקנתי את WMFADist.exe זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספים מחדש... חשוב לציין שיש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב וכרטיס קול של MSI וזה המשחק היחיד שעושה בעיות.(HL2 EPISODE 1 NFSMW עובדים חלק עם דיבוב והכל ושומעים הכל ..) אין לי כבר מושג מה עושים ,אודה לעזרת…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Aviv C,

מישהו מכיר את המשחק ManagerZone? ManagerZone זה משחק באינטרנט שבו אתה צריך לנהל קבוצת הוקי או כדורגל. יש שם מגוון של אפשרויות כמו להחתים או לפטר מאמנים, להחתים או לפטר שחקנים, לשנות טקטיקות, להחליט במה השחקנים יתאמנו, לקבוע משחקי ידידות ועוד ועוד. משחקי הליגה מתקיימים כל יום ראשון ורביעי בשעות משתנות. אני מאוד ממליץ על המשחק הזה. אני משחק בו כבר יותר מחצי שנה ואני נהנה מכל רגע. האתר של המשחק: http://www.managerzone.com/

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Nullity,

התקנתי שוב את unreal tournament הישן, וכשמנסים להפעיל אותו תוך שימוש במאיץ (Radeon 9800) הוא שוב ושוב נתקע, נזרק למערכת הפעלה ומציג את הודעת השגיאה הבאה - יש לציין שבמצב של software randering הכל פועל בסדר המשחק מעודכן לגרסה החדשה ביותר (436 נדמה לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל אני חושב. עדיף שהיא תהיה מאנגליה, או איזור קרוב, בשביל דמי משלוח נמוכים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by INFERNO,

CS יש לי כבר DMC יש לי DM יש לי משהו אחר יש לכם?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  17. הטלן יש לי GTA3 ואני משתמש ב GFTI4200 בWIN98 וכשאני משחק בGTA יש מן מריחות(TRAILS) אחרי הגופים. יש פתרון??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NM,

אני בצאפטר 5 אם אני לא טועה ובדיוק חזרתי מחלק של קפיצה בן עמוד לעמוד ואז הייתי במערה ונלחמתי בכל מיני מפלצות ואז יצאתי משם הגעתי למקום שנמצא מול מקדש הגורלות הזה עם מקום לשמירה ואז יש גשר שמתחתיו לפי מה שאני רואה נמצא יצור עם כנפיים שהוא כנראה איקרוס ..אחד עם כנפיים שקראתי באינטרנט שצריך להיות סצנה ואז קרב נגדו בתהום ובסוף אני אמור לקחת לו את הכנפיים כדי להמשיך הלאה.אבל שום דבר לא קורה המוזיקה מתחילה להעצר ומה שראיתי מתחת לגשר נעלם לו ..אבל זהו ניסתי ללכת מצד לצד כל מיני דברים אבל זה לא פועל ואם אני נופל מהצוק ועושה חזור לנקודת השמירה האחרונה אז זה נתקע לי בטעינה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. hmmm yeah... מתברר שבהארדליין הוסיפו מערכת DRM חדשה שעוקבת אחר שינויים במערכת המחשב, לאחר מספר שינויים משמעותיים אתה נחסם ל- 24 שעות. http://www.guru3d.com/news_story/ea_infects_battlefield_hardline_with_new_ghastly_drm.html טוב זה לא שכל משתמש רגיל יעשה מספיק שינויים משמעותיים במחשב שלו שיחסמו אותו, אבל עדיין... עוד סיבה למה אני לא הולך לקנות את המשחק...

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by gol36,

תהנו: Online Alternative Shooting Game ___________________________________ / ______________________________ / / / ______ __ __ __ __ / / / / /___ / / / / / / \ / / / / / /______/ / / /__/ / / /\ \/ / / /__ \__________/ /______/ /_/ \__/ /____/ The Duel Advanced Techniques FAQ GunZ: The Duel Advanced Techniques FAQ Version 1.1 (Complete) --- By: Kevin Dino Copyright: June 28, 2005 (Dinosaur on GameFAQs - Linaus/Lenaus in-game) ============================================================================== Table of Contents ============================================================================== 1) Vers…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אנשים אני מתחנן לעזרה אני מחפש את המשחק הזה בנרות!!!!! למי שיש אותו שיתן לי ... אני מתכוון לגרסה המיוחדת שיש בה תוספת דמויות - האולטימייט!!! אם למישהו יש את המורטל קומבט 3 הרגיל שגם יתן לי, אבל עם עדיפות לאולטימייט אני ממש מבקש שתעזרו לי עם זה תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אני ישמח לתשובה... תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by nondos,

שלום, אני מחפש המלצה על משחקים שאפשר לשחק בשני שחקנים או יותר על מחשב הכוונה היא ישירות בעזרת גויסטיקים ולא דרך הרשת תודה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.