משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים. יש לי את המחשב הבא : athlon xp 1.47 256 ram ddr gigybyte 7vtxh gforce 4 ti 4400 leadtek המחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים. אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2. ut 2003 unreal 2 america's army וכו... גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי. ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר. אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש. יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק CONTRACT קיצור NOLF החדש ואני זקוק לסריאל תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הבעיה היא שפשוט כ-ל הזמן המשחק כאילו ב SLOW MOTION ואני לא יכול לשחק נורמאלי! ניסיתי גם להתקין את ה PATCH של DEVIANCE , אבל לא עזר. מישהו אולי יודע מה אני צריך לעשות ? אני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה תודה.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שאני באמצע לב ואני מתתי ואני רוצה לחזור לשמירה , אז אם זה לא QUICK SAVE , אז הבנתי שאני חייב לצאת למסך הראשי ולהעלות את השמירה , אבל גם זה לא עובד. הוא חוזר לי לתחילת השלב. עכשיו עד שגיליתי שאפשר לשמור עם F5 על QUICK , גם אותו אני לא מצליח להעלות. בקיצור , אני מת באמצע איזה שלב , ואני מתייאש כי אני צריך לעשות הכל מהתחלה! מישהו יודע מה הבעיה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המשחק מתחיל, מראה את היצרן, פירסומת של אדידס מגיע בערך לשלב של הסרט אני משער - מראה מסך שחור ולא מתקדם, אף מקש לא מזיז אותו, והמחשב לא נתקע -כשאני לוחץ CTRL ALT DEL אני רואה את הסמן של העכבר, משהו מוזר ביותר, ניסיתי את כל הגדרות המסך האפשריות עם AA ו AF וגם בלי, מה יכולה להיות התקלה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחסל 3 זה משחק יפה שיחקתי בו אתמול וגם צבי הנינגה משחק קטלני כמו הזמנים של פעם תקנו גם אתם תמשחקים האלה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חיפשתי במשחק ולא מצאתי איך אני יכול לקנות שחקנים של קבוצה אחרת, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחשב athlon 2800 לוח gigabyte 7n400 pro2 כרטיס מסך gigacube radeon 9600 pro vivo. אין שום בעיה בשום דבר אחר לא בתצוגה ולא בסאונד, רק במשחק הזה (וזה המשחק היחיד שיש לי כאן כרגע) מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היה לי ג'יפה 2 והיה לי אז 100FPS ועכשיו שידרגתי לנ"ל ויש לי 60FPS דרייברים של אומגה ללא סופט מוד. למה? וחוץ מזה אם מישהו יכול לכתוב רשימת פקודות מועילות לCS אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לפני כשבוע הורדתי את המחשק... אצל חבר שלי שי לו פנטיום 3 700 עם גי פורס 4 זה עובד ואצלי יש אי אם די 2500 עם גי פורס 2 64 מגה זה לא עובד האם מישהוא יכל לתת לי עצות מדוע זה לא עובד ופתרונות המשחק דורש מינימום 32 ככה שאני לא מבין מה הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, לא מזמן רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו דום, הוא מתאים את עצמו אוטומטית בהגדרות לעבוד עליו High (אחד לפני "הכי טוב") שיחקתי והכל פעל כמו שצריך, יום למחרת נכנסתי למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא פשוט נתקע ולא מגיב ומאלץ אותי לסגור אותו. ניסיתי לשים את המשחק על הגדרות נמוכות יותר אבל זה לא עוזר. אני חייב לציין שבמחשב הקודם שלי שהיה הרבה יותר חלש מהנוכחי, המשחק פעל על ההגדרות הנמוכות ביותר גרוע, אבל לפחות הוא היה רץ יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתחיל בחושך בשלב בתוך מחסן כזה ויש כפתור לפתוח את השער או להכנס דרך הדלת ומצד ימין יש 2 אנשים ועוד כמה ישר ועוד משאית אחת שנוסעת על הגשר ושאני הולך עד הסוף הגשר שבור ל 2 ואני לא יודע איך לעבור מישהו הבין?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מחפש את המשחק שהיה לפני דיי הרבה שנים שבו אמורים להעביר מס' מסוים של גמדים ממקום למקום ,היה ניתן להגדיר מה תפקיד של כל גמד לדוגמא: אחד היה יכול לבנות מדרגות ,אחד אחר לחפור אחד נוסץ היה עוצר את כולם . לא זוכר איך קוראים לו אבל אודה לקישור אם ניתן .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חרשתי כל מה שאני יודע וכלום לא הצליח ועוד משהו איך אני שומר???
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הגעתי שלב שבו אני במן בניין פדרלי, והרעים חוטפים את הנשיא ואני צריך להגן עליו, אך אני מגיע לנשיא? בהמשך המזדרון יש 2 מעליות אבל הם לא עובדות (בשלב הזה אני הורג גנרל בלבוש כחול). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
יש לי מפרט בחתימה שאמור להריץ בלי שום בעייה את המשחק והוא גם עושה את זה, אבל שמתי לב שיש כמה טקסטורות לא טובות או שאני מסתכל למטה ותוך שנייה נעלמת המכונית מצד שני ולא רואים את כל הנוף לפעמים מישהו יודע מזה? אני משתמש בדרייברים 4.9 ובאף משחק לא עושה לי בעיה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אין לי מה לשחק במחשב ! ואני צריך איזה משחק אני אוהב יריות כמו FAR CRY , בטלפילד, MAX PAYNE , ועוד. אז תביאו לי הצעות למשחקים שאתם חושבים שיפים ושמתאימים לי לסגנון. בתודה GABIG12
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא נראה ממש מצויין. התחלתי בהתחלה עם לימוד המשחק והכל סבבה כמעט כמו הראשון. אבל כאשר התחלתי לשחק ולהקים פארק משלי אני פשוט לא מצליח לבנות רכבות הרים מוכנות כבר כל רכבת הרים שאני בוחר מהרשימה מתחילה לי עם החלקים כלומר אני הוא זה שצריך גם לתכנן אותה וגם לבנות אותה, למה אין רכבות מוכנות ( עם כל המסלול ) ? ואם יש אודה לעזרה כיצד להגיעה אליהן בכלל. כמו כן ראיתי שעובדים שלי כמעט כולם משועממים ( כנראה בגלל שאין לי רכבות הרים בפארק....חחחח ) איך ניתן לדוגמא להעלות להם משכורת או לא לגרום להם להשתעמם ? ( אולי בגלל שהעסקתי יותר מידי מהם ). אודה לעזרה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
[ltr]basicly it's called shot online and it is... you better take a seat a massive multiplayer online golf game, wait there's more... with RPG style charecter development and yet at the same time claim to aim for realism. who said creativity is dead? it's not, it's just gotten retarded. it's in an open beta stages (even though the offical release date was a month ago) so if your interested in checking it out now's your time. I rather watch paint dry. and since it's MMO it'll probably be based on a monthly fee. on obviouse case of "from the frying pan to the fire". the only way it can get worst now, is if it will have one of those 'meant to be played with nVidia' logos. …
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למי שלא הבין MMORPG אומר: Massive Multiplayer Online Role Playing Game עדיף איזה משחק בתקופה עתיקה... אתם יודעים חרבות קשתות קסמים וכו... אממ... קיצר משהו שיכול בקלות להעביר איזה שעה שעתיים ביום... וחשוב להזכיר שיהיה חינם... עם משכורת צבאית אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי...
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קודם כל שיהיה ברור - מקורי. עכשיו יש לי 9600TX עם הדרייברים האחרונים של ATI ודיירקט 9 C ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. כשאני בא להעלות את המשחק יש לי את המסך הראשון של ההגדרות ואחרי שאני בוחר רזולוציה (גם שזה בדיפולט) אני מקבל הודעת שגיאה וזה קורס. זו ההודעה לפני שזה קורס וגם אם אני לא בוחר בדיפולט זה קורס.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמשחקים DAOC - Dark Age Of Camelot ואם כן באיזה שרת ואיזה realm תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי אני מחפש מלא זמן צ'יטים בשביל NBA2005 ולא מוצא (מצאתי אבל לא עובדים) אם למישהו יש צ'יטים אחרים אשמח שיכתוב כאן תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-