משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים, יש ברשותי שני משחקי BF3 עם רישיון ורק אחד מהם מותקן במחשב כמובן, אני משחק במשחק זה כבר שנים, משום מה האנטישמיות חוגגת גם במשחקים, וקשה להם שיש ישראלי שיותר טוב מהם כנראה, וזרקו אותי כבר מהרבה שרתים ותיכף לא לא נשאר לי שרת שאוכל לשחק בו, אנא מכם, תעזרו לי איך לגרום לכך שלא יזהו אותי. אני לא יודע איך השרתים שלהם מזהים שחקנים, אולי אתם יודעים, בבקשה אני מתחנן לעזרה, מה עליי לעשות? תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח אותו בלי להתקין את הDAEMON TOOLS איזה עוד תוכנות פשוטות יש?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני יודע שאין הרבה אבל אני פשוט נואש כבר, תראו, אני 28 יום בפורום אז אתם יכולים לראות את המצב שלי... בתודה slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים בראוטר 1. האם אפשר לשחק בשניהם בו זמנית על אותו חשבון? 2. אם לא האם אפשר לשחק בו זמנית משני חשבונות שונים?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המבצעים העדכניים בפלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר לצלול אל העולם המקוון של סדרת The Elder Scrolls בחינם, ולבנות אימפריה בחלל בעבור פחות מארבעה שקלים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
אני שונא סימולאטורים שצריך לקרוא ספר הדרכה של 200 עמודים רק כדי להרים את המטוס מעל פני הקרקע. מחפש בנרות סימולאטור טיסה טוב בסגנון מלחמת העולם הראשונה \ השנייה \וייטנאם \ קוריאה -כלומר בעידן שלפני טילי אוויר -אוויר ואויר-קרקע ,הראדארים ונעילות הטילים המעצבנות . במילים אחרות סימולאטור שנעשה בו שימוש בכלי נשק בכינון ישיר (מקלעים ,תותחים ,רקטות ) או בכאלו שמוטלים ממטוס (פצצות ,טורפדות). בשום פנים ואופן לא נשקים מונחים . רצוי כזה שמשלב משימות יירוט +פגיעה במטרות קרקע +גרפיקה טובה. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
-
תראו, התחלתי לשחק בגלל הציון הגבוה, נמאס לי כבר מהמשחקים שהולכים הולכים ורק יורים, אם אני משחק אז רק בגלל הסיפור בכל מקרה, אני לקראת הסוף אבל ממש אין לי כוח לשחק בו הסיפור דווקא מסקרן אותי אז אם אפשר שמישהו יספר לי בקצרה מי זה מי ולמה ואיך אני ממש אודה לו, גם על ההרחבה שיש למשחק תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כל הזמן כל הזמן כל הזמן וזה לא בעיית כתיב יש לי מינוס בחשבון של הבנק. עכשיו באמת נזכרתי למה מחקתי ומכרתי אותו קודם, בגלל שמתחילים לשחק יום במשחק ואז צונחים למינוס ובגלל שהשמירה האוטו' מפגרת לשמור כל הזמן על אותה שמירה קודמת, אין לי איך לצאת מהמינוס!!!1 אני במינוס של 200 אלף וזה יורד ויורד עוד ועוד.........
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש בזה לכרטיסי מסך של ATI כדי לא להפסיד FPS כשמפעילים VSYNC... אני זוכר שהיה פה באתר פעם משהו על זה אבל בחיפוש לא עולה לי שום דבר משום מה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון שיש דמו למשחק :AR15:enthr the matrix או משהו כזה, זה מה ששמעתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה איזה משחק ישן שמזכיר מאוד את Blade runner.. היו במשחק hover cars אבל לא כמו בבלייד ראנר אלא מכוניות שממש מזכירות את אלה שיש בSatelite reign (משחק חדש) (המכוניות שרואים ב3:20 עד איזה 3:50 בשביל אינדקציה) ממש דומות.אם אני לא טועה ממש בהתחלת המשחק אתה מתחיל לא רחוק מהעיר ויש איתך עוד דמות שרצה לכיוון העיר ואז נעלמת. (יש גבר ונקבה, אני לא זוכר אם אפשר לבחור לשחק עם שניהם אבל עם הבחור בטוח אפשר.) הזווית ראייה היא כמו של משחקי אסטרטגיה ואם אני לא טועה זה Point & click בשביל לנוע. אממ.. זה מה שאני זוכר בערך..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק כפי שאתם רואים בתמונה ובאמצע ההתקנה זה נותן לי את ה-ERROR הבא: מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
"shadowrun יגדיר מחדש את הצורה שבה אנשים משחקים FPS ברשת" זו הדרך שבה מיקרוסופט הציגה את המשחק החדש שלה שנועד לעשות לPC את מה שHALO עשה לXBOX. והאמת? כרגיל רחוקה מאוד.. הביקורת של Gamespot 6.9 fair http://www.gamespot.com/pc/action/shadowrun/review.html?sid=6171895&tag=topslot;title;1 מצחיק, לא?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מצורפת תמונה עם המשימה שאני אמור לעשות ! עם מה אני פותח/חופר/מנקב את הקבל של ENJAR ?! (אם לא ברור איזה משימה זאת תגידו ואני אפרט בדיוק איפה זה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
תוכל לצפות על הפרטים פה ולהוריד אותו פה מילה שלי לא תתחרטו . מחכה לתגובות ;D. דרך אגב הקונפיג בא להעלות את איכות התמונה, יחד עם הורדת הפינג והRECOIL המעצבן שכולנו מכירים לרמות נמוכות ככל שאפשר. חברכם הנאמן, רועי 8)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מפרט בחתימה שאמור להריץ בלי שום בעייה את המשחק והוא גם עושה את זה, אבל שמתי לב שיש כמה טקסטורות לא טובות או שאני מסתכל למטה ותוך שנייה נעלמת המכונית מצד שני ולא רואים את כל הנוף לפעמים מישהו יודע מזה? אני משתמש בדרייברים 4.9 ובאף משחק לא עושה לי בעיה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים, לאוהבי הז'אנר ודאי שמתם לב ליחוד ולאיכות הגראפית של המשחק הזה. AGE OF EMPIRES III . הבעייה שהוא יצא או אמור היה לצאת לפני מס' חודשים אך לא ראיתי אותו על המדפים ולא שמעתי עליו דבר. מישהו משחק בו ? מישהו יודע אם הוא הושק בארץ ???
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האיתחול המבטיח לסדרת משחקי הפעולה הנודעת נראה טוב יותר ויותר עם כל מידע ותיעוד חדש שנחשף לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ה-doom-החדש-בפעולה-במסגרת-מבחני-האלפא-ש/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בוכה מאושר..המישחק הגיע כל כך הרבה זמן חיכינו לו! יאלה! תמונות\שיאים וכו!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי הקמנו קבוצת משחק (קלאן) ב-CS1.6 וכמו כל קלאן רציני, אנו צריכים שרת אימונים ואירוח משחקים. אנא, עזרו לנו להחליט מאיזו חברה כדאי לשכור את השרת, הן מבחינת עלות, והן מבחינת איכות - שיהיה שרת איכותי ואמין! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המשחק מראה לי הודעת שגיאה ויוצא לחלונות פעמיים בשעה.. וגם יוצא באמצע מירוצים.. המשחק הזה ידוע כלא יציב? עשיתי לו תיקון קבצים פעמיים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-