עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן כולם, אם בא לכם משחק מ-GOG במתנה (אפשר לבחור מתוך מאות, הנה דוגמה לרשימה: http://i.imgur.com/HgeyxtL.jpg) אז קפצו לעמוד של התנועה ותראו מה עושים, זה היום האחרון שניתן להשתתף. https://www.facebook.com/ShimurIsrael למה נועד הקמפיין הזה? בשביל להגיע לכמה שיותר גיימרים שיכירו את התנועה. זה הכל קפצו לבקר.

2. Started by Tubi-Ha-Gadol,

חברים סרטון שני שלי!! מומלץ לראות , ולהסתכל ביוטיוב על תיאור הסרטון יש שם המלצות לגבי איך להשתפר , ואילו מוצרים מומלצים למשחק. בהצלחה לכולם , צפייה מהנה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. יש לי delay מאוד מעצבן בעכבר כשאני משחק במשחק הזה מישהו יודע אולי איך מסדרים את זה כי זה ממש הורס את כל הכיף במשחק תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כל כך הרבה שנים ולא הופיע כזה משחק, גם לא בלחימה בנשקים "רגילים".

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by guylederer0,

שלום רציתי לקבל ממכם המלצות לכמה משחקי FPS ... אני משחק הרבה שנים CS רציתי משחקי יריות כמו COD אבל לא בסיגנון של CRYSIS למה אני ממש שונא את כל הקטע של ה"מפלצות" ואת כל האימה הזה שדוחפים במשחקים ככה שמשחקים כאלו אני ממש לא אשחק ניסיתי לראות כמה משחקים בדיון הראשי אבל הוא קצת ארוך וקשה לקרוא כל תגובה ...

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by Shmoolik,

התקנתי , אבל הוא מסרב להעלות את המשחק. כשאני מעלה את המשחק הוא פשוט נתקע לי על התמונה הזאת שהוא מראה לפני שהוא מעלה את המשחק. אז הסתכלתי ב README , ובאמת היה כתוב שיש בעיה עם המשחק הזה עם R8500 ב XP , ואמרו שאם אני יעדכן לדרייברים הכי חדשים הכל יפתר. אני כבר עידכנתי דרייברים עוד לפני שבוע , אבל כנראה שזה לא ממש עוזר.. *ניסיתי גם לעשות RESET DEAFULTS , וגם על SAFE MODE , לא ממש עזר. אני משתמש ב XP PRO. אפשר לראות מפרט בצד. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Oranili,

כמה FPS יש לכם ב SURF JAPAN? לי בין 50 - ו70 עם X1950 PRO וכמה FPS בDE_DUST2 ? עם 18 אנשים ואיזה כרטיס מסך ? לי יש 40 האם זה תקין? תודה ושעולה הפינג ה FPS יורד?

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  8. משחקי סדרת Might and Magic חוזרים אל אתר ה-Humble Bundle ובגדול, לטובת כל מי שרוצים להכין את עצמם לקראת הפרק החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/הנוסטלגיה-בשיאה-כל-משחקי-heroes-of-might-and-magic-תמורת-כמ/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shai_123,

תראו, חיפשתי את המשחק הזה בכל רחבי האינטרנט ולא מצאתי.. עכשיו האם כדאי לי לקנות אותו בסכום של 100 ש"ח? האם הוא שווה את זה לדעתכם?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by gman_il,

חברים, אני פשוט לא מצליח להסתדר עם התוכנה. אני מכוון אותה ל- 30 FPS ולחצי מסך וניסיתי להקליט 20 שניות של משחק (לא רשת) מ- COD MW2. זה יצר קובץ ענק של 800 מגה שלא נפתח בכלל ב- VLC וגם היה בלתי אפשרי לשחק בזמן שמקליטים , ה- FRAME RATE ירד משמעותית. עכשיו אני רואה שאנשים כל הזמן מעלים סרטים בעזרת FRAPS , מישהו יכול להדריך אותי קצת בנושא?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני צריך MULTIPLAYER חדש אני משועמם מMOHHA SPEARHEAR אני צריך MULTIPLAYER חדש!!!!!!!!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. השאלה בכותרת^^ תודה

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  13. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! נראה אם מישו יכול לעזור עכשיו לא כמו בפעם הקודמת שלא ממש ידעתם מה הפיתרון לשאלה שלי , אוקי אז המשחק הוא מלפני עשור שנים כנראה לא ממש זוכר הוא מבוסס על חתול כזה עם משיכת אב"ח על פרצופו והמשחק הוא כזה שאתה אוסף יהולומים כאלה ועובר שלבים די משעשיים הוא מלווה במוסיקה חמודה ואוייבים מצחיקים , שמו של המשחק משו בסגנון של דינמו חתול סגול כזה עם אב"ח אוקי רק מישיכול לעזור שיכתוב תגובה .. אז תודה רבה לעוזרים !! מקווה שבאמת תעזרו : יאלה ל"ט בלאט ! ;D

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. שלום זה מהפרט שלי E6600 ASUS P5B ASUS 8800GTX 768MB 1GB RAM 667 DDR 2 250GB WD ואני מדבר על המשחק RainBow Six Vegas?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Greave,

היי, יש לי בעיה קטנה ב-Halo ואני מקווה שתחסכו לי reinstall. מישהו יודע למה ב-Multiplayer אני לא יכול לראות טקסט? (כלומר, זה שמראה מה כותבים וזה שאומר מי מת ועל ידי מי - מעין log כזה)...

16. Started by avigdo,

שלום, האם אפשר לשחק במשחק Generals באמצעות game-pad או באמצעות ג'ויסטיק?

17. Started by nadaviz,

אני חושב שיצא כבר ל- PS2, אבל מתי זה יוצא ל- PC?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, פעם רשמו את זה בפורום ושכחתי, זה מיועד לכאלה שהכרטיס מסך שלהם לא מסוגל לסחוב את ההגדרות של האנטי הלייסינג במשחק.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by KolA12,

משחק דפדפןמשחק דפדפן ישראלימשחקי דפדפןהסבר קצר:משחק דפדפן אסטרטגיה ישראלי, המטרה במשחק היא להקים צבא חזק שילחם בשאר בצבאות במשחק,המשחק יש המון אפשרויות כמו: בריתות, התקפות, ריגולים, תקופות וכו',ממליץ מאוד על המשחק הזה, בהצלחה לכולם.הרשמה למשחקבהצלחה לכולם המשחק והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני היחיד שמחשק בזה?!?

• 82 תגובות
    • 12.4k צפיות
  21. Started by amityar,

שלום אשמח לקבל המלצות למשחקי fps טובים שאוכל להריץ על המחשב שלי מידע מערכת: inter core i3-4005cpu 1.70 ghz ram 4.00gb x64

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tania131,

היי רציתי לדעת עם שני ה GAME PADS האלה שווים קנייה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 נראה לכם שזה זול מדי לידיות אנלוגיות וזה בטח חרא של חברה וישבר מהר,או שכדי לקנות אותו? וגם הGAME PAD הזה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5012&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 איך ה GAME PAD הזה? אני לא יודעת מה שווה לי לקנות כי אולי עדיף את הזול ,כי שניהם בטח חברה חרא , אז עדיף שישבר הזול ואז לקנות אחר...? אז איך הם.. תודה

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by RDS,

קודם כל, אני מתקין את המשחק, אך ורק כדי לבדוק, עד כמה הוא גרוע... אני יודע שהוא גרוע אני פשוט רוצה לראות... אחרי שהבהרתי את זה ניגש לבעיה... אוקי אז פעלתי לפי הפעולות שכתובות בתקיית הפאטץ' והגעתי למסך של בחירת האפשרויות: לשחק במשחק, לבחור התקנה, ועוד שניים.. בקיצור, ניסיתי לבחור התקנה (הרי המשחק לא מותקן), והוא נותן לי שגיאה: Installation cannot be customized after game installation has been initiated. אז ניסיתי את האפשרות הראשונה, של לשחק, ושוב עולה לי שגיאה: {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה RegGetValueA של ההליך בספריית הקישור הדינאמי ADVAPI32. בקיצור, מישהו מכיר? יש פפיתרון? נ.ב ראיתי שמשהו כתב על זה, אפילו בעמוד הזה, אבל לא ניתנה לו תשובה, ול…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. http://www.gamershell.com/download_28186.shtml סרטון http://www.gametrailers.com/player/34981.html

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by יניב צבן,

שלום לכולם, הייתי שמח להתייעץ אילו טלוויזיות הם הטובות ביותר בשוק היום, על מנת לשחק משחקי מחשב באיכות והרזולוציה הגבוהה ביותר. אשמח למספר רב של אופציות תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.