עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום. בכל פעם שאני מפעיל Call of duty או ET המשחק נתקע לאחר חצי דקה (נתקע לגמרי צריך ללחוץ ריסט) אציין כי במשחקים אחרים (BF2,HL2,NFSU2,GTA:SA) המשחקים לא נתקעים. אגב , בCOD בSP המשחק אינו נתקע... (וזה מה שמוזר :s05: ) המפרט שלי זה : AMD barton 2600Mhz Gigabyte Ga-7n400 pro 2 Geil 400Mhz 256MB X2 Gigabyte 9600Pro תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by aldema,

מישהו יכול לתת קצת מידע על המשחק עצמו,איך מקבלים נקודות ולפי מה מקבלים אותם,למה יש רק 16 מפות?,למה יש כל כך מעט נשקים?, למה כשאני מנסה לעשות מולטיפלייר ולא סינגל פלייר הוא לא מראה שום שרתים או אנשים שאפשר לשחק נגדם? נ.ב מישהו יכול להביא צ'יט שהחייל יוכל לרוץ בלי הפסקה?? כי פשוט אני משתגע אחרי כל שנייה כבר אין לא כוח... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  4. הסימולטור החללי השאפתני והכותר שזכה למימון ההמונים הגדול ביותר בעולם הגיימינג כולו מקבל סרטון משחקיות חדש ומרהיב במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-החדש-ועתיר-האקשן-ל-star-citizen-ידהים-אתכ/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני מחפש שני כלי רכב במחשק (לקנות) ואני לא מוצא,הרכבים הם ruf ו את הלקסוס.[ מישהו יודע איך אני מוצא אותם ? חיפשי בעדכונים והכפתור של ה download במחשק לא פעיל.... הגירסא של המחשק היא למחשב. תודה מראד

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by sasasa,

1) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? 2)יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? :'(

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. שלום הורדתי את המשחק CABAL שחבר שלי אמר לי שאפר סוף סוף לשחק בו ישראלים דרך הגירסא של USA עכשיו אך שאני נכנס יש לי לאגים ופינגים אפילו בהתחברות לוקח לו כמה שניות עד שהוא מקבל את זה שאני לוחץ לו להתחבר אבל לחבר שלי אין לו שום בעיה עם המשחק. אחרי זה ראיתי גירסה נוספת של המשחק (SEA) ונשאתי גם אותה בה זה קצת יותר נורמלי ואם אני מצליח להיכנס אז יש לי פינגים די גבוהים אבל מצליח לשחק ולא כמו בUSA. מה שכן יש לי את הבעיה הזאת רק עם CABAL משחקים אחרים כמו COD4 ברשת אין שום בעיה ורצים יפה מאוד.... יש סיבה לכך? בשרתים האלה יש לא מאט ישראלים שמשחקים ולהם זה רץ יפה..... מה אפשר לעשות בנידון? עריכה: נשאתי אפשרויות של כיבוי הkaspersky ולהתקין מחדש לא עזר

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by high-voltage,

שלום לכם... אני מפעיל BF2 אחרי ששמתי קראק והכל.. זה ניכנס למסך שחור אחרי 2 שניות חוזר לשולחן עבודה ולא קורא כלום ... עם זה קשור למפרט יש לי מפרט טוב למחשב לא יכול להיות שביגלל המחשב לא עובד יש לי מחשב טוב. מישו יכול לעזור לי ..?

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  9. אני מחפש משחקים טובים, מומלץ גם עם גרפיקה נורמלית , למשחקים המבוססים על צוותי SWAT קומנדו וכד' תודה רבה מראש לכל העוזרים =]

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by *R.S,

ראיתי כמה תמונות של Rainbow Six: Vegas ובאמת משחק ממש יפה... הוא רק ל XBOX או שהוא גם למחשב?? http://media.xbox360.ign.com/media/815/815419/imgs_1.html

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by yoyo_shir,

האם אפשר לשחק בUnreal Tournament 2004 בלי לשחק ברשת (משימות רגילות) ? או שזה רק ברשת ואין אפשרות לשחק רגיל? תודה, שיר.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ראיתי שיש פה לכמה אנשים כזה TRACKER שמראה תניקוד שלהם זמן ששיחקו וכאלה,איך אני עושה את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  13. יש את משימה 7 (נדמה לי) זאת עם הטיל שצריך להרוס את הבסיס שלו.. עכשיו אני שעה מפציץ אותו עם רימונים, מטענים, טנקים ומה לא והוא לא מתפוצץ.. יש פה משהו שאני מפספס?

14. Started by TomL94,

בסרברים ישראליים (גם באלה של hwzone וגם באחרים) יש לי פינג בסביבות 70-80. עכשיו זה מובן כי לפי מה שהבנתי הסרברים בבאטלפילד הם סרברים יעודיים, והסרברים של הארץ ממוקמים בגרמניה. העניין הוא שכשאני נכנס לסרבר ישראלי אני רואה שכל השחקנים שם משחקים ב20-30 פינג, ייתכן שאלה שחקנים ישראלים? איך יכול להיות שהפינג שלי כל כך גבוה ביחס אליהם אם ככה?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by abcdd,

מישהו יכול לתת לי שמות של מודים איכותיים ל-Half life 2? תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by huber,

אז ככה... שיחקתי לי במשחק הזה עד שלב מסוים ואז נתקעתי באיזושהי משימה. שלחתי את ה SAVE'S של המשחק (שממוקמים במסמכים שלי תחת GTA3 USERS FILES) לחבר, הוא העלה את השמירה שלי, עבר את המשימה ושלח לי אותם בחזרה. העתקתי את הקבצים החדשים לסיפריה ושמח וטוב לב ניסיתי להפעיל את המשחק... הנבלה לא עלה! רואים את הלוגו של החברה על הדסקטופ (ה R הכחול עם הכוכב) וזהו. הסרתי את המשחק, הסרתי כל קובץ שקשור אליו מהדיסק הקשיח, הסרתי רת כל המפתחות ברג'יסטרי שקשורים אליו והתקנתי מחדש. תנחשו מה? - שום דבר, אותה הבעיה... ד"א - כשאני בודק ב WINDOWS TASK MANAGER תחת PROCESSES אני כן רואה את הקובץ GTA3.EXE. מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התקנתי והכל ואז אני לוחץ PLAY וזה עושה לי תסריקת דיסק הזאת וזה נתקע לי שם מלא זמן ולא זז מה הבעיה? איך אני מתקן אותה? האם אפשר איכשהו לדלג/להתעלם על הסריקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  18. אהלן, זה משחק ממש ישן, אני עוד זוכר ששיחקתי את זה על מחשב NEWRON של חבר מתקופת תרפ"ח בערך. משחק מדליק כמו שודדי ים שיש לו משימות, זהו משחק פלטפורמה ממה שאני זוכר, אבל הקטע הוא שהדמות הראשית היא חתול שלבוש בתור שודד ים והאוייבים שלו הם כלבים, אני מחפש את המשחק הנ"ל לאחי כי זה משחק שהוא יאהב. תודה!

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by mb7,

מי שרוצה לשחק משחקי רשת בחיבור IP משחקים כמו- EMPIRE EARTH AGE OF EMPIRE 2 TA-KINGDOMS שיכתוב לי !!!!

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by GOM(h)z,

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1063475 http://www.wouldyoukindly.com/left-4-dead-2-dlc-the-passing-announced/ כנראה שמוציאים תוספת לL4D2 בשם The Passing שתכלול פגישה בין השורדים מהמשחק הראשון,נשמע נחמד. התוספת תכלול מוד חדש,זומבים *לא נפוצים* חדשים,אינפקטד חדשים,נשקים חדשים\melee,ועוד דברים.. רק נקווה שלא יבקשו על זה עוד כסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Chevy,

http://www.sigames.com/downloads_view.php?id=303 :smoke: Let The Downloads And Playing BEGIN !

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  22. משחק הפעולה המבטיח של יוביסופט ממשיך לעורר עניין רב גם שנתיים אחרי שנחשף, ומקבל תאריך השקה חדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%95-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a7-the-division-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-8-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-2016/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אתם מכירים משחקים דומים לזה ?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  24. אני ממש שמח להציג בפניכם את הפרק הבא. במסגרת המחקר להכנת הפרק יצא לי גם לראיין את יוצרי המשחק המקורי (!), להיעזר בחברים טובים על הדרך ולשחק כמובן בפיפוש (שזה משחק קורע מצחוק בעברית, למי שלא מכיר). אם אתם מכירים את פיפוש תהנו מאוד, ואם אתם לא מכירים, תתכוננו להכיר את אחת הדמויות הכי קורעות והזויות שהיו פה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. קניתי DELL 2007WFP, ומסתבר שהרבה משחקים לא מתאימים לו (ברזולוציות שלהם אין רזולוציה רחבה) מה לעשות? עשיתי חיפוש בפורום והגעתי לזה http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=1739&highlight=mvp+2005 עשיתי מה שכתוב שם, אבל לא השתנו הרזולוציות יש לכם המלצה מה לעשות? מבאס לקנות כזה מסך ולראות בקטן / מתוח את המשחקים.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.