משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
לכל המבינים עניין אתם בטח שכבר עברתם את השלב הראשון אז גם אני נתקעתי במשמה בשלב השני אצל האישה הזאת שהצילה אותי בשלב הרשון. טו ניגש לעניין היא נותנת משימה לעבור מטלפון לטלפון מפינה של העיר לפינה השניה - את המשימה הזאת עשיתי אלף פעמים ונכשלתי - אני מבקש ממכם לעזור לי או לפחות לתת לי טיפ להצלחה. תודה מראש "SHOOTGAN".
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לשחק דרך האינטרנט במשחקים שמאפשרים משחק Multy player רק דרך LAN. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך עזרה שברתי את הראש ולא מצאתי פתרון אני רוצה להוסיף מכונית לgta3 אבל לא להחליף מכונית קיימת כי שמחליפים ואז נוסעים בעיר יש עוד הרבה מכוניות אותו הדבר כמו שיש לי וזה מכוער..... אז אם יש דרך שאני יוסיף מכונית ורק לי תהיה אותה ולא יהיה אותה בחוץ (בעיר) לאף אחד מי שיודע ויכול לעזור אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל משחק , אז אחרי שהסרט פתיחה נגמר , זה יוצא לי אוטומאטית לדסק-טופ , ואם נגיד אני באמצע הסרט פתיחה מפסיק אותו , אז המחשב נתקע לי. ניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס מסך ולא עזר לי כלום. אם מישהו נתקל בזה , ויודע איך לעזור , אז תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקנתי את AOM, ובכל פעם שאני סוגר את ה AOM אני מקבל מסך כחול. יש לי XP PRO אם מישהו יכול לעזור לי, תודה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה שלמעלה מתי שאני מנסה לשחק עם חברים באיטרנט למה? ואיך אני מסדר אותה?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי לא מכיר את סדרת משחקי ה Tekken בקונוסולת ה PS ? אין כזה מצב שמישהו לא מכיר את המשחק , זה משחק חובה בכל בית. ובכן, לא מזמן הנחתי את ידיי על המשחק Tekken 1 - שיצא בשנת 95. המשחק פשוט מהנה. יש לי סרטון קצר, למי שרוצה להזכר בגרפיקה של פעם לינק.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ניסיתי היום לשחק על עותק של B&W על מערכת XP וזה לא פועל. אחרי שאני לוחץ על האיקון של B&W הדיסק מסתובב ורואים שמשהו עולה אבל אחרי כמה שניות הדיסק נעצר והחלון שעלה נעלם. יש לי SP1 ועותק מקורי של B&W. HELP!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני ישמח לתשובה... תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם מוכרת לכם בעיה של המשחק סים סיטי 4 עם כרטיסי מסך רדיאון 8500SE מיד בתחילת משחק נמרחים הצבעים והמשחק נתקע. לא קורא עם כרטיס אחר.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כל המשחקים פה הם משחקים נורא יפים סדרת ה GTA היא ארוכה ביותר ואם היה מקום למגה מן בזה יש פי עשר במחשב יש מגה מן1 מגה מן2 מגה מן3 מגה מןX4 מגה מן X5 מגה מןX6 מגה מןX7 מגה מןX8 ובאמריקה יש עוד את מגה מן the master1,2,3,4 ואת מגה מןX9 מגה מןX10 מגה מן X11 עד מגה מןX21
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי שאלה שהייתי קטן בערך בגיל 6 או 7 שיחקתי במשחק כזה שאתה צריך להרוס מלא חלליות ושאתה גומר להרוס אותן מגיעה אליך אוטו פיצה הוא צועק PIZZA MAN נותן לך פיצה ועוברים שלב בבקשה תגידו לי מה שם המשחק אם אתם יודעים על מה אני מדבר
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיש לו משחקים טובים ומעוניין לצרוב ולמכור אותם.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא חושב שיהיה WarCraft IV כי ה- Orc Human Elf nigh עשו שלום ..... אז כאילו כאן נגמרת הסידרה של WarCraft ?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אוקיי, היום בבוקר, בגלל שיש בחירות.. נצלתי את היום לפרמט כדי לפתור המון בעיות שהצטברו... עכשיו יש לי את ה TEST DRIVE, כבר הגעתי למסלול מספר 30, כבר הייתה לי הוויפר.. :'( ושמרתי את הקובץ שמירה שלי בכונן גיבוי כדי שלא אצטרך להתחיל מחדש... פרמטתי.. התקנתי מחדש את הווינדוס.. (XP).. התקנתי מהר TESTDRIVE, העלתי לאותו מקום את השמירה, ומה????? לא עובד :'( עכשיו אני לא מעוניין לעבור את הכל מהתחלה (הרבה מאוד זמן.. מה שאין לי יותר מדי).. אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא שמירות באינטרנט או למישהו יש? בסביבות מסלול 30.. תודה :'(
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מאשים רק את המסך הזקן שלי (15" בן 7 שנים) בכך שמשחקים נראים עליו חשוכים מדי יחסית למה שראיתי אצל אנשים אחרים. ברוב המשחקים אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י משחק עם האפשרויות brightness ו- gamme, אבל ב-Syberia האפשרויות האלה לא קיימות. נוצר מצב שבחלקים גדולים מהמשחק אני כמעט ולא רואה כלום ונאלץ לעבור עם העכבר על כל הקטעים השחורים כדי לראות אם יש שם משהו מעניין... או לעצור את המשחק (המסך הופך לכתום- בהיר), לראות מה קורה ולחזור לשחק. זה מעצבן נורא. יש למישהו פתרון יצירתי? האתר הצרפתי של microids לא אינפורמטיבי יותר מדי...
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אמרו לי שיש כזה שםC&C Generals Officers Club Add-On מזה אמור להיות המשחק הזה מישהו יכול להגיד לי ???
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקנתי את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed. נכנסתי למשחק, ואז זה הטעין. אחרי ההטענה זה נכנס והראה לי את השכונה וישר יצא לווינדוס, אולי יש PATCH למשחק אשר מתקן? כי לא מצאתי שום פאצ' אני חייב לשחק, בבקשה תעזרו לי.... נ.ב: שני הדיסקים מקוריים
-
איך אני יכול להריץ את המשחק DUKE NUKEM 3D על ה WINDOWS XP?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
משהו רוצה לשחק אתי אני מצוין ;D ;D רק למי שיש גרסה 1.0 שלא שם PATCH ואל תשכחו אני האלוף. אם מישהו רוצה לשחק שישלח לי הודעה פרטית.
-
שלום, יש לי פלייסטישן 2 עם צ'יפ משיח שמותקן בפנים בכל מקרה הבעיה שלי לא קשורה לצ'יפ כל פעם שאני מאתחל את המכשיר הוא מבקש ממני שאני אגיד לו את השפה והשעה. מסתבר שהבעיה קשורה כנראה לבטרייה של הפלייסטישן. הבעיה שלי שאני לא יודע איפה היא נמצאת ואיך להגיע אליה. האם למישהו יש סירטוט או תמונה שמובילה לשם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
זה נכון שיש דמו למשחק :AR15:enthr the matrix או משהו כזה, זה מה ששמעתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סים סיטי 4, לאחר שהתקנתי אותו, והכנסתי את ה CD (המקורי! לא צרוב!) כי לשחק המחשב חשב למשך כמה שניות כאילו הוא טוען את המשחק, אבל לאחר כמה שניות לא קרה כלום, המחשב הפסיק לחשוב, ולא טען את המשחק, ולא הראה שום שגיאה, מישהו יודע למה? יש לי XP ואת שאר המפרט ניתן לקרוא בצד. תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איך במשחק אני עושה ALLY או משהוא כזה כדי לשחק עם חבר שלי באינטרנט ולעשות משימות יחד? תודה. יאיר.