משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

יש לי סימס 2 בגירסת 4 הדיסקים מהליונטוורק. התקנתי את המשחק אך אופציית הבניה לא עובדת.. מה עושים??
- 

- 9 תגובות
 - 875 צפיות

- 

- 

אני מחכה כבר...בערך שנה למשחק. סוף סוף יצא והוא נראה לי ממש טוב לפי הדמו, אני מרוצה משחק טקטיקה צבאית ללוחמה בשטח בנוי (וואו איזה מושג מפוצץ), אתם מפקדים על התקדמות של פלוגות חיילים אמריקאים בעירק ומנקים את הרחובות ביסודיות ;D הבעיה היחידה שמצאתי במשחק היא המצלמה שלפעמים (נדיר אבל קורה) עושה בעית עם הזוויות שלה ושאי אפשר להתרחק- אפשר רק לעשות זום. הגרפיקה אולי לא מדבימה אבל הדגש הוא על עיצוב שלבים, למי שיש כרטיס DX 8 יש כמה כפקטים נחמדים שמוסיפים לאווירה אבל חוצ מזה כלום מיוחד בגרפיקה, שלא תבינו לא נכון- הגרפיקה טובה. שליטה, מעולה+ כל מה שצריך זה כמה פקודות דרך העכבר, ולהחליף נשקים וחברי צוות במקלדת, הכי פשוט בעולם! ד"א המלא יוצא לPC השבוע. הנה כל המידע על המשח…
- 

- 3 תגובות
 - 750 צפיות

- 

- 

שלום רציתי לדעת איך אני יכול ומה צריך לעשות כדי שאני אעתיק את השמירה שלי ככה שאני אוכל להמשיך לשחק במחשב אחר...
- 

- 1 תגובה
 - 580 צפיות

- 

- 

טורניר 3V3 CUP BF4 יוצא לדרך! שלום רב חברי פורום HWZone-BF, אנחנו מכריזים על פתיחתו הרשמית של טורניר 3 על 3, שבו תהיה לכם הזדמנות מיוחדת לזכות ביחד עם קבוצתכם בכונן קשיח 1TB Black WD! 3 על 3 בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים יזכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר בנוסף לטורניר הרבעוני הזה אנו מתכוננים להיכנס לתקופת הפתעות מרגשת עבור כל הקהילה, לתת לכם באמת את מה שאתם צריכים, מעבר לטורניר יהיו מלחמות קלאנים ועוד גאטרים מאורגנים ע"י מנהלי הקהילה במהלך החודשים הקרובים. פרטי הטורניר: הטורניר הינו 3 משתתפים כנגד 3 משתתפים, הוא יבוצע בשלושה שלבים בטכניקת "הטוב מבין השניים" במטרה לייעל את הנהלת הטורני…
- 

- 70 תגובות
 - 19.9k צפיות

- 

- 

אני עד היום משחק ברשת ב RED ALERT 2 C&C , , אבל ה AOE3 הוא אסטרטגיה 3D , ולא ממש נוח , כמו כל המשחקים החדשים שיוצאים היום , , יש למישהו המלצה על משחקים דומים ? וטובים ?... כמו RED ALERT 2 \ כי לצערי כבר לא ייצאו משחקים בסגנון הזה מבחינת גרפיקה .. תודה
- 

- 10 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אני חושב שהזכירו את הבעיה הזאת כבר בפורום, אבל לא מצאו פיתרון (?) כשאני נכנס לAA אז אני רואה את המשחק מטושטש, למה זה? כל הכתב מטשטש וכזה חרא. יש לי רדאון 8500 (וכל הפרטים האחרים במפרט המחשב...) התקנתי את הפאץ כבר. בבקשה תעזרו. ??? :-\ :-\ :-\
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

http://www.gamershell.com/news/17934.html POP2 http://www.gamershell.com/news/17932.html SONIC
- 

- 2 תגובות
 - 727 צפיות

- 

- 

הדיון על דיאבלו 2 שפתחתם פה עשה לי נוסטלגיה ומה לעשות, אני אוהב נוסטלגיה. חזרתי לשחק בו קיצר, התקנתי את המשחק והורדתי את העדכון האחרון V1.10 והתחלתי לשחק - הכל טוב ויפה אחרי שאני יוצא מהמשחק ובא להיכנס שוב, הוא אומר לי לבדוק שהדיסק של דיאבלו2, הPLAY DISK, נמצא בכונן. בדקת באמת שאין טעות ושלא הכנסתי דיסק אחר במקרה, אבל לא הייתה טעות והPD היה בפנים. אישרתי לו שהדיסק נמצא בכונן, אבל הוא ממשיך להציג לי את הבקשה שאני אכניס את הPD לכונן. הדיסקים מקוריים וזה מעצבן אותי שהמחשב המפגר שלי לא מזהה אותם! התקנתי מחדש אולי 3 פעמם וכל פעם קורה אותו דבר: אפשר לשחק פעם אחת ולאחר מכן המחשב לא מוצא את הדיסק שבכונן. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה עושים?
- 

- 2 תגובות
 - 614 צפיות

- 

- 

אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה
- 

- 2 תגובות
 - 707 צפיות

- 

- 

בזמן האחרון החילו לשעמם אותי כל המשחקים בהם שחקתי עד היום, אבל אף פעם לא ניסיתי לשחק במשחק מכות טוב .... לכן אני רוצה שם של משחק מכות ממש טוב עם גרפיקה כמו שצריך ... אני יודע ש TEKKEN 3 הוא משחק מכות טוב אך לא ראיתי שיש גירסה ל PC :-\ תודה מראש !
- 

- 5 תגובות
 - 933 צפיות

- 

- 

יש למישהו את Empire Earth: The Art of Conquest שווה לקנות?? יש לי את הראשון מקורי אך ההרחבה? תנו פרטים מה חדש
- 

- 0 תגובות
 - 727 צפיות

- 

- 

- 

שלום, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשחק ב HL2. הקטע הוא שלא כ"כ בא לי לשחק ב HL1 מאחר והוא מיושן מאוד. עד כמה, מבחינת עלילה, כדאי לשחק בו קודם? ואם כבר - מה אתם אומרים על HL: SOURCE? תודה
- 

- 15 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 532 צפיות

- 

- 

שלום לכולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא מדריך ל world builder של cnc 3? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

חמשת המשתמשים הראשונים שיגיבו עם כתובות המייל שלהם לת'ראד, יקבלו. ה Guest Pass מאפשר לכם לשחק אונליין במשך 3 ימים, ללא הצורך לשלם. המשחק שוקל 1.2 ג'יגה. במהלך הסופ"ש המשחק מוצע ב Steam מחיר של 10 דולרים (50 אחוזים הנחה). למי שיחליט לרכוש אותו בשלב מאוחר יותר, אולי הנושא עדיין ישתלם. עד כה, ממשחק בן כחצי שעה - די מהנה (אם כי קצת כבד על הגדרות מקסימליות - ללא A.A). אין מבחר גדול של שרתי משחק עם לייטנסי שפוי, אבל ניתן למצוא ואלה שכן מאוכלסים (32 שחקנים). ***לפני שמגיבים*** המשחק ירוץ אך ורק אם ברשותכם כרטיס מסך התומך ב DX 10 ומערכת הפעלה Vista/Se7en.
- 

- 11 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

יש לי בעיות בהצגת הגרפיקה ב GTA 3 . לפעמים כבישים או בניינים לא מופיעים בכלל או נראים מאוד מטושטש גם כאשר אני מתקרב או עובר עליהם , מה שקורה אז זה בלגן שלם שמסתדר רק כאשר התמונה מתעדכנת בצורה משמעותית דוגמת פנייה לרחוב אחר או משהו . אני רוצה לדעת אם למישהו יש בעיות דומות ואיך ניתן לפתור אותם , כי אני יודע שכאשר התקנתי את המשחק אצל דוד שלי אצלו זה עבד בסדר . הדרייברים להכל מעודכנים .
- 

- 6 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

- 

CtlAltDefeat vs SG╪YuvalShot Battle Report שלום וברוכים הבאים לעוד באטל רפורט! הפעם המשחקים הם של הגמר החודשי לחודש נובמבר של NOM. המשחקים הם בין CtlAltDefeat ל- YuvalShot. המפה הראשונה שהם משחקים בה היא MLG Shakuras Plateau המפה הזאת מאופיינת בהתרחבות קלה לפרוטוס עם רמפה מעט רחבה. מה שנותן לזרג בד"כ לקחת התרחבות קלה ושלישי שבד"כ צריך להילחם עליו. במפה הזו יש 2 אפשרויות להתחיל בהם, אווירי קרוב ובאלכסון. במפה הזו יש מספר 2 מקומות מקובלים לבסיס השלישי. האחד, מתחת לבסיס הראשון, שאליו נוטים להתרחב כשיש צבא פחות נייד. והשני, שנמצא בהתרחבות הטבעית השניה באותו צד של המפה. שני השחקנים פותחים בצורה סטנדרטית, יובל (YuvalShot) פותח בהתרחבות מהירה עם פורג'. קונטרול (CtlAltDefe…
- 

- 0 תגובות
 - 704 צפיות

- 

- 

אני צריך לינק להורדה לפאצי 1.01 לג'נרלס הרגיל (חיפשתי בגוגל ויש לי גירסה מקורית , אין לינק באתר ברשמי)
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

הורדתי את המשחק הנ"ל אבל קיבלתי כל מיני קבצים ואני לא יודע איך לפתוח אותם: rzr-nfsc.085......,rzr-nfsc.002 .... rzr-nfsc.001 ועוד קובץ של rzr-nfsc.sfv. מה אני צריך לעשות????
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

http://www.blizzard.com/jobopp/bn-lead-game-designer.shtml כפי הנראה, הם מתכוננים לבנות משחק חדש שמבוסס על סגנון DIABLO הקודמים, אולי DIABLO 3 ? כזכור לפני כשנה, המפתחים הראשים של DIABLO עזבו את חברת BLIZZARD לפתחית חברה עצמאית...
- 

- 31 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

לאחר שההתקנה מגיעה ל- 100% , ההתקנה נכשלת ואני מקבל כל מיני הודעות בסגנון: " faild to cache package c:\windows\installer\9112f.msi" יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? בתודה מראש לכל המסייעים
- 

- 0 תגובות
 - 711 צפיות

- 

- 

באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?
- 

- 2 תגובות
 - 660 צפיות

- 

- 

עוד הבטחה גדולה שמתעכבת :-X http://news.softpedia.com/news/There-039-s-No-Rage-Coming-from-id-in-2009-106455.shtml
- 

- 16 תגובות
 - 1.5k צפיות

-