עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע כמה לוקח המישחק המלאה! :-\

2. Started by marking,

יצא פאץ המאשר מולטי! מישהו רוצה לשחק?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by ScreaMan,

מישהו יודע מתי המנג'ר 2003 יוצא לא הדמו המלא וגם מתי יוצא הסימס החדש זה אם החיות אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לו תעדכנו אותי בבקשה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תוכנה למציאת שרתים בכל מישחקי הרשת בכול העולם כולל ישראל!!! ;D רוצים? איי סי קיו:<צוזנר> אני שם תמיד בישבלי! סתם אני יוצא ב 8:30 אז מהר כנסו!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by ns,

מה אתם חושב שהי טוב??? :AR15: אני חושב Counter strike :AR15:

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by ns,

איך עושים שהכוונת לא תגדל ??? icq 161371997 תודה NucleaR-StrikE :AR15:

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by ccc,

riva tnt2 32mb

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

הגעתי לשלב שאני אמור למצוא את הרכב אני לא מוצא ולא יודע איפה הוא נמצא ואיך הוא נראה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ns,

תנו לי בבקשה אתרי סקינים לcs חוץ מ counterstrikcenter! :AR15:

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by imac,

כבר כמה שנים טובות לא יצאו משחקי מכות טובים ואני אוהב את זה משהו אולי יודע על משהו יפה שעומד לצאת או שיצא?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by e.t,

אתמול יצא הדמו הרשמי של המשחק, מבית EA SPORTS !!! ;D להורדה מהאתר הרשמי (מופיע לינק בצד שמאל) (הגודל: 16MB). לצערכם הרב, הדמו דל ביותר. וכמובן שלא ניתן לכוונן את האופציות. קצת פרטים: המשחק בדמו הוא ריאל מדריד VS ארסנל, אורך כל מחצית דקה אחת שלמה (סה"כ 2 דקות...למה כ"כ הרבה אני שואל?), אח"כ המשחק יוצא עצמאית ל-WIN, ואם רוצים מפעילים שוב... הגרפיקה די מאכזבת משום שהרזולוציה היא 640X480 (או אולי 800X600...?), וכמובן שאי-אפשר לשנות את זה...! :-\ לגבי המשחקיות: מנוע המשחק עבר מהפכה של ממש (ב-EA אומרים שהם בנו אותו לגמרי מחדש!), ובאמת רואים את זה. המשחק נורא כייפי ולא באנלי כמו המשחקים הקודמים. הבעיה היחידה בשליטה היא ששינו מס' מקשים (E-ספרינט, W-"שליחה"/יציאה עם השוער), וזה…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by FatherBoard,

אני לא מצליח לשמור ב-GTA 3. ז'תומרת השמירה מצליחה, אבל כשבאים לטעון את השמירה, אז המחשב נתקע בסוף של הטעינה. זה קרה גם בכל המחשבים של חברים שלי. זאת גרסת WERZ.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MINIME,

יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by WizMaster,

לפי השני שלבים ראשונים ששיחקתי, הוא נראה כמו אחלה משחק, עלילה אדירה והומור ענק כמו בראשון, הדבר הכי ענק שם, אלו הקטעים שקייט מתגנבת ושומעת שני אנשים או יותר מדברים... , הדו-שיח בין הדמויות פשוט ק-ו-ר-ע! אגב, מישהו שם לב שהדיבוב של קייט נעשה על ידי שחקנית אחרת מאשר במשחק הראשון? יש עוד דעות?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  15. משהו יודע אם יצא simcity4 באיטרנט או בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by amit_flame,

שלום האם משהוא יודע אם יהיו דיסקים צרובים ל Gamecube ? ואם כן אז מתי? תודה, עמית

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  17. כמו בכותרת

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

מישהו יודע מה צריך לעשות במשימה "cutting the grass" של ? אני מגיע לאיש, ואז הוא הולך עם מכונית אחרת וכתוב משהו כמו spokometer. מה עושים במשימה הזאת? ???

19. Started by assaf12,

איפה אפשר לעשות את משיח?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by Fire Force,

ב-Chapter 3, Project:Omega, (בקיצר השלב של השלג). פוצצתי כבר את התחנת חשמל הזאת ואת המגדל רדיו, אז מה אני עושה עכשיו? אני לא מבין לאן ללכת. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  21. לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by dor31,

איך אני משתמש באדרנלין באנרייל ואם למישהוא יש אתר עם מדריך מפורט לפקודות של הקונסולה אני יודע לו.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by redti,

יש לי את הגרסת אלפא שמפעילים את זה עולה לוגו של ID וחוזר על עצמו בלי סוף איך אני מתחיל לשחק ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bug2000,

כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by le cat,

אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.