משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע כמה לוקח המישחק המלאה! :-\
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי המנג'ר 2003 יוצא לא הדמו המלא וגם מתי יוצא הסימס החדש זה אם החיות אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לו תעדכנו אותי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנה למציאת שרתים בכל מישחקי הרשת בכול העולם כולל ישראל!!! ;D רוצים? איי סי קיו:<צוזנר> אני שם תמיד בישבלי! סתם אני יוצא ב 8:30 אז מהר כנסו!!!!!!!
-
מה אתם חושב שהי טוב??? :AR15: אני חושב Counter strike :AR15:
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איך עושים שהכוונת לא תגדל ??? icq 161371997 תודה NucleaR-StrikE :AR15:
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
הגעתי לשלב שאני אמור למצוא את הרכב אני לא מוצא ולא יודע איפה הוא נמצא ואיך הוא נראה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה אתרי סקינים לcs חוץ מ counterstrikcenter! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כבר כמה שנים טובות לא יצאו משחקי מכות טובים ואני אוהב את זה משהו אולי יודע על משהו יפה שעומד לצאת או שיצא?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אתמול יצא הדמו הרשמי של המשחק, מבית EA SPORTS !!! ;D להורדה מהאתר הרשמי (מופיע לינק בצד שמאל) (הגודל: 16MB). לצערכם הרב, הדמו דל ביותר. וכמובן שלא ניתן לכוונן את האופציות. קצת פרטים: המשחק בדמו הוא ריאל מדריד VS ארסנל, אורך כל מחצית דקה אחת שלמה (סה"כ 2 דקות...למה כ"כ הרבה אני שואל?), אח"כ המשחק יוצא עצמאית ל-WIN, ואם רוצים מפעילים שוב... הגרפיקה די מאכזבת משום שהרזולוציה היא 640X480 (או אולי 800X600...?), וכמובן שאי-אפשר לשנות את זה...! :-\ לגבי המשחקיות: מנוע המשחק עבר מהפכה של ממש (ב-EA אומרים שהם בנו אותו לגמרי מחדש!), ובאמת רואים את זה. המשחק נורא כייפי ולא באנלי כמו המשחקים הקודמים. הבעיה היחידה בשליטה היא ששינו מס' מקשים (E-ספרינט, W-"שליחה"/יציאה עם השוער), וזה…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמור ב-GTA 3. ז'תומרת השמירה מצליחה, אבל כשבאים לטעון את השמירה, אז המחשב נתקע בסוף של הטעינה. זה קרה גם בכל המחשבים של חברים שלי. זאת גרסת WERZ.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לפי השני שלבים ראשונים ששיחקתי, הוא נראה כמו אחלה משחק, עלילה אדירה והומור ענק כמו בראשון, הדבר הכי ענק שם, אלו הקטעים שקייט מתגנבת ושומעת שני אנשים או יותר מדברים... , הדו-שיח בין הדמויות פשוט ק-ו-ר-ע! אגב, מישהו שם לב שהדיבוב של קייט נעשה על ידי שחקנית אחרת מאשר במשחק הראשון? יש עוד דעות?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
משהו יודע אם יצא simcity4 באיטרנט או בחנויות? תודה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום האם משהוא יודע אם יהיו דיסקים צרובים ל Gamecube ? ואם כן אז מתי? תודה, עמית
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה צריך לעשות במשימה "cutting the grass" של ? אני מגיע לאיש, ואז הוא הולך עם מכונית אחרת וכתוב משהו כמו spokometer. מה עושים במשימה הזאת? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ב-Chapter 3, Project:Omega, (בקיצר השלב של השלג). פוצצתי כבר את התחנת חשמל הזאת ואת המגדל רדיו, אז מה אני עושה עכשיו? אני לא מבין לאן ללכת. תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך אני משתמש באדרנלין באנרייל ואם למישהוא יש אתר עם מדריך מפורט לפקודות של הקונסולה אני יודע לו.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-