משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי.. מישהו יכול לנסות לעזור לי לזהות את המשחק הזה.. אני פשוט לא זוכר את השם.. זה היה איזה דמות אחת..משחק כמו בסגנון QUEST ... לא זוכר הרבה.. היה גשם כל המשחק נדמה לי ..היו שם ילדים באיזה גן שאם היית מרביץ להם הם היו קוראים לאח שלהם ומפוצצים אותך... היה שם מעבורת שהיה אפשר לקחת.. היה לו חברה .. שהוא יצא מהבית היה שם דרקון על גיבהה שכזאת שהיה צריך לקנות משהו כדי לטפל בו... מישהו זוכר משהו כזה? משחק תלת מימדי..דיי ישן.. מקווה שתוכלו לעזור... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הפתרון המעשי ביותר לחוויית מציאות מדומה איכותית שבה אין כבלים שמגבילים אתכם הופך למעשי קצת יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי, עוד מהדמו אפילו (מה שכנרה אומר שזה בעיה במחשב ולא בנשחק) מישהוא יודע מה הפיתרון? הפורומים של המשחק עכשיו לא עובדים (לי לפחות), וגם כשהם עבדו לא ממש מצאתי שם משהו חדש (תעדכן דריברים, תבטל HW SOUND...)
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז אם אתם ילדים של שנות ה-90 מוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. ואם אתם לא ילדים של שנות ה-90 המוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. מי שיחק?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנה אחרי היציאה ואחרי ההצלחה היחסית של משחק האימה Amnesia: The Dark Descent (כ 400,000 עותקים) עובדים כעת בFrictional Games על המשחק הבא שלהם: A blog post by Amnesia: The Dark Descent creators Frictional Games teased the team's early thoughts on their next project. Frictional's next game, currently in development at the company's Swedish studio, is going to be less of an overt horror title. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/09/amnesia-developer-39-s-next-game-to-be-quot-more-intellectually-demanding-quot.aspx
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הכתבה המלאה שבה נחשף השלט בכלל בכתבה על פיפא ואף אחד לא מבין על מה הם עלו פה: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=830735&sid=126 גאווה ישראלית של ממש!!! מEA אין אישור או הכחשה לגבי המשחק אבל די ברור שיהיה המשך אחרי ההצחלה היחסית של המשחק השני.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
x9race חברי הקבוצה: devilo - אביאל jarven - אושרי dahaxon - דור yevke - איבגני equix - שי devilo - steam_0:0:26445064 jarven - STEAM_0:1:26284522 dahaxz - STEAM_0:0:24950024yevke - STEAM_0:0:18114593 equix - STEAM_0:1:12619649 http://www.*צונזר*/my/yz0nmmwwkjnb.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה שלמעלה מתי שאני מנסה לשחק עם חברים באיטרנט למה? ואיך אני מסדר אותה?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, קנו לי psp בהונג קונג שכתוב עליו (ובספר הדרכה) שהוא תומך במשחקים מאיזור 3 ומאיזור all , בנוסף לpsp קנו לי גם משחק שכתוב עליו איזור 1 והוא עובד. האם הכוונה ב-ALL שהpsp תומך ב umd מכל מקום? אני שואל כי עוד שבועיים אני טס לארה"ב ואני פוחד לקנות שם משחקים שלא יפעלו לי. תודה מראש (ולילה טוב...תראו מה השעה ) דניאל
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני בשלב שאני צריך לפרוץ לאיזה בית ואיתי פורץ כספות... השאלה היא איפה הכספת? איך מגיעים אליה?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחפש את האתר שרושם את יציאת המשחקים הכי חדשים? היה לי אתר שבו רשום את כל הקבוצות שיחרור ובו למשל רילאודד הוציאו משחק מתי שהם משחררים זה רשום... תודה למי שיביא לי את האתר
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איפה הימים שלכל משחק היה shareware ???
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים הכי מעודכנים של כרטיסי המסך והקול, עשיתי install וuninstall איזה מליון פעם. יש לי XP עם SP2. יכול להיות שזה בעיה? אני מריץ משחקים אחרים בלי בעיה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שמעו הוא אומר לי להגיע לאינשהו אבל יש מין שלט כזה שחוסם לי את הדרך... ויש לי כבר אש וטלקינזיס... עוד מעט אני אערוך ואביא תמונה.. ד"א המשחק ממש אבל ממש ממש אבל ממש ממש טובבב !!! ורואים פצצה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ויש איזה אתר שאפשר לדעת תאריך מדיוק של כל משחק?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק return fire שזה משחק פעולה אסטרטגיה ישן (שנת 1996) שצריך להשמיד את מחנות האויב באמצעות 4 כלי לחימה (טנק, גיפ, מסוק ונגמש) עכשיו אחרי שהורדתי זה עשה לו התקנה קצרה בחלון DOS ובסוף זה יצר את כל הקבצים. וכשאני לוחץ על הקובץ הפעלה זה כותב לי: Returne Fire is not compatible with Windows NT אבל למעשה יש לי וינדוס XP! ??? מה לעשות? איף אפשר לסדר את זה??? ודרך אגב, אני יודע שיש משחקים ישנים שכדי להפעיל אותם צריך שהמחשב יהיה על 256 צבעים. אפשר להפעיל משחקים כאלו בלי לשנות כל פעם ל256 צבעים?? וגם בוינודס XP י אפשר להחליף ל256 צבעים....
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
ומסתבר שיש לא מעט שפיספסתי...ואולי גם אתם- אם אתם חובבים של הז'אנר. להלן.. silverfall ויש לו גם הרחבות http://www.gamersgate.com/DD-SF/silverfall farewell to dragons PLANET ALCATRAZ http://www.youtube.com/watch?v=8UZmrHjZ9DU THE CHOSEN אל תזרקו פה עכשיו כל RPG שאתם מכירים, כל מי שגולש פה יודע מהם המוכרים, רק כאלה ממש נדירים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חניכת שרת הקלאב היום הקהילה קיבלה את שרת הClub החדש שלה! בשרת הזה ירוצו כל משחקי התחום התחרותי ובנוסף גם איוונטים וגאטרים. איוונטים הם משחקים מתוכננים שלא פועלים ע"פ חוקי המשחק הרגילים אלה ע"פ החוקים שתוכננו מראש, לדוגמא איוונט זומבים. גאטרים הם משחקים שבהם מערבבים בין השחקנים שנרשמו לגאטר ועושים בניהם משחק תחרותי כמו Conquest או Squad Rush. מחר ירוצו גאטרים בכמות גדולה, לרובם לא תצטרכו להירשם אלה להראות נוכחות בטימספיק. הכרזה על גאטר תעשה בצ'אט הראשי של הטימספיק ובנוסף אדמינים יעברו בחדרים לבדוק אם אנשים רוצים להצטרף. איוונטים גדולים יתקיימו בהמשך, לרובם תתנהל הרשמה פה בפורום - אז תישארו מעודכנים. אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול את מנהלי שרת הקלאב, MrStereo וRazA…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ניכנסתי לאימונים ואז יש קטע כזה שאחרי שאתה יוצר לוחמים אומרים לך להרוג תאריות ואז לחזור לעיר כדי להגן עליה... ואני חוזר להגן אליה אני עומד עם הלוחמים אל העיר אבל כלום לא קורה ??? צריך עזרה
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 5950 ULTRA גיגה זכרון DDR 400 AMD 2500 BARTON יש מצב שזה לא מספיק למשחק??? המשחק יוצא לווינדוס איך שתפריט הראשי עולה..... יש קראק והכל.... יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק?? אודה לכם על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת, המקס פיין פשוט לא עובד לי על המחשב(מפרט בצד) אז חשבתי אולי הבעיה היא במחשב והורדתי את כל ההגדרות למשחק למינימום(בלי כל מיני מסננים) ובכן, אפילו על 640*480 זה לא עובד לי, מה דפוק אצלי במחשב?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-