משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

אחרי הרבה זמן המתנה 2.7 סוף סוף יצא המון חידושים בגרסא הזאת * New Multiplayer Missions Interdiction (Close Combat Coop map) SF Snakeplain (Huge Coop map with driveable vehicles and Javelins) Steamroller (a big Close Urban Combat map with up to 6 floors in height). * New Training Missions HMMWV Driving Training Course (Learn how to operate the features of the driveable Hummer) HMMWV Gunnery Training Course (Learn how to operate the .50cal CROWS) Javelin Deployed Training Environment and Live Fire Exercise (Learn how to operate and deploy the Javelin Weapon System) * Implemented Vehicles Crows HMMWV system (Driveable Hummer with one of the two t…
- 

- 23 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

- 

מפתחת: Electronic Arts מפיצה: Visceral Games תאריך שיחרור: 25/01/11 ז'אנר: אימה, גוף שלישי עמוד הבית: http://deadspace.ea.com/ טריילרים: http://www.gametrailers.com/game/dead-space-2/12830 ביקורות: http://www.metacritic.com/game/pc/dead-space-2 ממוצע : 88 דרישות מערכת: Processor: 2.8 GHz processor or equivalent Memory: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista or Windows 7) Hard Disk Space: At least 10GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games Video Card: NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements), ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requir…
- 

- 83 תגובות
 - 17.3k צפיות

- 

- 

אהלן היות וזה פעם ראשונה שvמשחק Destiny מגיע לגרסת מחשב tz החלטתי להרים קהילה ישראלית למשחק בגרסת מחשב דרישות אין פרט שתהיו מעל גיל 20 ורציניים שאוהבים את המשחק וגם לעזור לאחרים בריידים סטרייקים משימות וכ''ו או אפילו סתם בכיף אם אתם כאלה אתם מוזמנים להיצטרף יש שרת discord יש קלאן יש קבוצה בפייסבוק https://destiny2pcisrael.wordpress.com/
- 

- 0 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

שמתי לב שלPS3 XBOX וכו' יש מלא משחקים כמו SONIC MARIO ועוד מלא שטויות (לדוגמא עכשו יצא קונגפו פנדה שממש חמוד!) ולא חסר משחקים בסגנון אז, כיום שכבר למחשב יש חתיכת חוזק מבחינה גרפית וכו', ואפשר לקנות בקרי שליטה (כמו זה של XBOX), למה לא להוציא יותר משחקים כאלו למחשב??? וכנל גם לגבי משחקי מכות, שפשוט אין כלום למחשב!
- 

- 35 תגובות
 - 4.1k צפיות

- 

- 

אצלי הוא לא עובד משהו...יש לי geforce 4 ti 4200 128mb, 512MB DDR 333, מעבד AMD 1800+.. המשחק יורד מתחת ל30 פריימים גם ב 1280X1024, למרות שהוא לא משחק חדש ולא כל כך כבד. וגם ראיתי אצל חבר שלי בזמנו עם הgeforce 2mx 400 שלו הריץ על 1024X768 על HIGH כמעט כמוני :-X איך אצלכם עובד למי שיש?
- 

- 16 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

- 

היי חברים. מיזמן לא יצא לי לשחק באיזה מישחק חזק בגלל עבודה החיים וכדומה.אבל כיום יש לי יותר זמן אני אוהב משחקי יריות אקשן דם. אשמח להמלצה מהתותחים שבניכם מספיק יהיה שם המישחק ואני כבר יוריד. המון תודות.
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

סוף סוף אחרי פחות משבוע של משחק סימתי תמשחק האגדי הזה והינה תמונה: http://img296.imageshack.us/img296/6231/untitledsf8.jpg מי שצריך עזרה או שניתקע באיזה שלב שיגיד לי אני ינסה לעזור
- 

- 15 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

רכיב האונליין התחרותי של הלהיט החדש מחברת Rockstar נכנס אל שלב בדיקות הבטא שלו, לקראת השקה רשמית שתוכל להפוך את ההתמכרות לגדולה אף יותר לכתבה
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש מה עושים?? בעיה אחרת יש לי גם במקס פיין 3 כפי שציינתי באשכול אחר בפורום
- 

- 1 תגובה
 - 863 צפיות

- 

- 

חדשות מאכזבות לחובבי משחקי התפקידים - צמד המשחקים הגדולים שמפתחת Bethesda Game Studios לא יככבו בתערוכת הגיימינג המרכזית של השנה לכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

העיצוב מרהיב והאלימות קשוחה מאי פעם - אך כותר הקרבות החדש כולל גם חובה לעבודה מקוונת במצבי משחק לשחקן יחיד וכמות גדולה של מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי לכתבה
- 

- 12 תגובות
 - 1.8k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אתר המשחקים Vgames הכריז על "אליפות 'הד-ארצי מולטימדיה' ו-BUG ב-FIFA2007". הטורניר יתקיים במהלך חופש חנוכה בדיזנגוף סנטר בתל אביב, בתאריך ה-18/12. ההשתתפות, בפעם הראשונה בארץ בטורניר בסדר גודל כזה לטענת אנשי האתר, היא חינם אין כסף! הטורניר יתקיים במשחק הכדורגל החדש FIFA 07 על קונסולות PlayStation 2. בין הפרסים: מסך פלזמה 19' למקום הראשון, מכשיר PSP למקום השני וקונסולת PS2 למקום השלישי, מתנת "הד-ארצי מולטמדיה". ההתאחדות הישראלית לכדורגל תספק לאירוע חולצות וכדורים חתומים על ידי שחקני הכדורגל המובחרים בישראל, תלושי קנייה מתנת פומה ישראל, וכן יוצעו פרסים נוספים. ההשתתפות באירוע היא לבעלי עותק חוקי של פיפ"א 07 בלבד. יש לבוא לאירוע עם ההזמנה הרשמית שצורפה בתוך גירסאות ה-PC, או …
- 

- 1 תגובה
 - 892 צפיות

- 

- 

אוקי אז ככה כשאני מסמן בהגדרות של דום3 יותר מ4AA ועושה למשחק ריסטרט הוא ישר מחזיר את כל ההגדרות לdefault יש פיתרון? כי אולי אני יכול לבטל את כל הAA והAF בהגדרות של המשחק ולשנות אותם דרך הלוח בקרה של הכרטיס עוד משהו האם ה V-sync תורם לשיפור הביצועים במשחק? אני משחק ב1280 1024 על אולטרא והמפרט שלי הוא 2.8 ghz 1024 rdram x800 pro 256 בתודה דוד
- 

- 6 תגובות
 - 817 צפיות

- 

- 

hi am playing a warrior in oblivion and i run in to this Will-o-the-Wisp in one of my quest cant hit it and my 1 fire spell i got is not doing the job anyone got an idea how to deal with it www.uesp.net i did look there but did not help much should i really go lvl up my dest/fire spell to keep going?
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אז כן חברים עשיתי את זה זה היה כיף תהנו מהסירטון תנו לייק וסאב וספרו איך היה http://www.youtube.com/watch?v=kKSfMCyAa5k
- 

- 3 תגובות
 - 944 צפיות

- 

- 

חנות המשחקים הדיגיטלית הצעירה של יוצרי Unreal מפלגת את עולם הגיימינג במחשבים האישיים לכתבה
- 

- 3 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

לעיתים קרובות אני פותח סרבר של הדמו של MOH ואצלי תמיד אסור בזוקות. ותמיד יש את העלוקה הקרצייתי שחייב לפוצץ לכוווולם את המשחק :AR15:. השאלה היא - איך אפשר להעיף מישהו כזה מהסרבר שלי אם אני משחק במולטיפלייר דמו של מדאל ?!? תשובות במהרה יתקבלו בברכה תודה
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

התקנתי ושאני בא להפעיל הוא נותן לי מסך שחור עם החץ וזה משם הוא לא ממשיך לכלום [attachment deleted by admin]
- 

- 17 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

מישהו כבר ראה את האינדקס המצויין הזה? http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Category:Mods Have fun, kids. ;D
- 

- 11 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

תקשיבו חברות מפגרים, אין דבר כזה קונפיג פה, תביאו תמונות של הGRAPHICS והCONTROLS שלכם וזה הקונפיג. כל פקודה שאתם משנים בcfg לא עושה שום דבר.
- 

- 3 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי ממישהו חשבון Steam ובו CSS והאלף לייף 2, שיניתי את כל הפרטים (סיסמא, אימייל, שאלה סודית) פרט לשם משתמש שלא ניתן לשנותו. הכול עבד טוב והייתי מבסוט (ושיחקתי כמה חודשים). אתמול, לאחר כמה חודשים שלא שיחקתי, החלטתי להתקין את המשחק והתוכנה כדי לשחק. עשיתי הכול כמו שצריך, אך בעת הכניסה לחשבון, התוכנה אומרת לי שהשם משתמש לא נכון או הסיסמא שגויה ואני ניסיתי מספר וריאציות עם אותיות גדולות, קטנות וכל מה שניתן לעשות (השם משתמש והסיסמא נכונים ב-100% מכיוון שרשמתי את זה על דף וכמובן החבאתי אותו שלא יגלו אותו ) ובכל זאת הוא ממשיך לכתוב לי זאת... ניסיתי כמובן שיחזור סיסמא ומשתמש אך משום מה, הם עוד לא שלחו לי אפילו אימייל אחד! מה אני צריך לעשות? אנ…
- 

- 6 תגובות
 - 743 צפיות

- 

- 

GTA2..משחק קליל כיף ו...חינמי. את המשחק אפשר להוריד מכאן: http://downloads.moomoo.co.il/download.php?i=77 המשחק קליל גם מבחינה תכנית ומאפשר אירוח שרת על אחד ממחשבי השחקנים (עד 6 שחקנים) ברקע מדברים בסקייפ\ונטרילו, המטרה להרוג בשלל דרכים את שאר השחקנים, כל הריגה שווה לנקודה, משחקים עד מספר מסויים, בדרך כלל 30. כל המעוניין לשחק שירשום כאן או ישלח לי הודעה פרטית. המשך יום מהנה
- 

- 10 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

מישהו יודע אולי משהו לגבי quake 4? מתי הוא יוצא...תמונות..איפה בכלל זה עומד ???
- 

- 2 תגובות
 - 821 צפיות

-