משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב והתחלתי לשחק במשחק, בהתחלה הוא עבד בצורה מקוטעת מעין slow motion הורדתי את הפאטץ האחרון וזה עזר מעט אבל עכשיו המשחק לא תמיד עולה לי ולפעמים הוא עולה ואחרי 20 דקות של משחק הוא זורק אותי. עד עכשיו הופיעו לי שתי הודעות לגבי זה. ההודעה הראשונה: InteractionMaster Transient.InteractionMaster0 ( Function Engine.InteractionMaster.Process_KeyEvent:0062) Runaway loop detected (over 1000000 iterations ההודעה השנייה: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program: Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more informati…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%9d-indigo-prophecy-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9/
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי כשיצא C&C3 רכשתי את המשחק דרך EA Link. שיחקתי בו תקופה מסויימת ואז הפסקתי, ואז כשרציתי לחזור, כל פעם שהפעלתי את EA Link התוכנה ניסתה לעדכן את עצמה וכל פעם הורידה קבצים, התקינה אותם ואז לא נפתחה [אותו דבר קרה גם אם ניסיתי להפעיל את המשחק מקיצור הדרך שלו]. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש אבל עכשיו כל פעם כשאני מנסה להתקין ההתקנה נטענת ולא מתחילה. רציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו, והאם ידוע למישהו הפתרון? אני רוצה לסיים את המשחק ולא יכול. תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בטעות אחד בבית מחק את השמירה במשחק, מי יודע איפה המשחק שומר את הקבצים ואז אוכל לעשות שיחזור?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
עברו הרבה מאוד שנים מאז שראינו משחק כמו Rainbow Six (הישנים והטובים יותר) או Ghost Recon, ניסיונות של מפתחים להציע משחקים כאלה למפיצות נכשלו אבל בזכות kickstarter יכול להיות שעתיד הקרוב נראה OLD SCHOOL TACTICAL SHOOTER חדש. Christian Allen עבד בעשור האחרון במספר מפתחות גדולות כגון UBISOFT, Bungie, Red Storm ו Monolith ובין היתר הוא עבד על HALO REACH ומספר משחקים מסדרת Ghost Recon (וגם על Rainbow Six). לא מזמן הוא עזב את החברות הגדולות אחרי שכל הניסיונות שלו להציע משחק מהסגנון שהוא אוהב למפיצות הגדולות כשלו. הינה דף הפרוייקט שלו ב kickstarter, תתמכו בפרוייקט ותעבירו את המסר http://kotaku.com/5893236/christian-allen-wants-your-money-to-make-a-great-old+school-shooter-t…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק בשביל ידע כללי, אני מריץ את המשחק עם Radeon 9000 PRO עם ViewSonic P220F גודל 21 אינץ'. התחלתי את המשחק, והוא כולו חשוך כמו לא יודע מה.... כל הזמן אני עם הפנס וגם זה בקושי עוזר... נכסתי להגדרות, שיחקתי עם הGamma ("כתוב שצריך להזיז את המד עד שרואים את ה3 שורות של הטקסט, שמתי על הכי בהיר ועדיין לא רואים כלום) ניסיתי גם לשחק עם ההגדרות של המסך, לא עוזר... אגב, ראיתי שהכי בהיר לעשות זה שהgamma תיהיה על 1.6, אז בטח יש פקודה בקונסול שאפשר לקבוע איתה בהירות יותר גבוהה, או שאני טועה? תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב: מה הפקודה שאיתה קובעים את הMax FPS? tnx ahead.....
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מוריד דרך SababaDC את COH בקובץ MDF ורציתי לדעת האם זה בא עם קראק, זה שוקל איזה 4 ג'יגה? מזאת אומרת ללא תוכן? שאלתי שאלה מה לא ברור? אאאההה הבנתי אז מה איך אני יוכל למחוק את השיחה?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש עם Q6700 וCF של 4850 התקנתי עליו vista business 64 bit מקורית וחוקית! ניסיתי להתקין משחק שכניראה לא נתמך וכשעשיתי reboot אז הויסטה ניתקעה.. אז העפתי אותו אבל אני מעניין לדעת איזה משחקים כמו COD4 ודומיהם ירוצו על 64 ביט בלי לעשות בעיות האם תוכלו לעזור לי?? ד"א האם משחק שרשום בדרישות מערכת שהוא טוב לוויסטה -> אומר שירוץ על 64 ביט גם אם לא מפורט? תודה רבה לכולכם!!!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז אחרי תקופה (קצרה יחסית) מאז שהערוץ נפתח החלטנו בצוות הערוץ לפתוח סדרה שבועית חדשה והיום עלה הפרק הראשון שלה, מקווים מאוד שתאהבו ותהיו עדינים אם לא אהבתם (: צוות הערוץ מאחל לכם שנה טובה ומתוקה, מוצלחת, שנת בריאות, שנת שלווה ועשייה, שנת חברות וקירבה, שנת מתיקות ואהבה שנת שמחה ואור, שנת נתינה ומחילה ושנה של התחלות טובות והפתעות נעימות. צוות הערוץ מודה לכם על התמיכה, התגובות הבונות, ולפעמים גם הלא כ"כ בונות, אבל הכל מתקבל בברכה ומקווים שתהיה לכם שנה נפלאה. צוות הערוץ DezireMaker.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ATI Radeon X800 GTO יצליח לסחוב את II medieval total war בגרפיקה הכי טובה? האם בשביל משחק כמו טוטאל וור עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם 512 זיכרון? האם כדאי לי לשדרג את הזיכרון (512) לג'יגה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הראשון החרי שסימתי את 2 סדרות הפלטפורמות הגדולות האחרות שיש לPS2 להציעה ואני מאוד מופתע שהמשחק טוב למעשה הוא טוב כי אני מנסה לקחת את כל הבקבוקים בכל שלב ובלי זה הייתי גומר אותו כבר וגם ככה הוא קצר -לא שזה משנה הרבה... אבל לפחות מהמשחק הראשון הסידרה מוצאת חן בעייני והגרפיקה הילדותית לא מציקה יותר מידי http://www.gamespot.com/ps2/action/slycooperandthetr/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שאני בשלב של נוד אני ממשיך קצת עם החיילים , ופתאום זה נתקע לי ומוציא את ההודעה הבאה (לינק מצורף) מה לעשות? נ.ב אני מדבר על c&c הישן(95) ו לא החדש. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם יש איזה שהיא דרך או איזה שהוא HACK שיפעיל את המשחק Battlefield 3 על Windows XP כי אני לא מתכוון לעבור ל 7 הגועל נפש הזה השמח לעזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img244.imageshack.us/img244/3236/hl22005090418165887uv7.jpg היצור הזה עומד ליד השער שעשוי מעץ מה צריך לעשות שם?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני משחק בברצלונה בליגה הספרדית, קניתי 2 שחקנים חדשים ומשום מה הם לא יכולים להשתתף במשחקי הליגה אלא רק במשחקי הגביע הספרדי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בכדי שיוכלו לשחק גם בליגה?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש משחק FPS ריבוי משתתפים שלא דורש אימות של CD KEY לא בהכרח חינמי המשחק האחרון בסגנון שממש נהניתי ממנו היה ENEMY TERRITORY והוא כבר לא ממש מלא שחקנים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק אי אפשר לשנות את האפשרות של ה renderer!!! הוא עומד קבוע על Direct3d, ובמשחק כל הגרפיקה מבולגנת! יש למישהו מושג????
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אני מחפש משחקי רשת תפקידים ואסטרטגיה לא כבדים למחשבים די חלשים תמליצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני תקוע בפזל הזה עם הריבועים. נישהו יודע איך פתרים את זה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לילה טוב! התקנתי לאחרונה את המשחק NFS-Most Wanted, וכאשר אני בוחר בהגדרות של הכפתורים, אז אני מגדיר את ההגה, ובהגדרה, כל הכפתורים בהגה עובדים. אבל רק כאשר שאני בוחר איפה לשים את הכפתור "ברקס" או "אחורה" ואני לוחץ בדוושות על ה"ברקס" אז המשחק לא קולט את הכפתור הזא. למישהו גם קרה את הבעיה הזא? חשוב לציין שההגה והדוושות בסדר גמור ובמשחקים אחרים יש לי ברקס והכל תקין.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק הדף של האחוזים עולה לי ואז זה רושם את ההודעה הבאה http://www.fresh.co.il/dcforum/Multimedia/16363.html אני ממש חייב את המשחק תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
סוני:ה- PS3 היא מחשב לכל דבר שלשום ציטטנו בכיר מסוני שבטוח בהצלחתה של ה- PlayStation 3, אתמול בכיר אירי שקצת פחות אופטימי, והיום נגוון, ונספר לכם על משהו שלדעתי האישית, הוא קצת מדאיג. קן קוטוראגי, האיש המפקח על העסק שנקרא PlayStation, דיבר עם האתר היפני Impress Watch, וחיזק את הטענות של פיל הריסון מהשבוע שעבר לפיהן הקונסולה החדשה היא לא אחרת מאשר מחשב. "אף פעם לא אמרנו שאנחנו משחררים מכונת משחקים. ה- PlayStation 3 היא בבירור מחשב. עם קונסולות, אתה צריך לקצץ באפשרויות כדי להפחית בעלויות, אך עם מחשב, אין כך הדבר", מגלה קוטוראגי. "מכיוון שה- PS3 הינה מחשב, יותר חשוב לנו להתעדכן בטכנולוגיות החדשות, מאשר לשמור על מחיר נמוך. אם טכנולוגיה חדשה תגיע למחשב, אז ה- PS3 תסתגל, ותכ…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-