עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by hellyeahmofo,

אתם יכולים להזכיר לי כתובות של אתרים עם משחקים קלאסיים זה היה לי ב favorites ואיבדתי את זה...

2. Started by idanshnall,

היי... יש לי Voodoo 3 3000 ואני עובד עם Win98... כשאני נכנס למשחק WC3 יש לי בעיות בטקסטורות כאשר הצבעים מתערבלים והגופים מופיעים ללא צבע ובצורה ריבועית משהו.. אם מישהו יודע על דרך לפיתרון או דריבר/פאטש מתאים אנא עיזרו לי בתודה מראש, עידן.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by gargar,

הייתי בשוק כשראיתי את זה. 2.5 דולר. משחק מוזיקה בלעדי למחשב המשלב מרוצים וסוג של טטריס. מאוד חמוד וממש כיף לשחק בו ויש דרוגים לכל מדינה בעולם כולל ישראל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by the cube,

שלום אני נמצא בשלב 2 של המשחק, במנהרות של ה antlions אחרי שברחתי מאנטליון ענקי שאי אפשר להרוג, נפלתי לתוך מנהרה עם צינור התחלתי ללכת לכיוון קצה המנהרה, כשפתאום המשחק נתקע, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה לאחר לחיצה על אישור המשחק נסגר. ניסיתי כל פעם להפעיל את המשחק מחדש, ואף לשחק מחדש את השלב, וזה עדיין קורה כל פעם בדיוק באותה נקודה. האם יש פיתרון? נ.ב. המשחק הוא כחלק מה orange box ונקנה כחוק

5. Started by ~BaRaK~,

מפיצה: Capcom מפתחת: Airtight Games תאריך יציאה: 22/01/2010 פלטפורמות: PC, PS3, XBOX 360 טריילרים: http://www.gametrailers.com/game/dark-void/5681 ביקורות: http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/darkvoid?q=dark%20void דמו: http://www.fileplanet.com/209065/200000/fileinfo/Dark- אתר ראשי: http://www.darkvoidgame.com/flash/index.html? PATCH: Dark Void PhysX Patch : This patch adds PhysX support for the Nvidia GeForce http://www.gamespot.com/pages/gamespace/download_alt.php?pid=943728&sid=6246844&id=6246844 בעולם מקביל לשלנו, ישות חיצונית בעלת עוצמה שלטה בפעם בעולם, אבל אחרי זמן מה, תושבי העולם קיבלו יכולות מיוחדות שבהן הם השתמשו כדי …

• 69 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. קניתי לא מזמן אחד בשביל משחקי מירוצים וגוף שלישי נחמדים למינהם.. אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שיהיה נחמד לשחק בהם עם הבקר אני אודה לכם תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dmkiller1,

שלום חברים, יש ברשותי שני משחקי BF3 עם רישיון ורק אחד מהם מותקן במחשב כמובן, אני משחק במשחק זה כבר שנים, משום מה האנטישמיות חוגגת גם במשחקים, וקשה להם שיש ישראלי שיותר טוב מהם כנראה, וזרקו אותי כבר מהרבה שרתים ותיכף לא לא נשאר לי שרת שאוכל לשחק בו, אנא מכם, תעזרו לי איך לגרום לכך שלא יזהו אותי. אני לא יודע איך השרתים שלהם מזהים שחקנים, אולי אתם יודעים, בבקשה אני מתחנן לעזרה, מה עליי לעשות? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by shaul,

טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם... מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by The_Matrix,

עשיתי מפה ל-Counter Strike בשם - "Dust 2 Dust" (אתם יכולים לתאר לעצמכם כבר איזה סגנון המפה )... אז הנה הלינק: http://members.lycos.co.uk/dehost/Dust2Dust.zip למי שלא יודע, צריך להעתיק את הקובץ de_dust2dust.bsp ו-de_dust2dust.txt שבתוך הקובץ ZIP לספרייה "Half-Life\cstrike\maps\...". אשמח לקבל תגובות Have a nice shooting! :AR15:

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  10. שלום, לצערי, היום שכחתי את הססמא למשתמש שלי בסטים... מכיוון שאני כבר רשום עם הcd-key המקורי של המשחק וכל זה, אני לא יכול לפתוח אקאונט חדש, עכשיו, ניסיתי לשחזר סיסמא, אבל....שכחתי עם איזה אימייל נרשמתי!!!!!! ועכשיו אני לא יודע איך אני אמור לשחזר את הססמא! פשוט הלך המשחק...... למישהו יש רעיון מה עושים? פשוט בא לי לבכות, חבל על המשחק :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אולי יש אתר אחר להוריד את המשחק ..? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

הבנתי שהבעיה בפיראול של הרואטר ביטלתי אותו ועדיין אני מקבל תשגיאה הזאתי , מה עושים? עוד בעיה אני לא מצליח להפעיל את המשחק בסניגלפלייר השגיאה היא משהו כזה הפעם הקודמת שהמחשק הופעל הוא לא פעל טוב בגלל הגדרות מסויימות לחץ כן אם אתה רוצה הגדרות דפלוט" אני לוחץ כן ואז זה לא נכנס

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. אני רוצה לפתוח אותו בלי להתקין את הDAEMON TOOLS איזה עוד תוכנות פשוטות יש?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by redti,

מחר אני יעלה תמונות למה עוד רבע שעה אני סוגר את הבסטה. מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה לפה תמונות יש לי WIN XP.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by Ido.G,

היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני יודע שאין הרבה אבל אני פשוט נואש כבר, תראו, אני 28 יום בפורום אז אתם יכולים לראות את המצב שלי... בתודה slim_shady.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by crowbar87,

התחלתי להוריד את NWN2 ואני מחפש מודים מומלצים אבל קצת הלכתי לאיבוד בחיפוש בגוגל. יש המלצות? (בעיקר מחפש מוד שמשפר את הגרפיקה, אני מניח שיש לפחות אחד כזה 8) ) תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. חוץ מהעובדה שלקח לי רבע שעה רק לקבוע ציוד וכל השטויות, לא הבנתי ממש איך אני שם לצוותים WAYPOINTS, ככה שהם לא זזו במשימה... עזרה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by constantine16,

ma aaevdel bein unreal engine 3.0 build 3706 le unreal engine 3.0 build 4604

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אני ממש בא לי לשחק בזה...אבל אף אחד לא רוצה... לא רלוונטי...ירד החשק...

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  21. ראיתי באיזה חנות ולפי מה שהם אומרים 2.01 יותר טוב מ 1.51,אז זה איזה שהוא שידרוג ל 1.5 או שלא להתעסק עם זה, בכ"א קרובת משפחה שלי קנתה 2.01 ובדיסק שהיא קיבלה הופיעה שנה גירסה ל 2 (אני מקווה שלא ל 2.01 והם לא רשמו עד הסוף)

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by matans26,

שלום שמי מתן ססי ויש לי בעיה במשחק שקוראים לו comandos beyond the call of duty אני מתקין אותו ואז מפעיל אותו ואז כתובים לי not supported on Windows NT המשחק הוא די ישן אבל הקודם שלו עובד במחשב שלי יש לי Windows xp. אם תוכלו לעזור לי אני ישמח נורא. בתודה מתן ססי.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  23. סקר:מי יקח בסוף PS3 אוWIIאו XBOX 360?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. כלי חדש, המבוסס על דגימה מתגלגלת של כחצי מיליון ממשתמשי Steam, מעריך עבורנו את מכירותיו של כל משחק בחנות ה-PC הדיגיטלית הפופולרית בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-spy-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הרבה אנשים חושבים שWII חלש גרפי והאמת שהוא חלש משמעותית מה360 או הPS3 אבל הוא אמור להיות פי 2 עד 3 יותר חזק מהקוביה הבעיה שהרבה מהמישחקים הראשונים פותחו בערכת הפיתוח של הקוביה אז הגרפיקה שלהם ביכלל לא מרשימה אבל מיבחינתי יכולת גרפית לWII יש יכולת גרפית נחמדה ועל טלויזיות רגילות המישחקים שינצלו תכח הגרפי של הWII יתנו איכות תמונה לא רע ביכלל

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.