משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי תקלה במשחק לאחר הורדתי והתקנתי אותו הפעלתי אותו הכל עלה יפה ואז יש את הסרטון פתיחה של המשחק הבעיה היא שאחרי הסרטון המסך שחור ואין כלום המחשב לא חושב אפילו מה הבעיה? שיחקתי בקרייסיס הקודם אז למה יש לי בעיה עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
החבילה נקראת חזרה לנורמדי והיא כוללת הוספת מפות סוגי צבאות ועוד מעניין לא !!!!! אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה !!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הנבחרים של ליגת HWZONE CSGO! פה תמצאו מתי תשחקו ונגד מי, אז בלי הרבה דיבורים הנה המשחקים שנקבעו, זאת אומרת שלב הבתים. (רק 6 קבוצות יעלו לפלייאופס - כל המידע נמצא באשכול הראשי) המנצחים יופיעו בירוק. להלן המשחקים: 17/08/2014 Teletubbis In Action VS. TKB OWLS IN UNIFORMS VS. Effective5 -- 18/08/2014 Teamspirit VS. The Straw Hats TKB VS. Team-Hax -- 19/08/2014 The Oprah Show VS. Agresive play Teamspirit VS. ANXiOUS -- 20/08/2014 OWLS IN UNIFORMS VS. Team-Hax (נדחה יום למחרת) ANXiOUS VS. Teletubbis In Action -- 21/08/2014 Effective5 VS. Agresive play OWLS IN UNIFORMS VS. Team-Hax 23/08/2014 The Oprah Show VS. The Straw Hats …
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אתם חושבים שבEDITOR יהיה אפשר נניח לבנות שלב ממש חדש? (הכוונה היא שזה לא יהיה באחד השלבים של המשחק אלא אם אפשר לבנות שלב מ0) ועוד שאלה אתם חושבים שיהיה אפשר לעשות נניח 2 קבוצות של חיילים שילחמו זה בזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
היי לכם. תוכלו להמליץ לי על משחקי מלחמה בסגנון קאונטר סטרייק ו- WarRock אבל לא מחייב משחק רשת. יש חיות כאלו חוץ מהמשחקים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
תקוע במשחק stronghold בשלב שמיני ולא יודע מה לעשות בו... :'( מישהו שיחק במשחק ועבר ת'שלב הזה ויכול לעזור לי? ???
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להריד ISO של משחקים כמו FTP טוב וכו
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התקנתי FINAL FANTASY 7 אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי והוא מתחיל להשתגע אני נכנס והא נתקע ומראה את העכבר או עוזה שזה שגיאה ויש סגור ואחרי מלא פעמים זה רק עובד נורמלי מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
Needlessly Large Clock: CreeDee Luclfer Shandi Zahi Hyplex Creedie Confirmed.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%99-supergiant-games-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי את המשחק על PS3, נראה טוב מאוד. מצ'יטוט באינטרנט הבנתי שאין אותו ל PC. מכירים משה דומה? אופיר
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אין ספק שהמשחקים של ימיינו מתחילים לראות מדי יום יותר אמיתיים, אם מסתכלים 15 שנה אחורה, רואים איזה התקדמות עבר עולם המשחקים אין ספק שהמשחק הכי יפה היום הוא CRYSIS הוא נראה פשוט מדהים, וזה גורם לחשוב איפה עולם המשחקים יהיה בעוד 15 שנה, אז הנה תמונה ליד תמונה, מצד ימין תמונה מהמשחק, ומצד שמאל תמונה אמיתית
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
http://us.creative.com/local/1/promo/acclaim/welcome.asp ;D
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
ב 25 לאוגוסט תערך תחרות במשחק COUNTER STRIKE. בכל קבוצה יהיו עד 5 שחקנים, למידע נוסף תכנסו לאתר WWW.DGAMES.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה: אגב יש לי עותק מקורי. http://img381.imageshack.us/my.php?image=83510000dx9.jpg האם אני יהיה חייב להסיר את התוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי את המשחק fahrenheit והתחלתי לשחק. למי שמכיר ושיחק או יודע פשוט, בהתחלה רואה סרט נחמד כזה שרואים אותו הוזה משהו כנראה ורוצח מישהו בשירותים. ואז המשחק מתחיל. אני יכול ללכת בחדר של השירותים ואם אני מתקרב נניח לכיור אז יש לי למעלה 3 איקונים כאלה כנראה של אפשרויות. ניסתי ללחוץ על כל מקש אפשרי כדאי שהוא נגיד ישתוף ידים, לא יודע מה. שום מקש לא עושה כלום! נכנסתי לאפשרויות מקשים וראיתי איזה מקשים מכוונים שם, אבל אין שם שום פונקציה לכוון מקש שקובע לעשות משהו. יש רק לזוז עם החצים ולהזיז את התמונת מצלמה. אז איך לעזאזל משחקים? מה אני עושה? אני תקוע בחדר לוחץ על כל המקשים לא עושה כלום, ואז אחרי איזה 10 דקות ככה השוטר הולך לשירותים ותופס אותי ואז יש לי פשוט…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש משחק ישן, ואני לא מצליח למצוא באינטרנט אפילו את השם שלו... אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפחות בשם, ואחר כך כבר נחפש איך להשיג אותו... זה משחק על הדמויות המצויירות "ביפ ביפ" ו"קיוטי" (רוד ראנר והזאב שרודף אחריו) זה מין משחק חשיבה כזה בתלת מימד... אתה משחק את הזאב, ואתה צריך לעשות דברים כדי לתפוס את הרוד ראנר... (למשל בשלב אחד אתה צריך ללבוש עור של כבש כדי שאיזה כלב לא יזהה אותך) ועוד ועוד... אני ממש אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על hal life 1.מתי יצא half life 1 ? 2. מה זה בדיוק half life 1 source addon ? 3.מתי יצא half life 2 ? 4. מתי יצא half life 2 :episode one? 5. מתי ייצא half life 2 : episode 2 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני מספר חודשים(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175048.0) על המשחק אסטרטגיה הזה הבא עלינו לטובה נחשפו פרטים חדשים וכמו כן סרטון שממחיש את העוצמה שלו להעביר קרב בצורה טובה ומשכנעת. המשחק נמצא בפיתוח כבר כשנה וחצי והוא בהחלט מקבל צורה של אחד ממשחקי האסטרטגיה המבטיחים שינחתו כאן. אפשר למצוא את הסרטון החדש כאן : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6160321&pid=932462 בהחלט מרשים. אפשר לסכם ולומר שלאחר שנה לא כל כך מוצלחת בתחום האסטרטגיה(מלבד Warhammer שום דבר מוצלח)השנה הקרובה בהחלט תביא כותרים ראויים, כבר היה לנו את COH, בקרוב Supreme Commander ועכשיו גם את WIC, יש למה לצפות.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני מריץ את המשחק WIC חלק ברוב השלבים אבל הרבה פעמים יש שלבים שהמשחק מרקטע ואז מופיעות הודעות מהווינדוס שאין מספיק זכרון ווירטואלי,אני לוחץ אישור, ואחרי כמה שניות מופיעה FATAL ERROR שאומרת שבכלל אין מספיק זכרון להריץ את המשחק (למרות שהמערכת שלי מעל הדרישות הממולצות!) והמשחק קורס!! מה אפשר לעשות?? תודה ???
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב אז בגלל שכבר משעמם לשחק את אותם המפות חשבתי על להוסיף לגאטרים ורק לגאטרים ! מפות חדשות שכבר היו והורידו אותם שתי המפות הם : Express Plaza מוזמנים להצביע !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-