עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by YakovEQW,

שלום חברים, הורדתי Forza 4 וכחלק מהתקנה בקובץ Readme נאמר שאני צריך להפעיל בווינדוס מצב Developer Mode לפני ההתקנה. כך עשיתי, רק שהווינדוס שלי לא מעודכן כיוון שאני לא משתמש ב Windows Defender, אז כאשר בחרתי באפשרות Developer Mode, הוא ניתקע לי להרבה זמן ב - Searching for developer mode package.. ולבסוף אני מקבל שהמצב מופעל, אך עם שגיאה 0x80080005.. חשבתי אולי מישהו כאן מכיר פתרון לבעיה ומה ניתן לעשות על מנת להתקין את המשחק במצב הזה? או שאני חייב באיזשהו אופן לעדכן את הווינדוס על מנת להריץ את ה Developer Mode ורק איתו להתקין את המחשב ללא error's? רב תודות לעוזרים. חג שמח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב אני אחרי ההספקה של יותר מ - 15 שנה והעדכון האחרון שלי זה 6600GT ו-5 דיסקים להתקנה של FAR CRY ... אז ככה 1. אם קונים משחק בסטים חייב ישר להוריד אותו ? והאם ניתן לקבוע לאיזה כונן להוריד אותו? 2. ממה שהבנתי ב -Humble Bundle אני מקבל קודים לסטים או לחנויות אחרות וגם שם השאלה האם אני יכול לבחור את מועד ההורדה ? 3. האם החנויות שמופיעות ב IsThereAnyDeal.com הם אמינות בדרך כלל? 4. ב -GAMEPASS של מיקרוסופט איך אפשר לדעת מתי משחק אמור לצאת מהקטלוג כדי שלא אתקין אותו סתם ? 5. ממה שהבנתי משחקים עם DRM אפשר לשחק רק דרך האפליקציה של החנות בניגוד למשחקים ללא שמותקנים ישירות במחשב - תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה למי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by chnon,

במשימות מסוימות כאשר צריך לפרוץ את הקוד עם האקינג כמו בתמונה למטה, העכבר פשוט נתקע ולא זז לי. מישהו מכיר את הבעיה? חיפשתי ברשת ולא מצאתי כלום. בלי זה אי אפשר להמשיך במשחק ואני פשוט תקוע על 40 אחוז פרוגרס. המשחק לא פרוץ. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את העניין. תודה.

4. Started by megaeagle,

אהלן. הרכבתי לאחיין שלי מחשב גיימינג ואני מחפש משחקים שיאתגרו אותו (כרגע הוא מחשק באחד ממשחקי האינטרנט הפשוטים שאתה קונה חיות וכלי רכב בכסף אמיתי ולא באמת עושה עם זה משהו) אני מעולם לא הייתי גיימר רציני מדי (בן 34 כיום) אבל אני כן הייתי רוצה להראות לו משהו יותר מרשים ומורכב. לא חייב להיות חינוכי (בכלל), אבל כן צריך להיות מעניין, פשוט מספיק לילד בן 10 עם אחלה ראש ויכולת טכנית גבוהה ועם גרפיקה שתביא ליידי ביטוי את היכולת של המערכת עדיף לא אלים מדי. תודה. (מעולם לא הרגשתי יותר בומר בחיי מאשר בכתיבת פוסט זה)

5. בשעה טובה קניתי כרטיס מסך ראוי המשחק האחרון ששיחקתי בו היה witcher 3 איזה משחקים הייתם ממליצים לעבור עליהם מהתקופה ההיא ועוד היום? 3-5 משחקים

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  6. שלום, הרצתי חיפוש באיביי למשחק פורזה וראיתי מחיר של סביבות 40 שקל, ב STEAM עולה בסביבות 280, מה הסיפור? למישהו יש ניסיון עם קניית משחקים מאיביי? עמוד מכירה לדוגמא.. תודה.

7. Started by dmkiller1,

שלום חברים, יש ברשותי שני משחקי BF3 עם רישיון ורק אחד מהם מותקן במחשב כמובן, אני משחק במשחק זה כבר שנים, משום מה האנטישמיות חוגגת גם במשחקים, וקשה להם שיש ישראלי שיותר טוב מהם כנראה, וזרקו אותי כבר מהרבה שרתים ותיכף לא לא נשאר לי שרת שאוכל לשחק בו, אנא מכם, תעזרו לי איך לגרום לכך שלא יזהו אותי. אני לא יודע איך השרתים שלהם מזהים שחקנים, אולי אתם יודעים, בבקשה אני מתחנן לעזרה, מה עליי לעשות? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by wrecker,

לאלו שמשחקים במשחק בטח מכירים את עיניין ה"גמגומים" או הקפיצות שהרבה אנשים חווים, גם עם כרטיסים של 780 חזקים. אחרי הרבה חפירות ובעזרת הרב גוגל, מצאתי הרבה מדריכים ועצות של אנשים לשיפורי חווית המשחק והורדת הקפיצות. רציתי לשתף אתכם במספר דברים מעניינים שמצאתי. אז הדבר הראשון והמשמעותי ביותר הוא המוד של TheWorse המוד הזה כבר עבר מספר גרסאות מאז יציאתו ולדעתי הגיע לרמה די גבוה. הוא משותף עם טקסטורות משופרות של MalDo שבעצם אמורות לשפר את חווית המשחק עם טקסטורות גבוהות (לא אולטרה). בקצרה זה בעצם משלב טקסטורות אולטרה עם רמת ביצועים גבוה. בטריילרים הראשונים של המשחק בE3 הגרפיקה הייתה מרשימה בהרבה ממה שיצא למחשב ומה שבעצם הם עשו הם פתחו חלק מהאפשרויות ונתנו חווית משחק מא…

9. Started by taltola,

מתחשק לי להתחיל שרשור של סרטונים חזקים ומעניינים של BF4 אז אם אתם מכירים משהו באמת שווה תעלו אותו לפה... ואני אתחיל, למי שלא מכיר זה אחד החזקים (במיוחד מקום 1)

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכל הנבחרים של ליגת HWZONE CSGO! פה תמצאו מתי תשחקו ונגד מי, אז בלי הרבה דיבורים הנה המשחקים שנקבעו, זאת אומרת שלב הבתים. (רק 6 קבוצות יעלו לפלייאופס - כל המידע נמצא באשכול הראשי) המנצחים יופיעו בירוק. להלן המשחקים: 17/08/2014 Teletubbis In Action VS. TKB OWLS IN UNIFORMS VS. Effective5 -- 18/08/2014 Teamspirit VS. The Straw Hats TKB VS. Team-Hax -- 19/08/2014 The Oprah Show VS. Agresive play Teamspirit VS. ANXiOUS -- 20/08/2014 OWLS IN UNIFORMS VS. Team-Hax (נדחה יום למחרת) ANXiOUS VS. Teletubbis In Action -- 21/08/2014 Effective5 VS. Agresive play OWLS IN UNIFORMS VS. Team-Hax 23/08/2014 The Oprah Show VS. The Straw Hats …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by CyberBot,

יש התעלמות פשוט מוחלטת של המנהלים בשרת הטים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Zeev86,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Sargon,

רציתי להוריד את SF4 לIPAD שלי אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחנות האפליקציות על הIPAD שלי. יש מצב שSF4 לא נמכר בישראל? https://itunes.apple.com/us/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8 עריכה: מסתבר שSF4 זמין רק למכשירי IPHONE ו IPOD ולא לIPADS.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אולי זה יעניין פה מישהו. http://www.gog.com/news/birthday_promo_2014

15. Started by antisnap,

אני משחק במיקס instanz ו-prenN הם עשו CARRY והתלהבו וקיללו אותנו שאנחנו גרועים אז התעצבנתי וזרקתי על prenN דיקוי בצחוק. אחרי זה הוא הרג אותי ולא עשו כלום. אחרי שעבר רוונד instanz בא והרג את אליעוז(mougatsu)וקילל את אמא שלו סתם. שאליעוז התלונן עליו לאדמין זיו גם prenN הרג אותו. אחרי שנגמר המיקס נתנו לי ולאליעוז באן לשבוע. אני חושב שזה באן לא מוצדק בלי סיבה אפילו שהם אלה שעברו על החוקים. רק בגלל שאדמין חבר שלהם הוא מאפשר לעצמו לעשות מה שבא לו.

16. Started by maze100,

הבנתי שהוא משחק חלל אבל יש לי שאלה זה יהיה משחק חינמי? משחק שקונים וזהו? או משחק P2W?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

כבר השלמתי עם Knives/Pistols only, אבל שרתים שבהם אנשים סתם מתרוצצים במפה וכובשים נקודות מבלי להרוג אחד את השני...

18. אחרי שנתן לנו את האפשרות לראות את העולם מבעד לעיניו של מנתח בעל שתי ידיים שמאליות, חושף הסטודיו שמאחורי Surgeon Simulator את הפרוייקט החדש שלו – סימולטור בו תגלמו...לחם לכתבה: http://hwzone.co.il/i-am-bread-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%96-%d7%95%d7%9e/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. המפתחת והמפיצה המיתולוגית שסייעה לנו לקבל נכסי צאן ברזל כמו סדרת Duke Nukem, Wolfenstein 3D, ו-Max Payne חוזרת לחיים ומציעה אוסף של 32 כותרים המותאמים למחשבים מודרניים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%92%d7%96-%d7%9e%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8-3d-realms-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

UBISOFT לא הצליחו להחזיק מעמד ואחרי פחות משבוע חזרו להעמיק את הבור שהם חופרים, כל המשחקים החדשים של החברה לא יהיו זמינים יותר דרך STEAM והחברה מפנה אנשים שמעוניינים לקנות משחקים שלהם ל UPLAY או חנויות אחרות. http://www.giantbomb.com/articles/ubisoft-removes-upcoming-pc-games-from-steam/1100-5078/ UPLAY ידוע כ STORE FRONT ו GAME LAUNCHER הגרוע ביותר שיש כרגע בשוק, התוכנה לא כוללת שום דבר מועיל, בקושי צ'אט עובד יש בה והמחירים החנות מנותקים מהמציאות ועם מבצעים גרועים. אם המהלך הזה UBI עושה צעד נוסף לכיוון של EA, הדבר היחיד שנשאר לה זה לחייב את שאר החנויות להעלות את המחיר ל 50/60 יורו (מה ש EA כן עושים ולכן משחקים שלהם זמינים רק ב 2 חנויות). כמו כן UBISOFT עשו את השינוי הזה ב…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metro-2033-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91-humble-store-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%94/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היום בדיוק רכשתי את באטלפילד 4 ואני לא רואה את השרתים של הפורום !

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by dan9,

הפעלתי את המשחק והוא מראה את הכפתורים של האקסבוקס אבל אני מקבל הודעת שגיעה! מדוע?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חנות האונליין הפופולרית שמתמקדת במשחקים קלאסיים וכותרים ללא כל הגנת קבצים מכריזה על קמפיין דילים משלה שימשך 11 ימים - ומציעה משחק אסטרטגיה נהדר חינם אין כסף לזריזים לכתבה: http://hwzone.co.il/gog-%d7%a4%d7%95%d7%a6%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%aa-age-won/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.