משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Nir "pzAz" Ido "idoz" Yuval "whprob" Shaked "sephy" Idan "partush" Steam ids: Shaked "sephy" - STEAM_0:1:24846100 Ido "idoz" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 Idan "partush" - STEAM_0:1:38394584 איש קשר:שקד פרטים ליצירת קשר: איימל:shaked9700@walla.com נייד:050-2911997 sephy מאשר תמונה של סטים איידי: http://www.up2me.co.il/images/1350648.jpg יש סיכוי שנחליף את partush כי הוא לא בטוח שהוא יגיע!
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להכנס למשחק... הוא טוען לי כבר בערך 20 דקות... זה התחיל אחרי עדכון לפאטץ׳ החדש (1.3.1) עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
ב-15 יום הקרובים תהיה פה תחרות חידות! החל מהיום יפורסמו 3 תמונות, וכל שלושה ימים יפורסמו עוד 3 תמונות עד לסה"כ של 15 תמונות. בכל תמונה מתחבא שם של שחקן סטארקראפט ישראלי. אתם צריכים לנחש איזה שחקן מופיע בכל תמונה ולשלוח לי תשובות בהודעה פרטית פה בפורום! תשובות יש לשלוח עד תום ה-3 ימים ולא יתקבלו תשובות על תמונות ישנות. כלומר כל 3 ימים צריך לשלוח הודעה פרטית עם התשובות של ה-3 תמונות העדכניות. נא לא להגיב עם תשובות פה בדיון!!! בסוף כל שלושה ימים התשובות ירוכזו ונקודות יחולקו (0-3) לכל מי שצדק. בסוף ה-15 יום למי שיהיה הכי הרבה נקודות יזכה בפאד חדש QCK HEAVY של STEELSERIES!! (ובמידה ויהיה תיקו על מקום ראשון יוגרל מנצח) מומלץ לנחש גם אם אתם לא בטוחים ב-100%. לא יורדות נ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להפתעתי שמחתי לראות שיש בארץ שחקן GM חדש, שני במספר, אחרי אושו. אמנם מדובר בשרת האמריקאי, שנחשב לקל יותר ועם שחקנים פחות רציניים, אבל עדיין, GM זה GM. מדובר בשחקן Omer הישראלי, והוא כרגע מדורג בתחתית רשימת ה GM האמריקאית. אני מנסה לתפוס את עומר לשאול אותו קצת שאלות, מקווה שאצליח! פרופיל השחקן: http://sc2ranks.com/us/298847/Omer מזל טוב לעומר! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז זהו, זה מתקרב ... תאריך הShowMatch עם WhiteRa נקבע ל10 לחודש בשעה 8בערב תהנו SECTORIX.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שעדיין לא מכיר את אתר Unit101, מדובר באתר חדשות בהנהלת ניר סמואה, הידוע בכינויו Ender. האתר עוסק בספורט אלקטרוני בארץ ובעולם, ומעדכן על כל מה שמתרחש ומתחדש בקהילה. לאחר תקופה ממושכת בה לא הופיעו באתר חדשות שקשורות לסטאקראפט, נראה כי יש כתב חדש באתר. הכתב החדש הוא לא מאחר נעם מגדלי, hectic, מנהל פורום הסטארקראפט ב HWZone, ואחד הקריינים והאנשים הפעילים ביותר בקהילת הסטארקראפט הישראלית. נעם גם משתתף בניהול נבחרת ישראל בסטאקראפט, ועורך ב Liquipedia. אני מאחל בשמי ובשם הקהילה בהצלחה לנעם בתפקידו החדש, יישר כח! לידיעה באתר Unit101.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק במשחק רשת (פלאש או משהו פשוט שאפשר גם להוריד) בco-op או אחד על אחד ברשת משני מחשבים שונים האם אתם מכירים משחקים כאלה? שאלה נוספת וחשובה - אני רוצה לשחק באבל טראבל (המשחק פשוט ממכר) באופן הזה, האם יש דרך או יש משחק דומה ומקביל שנותן אופציית משחק ברשת?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע על המלצות למשחקים למחשב הביתי שמאפשרים ל2 אנשים לשחק יחד על אותו מחשב \ מסך נגד המחשב. אני משחק את הסדרה של might and magic לאורך השנים ודי נהנה, אבל אני מחפש משחקים נוספים (פחות מעולם הספורט - יותר הרפתקאות, יריות וכו'). הדגש הוא 2 שחקנים ביחד על אותו מחשב. תודה רבה! רם
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם=) כל מי שנמצא קצת זמן בקהילה כבר פחות או יותר מכיר אותי, אבל אני לא העניין פה. הקבוצה שאני חבר, ושדרן בה, מארגנת טורניר גדול כל שבוע, עם פרסים בסך 150 דולר, שווה לנסות ולהשתתף, ויותר מזה, ברגע שאני אראה אנשים מהארץ שמשחקים, אני אדחוף כדי לשדר אותם ולתת להם כמה שיותר זמן אוויר. אתר הטורניר - ISC.imba.tv אתר הקבוצה - www.Imbalanced.tv שיהיה בהצלחה =)
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ חיפוש באתר או ברשת אם היו על זה מאמרים או שאלות או אולי איזה פאץ' או קראק להורדה. לא מצאתי משהו מיוחד, רציתי לדעת האם אתם יודעים משהו בנושא? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאתמול בערך המשחק שלי קורס בכל פעם שאני טוען את השמירה(ות) האחרונות שלי. בסה"כ מה שקורה זה המשחק טוען את השמירה ואחר כך הוא פתאום קורס, שום דבר בניהם... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
במידה ולא קראתם את החדשות בנידון, נבחרת ישראל הוגרלה לבית C בטורניר האומות באתר Clanbase ותשחק ביום ראשון הקרוב את המשחק הראשון. המשחק יהיה נגד נבחרת הונגריה , ויתחיל בשעה 9 בערב. המשחק הזה מאוד חשוב מכיוון שאנחנו בבית עם ארבעה קבוצות שעל הנייר נראות חזקות יותר מאיתנו, ונצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לעלות לשלב הבא. ההרכב של הנבחרת יקבע כשעה לפני המשחק, אבל צפו לראות את השחקנים הטובים בישראל משתתפים כמובן. המשחקים ישודרו בסטרים, הכתובת תפורסם לקראת המשחק. בנוסף, כבונוס לקהל האוהדים וכאמצעי אימון לשחקנים יתקיים משחק אימון נגד נבחרת מולדובה באותו הזמן במסגרת משחקי האימון של טורניר ה ESL. המשחק הזה יאפשר לשחקנים אשר הגיעו אך לא נבחרו להרכב הראשון להתאמן ולהרשים לקראת המפגשים …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אין מאושר ממני כאשר אני צריך לכתוב הודעות משמחות שכאלה ! אתם אולי לא יודעים אבל אני מחפש כבר המון זמן שחקן זרג לקבוצת הסטארקראפט 2 שלנו כרגיל כמו כל שחקן שאני מצרף , לא מספיק שיהיה מדובר בשחקן טוב אלה הוא חייב להיות גם בן אדם נחמד שיסתדר עם התמהיל שאנחנו מנסים ליצור בקבוצת PwR. אני שמח לבשר שלא אחר מאשר Snykes מצטרף לקבוצה שלנו ומהיום הוא SnykesPwR ! Snykes או בשמו המלא : אור דניאל , הינו שחקן סטארקראפט מהותיקים ומהטובים שיש למדינתנו הקטנטונת להציע, הוא התחיל בתור שחקן פרוטוס (ושיחק בנבחרת ישראל בגלגול הקודם שלה) עבר לשחק טראן וכיום משחק בגזע השרצים (זרג) אין ספק שאור הוא תוספת משמעותית ומאוד חיובית לקבוצה שלנו והוא יתחיל לקחת חלק פעיל בקבוצה כבר הערב במסגרת…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
Needlessly Large Clock: CreeDee Luclfer Shandi Zahi Hyplex Creedie Confirmed.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של המשחק והוא לא נותן לי כלום..המשחק מותקן 15.7GB החלפתי קראק.. מה יכולה להיות הבעיה? |: תודה מראש על העזרה..
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי, הילד שלי הוריד כל מיני משחקים. הוא מנסה להתקין אותם אבל הם לא רצים. מניסיוני אני יודע שרק קבצי EXE הם קבצי הרצה ואלו אכן רצים אבל הוא טוען שאפשר להתקין גם קבצים מסוגים אחרים. האם יש איזו תוכנה מיוחדת שמאפשרת הרצת קבצים שכאלו? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
היי - קניתי גויסטיק למחשב.. נראה בדיוק כמו של PS2\3 . הכל עובד מצויין, הכל מתפקד... קראתי באינטרנט שאני אמור להחזיק את L2 לחוץ ואז עם האנלוג הימני לעשות כל מיני דברים איתו.. שאני מנסה את זה במשחק, אז באמת שאני מחזיק L2 לחוץ השחקן מתקרב כזה לכדור, אבל שום דבר לא קורה עם האנלוג השני. יש למישהו מושג? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עד היום משחק אצל חברים ב-PES2012 על קונסולה PS3. שאלותיי הם: אם אני רוכש משחק כזה למחשב מספיק חזק שיריץ אותו וקונה ג'וסטיקים דומים לזה של הקונסולה 1. יש אלחוטיים למחשב? 2. ניתן לחבר כמה ג'וסטיקים ? 3. האם המשחק ירוץ על המחשב(ומחובר לטלוויזיה)מבחינת גרפיקה יהיה כמו בקונסולה ? אני שואל כי אין לי טעם ללכת ולרכוש קונסולה PS3 שלמה מכיוון שזה המשחק היחיד שאני משחק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השחקנים שמגיע להם פרס כספי מטורניר הסטאקראפט מתבקשים להעביר את פרטיהם. עוד מידע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוסף מומלץ ל battlelog. מוסיף מלא מידע סטטיסטי לנשקים, נותן אפשרות לעקוב אחרי ציטרים/סרברים, לעקוב אחרי פוסטים בפורום הרשמי ועוד ועוד Features - http://better-battlelog.djbrainnrg.at/en/features הורדה (firefox & chrome) - http://better-battlelog.djbrainnrg.at/en/download
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-