עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by David :o,

5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by jellyBRO?,

כמו בכל שנה מתקיים טורניר נבחרות ב ESL וכמו בכל שנה גם ישראל משתתפת. השנה Divine נבחר לקפטן של הנבחרת. בלי יותר מידי דיבורים אלה השחקנים שהולכים לשחק בנבחרת : Rost: Divine Inferi Blws GolanNz fragon Backup Players: Lafa p0six Mystic שנה שעברה ישראל לקחה מקום רביעי כאשר הפסידה בחצי גמר לגרמניה והפסידה גם ליוון בקרב על המקום ה שלישי. הנבחרות שמשתתפות השנה : בלגיה צרפת גרמניה יוון הונגריה ישראל הולנד פולין רוסיה ספרד בהצלחה לנבחרת !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by noiZE,

ההופעה הראשונה שלנו

4. היה לי משחק לא זוכר את שמו של חיילים שאני יכול לתכנן את הפעולה שלהם ואז כאילו לתת להם לבצע את הפעולה תוך כדי שהאוייב מגיב בצורה של בינה מלאכותית במשחק היה אפשר לרכוש נשקים מחנות או להזמין נשקים מבסיס כזה של מנחת מטסים שנכבש על ייבתחילת השחק המטרה של המשחק היתה כמו כיבוש מקומות כאלה שנמצאים על המפה מה שכן זכור לי ששם המשחק היה מסתיים באקשיין2 תודה רבה רבה מראש עוזרים במציאת השם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. .

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by yakir4u,

לא קניתי את המשחק ואיכשהו הוא מופיע לי בסטים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Art Tatum,

http://leviathyn.com/previews/2014/04/17/getting-hands-space-engineers-new-2014-space-odyssey/?preview=true נראה מעניין. הרבה פוטנציאל. בעיקרון המשחק נותן לכם לבנות כמו לגו, ולנהל קרבות חלל. יש בו מנועים, גנרטורים ,גירוסטופים, מיסבים, דחפורים, רובים, תותחים, טילים, וכל מיני כלים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. http://www.pcgamer.com/2014/06/30/rebellion-revokes-unlicensed-sniper-elite-3-keys-offers-free-target-hitler-dlc-as-compensation/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ניסיתי לשחק עם אחי בBF3 כשלי יש עותק חוקי ולו גם יש עותק בORIGIN (מחבילת הhumblebundle) ולצערי המשחק פשוט לא נותן להתחבר לשחקן השני לאותו השרת. מה לעזאזל?! יש דרך לעקוף את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Zeev86,

חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Zeev86,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14895893

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by -LosNir-,

שלום, אני מחפש שם של משחק ששיחקתי בו בגיל 8 לערך.. (לפני 10 שנים) לא ממש ידוע לי אם הוא היה חדש בזמנו, אבל הוא הולך ככה: המשחק הוא ממבט מלמעלה, וצריכים לאסוף בו חפצים ויהלומים, וישנם גם מפתחות שפתחו חדרים נוספים. אולי מה שהכי יעזור כאן זה שאני זוכר שמידי פעם הופיעו מפתחות בצבע לבן בצורה של גולגולת או עצם (לא הכי זוכר) שפתחו דלתות בונוס לזמן מוגבל מאוד. עכשיו זה היה מן מבוך כזה שבתוכו נמצאת הדלת שנפתחת לזמן מוגבל. אני זוכר שהטריק היה להיכנס למבוך בזהירות מהצד מבלי לגעת בגולגולת / עצם, לחפש את הדלת, ורק אחרי שמוצאים וזוכרים אותה, לחזור אחורה, לגעת בעצם / גולגולת ואז לרוץ בחזרה לאותה דלת. מקווה שמובן, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by noodle,

שלום לכולם, נתקעתי בשלב שאני אמור למצוא את האורוות בוילה של מריו, אני פשוט לא מוצא את האורוות. אז בינתיים הבאתי את הנוצות לחדר של מריה וכעת סימן הקריאה של המשימה ממוקם מחוץ לחומה (כנראה המקום שאני אמור להגיע אליו עם הסוס). קראתי איפשהו שהאורוות נמצאות מחוץ לשער הראשי של הוילה אבל לא מצאתי שם כלום רצתי מסביב לוילה איזה מאה פעם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום אני נתקל בתופעה מוזרה במשחק התופעה באה לידי ביטוי בזה שנוצר מצב שהמשחק לא ממשיך כלומר מבצעים את מה שצריך לעשות בקטע מסויים במשחק אבל המשק לא ממשיך כאילו משימה לא הושלמה למרות שהיא כן הושלמה. הבעיה נפתרה לי מספר פעמים עלידי זה שהתחלתי את משימה מחדש ואז זה כן עבר את הקטע הבעיתי לדוגמא אני יכול לציין את הקטע שמגיעים לגבע שעליה יש מאג וצריך לירות בו עד שהיחידה שלך מסמנת את הגבעה ומטוס בא ומפציץ את הגבעה יריתי עליה חצי שעה וכלום לא קורה רק אחרי שתחלתי את המשימה מחדש המשחק המשיך. עכשיו אני תקוע שוב במשימה 7 Friends From Afar בסוף המשימה צריך לעזור לחיילים שתקועים על הר מולנו וצריך לחסל את בעלי האר פי גי אחי שהחיילים בורחים אני ממשיך לחסל עוד אוייבים במשך חצי שעה ע…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by simonsix,

או F3ER כמו שמופיע בלוגו המשחק לא מפותח על ידי Monolith Productions אלא ע"י חברת Day 1 Studios, לא מציב ציפיות גבוהות במיוחד ההכרזה לכותר ההמשך היתה באפריל 2010 ומאז דחו את שחרור המשחק פעמיים ואמור לצאת חודש הבא יותר נכון ובמדויק June 21st in North America and June 24th in the UK סוף שנה שעברה שוחרר סירטון גיימפליי והגרפיקה (אותי בכל מקרה) לא הרשימה במיוחד: היום שוחרר טריילר לאונליין במוד שמזכיר את Left4Dead שנקרא- F**cking Run תשפטו בעצמכם

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  16. בזמן האחרון אני משחק במשחקים שלא עבדו לי על המפרט הישן ונזכרתי במשחק קווסט/הרפתקאות שיצא לפני כמה שנים הדבר הכי משמעותי שאני זוכר זה שכל המשחק שוחק דרך "טרמינל" כלומר היית רואה את הגיבור של המשחק דרך מצלמות אבטחה בקומפלקס מסויים והיית יכול להפעיל דברים דרך מפה ממוחשבת וכו' אני מניח שאם מישהו שיחק בזה הוא בטוח יזכר

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by בילי,

שלום חברים,אני מנסה להעלות את המשחק הישן cod1 והוא נותן לי שגיאה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site עכשיו,הדרייבר שלי מעודן נכון להיום (אחרי שהסרתי את הגרסאות הקודמות של הדרייבר - שגם בהם נוצרה השגיאה הזאת) התקנתי תוכנה שנקראית 'GLDirect' שגם היא לא פתרה את הבעיה. יש לציין שאת כל סדרת cod שיחקתי ללא בעיות והמחשב הריץ אותם בקלות וביעילות על הגדרות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא ati randon hd 5670 ומערכת הפעלה xp sp3. תודה גדולה לעוזרים. הנה היומן המלא של השגיאה: COD 1.3 build win-x86 Mar 2 2004 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: C:\Program Files…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. החנות שלרוב בכל מקרה הזולה במיותר בישראל כתבה שבקרוב היא תוריד את המחיר עוד יותר ותתחיל למכור קודים להורדה משרותים כמו STEAM ו ORIGIN (התוכנה החדשה של EA). מהניסיון שלי ומשתמשים נוספים מהפורום מדובר בחנות מאוד אמינה שזכתה לשם מאוד טוב בזכות הפעילות שלה בשנים האחרונות. זה הצעד התרחבות השני שלהם אחרי הפתיחה של סניף איסוף נוסף בתל אביב (עד לאחרונה היה רק במודיעין). מדובר גם במהלך דיי רציני, בדרך כלל חנויות ה CD KEY מגיעות מגופים לא ידועים ובעלי אמינות נמוכה, פה זה חברה שידועה בשוק המקומי ועם עבר דיי טוב, יהיה נחמד ליראות איך המהלך הזה ישפיע ואיך הם יתנהלו בשוק הזה. ההודעה מהפייסבוק:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by RUONXHEV,

שלום לכולם, שמי רום ואני רוצה להרים יוזמה חדשה,של פיתוח משחקי מחשב כאן בפורום. עריכה:

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by RUONXHEV,

Metro: Last Light הוא משחק ההמשך של METRO 2033. השחקנים יגיעו שוב למוסקבה השוממת, אשר בעיצומה של מלחמת אזרחים בגלל "נשק יום הדין" המאיים להשמיד לנצח את העולם שנותר. THQ מבטיחה את אחד הסביבות המפורטות והמרהיבות ביותר שנראו אי פעם בתעשיית משחקי המחשב. המפתחת 4A Games מבטיחה חווית משחק מפחידה ומרתקת, אשר משלב קרבות מיוחדים במינם. החוויה תהיה בעלת אקט הישרדותי משהו, מה שישאיר רגש מסוים אצל השחקנים שללא ספק יזכרו את מה שהם עברו במשחק. כמו כן, מובטח גם מצב מרובה משתתפים מיוחד ומהנה. THQ הסבירה כי "Metro 2033 היה יצירת מופת פגומה משהו. הוא כלל עולם מרתק ומקורי, אך המשחק לא כלל אמצעי פרסום כמו שהיה צריך ולכן לא זכה לחשיפה המתאימה. לא נעשה את הטעות הזו שוב: Metro: Last L…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  21. אמרתי שיהיה משחק חדש שלהם ב E3 וצדקתי 8) WB הודיעו על משחק חדש בעולמו של BATMAN, הפעם בפיתוח אצל MONOLITH (ידועה בזכות משחקים כמו No One Lives Forever ו FEAR). המשחק יהיה משחק מולטיפלייר בגוף ראשון, שונה מאוד מכל מה שראינו עד עכשיו מ BATMAN. לא ידוע הרבה על המשחק והרעיון נשמע מעט מוזר אבל עם מפתחת טובה מאחוריו אי אפשר לדעת מה יצא בסוף. ככל הנראה במשחק לא נשחק כדמויות מעולמו של BATMAN, הדמויות יהיו דומות למה שראינו ב dc universe online ("חיקויים" של הדמויות השונות מהקומיקס). תיהיה אפשרות לעצב את הדמות כרצונכם, אישרו גם CLASS SYSTEM ובנוסף לזה ניתן יהיה לבחור גם מבנה גוף שונה, דק וזריז, רגיל וגדול גוף שיהיה חזק ובעל אורך חיים רב יותר. הרעיון נשמע דומה למה שראינו ב BRINK, ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by UponTheRose,

היי יש את מה שנקרא Quakecon שמתקיים בטקסס פעם בשנה באוגוסט, וזה כולל את הלאן פארטי הגדול בעולם, תחרויות נושאות פרסים ומכירות של מוצרים מישהו הולך לשם או שהיה שם בעבר? יכול לספר קצת רקע על האירוע? איזה דברים בדיוק מוכרים שם?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by gimipex,

היי. יש לי בבית לפחות 40 משחקים ישנים, מקוריים כמובן כולם. שהייתי רוצה למכור. הבעייה היא שאין לי מושג איפה אפשר למכור דברים כאלה, זאת אומרת, אתר ישראלי שלפרסם בו לא יבזבז לי את הזמן. אין לי זמן להתחיל למכור אחד אחד בדואר בכל מיני אתרים לועזיים כמו איביי ואמאזון. על כן אני שואל אתכם. תודה רבה לעונים!, שפע ברכות.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  24. אהלן, זה משחק ממש ישן, אני עוד זוכר ששיחקתי את זה על מחשב NEWRON של חבר מתקופת תרפ"ח בערך. משחק מדליק כמו שודדי ים שיש לו משימות, זהו משחק פלטפורמה ממה שאני זוכר, אבל הקטע הוא שהדמות הראשית היא חתול שלבוש בתור שודד ים והאוייבים שלו הם כלבים, אני מחפש את המשחק הנ"ל לאחי כי זה משחק שהוא יאהב. תודה!

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. שנה אחרי היציאה ואחרי ההצלחה היחסית של משחק האימה Amnesia: The Dark Descent (כ 400,000 עותקים) עובדים כעת בFrictional Games על המשחק הבא שלהם: A blog post by Amnesia: The Dark Descent creators Frictional Games teased the team's early thoughts on their next project. Frictional's next game, currently in development at the company's Swedish studio, is going to be less of an overt horror title. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/09/amnesia-developer-39-s-next-game-to-be-quot-more-intellectually-demanding-quot.aspx

• 4 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.