משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קונסולת ה-PlayStation 4 זוכה למנת נוסטלגיה איכותית ומאתגרת במיוחד עם Crash Bandicoot לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה עולה כבל מאריך לג'ויסטיק של פליסטיישן ואיפה אפשר לקנות אותו בהכי זול? נ.ב. זה כבל מאריך לפליסטיישן 1.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הפרק החדש והמבטיח בסדרה הפוסט-אפוקליפטית דור מעבדים מרובעים מודרניים בתור ברירת מחדל על מנת לפעול לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נמאס לי מ-world of warcraft, ואני רוצה לחזור ולשחק במשחקי FPS כמו תמיד. יש לי call of duty 2 מקורי, אבל אחרי שחרשתי על הסדרה, אני רוצה לנסות משהו חדש. אני מחפש בעיקרון רק מולטיפלייר, סינגלפלייר לא מעניין אותי. קניתי BF2, ולא אהבתי בכלל! אם יש משחק חדש ומומלץ, אני אשמח לקבל המלצה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://img374.imageshack.us/img374/9502/pop320051219224049587ja.jpg אני לא מצליח להגיע אליו משום מקום מה אניצריך לעשות?תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
i hope it allowed here to post boards for games...... here is a new board for the AA game....we really want you to join and enjoy http://www.aafl.vze.com/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך עושים תרגילים בפיפא 2007 הבנתי שיש הרבה לפי הסירטון הזה: http://www.fifa-il.com/next_video.asp?ID=12&IDGame=22 אז איך עושים את התרגילים האלה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אתמול התחדשתי בGTX 980 של MSI.. כמובן שרכשתי את המשחק Dying light..אבל משהו בגרפיקה נראה לי מוזר.. התמונה נראית כמו המון המון נקודות קטנות כאלה..תמונה אני יעלה לכם שאני יגיע הביתה.. אבל השארות בינתיים חח=]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרבה לשחק באונליין של gta v ואני נתקל בלי סוף באקרים . בערך אחד מחמש יש אקר שהורס תסשן . הם יוצרים מדורות על אנשים והורגים אותו או הופכים את כולם לדולפינים . יש דרך להחמק מהם? שנית אחד האקרים שפך עלי מליוני דולרים ואני רמה 14 . יש דרך לשרוף את הכסף? איך אפשר לפרוץ את השרתים של המשחק בקלות כזאת?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ישנה משימה ב-vice city מהסטודיו של הסרטים הכחול שאתה צריך לעלות על מטוס ולחלק פליירים לסרט כחול. אפשר רק לשוט עם המטוס על גבי המים ואני לא מצליח להמריא. אם איזה כפתור ממריאים ? יש רק את W להאיץ וימינה שמאלה אבל לא מצליח להמריא. תודה רבה למי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המשחק מלא....התקנתי אותו והתחלתי לשחק יש לי בעיה במוזיקה של המשחק המוזיקה של הסרטים עובדת פצצה אני מתחיל לשחק....ולא שומעים את היריות או את הדיבור של האנשים שומעים רק מוזיקת רקע תעזרו לי בבקשה כי זה ממש לא כייף לשחק ככה וחיכיתי מלא למשחק הזה עכשיו אני מבואס קצת המשחק נראה פצצה, וכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס קול
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב סרטונים ותמונות לPSP ואני לא יודע אם אפשר להשיג דיסקים כאלה ואם בכלל אפשר לצרוב אם צורב רגיל \ DVD
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום התקנית את ה סאן אנדריס ואני לא מצליח להכנס זה עושה לי SEND REPOTR ERROR החלון הזה של השגיעה System: Microsoft Windown XP professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz 1.70GHz, (512)of RAM ATI RADEON 9600 SEries
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש משחק מהסוג הזה, אבל יותר חדש... מישהו מכיר\ממליץ?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני התחלתי לשחק ממש לפני רבע שעה במשחק, אספתי את הקבוצה שלי והגעתי לדבר הזה שעולה לשמיים. עכשיו אני לא יודע לאן ללכת, כאילו שאני הולך לכיון של החץ הירוק אומרים לי שאני עוזב את האזור של המשימה... לאן ללכת , מה לעשות ?!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי התקנה של פולאאוט עם קצת מודים וקווסטים שהם מודים. המשחק הוא מסטים. איך אוכל להעביר את השמירות שלי להתקנה נקייה של חלונות?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בהמשך שהיה לכתבה באתר הבאתי עוד מסך SAMSUNG 172T זמני למחשב שלי ועכשיו הם מחוברים 2 כאלה למחשב שלי אני מחפש משחקים שתומכים בתצוגה ל 2 המסכים מישהו מכיר כאלה משחקים או אתר עם רשימת משחקים כזאת? ואם כבר על אותו נושא.. תמונות בגודל של DUAL SCREEN מצאתי אחת בנתיים שזה הרקע שלי מחפש דברים יפים להפעיל עם זה יש לי RADEON9800 PRO לא נראה לי שיהיו בעיות בלהפעיל משהו תענו בזמן הקרוב כי המסך השני יילך מפה בקרוב.. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני תקוע כאן ולא יודע מה לעשות....אני רק יודע שמתוך האש אמור לצאת לי מפלצת אש אבל היא לא יוצאת למה? http://planet.nana.co.il/moshe_ha/riddik.JPG
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מספר משחקים שנקנו ב-Steam על הכונן הקשיח שלי. אני צריך לפרמט את המחשב (למעשה אני צריך להחליף כונן קשיח. יש דרך "לגבות" את ההורדה ואז לשחזר אותה אחרי הגיבוי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
נתקעתי באפוזפוזנל (מה אני מדבר אל עצמי???!?$?!#~# אף אחד לא מבין אותך ) חח, בכל מקרה מי שיכול לעזור איך אני עובר בדרך השלישית את פוזמק באפוזפוזנל? אחרי שגזמתי את השיח ו"הסוואתי" את עצמי, מה הלאה?? נראה לי המשחק מלא באגים! ובאולימפיידת הזקנים, איך אני עובר את הקבלה?משהו בלוקרים??? באגים!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הי, התקנתי פיפא ושכאני נכנס למשחק אני רואה מספר שניות מסך שחור ואז חוזר לווינדוס. יש לי כרטיס מסך PALIT GT8800 NVIDIA 512MB מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משחק בmanager mode עם הקבוצה west hum, אני מנסה ומנסה לקנות שחקנים, אבל לא משנה כמה כסף אני יציעה לקבוצה וכמה כסף אני יציע לשחקן, אני פשוט לא יצליח לקנות אף אחד... מה עושים? למישהו יש פיתרון? זה כזה קשההה... אני מתחנן לעזרההה!! תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
p4 2.4b 512 dual ddr 2700 radeon 9500 pro 128mb יהיה אפשר לשחק בו בצורה סבירה? או שזה יפעל ח*א ולא תהייה הנאה מהמשחק?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-