משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
בינתיים שתי הסדרות היחידות שמגיעות למחשב הן TOP SPIN ו - VIRTUA TENNIS כשהראשון מציאותי וקשה יותר והשני ארקיידי יותר. אחרי ששיחקתי בגרסאות האחרונות שלהם (בטופ ספין רק השני יצא למחשב והשלישי לא) לא נותר במה לשחק. קראתי ידיעה של GS ש - EA הולכים לפתח משחק טניס בהתחלה ל - WII ואז גם לשאר הפלטפורמות וזה מעודד (הגרפיקה ועניין הרשיונות יסתדרו לטובה) אבל זה לא נראה קרוב במיוחד ולא בטוח שייצא למחשב. לינק - http://www.gamespot.com/wii/sports/unnamedeatennisgame/news.html?sid=6196291&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title האם יש עוד משחקים בז'אנר שמפותחים ועומדים לצאת ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט וכאשר אני מנס ה הליכנס למשחק הוא רשום לי שגיאה מישהו יודע למה זה ככה? אולי בגלל מערת ההפעלה?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי יש את מה שנקרא Quakecon שמתקיים בטקסס פעם בשנה באוגוסט, וזה כולל את הלאן פארטי הגדול בעולם, תחרויות נושאות פרסים ומכירות של מוצרים מישהו הולך לשם או שהיה שם בעבר? יכול לספר קצת רקע על האירוע? איזה דברים בדיוק מוכרים שם?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אפילו לפורום אני לא מצליח להכנס **הסתדר
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
משום מה הוא נותן הודעת שגיאה לאחר התקנה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?
-
טוב אז ככה בואו נתחיל מהתחלה בהסבר שבשביל שיהיה סדר ותבינו.. הורדתי את המשחק Roller Coaster Tycoon 3 (מי שלא יודע משחק בניה של פארקים,רכבות הרים וכו'..) עכשיו לכל משחק צריך קראק סבבה הורדתי את הקראק שלו והמשחק עובד עדיין.. עכשיו הורדתי את התוספות של המשחק התוספת הראשונה היא : "Soakked" וזה לא תוספת שהביאו לי סתם להתקין על המשחק לשנות קבצים וכל זה..זה תוספת זה בדיוק אותו משקל כמו של המשחק הרגיל בסביבות ה-700 מגה בייט, בקיצור התקנתי את התוספת הכל היה חלק טוב ויפה ביקש ממני שוב קראק הורדתי לו קראק ועבד יפה עכשיו פה הבעיה! יש עוד תוספת שהיא כאילו אחרונה שנקראת "Wid" בסדר גם אותה התקנתי הכל טוב ויפה, ואחר כך שזה ביקש ממני קראק הורדתי מכל מיני סוגים של קראקים ניסיתי מכל מיני, ו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשביל עצמה ואני מדבר על גירסאת מחשב . פשוט בחיים שלי לא נגעתי במשחק וחבר שלי מביא לי מחר את הרבעי למחשב .
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יצא עוד אוסף של משחקי indie בסגנון שלם כמה שתרצה http://www.humblebundle.com/ הפעם קשה לקרוא לו אוסף כי הוא כולל רק משחק אחד, אבל אם תורמים יותר מהממוצע מקבלים גם את האוסף הקודם שמכיל את Trine, Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor, the Jack Claw prototype, and a Splot preorder. עריכה: במבצעים הקודמים הם לרוב גם הוסיפו עוד משחקים/אוספים לקראת סיום המכירה. למי שלא לחוץ אולי עדיף להמתין עם הקניה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק ופתאום עולה לי השגיאה הזאת
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק ואני לא יודע איפה לקנות :-\ איפה יש מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://img446.imageshack.us/img446/4782/farcry00095zh.jpg מה זה הברק הזה שעל החייל ? לא זכור לי שבמשחק זה ככה איזה אפקט זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, למרות כל הניסיונות וההתקנות מחדש הבעיה עדיין חוזרת שוב ושוב, ברחבי האינטרנט יש המון סוגי תיקונים אך אף אחד מהם לא עזר (כנראה שמדובר בסוג של בעיה כללית) נראה שמפות גדולות עם מים יותר בעיותיות, ממפות סגורות כמו operation locker, יוצא אחרי מספרת דקות בודדות הבעיה נגרמת רק במשחק הזה BF4, ונראה לפי חיפושים ברשת שהיא קוראת ב 90% מהמקרים עם משחקי BF. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה לכל מי שיש רעיון לפתרון הבעיה... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חבר'ה,אני צריך שתעזרו לי למצוא את המיקום של השמירה במשחק...כדי שאוכל להחליף אותה באחרת,כי נמחקו לי השמירות.. ולפני שאתם מתחילים להשתגע,אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי...וגם בדיון של המשחק התייאשתי מרוב דפים... אז בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני אישית התחלתי אבל היה מאוד משעמם אז ישר עברתי למולטי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני הורדתי את המשחק simulator x ולמרות שמותקן אצלי תוכנת winrar המשחק לא זיהה אותו. אני שיניתי את סוג פתיחת הקובץ שיהיה אפשר לפתוח אותו בראר ורק קובץ אחד השתנה. אני פתחתי את הקובץ האחד הזה שהיה אפשר לפתוח אותו ונוצר לי קובץ מעל 4gb. סוג הקובץ הוא iso ואחרי שניסיתי להעביר אותו אל הכונן היה כתוב לי בסוף העברה שצריך מערכת קבצים תומכת ntfs על מנת שיהיה אפשר להעביר לשם את הקובץ. {קיימים שתי קבצים עם בערך אותו גודל}.הקובץ הראשון לא עבר בגלל השגיאה הזאת למרות שהמרתי את הכונן מ fat32. יש לי שני כוננים שהשני לא הומר אך שאני מנסה להעביר את הקובץ אחרי הפריקה של הראר לכונן שתומך בזה אני ניתקל באותה שגיאה. רציתי בבקשה לדעת מה הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהוא יכול להגיד לי מה משמעות בחירת האופציה HW mouse במשחקים (למשל ב- starwars) כשאני בוחר את האופציה הזאת - משום מה העכבר שלי לא מתפקד (עכבר אופטי פשוט של microsoft). תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הכרטיס דורש מינימום I7 4770K ואני משחק עם I3 7100 וזה עובד חלק כמובן עם כרטיס מסך טוב RX 7600 איך המשחק לא נתקע ? זה אמור להיתקע לא ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
השבוע אנו מכריזים על שורה ארוכה של משחקים חדשים ועל עדכונים נוספים, כמו גם על ההשקה של דרייבר GeForce Game Ready החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
אני משחק במשחק שהוא דרך אגב משחק טוב. רציתי לשאול למה באמצע המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב לי כול כמה דקות? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום לכולם=) כל מי שנמצא קצת זמן בקהילה כבר פחות או יותר מכיר אותי, אבל אני לא העניין פה. הקבוצה שאני חבר, ושדרן בה, מארגנת טורניר גדול כל שבוע, עם פרסים בסך 150 דולר, שווה לנסות ולהשתתף, ויותר מזה, ברגע שאני אראה אנשים מהארץ שמשחקים, אני אדחוף כדי לשדר אותם ולתת להם כמה שיותר זמן אוויר. אתר הטורניר - ISC.imba.tv אתר הקבוצה - www.Imbalanced.tv שיהיה בהצלחה =)
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אוקי אני הורדתי את המשחק לוינדוס 7 אבל כשאני משחק זה עובד לי לאט רציתי לדעת למה זה קורה או אם אפשר לתקן את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס 6600 NX וTESTDRIVE לא פועל לי עם HDR הוא לא תומך אני חושב. עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש שנקרא X1950 של GECUBE PCI-E הוא תומך ב HDR? ועוד משהו 6600 NX יותר טוב מ GT?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-