עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kobin,

שלום. מזה שנים שהבן שלי רוכש משחקים ב-STEAM. לאחרונה ראיתי באיזה פוסט שאנשים קונים את אותם משחקים (או את הקוד שלהם) ב-EBAY, ובמחירים שהם נמוכים מאוד יחסית ל-STEAM. מאחר שזה EBAY, אני מניח שמדובר בדבר חוקי. אודה לקבל הסבר, איך זה מתבצע, כלומר: האם קנייה ב-EBAY מוסיף את המשחק לחשבון שלי ב-STEAM כאילו קניתי אותו ב-STEAM. כמו כן, האם אני יכול למכור ככה משחקים שרכשתי ב-STEAM, וכבר לא משחקים בהם. דוגמה, משחק שרוצים לקנות עכשיו, Strife Veteran Edition מחיר ב-STEAM הוא 10 דולר. ב-EBAY המחיר 1 יורו. אודה להסבר, והאם חוקי ובטוח לקנות ב-EBAY

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. חבילת ה-Humble Bundle החדשה מציעה לכם לרכוש משחקי אינדי שזכו לאהדה גדולה במיוחד מהגיימרים ובזיל הזול, כמובן לכתבה

3. היורש לאחד משחקי הפעולה הטובים ביותר בחצי העשור האחרון ידרוש חומרה מתקדמת יותר אם אתם משתמשים במוצריה של AMD לכתבה

4. Started by yonatan.mendelson,

חנות המשחקים הפופולרית מכולן עברה מהפך חזותי נוסף שינסה לוודא כי תראו תכנים שבאמת מעניינים אתכם לכתבה

5. התגעגעתם לקצת אקשן והרפתקאות בחלל? היכונו לחודשי האביב לכתבה

6. שלום, השאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים מבית BioWare נראית מבטיחה ומרשימה יותר מאי פעם בעבר בקדימון חדש לכתבה

8. חנות פלטפורמת ה-Steam מציינת את השקת הסרט החדש בסדרת 'מלחמת הכוכבים' ומציעה כמה הנחות שכדאי לכם לבדוק לכתבה

9. האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. המפיצה EA Games בוחרת לחגוג את חשיפת תאריך השקתו הרשמי של הכותר החדש בסדרת Mass Effect עם הצעה חינמית חביבה וקורצת לכתבה

11. Started by ViceTone,

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by פולי הקנטאור,

לאחר שהורדתי את התוכנה שלהם וניגשתי להתקין אותה לא הצלחתי לאשר את התקנה (פשוט ללחוץ למטה בחלון שנפתח) כיוון שתחתית החלון מוסתרת מתחת לסרגל ואין לי יכולת ללחוץ על כפתור האישור. איך ניתן לפתור זאת? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 פרו והמחשב הוא HP ProBook 440 G4.

13. האם בעתיד נוכל לשחק במיטב כותריה הבלעדיים של מיקרוסופט מהדור הקודם במסגרת חלונות 10? לפי נציג החברה זו אפשרות לגיטימית והגיונית לכתבה

14. תמיכה במחוות מגע, מחיר מוזל למשחק מקוון, חיי סוללה, צבעים והאם ניתן יהיה להריץ משחקים ב-60 פריימים בשנייה? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על הפרוייקט החדש של החברת היפנית הנודעת, שאוטוטו מגיע אל החנויות לכתבה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Red Siskin,

מתחיל עוד 10 דקות יש לי 8 מפתחות מי שרוצה לשחק איתי צריך מיקרופון וניסיון במשחקי באטל רויאל Steam->Redsiskin

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. עדיין לא ממש מבינים מה זה Prey ואיך הוא קשור לכותר בעל אותו שם שהושק לפני עשור? עכשיו אתם מוזמנים לגלות פרטים נוספים במסגרת סרטון רשמי חדש לכתבה

17. המפתחת שהעניקה לנו את מאסטר צ׳יף וסדרת Halo חושפת את Destiny 2, שכבר לא יוגבל לקונסולות סלוניות בלבד לכתבה

18. המבצעים העדכניים בפלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר לצלול אל העולם המקוון של סדרת The Elder Scrolls בחינם, ולבנות אימפריה בחלל בעבור פחות מארבעה שקלים לכתבה

19. Started by GameGems,

מה קורה שגיימרים מחליטים ליצור מחווה לכותרים האהובים עליהם? התשובות בפנים, והן עשויות להפתיע אתכם לכתבה

20. משחק האסטרטגיה בזמן אמת שהעניקו לנו אותך אנשים שאחראים לסדרת Age of Empires יהיה זמין סוף סוף לקהל הרחב בשוק ה-PC, באיחור של חצי עשור לכתבה

21. סדרת משחקי הפעולה וההרפתקאות האהודה תנסה למצוא לעצמה כיוון וחיים חדשים לאחר היעלמותה של THQ לכתבה

22. מה קורה? יש פה אנשים שמשחקים? רצוי 25+ מחפש אנשים ל Dous/Squads talk to me

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

החברה מדנמרק שהביאה לנו את המתנקש המפורסם עם הברקוד בעורף עומדת למכירה, ועתידו של המותג הופך להיות מוטל בספק לכתבה

24. Started by spider272,

שלום האם תוכלו להגיד לי אם זה אמיתי או לא? http://steam-free-games.com/index.php?id=387508

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by hrsi88,

כי אנחנו מגניבים: http://he.twitch.tv/hrsi88

• 4 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.