עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by vl2,

קיצר יש לי איזה משימה שהמפקד שלי והבלונדה מביאים לי מטוס סילון ואני צריך לפוצץ שלוש טילים אני מפוצץ אותם אחרי זה הם אומרים לי משהו ומטחילה משימה אחרת משהו כמו המשך קיצר מראים לי את הנקודת הגעה למקום כמו תמיד הכוכב האדום הזה אז אני טס לכוכב וכשה אני מגיעה אני רואה שזה מטוס אני מגעיה אליו קרוב מאוד ומישם אני לא יודע מה לעשות כי מתחילים לפוצץ אותי ואני מת תעזרו לי ועוד משהו כשה אני נגיד מישתחרר מהמטוס שלי כידי לנסות להיטפס אים החוט הזה שיוצא מהרובה חשבתי שזה יעזור אבל עד שאני פותח תמצנח ויורה תחוט המטוס של האויב בורח בבקשה תעזרו ;D

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  2. אני מנסה להתקין את fear ורשום ובאמצע הההתקנה רשום לי את ההודעה הזאת הנה תמונה תודה לכל העוזרים אלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by micahel,

איפה בדיוק נמצאת התיקיה של השמירות במשחק אני מחפש ולא מוצא צריך תגובות תודה!!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by ilay22,

כל כפתור שאני לוחץ, נלחץ בדיליי מטורף, ככה שאם אני הולך קדימה והצידה, ואז עוזב הוא ממשיך ללכת קדימה שעה, עוצר, ומתחיל ללכת הצידה שעה. אותו דבר בתפריטים, כל דבר שאני בוחר אני מחכה עד שילחץ, והשיא היה שהמשחב עושה את הצפצוף הזה שיש כשהוא תקוע ולוחצים על כפתור הרבה זמן.. ממש הזוי.. קרה למישהו? אגב, זה לא קרא בשום דבר מחוץ למשחק..

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by amit27,

אני תקוע בשלב שבא אלייך מסוק ומתחיל לירות ויש משאית באמצע ,אז רציתי לדעת איך אפשר להרוג אותו?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by yayala@IBezint,

אני חייב דחוף HALF-LIFE בשביל להפעיל את ה CS ברשת!!

7. Started by Googleness,

אני זוכר שראיתי פה פעם באיזה דיון שדיברו על החנות הזאת שמוכרת משחקים במחיר מגוחך... אז מסתבר שזה אמיתי ויש כתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718784,00.html אני הזמנתי משם את: Gothic Universe כל סדרת גוטיק (כולל 3) Heroes of M&M 3 CompleteExclusive הירוס 3 וכל התוספות. Codename Panzer Platinum 1+2 מארז מיוחד שכולל את PHASE 1 + 2 יחד עם דיסק בונוס ומדריכים. Defcon מוכר לכולם. Darwinia גלוי וידוע לכולם. Two Worlds Royal Edition מהדורת אספנים מיוחדת מפוצצת בבונוסים. כל זה ב327 כולל משלוח וזה לפני שאני יודע אם יש הנחת משלוח כי הם הבטיחו הנחה למשלוח אם לוקחים כמות.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by dorish83,

שלום חלפתי כמה חלקים במחשב ורציתי לראות מה ההשפעה של זה במשחק (BF3) רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לי בפינה השמאלית למעלה שאני משחק את קצב רענון של הכרטיס מסך. אני יודע שאם זה מתחת ל 50 אז אני צריך להוריד איכות. אני יודע שיש מצב שהמעבד שלי צוואר בקבוק אבל איך אני בודק את זה? מפרט I7 920 ATX680 4 GB SSD intel 520 memory 6GB windows 8 screen Dell 29' 2560X1600 i play like that ,Thanks guys

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תוכנה למציאת שרתים בכל מישחקי הרשת בכול העולם כולל ישראל!!! ;D רוצים? איי סי קיו:<צוזנר> אני שם תמיד בישבלי! סתם אני יוצא ב 8:30 אז מהר כנסו!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  10. אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק הנ"ל, הראשון, כי אף פעם לא שיחקתי בו משום מה אני מקבל את ההגדרות של המשחק, עזבו שזה מקרטע בטירוף על ה 4650M, אבל אפילו הרזולוציה לא עוברת את ה 1024*768. מה זה אמור להיות? אני משחק מהמחשב הנייד, T6600 ו 4650. אם על ה8600GT שיש לי בבית זה עובד חלקק..פה זה קצת מוזר מדי. הפאץ' שיש לי הוא 1.1, ואת 1.08 לא התקנתי כי זה עוד 600 מגה להוריד שאין לי כוח לזה כרגע...האם זה יפתור את הבעיה? אני משתמש בדרייברים 09.7 להלן תמונה מההגדרות של המשחק.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by orenoren1911,

שמעתי שיש בעיה שאם משדרגים את המכונית לפני צריך להתחיל את המשחק מהתחלה מתי יסדרו את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by avishai220,

אז יש את הסירטון הזה של IGN יש מצב המשחק עבר downgrade? מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by שחר רצאבי,

יש לי את המשחק על המחשב , המלא והוא עובד ואני משחק ב-SINGLE PLAYER כל מה שחסר לי זה ה-CD-KEY של באטלנט השאלה שלי כזאת -תקנו אותי אם אני טועה - הסידיקיי של באטלנט נמצא גם במארז של DIABLO 2 וגם ב-DIABLO 2 LOD. כל אחד מהם עולה לי 46 שקל , השאלה היא - אם אני קונה רק אחד מהם - בשביל הסידיקיי - אני אוכל לשחק? כי יש לי את המשחק מותקן על המחשב ועובד פיקס - רק בלי מולטיפלייר תקנו אותי אם אני טועה - בשביל לשחק ברשת ב-DIABLO 2 (בלי ההרחבה) אני אשתמש ב-CDKEY שאני מקבל בתוך הדיסק של DIABLO 2 ואם אני רוצה לשחק ב-DIABLO 2 LOD אני שם את הקוד שאני מקבל ב-LOD. בבקשה תגובות - ותודה על הקדשת הזמן חברים , עזרתם המון

14. Started by RDS,

כאשר אני מעלה את הדיסק, קופצת לי הודעה (ראו תמונה): Shot at 2007-06-27 חיפשתי את הפתרון לבעיה בגוגל, ומצאתי בעיה שדומה לשלי, אך השגיאה שבתוך ה"סוגריים", מצויין קובץ הפעלה אחר... בכל זאת ניסיתי את הפתרונות שהם ציינו. לפי מה שהבנתי יש קשר בין הבעיה ל-windows defender, אז הסרתי אותו. הבעיה לא נפתרה. לכן פעלתי בדרך שונה, והורדתי את הקובץ המבוקש בשגיאה, והתקנתי אותו ב-windows/system32, לאחר ביצוע פעולה זאת, וניסיון הפעלה חוזר של ההתקנה, הופיעה לי השגיאה הבאה: Shot at 2007-06-27 לכן חיפשתי את הבעיה המדוייקת שלי בגוגל, והאתרים שמצאתי היה רק בצרפתית... מה הפיתרון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by kobibo,

בדקתי בדביק וראיתי אכן לא מעט אתרים כאלו אבל לא מצאתי באמת אתר טוב שמביא סיקורים למשחקים חדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת. אודה להמלצה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yotamavi,

סיימתי את כל הבוסים,אחר כך סיימתי את כל המרוצים ואני על 99% מהקריירה...מה נשאר לעשות?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by --Shadow--,

http://www.crytek.com/news/crytek-reveals-warface-2729735e0ba6501fe9ddc8a7b23280c7 http://www.crymod.com/thread.php?threadid=65684

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by IDAN AMRAM,

רציתי לשאול... אם יש לי משחק צרוב של PS2 .. איך אני יכול להפעיל אותו על המחשב? אם בכלל אפשר..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בשלב שצריך להציל את dog company מהאמבוש ואחר כך להגן על השיירה ולכבוש את הכביש...אני לא מצליח להגן על השיירה ולכבוש את הכביש יש המון טנקים גרמנים והם קורעים אותי...ולא משתלם לבנות מפעל טנקים כי זה לוקח שנה וגם צריך הרבה משאבים וגם ככה אין הרבה...איך לעזאזל עוברים את זה?? אני לא מאמין שאני תקוע בשלב 3 כולה :-X

20. Started by RayZ,

בערך כל מי ששיחק במשחק, חווה תקיעות של שבריר שניה שמופיעות מידי פעם, במיוחד בהתחלה, ונעלמות עם הזמן אבל עדיין מעצבנות פה ושם. במשחק ישנו באג, שגורם לחלק מהמחשבים שמריצים את המשחק לתקוע אותו כל הזמן ולהוריד מחווית המשחק. EA Games הוציאה בעקבות התופעה פאטץ' שאמור לתקן את הבעיה, ויתחילו מעכשיו לייבא לחנויות עותקים שהבאג בהם מתוקן. http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedmostwanted/downloads.html ניתן להוריד אותו מכאן. ** לא עובד על משחק הדמו, למי שעדיין לא קנה את המלא.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by darkdude,

זוכרים שהיה פעם משחק משטרה ממכר כזה... שהשחקן שלט רק בכוונת והרג הרבה פושעים... התנועה של השחקן התבצעה באופן אוטומטי והשחקן רק כיוון את הכוונת והרג... אני זוכר שהבוס הראשון היה אחד שזרק עלי חביות אדומות כאלה...השלב הראשון היה בחנות תכשיטים כזאת והתפתח למרדף מכוניות...(אם זה עוזר למישהו...) מישהו זוכר מה השם של המשחק... אני מחפש אותו המון זמן ולא מוצא...=\תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

שלום לכולם אני וחברי מנסים לשחק במשחק nfs mw ברשת lan דרך התוכנה hamachi הצלחנו להתחבר אחד לשני אך כשאנחנו נכנסים למשחק ומישהוא מאיתנו פותח סרבר השני לא מוצא אותנו אם מישהו יודע למה אני אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by KOBRA CHOPER,

טוב אז יש לי את הגירסה 1.33 אז ככה פעם שיחקתי ופתאום קרס לי המשחק היהאיזה חלון של המשחק שאמר שהמשחק קרס ומאכשיו אני לא יכול לשחק עם DINAMIK KIGHTS ולפני שהמשחק קרס היתי יכול .היו רואים איך שהאנשים מזיעים את כל החפצים,מה זה יכול להיות ?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  24. איך פותחים את המקום שסגור בזכוכית...הכוונה לבינין שקרוב לכלוב הציפורים...בבניין הזה יש משימה לעשות ואני פשוט לא יודע איך להכנס לשם.... אז איך?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by rk666,

כפי שאתה יכולים לראות בקישור הזה תגידו לי איך הוא כרגע אני לא יכול לבדוק איתו, כי המחשב שבמפרט מושבת, ואני עם דורון 1200 וTNT2U... תהנו!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.