משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את המשחק ואני לא מצליח לשחק ברשת הוא רושם up to date מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש gamepad אלחוטי איכותי ובמכיר סביר למחשב א. איזה שלט יותר מומלץ סגנון פלישטישין או סגנון xbox ב. ראיתי שיש שלט מיוחד של xbox למחשב אז אם מישהוא יודע אם זה בא אם ה usb או אם אפשר לחבר את זה לUnifying או משהוא כזה קישור א : http://www.microsoft.com/israel/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=090 קישור ב :http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/xbox-360-wireless-controller-for-windows/jr9-00011 חשוב לי גם שזה יהיא שלט חזק (כלומר שלא ישבר) תודה מראש :hi:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אופציה לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יתפוס ? יש לי גם כרטיס מסך מובנה שאני לא יודע עם הוא יריץ אותו ..המעבד הוא Intel I2500K (כן כן ..זה מוזר שיש מעבד כזה חזק וכרטיס כזה מעפן..) והכרטיס המובנה שאני יכול להשתמש בו הוא Intel Grapich HD 3000
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני משתמש בלפטופ 13.3 אינץ ובא לי לשחק במשחקים כמו SIMSITY 4 הבעיה היא שאין אפשרות בהגדרות משחק לשים אותו על מסך מלא ודי מתסכל לשחק שרק במרכז המסך יש תוכן. יש איזושהי תוכנה או אופצייה למתוח את המשחק שיוצג על מסך מלא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני משחק במשחק כבר בערך חצי שנה לסירוגין, ומאז שקניתי אותו אותה בעיה קיימת - המשחק פשוט נתקע, לפעמים שומעים את הקול גם נתקע בלופ ואז יוצא לווינדואוס ומקבל הודעת סגירה. יש לציין שזה קורה בזמנים אקראיים לחלוטין - זאת אומרת שהמשחק יכול לעבוד שעתיים בלי בעיה ומצד שני יכול להתקע כל רבע שעה. אני יודע שיש אשכול בעיות טכניות אבל זה פשוט 43 עמודים שצריך לחפור ולקרוא בהם ונסיתי, אבל לא מצאתי פתרון ברור - חבל שאין נעוץ עם פתרון בעיות נפוצות (?) אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, או לפחות להפנות אותי לשרשורים (אפילו באנגלית) שיוכלו לעזור לי אודה לכם מאד.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן ! בשנים האחרונות (ליתר דיוק בסביבות ה-10 שנים) משחקי Single כבר ממש לא מענינים ולא מספקים לי שום הנאה. האמת, המשחק היחיד שסיימתי עד סופו היה 2 Dune, לא זוכר שום משחק שסיימתי במצב סינגל. וניסיתי, זה לא שלא ניסיתי... הסינגל של BF3, COD, MOH, משחקי גוף שלישי למיניהם אף אחד לא החזיק אותי במצב הסינגל שלו לא משנה כמה הוא היה טוב. אני חושב שמהרגע שהתחלתי לשחק משחקי רשת שהראשון והעיקרי היה MU Online ששיחקתי בו כמה שנים טובות, לא שיחקתי בשום משחק סינגל. האם גם אתם במצב שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב את הטריקים השיווקיים של EA =] http://blogs.battlefield.com/2012/11/download-bf1942-for-free/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות את Worms World Party? כמו כן, האם מישהו יודע אם הוא עובד על ווינדוס 8? על ויסטה לדוגמא אני יודע שיש לו בעיות לעבוד. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו שיחקתי תמיד רק בסינגל פלייר במשחקי cod אבל אני רוצה להכנס גם למולטיפלייר. אני רוצה לקנות את את mw3 ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עדין כמות רצינית של שחקנים במולטי 2.האם בדרך כלל אחרי שיוצא משחק חדש השרתים בישן מתרוקנים ? 3.איך המשחק עובד בדרך כלל ? חלק ? אני מודע לזה שיוצא black-ops 2 חודש הבא אבל אם יש קהילה אני מעדיף לקנות את mw3 שגם יעלה לי פחות. כדי להתנסות במולטי . ושאלה אחרונה ראיתי שבסטים ניתן להזמין את המשחק ב60 דולר ובאיבי ב20-25 יש לזה הסבר הגיוני ? תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision שוחרר להורדה ואתם מוזמנים להתנסות לפני שהחדש ישוחרר. כמה תמונות להמחשה: תודה ללייזי בוי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , המשחק תקוע לי על directx 9 ואני לא מצליח לשנות את זה ל directx 10, למרות שהכרטיס שלי תומך . איך אפשר לסדר את הבעיה , תודה הכרטיס שלי HD4870 , מערכת הפעלה וינדוס 7 . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לדעתי מה שהופך גיימר לקשוח זה פשוט לא להתייאש, ולא להשתמש בSAVE לדוגמה הצלחתי לסיים את TORCHLIGHT הראשון בדרגה הכי קשה, ובMODE של מוות מחזיר אותך להתחלה. מישהו הצליח זאת דרך אגב? עם איזו דמות? אין ספק שזה הדיר שינה מעיניי, אבל זה משתלם, כאשר אתה מצלם את תמונת המסך עם הצגת הסוף ואז הולך לעבודה עם מבט של "אל תתעסקו איתי, אני לוחם אמבר מהולל" יש לי הוכחה דרך אגב, ויהיה נחמד אם כל אחד יעלה תמונה שמוכיחה קשיחות מסוימת במשחקים ששיחק... למישהו יש דוגמה נוספת לקשיחות גיימרית? ואני לא מקבל את נינג'ה גיידן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו יש את הPE בAMAZON ב35$ עם משלוח חינם לארה"ב. אני יכול לשלוח את זה לדודה שלי ושהיא תביא לי רק את הקוד. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לעוד הורדה במחיר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אז אתמול יצאתי טמבל ורכשתי מהאתר הזה את הקוד שבכותרת. לאחר התשלום קיבלתי קוד, וכשמצאתי שהסטים לא מכיר בו, אני עושה כמה בירורים באתר ובסוף מסתבר לי בעמוד העזרה שלהם שהמשמעות של retail היא שלא מדובר בקוד להורדת המשחק, אלא בקוד למי שכבר יש את המשחק המקורי ומסיבה כלשהי חסמו אותו או איבד את הקוד או השד יודע מה. בקיצור, קוד חסר ערך !!!! כשפניתי אליהם בבקשה להחזר כספי הם סירבו, וטענו שרשום בפירוש באתר שהמשחק לא להורדה (רשום בפירוש באיזשוהי שורה שהאתר לא תומך בהורדה, אך הנחתי שהכוונה היא שלא מורידים מהאתר אלא מסטים, ובעמוד נידח של העזרה הטכנית רשום שזה בכלל לא קוד רשמי של הורדת המשחק), ושאם אני רוצה את המשחק אני צריך להוריד אותו מהאינטרנט. ככשאלתי מאיפה, אמרו לי "לא חס…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה, אבל בכל זאת: אם אני מוסיף משתשמש לווינדוס, ולמשל במשתמש אחד שיחקתי במשחק מסויים ועברתי שלבים, האם השמירות האלה יישמרו גם במשתמש השני?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
יש פה עוד מישהו שיש לו הערב בעיות בלהתחבר למשחק ואם בכלל מצליח זה רק עם פינגים נמוכים.. ? מה שקורה זה שאני מנסה להכנס ואז הוא מחפש הוסטים ואז הוא כאילו מגדיר אותי כהוסט והזמן מתחיל לרוץ ואף אחד לא מתחבר... אם מתחבר זה אחד או שניים ואז יוצאים כי אין אף אחד נוסף. כאשר אני מגדיר העדפת חיפוש שהפינגים על Normal אז הוא מתחבר אבל הפינגים גרועים. עוד מישהו כאן חווה את זה? חשוב לציין שבבדיקות מהירות ובבדיקות פינגים שונות הפינגים שלי תקינים לחלוטין: 5-6ms לספק, 62-65 לפראנקפורט 54ms ל 8.8.8.8 (DNS של גוגל)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק החדש של Paradox שוחרר שלשום ועשוי להיות מה שחובבי סדרת Dungeon Keeper חיפשו הרבה זמן (ולא מצאו במשחק Dungeons ששוחרר לפני שנתיים והתברר כמשחק שונה ומשעמם יותר). במשחק נשחק Arch-Demon שבטעות זומן בתוך גוף של Imp קטן ומתכנן לחזור למימדיו המקוריים תוך כדי השלטת טרור על הממלכות השכנות מתוך מבוכו שבבטן האדמה. במשחק מלבד שליטה בשד שלנו יהיה אפשרות לשלוט ישירות גם במפלצות שלו ולבצע גיחות תקיפה אל העולם שלמעלה. בסה"כ המשחק נראה מבטיח מאד, עדיין לא התפרסמו ביקורות עליו. המשחק עולה 20$ בסטים/גיימרסגייט. *אגב, עד סוף השנה צפויים עוד שני משחקים דומים בסגנון DK, אחד נקרא Nekro והשני War for The Overworld (שיכלול את הקריין המקורי של DK). כתבות אחרונות על המשחק: http://www…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תמיד משחק במשחק הזה והוא תמיד קורס לי, כל משחק אחר כן עובד .. והמחשב שלי כן צריך לסחוב אותו ואפילו על גבוהה .. (הפעלתי את GEFORCE EXPERIENCE ) והוא שם לי את ההגדרות הכי טובות. והמשחק עדיין קורס!</blockquote> </blockquote>קראתי בגוגל שלא רק לי זה קורה, יש פיתרונות ייעול ?</blockquote>
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהיוצר של Super Meat Boy http://tommyrefenes.tumblr.com/post/45684087997/apathy-and-refunds-are-more-dangerous-than-piracy
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי את המשחק כבר שנה ולאחרונה התחילו לי בעיות עם הצבעים במשחק ,אחרי איזה שעה של משחק הצבעים נדפקים ,ואי אפשר להבין כלום במשחק . לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה בדקתי את המעלות של הכרטיס מסך בזמן המשחק והוא מגיע למקסימום של 78 (במנוחה 40-45) . אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה יכול לגרום לבעיה זו .. כי זה ממש מתסכל אגב הכרטיס מסך זה gtx 560 ti
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי הגה ומשחק אנדר קובר אני מצליח לשחק רק עם ההגה לא מצליח להגדיר את ההילוכים ודוושת המצמד מישהו יכול לעזור? נייד פור ספיד 1 ונייד פור ספיד 2 תומכים בהגה g25?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ממי שמכיר שמות של משחקי מטוסים/מסוקים שיצאו בשנים האחרונות... תודה!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
וואלב החליטו ליהיות שוב נדיבים והפילו עלי עוד ערמה של הזמנות לדוטה 2 אז... יש מישהו שעוד לא קיבל הזמנה?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-