עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Zokkar,

שלום, כדי להכיר את שאר שחקני הדוטא בארץ אני מזמין אתכם להצטרף לקבוצת דוטא בפייסבוק: http://www.facebook.com/groups/319814434747339/ עברנו דירה: http://www.facebook.com/IsraelDota2 אם מספר החברים יהיה גבוה אני יתן באקראי הזמנה לאחד החברים. מצפה לראות אתכם שם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

היי אני מחפש משחק ישן(תחילת שנות ה90 אולי לפני), קווסט שאתה מן רובוט\אסטרונאוט כזה בחללית. יותר מזה אני לא זוכר, רק שהיה למשחק שם ארוך. זה קצת LONG SHOT, אבל אני מנסה בכל זאת... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by simonsix,

לכותר הראשון היו לא מעט מעריצים ומאז עברו 7 שנים. הכותר החדש מגיע מעודכן גרפית ושיפורים רבים. מישהו משחק?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by HaVoC_850,

אני לא חושב שיש מישהו שלא שמע על המשחק עדיין... http://www.guildwars2.com/en/ כרגע אני רק בודק התעניינות... אם אתם מעוניינים לרכוש את המשחק ברכישה מוקדמת תשאירו פה הודעה. במידה ונראה שיש היענות גבוהה שתיתן לנו הנחה מכובדת נוכל להתקדם. חנויות שמעוניינות להשתתף במכירה, פנו במסר אם יש לכם הצעה תחרותית (כמות / מחיר / גרסה / תנאי תשלום). אין צורך לפרסם מחירים על דפי הפורום. אנחנו נקנה דרך החנות עם המחיר הכי תחרותי. https://buy.guildwars2.com/ נכון להיום, אפשר לקנות את המשחק דרך האתר שלהם ב-60$ (בערך 240 ש"ח) את חבילת האספנים הם מוכרים ב-150$ (בערך 600 ש"ח) המשחק אמור לצאת ב-28 לאוגוסט השנה (2012). אם לא תהיה היענות ננסה שוב בעתיד. לינק מעודכן לרכישה הקבוצתית: http://hwzone.co.…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by yossi21,

יש לי מנוי אצל בליזארד, כאשר אני נכנס לחלון של המשחק ומקיש שם את פרטי המנוי אני מקבל הודעה שישנו פאטצ' זמין למשחק ושהמשחק הולך להתעדכן. אני לוחץ אישור, זה יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה: Diablo III has stopped working מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים, לאחרונה(כניראה מהפאץ' האחרון), אחרי זמן לא מוגדר, בדרך כלל רבע שעה 20 דקות המשחק נתקע לי, רואים פתאום את העכבר באמצע המסך אין סאונד ואני חייב לצאת לווינדואוס ולסגור אותו דרך המנהל משימות. קרה לכם אולי? אני מרגיש כמו איזה ילד מFXP עם השאלה הזאת אבל באמת שאין לי מושג מה לעשות, נסיתי לבדוק עדכונים, לעדכן דרייבר של הכ.מסך. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tulicooli,

לפני הפירמוט המשחק פעל אבל אחריו אני לא מצליח לשחק בו. זה טוען את ההתחלה ואז ממש לפני שזה מגיע לתפריט הוא עושה שגיאה כאילו עשיתי סיים משימה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש \ לכבות מסך אחד \ ריסטרט . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ את המשחק אז ככה המפרט שלי הוא:מעבד:intel i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך:invidia 9600 gt זיכרון:3gb ddr 3 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

http://kotaku.com/5913102/rumor-38-studios-shutting-down-big-huge-games http://www.joystiq.com/2012/05/24/38-studios-and-big-huge-games-lay-off-entire-staffs/ אחרי חובות ענק ויומיים אחרי שראשי החברה עזבו מגיע אישור ש 38 פתרו את כל העובדים (נסגרו) ויחד איתם סגרו גם את Big Huge Games שהייתה בבעלותם. משחקיה של Big Huge Games זכו לביקורות יחסית טובות (במיוחד Rise of Nations) אך בכל זאת לא מדובר בפעם הראשונה שהמפתחת הייתה על סף סגירה. ב 2009 החברה נצלה מסגירה אחרי ש THQ בחרה לסגור אותם במטרה לקצץ הוצאות, ההצלה הזו לצערנו הייתה קצרת חיים. יכול להיות שאם THQ היו בוחרים לסגור מפתחות אחרות המצב שלהם ושל BHG היה שונה היום...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, פני מספר ימים רכשתי את חבילת הפרימיום לבאטלפילד שהבטיחה, בין השאר - גישה מוקדמת לנשקים ולמפות של CQ ושל כל החבילות החדשות כאש יוכרזו. ביום ההכרזה, לא היו סרברים ל-PC של CQ אבל היום ראיתי שנפתחו כמה. הזדמנות לראות את המפות והמצבים החדשים! אבל מה, בכניסה לסרבר מבקשים ממני להוריד את החבילה (שברשותי!) ולהיכנס לאוריג'ין דבר שלא מועיל... בבקשה עזרו לי, שילמתי על הפרימיום והובטחו לי החביולת. נ.ב. האם יש קשר לכך שאת באטלפילד קניתי מאוריג'ין "התוכנה" אבל את הפרימיום דרך האתר (50 דולר במקום 50 יורו, שווה לא?) למרות שגם את B2K רכשתי דרך הבאטלוג ואין איתה בעיות (היא לא מופיעה באוריג'ין..)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shlosi,

שלום לכולם, מצאתי המון קישורים להורדת סופפלקס המדהים, אבל כנראה שבגלל שיש לי ווינדוז 7 64 ביט, זה לא עובד. מישהו מכיר דרך להפעיל אותו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שאני משחק בדיאבלן אז שהגיבור נותן מכה אז רק אחרי שנייה מראים את אפקט המכה האם זה בגלל האינטרנט ישלי 2.5 מגה בהוט ותשתית בנטוויזין או שזה בגלל החומרה מעבד E6400 זיכרון 2gb ram כרטיס מסך 9400GT 1028 ram

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by erezo,

הצלחתי להתקין את המשחק על המחשב שלי, אך הוא פועל בצורה מקוטעת לחלוטין, כאילו שלמחשב שלי אין כוח בשבילו. המפרט של המחשב: מעבד i5-2500 3.3Ghz עם 4 ליבות, כרטיס מסך ATI Radeon 5770 1GB, זכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 1TB WD, מערכת הפעלה windows 7 x64 כשאני משנה הגדרות גרפיקה במשחק הוא לא נותן לי לשמור אותן וכותב באדום video card out of memory ומבקש ממני לבטל את השינויים, ההגדרות הן על מקסימום טקסטורה וכד', רק אם אני עורך את קובץ graphics.xml אני מצליח לשנות הגדרות. מה צריך לעשות כדי לשפר את ההרצה של המשחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by reuven61,

המחשב שלי מתאים לדרישות מינימום של המשחק ובכל זאת זה זז קטוע. (מפרט בצד)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום יש לי חיבור של 10 מגה ב012+ADSL עכשיו בזמן האחרון הפינגים שלי קפצו ל80 ומעלה יש לי בקושי שרתים שאני יכול לשחק בהם ועד שאני מוצא שרת עם פינג של 80+- אני משחק עם מלא לאגים(השחקנים קופצים ממקום למקום אני קופץ ממקום למקום וכו') לפני שאני עושה משהו דרמטי יש אפשרות אחרת חוץ מתשתית גרוע של 012 כי עד כמה שהבנתי להרבה אנשים עם 012 יש בעיות במשחקים זה נכון? ואם כן איזה תשתית אחרת עדיפה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rikus,

טוב, אני פשוט חייב לשתף כי זה נראה לי מאוד מוזר שאף אחד לא דיבר פה על המשחק מירוצים הכי מדהים בכמה שנים האחרונות. עקבתי אחריו כבר כמה זמן מאז שהוא היה אמור לצאת אבל התקמצנתי הרבה זמן עד שקניתי אותו במבצע בסטים. מדובר במירוץ באגי/אופנע שטח הכי מהיר, הכי פסיכי, עם הכי הרבה שינויי בגובה, קפיצות באוויר למשך שניות ארוכות ועוד המון דברים בלתי אפשריים, והכל במהירות מסחררת. שלא לדבר על SLIP KNOT ועוד כמה להקות גראנג' מטאל שממש מוסיפות לאדרנלין ולכיף. הגרפיקה גם ממש משובחת, וזה משחק משנת 2010! זכה כבר בהמון פרסים, כולל מירוץ המכוניות הטוב ביותר ל-2010. אז NAIL'D רבותיי, גמרתי בנתיים ליגה אחת והיה מדהים, לא פחות ממדהים ממש נעצרה הנשימה. מי שלא שיחק את זה לא יודע מה זה אדרנלין …

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  17. שלום אני משחק בדיאבלו ולא רואים איכותי בכלל מעבד:E6400 זיכרון:2 ג'יגה כרטיס מסך:9400GT 1024 אם אני ישפר רק את הכרטיס מסך נגיד ל 9600 זה ישנה את מראה המשחק משמעותי או שצריך כבר להחליף הכל?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by swisaman,

סיימתי להתקין את המשחק לא מזמן ואת העידכונים(כל התשעה) והתקנתי מספר מודים,אך משום מה המשחק קורס אחרי בערך 2 דקות וזה ממש בתחילת המשחק(ליפני שנכנסים לhelgen אפילו ניסיתי למחוק את המודים ובכל זאת קורס...

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לשחק BF3 ברשת ואני ממש לא יודע איך ! אני זוכר שב-BF2 היה אפשרי דרך המשחק וב-BF3 אני לא מוצא לאן להכנס. מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עושה את זה, ועוד כמה טיפים אם אפשר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by SEangel,

שלום. ידידה שלי מחפשת קווסטים (לא חייבים להיות הכי חדשים, בלשון המעטה), ושיהיו ברוסית (כאמור, לא בשבילי, אני בקושי קורא רוסית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח אם משהו ימליץ לי על משחק מירוצים טוב למחשב, ולא משהו שיצא בעתיד אלא משהו שכבר נמצא בחנויות ואני יכול לרכוש מעכשיו לעכשיו. אין עדיפות משמעותית לעולם פתוח, אבל אני מחפש משהו איכותי, עם גרפיקה עדכנית ומגוון רחב של מכוניות אמיתיות. תודה! עריכה: משהו חשוב שלא הזכרתי - צריך שתהיה אופציה לשדרג את המכונית ולתקנה...

22. Started by rroonnii,

By rroonnii30 at 2012-08-26 מפתחים:Mercenary Technologies מוציא לאור:Activision תאריך יציאה:24 Aug 2012 ז'אנר: פעולה ,גוף שלישי. המשך ל-War for Cybertron שמגולל את המשך עלילות מלחמת הרובוטריקים בשרקניקים על עולם הבית שלהם, בעוד המלחמה מתקרבת לנקודת האל חזור שאילצה את הגזע הרובוטי לחפש בית אחר ביקום - כדור הארץ. דירשות מערכת: OS: Windows® XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Phenom X3 8750 Memory: 2 GB system RAM Hard Disk Space: 8.4 GB Free Space Video Card: GeForce 8800 GT series with 512 MB RAM or ATI Radeon HD 4850 with 512 MB RAM DirectX®: DirectX 9.0c or DirectX 10 Sound: DirectX compatible Sound card $ ממליץ למי שמחפש ק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by matanch,

שלום רציתי לדעת מה ההגדרות המקסימליות שאני יכול להשים במשחק ושהמשחק ירוץ חלק להלן מפרט מחשב: מעבד i5 זיכרון 4gb ddr3 כרטיס מסך GTX550TI מסך מחשב גודל 32" רזולוציה מקסימלית 1360x768 מערכת הפעלה win 7 64bit עוד שאלה האם תוספת של זיכרון ram יכולה לשפר פה את הביצועים?! תודה מראש לכולם! מתן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nirkatan2,

Assassins creed, PES 11, Bioshock ועוד משחקים מקרטעים לי על המחשב. לא במהלך כל המשחק, בעיקר בקטעים עמוסים (הרבה דמויות, סצינה עם הרבה פרטים ועוד) עזרה בבקשה! מפרט המחשב: Motherboard: Asus p5kpl-cm Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Display Memory: 2296 MB

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Kenny,

היי אנשים, כמו בשנה שעברה גם השנה אני צריך המלצות למשחקים ל lan party. לכולנו יש מחשבים חזקים, אנחנו בסה"כ 6 אנשים. לא מעניין אותנו גרפיקה או משחק חדש... חשוב לנו שיהיה כיף, זה הכל. First person shooters \ 3rd person shooters \ cars race וכו',. לדוגמא משחקים שאנחנו משחקים עכשיו וממש נהנים : Half life 1 (תשלבו את זה עם אלכוהול וזה אחד המשחקים הכי מצחיקים שיש) C&C generals \ UT \ Quake \ CS \ Rollcage משחקים מרוצים אקשן יהיה נחמד (שאפשר לירות אחד על השני סטייל רול קייג') תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.