משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הכירו את היצירה אשר תוכיח לכם כי עולם משחקי ההרפתקאות עדיין חי ובועט לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שני משחקי הפעולה הצבאיים הגדולים לשנת 2018 נחשפו רשמית - והם ממש לא מה שציפינו לראות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
The Elder Scrolls 6 הוא אמיתי ונמצא בפיתוח - אך יגיע רק אי שם בעתיד, אחרי משחק חדש ומסתורי אחר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת Greatest Hits של סוני חוזרת בגלגול חדש ומשתלם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
האם הכותר הבלעדי של קונסולות ה-PlayStation 4 שמתהלך על הקו הדק שבין משחק למעין סרט אינטרקטיבי שווה את זמנכם וכספכם? בואו לגלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הקונסולה האגדית של סוני סיימה את דרכה באופן סופי ורשמי בהחלט - וזה הזמן להיזכר בתקופת הזוהר שלה אי שם בתחילת המילניום לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד נוצר אחד המשחקים האהובים ביותר של חברת Blizzard מאז ומעולם, שהפך לז'אנר שלם משלו? התשובות בפנים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק האינדי החדש Return of the Obra Dinn כולל מראה "עתיק" במיוחד - אבל זה לא מונע ממנו לזכות באהדת המבקרים והגיימרים כאחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פוסט טוויטר משונה של יצרנית הציוד ההיקפי בעל כשל לוגי בסיסי מציע להשתמש בחומרת הגיימינג שלכם על מנת להפיק כסף וירטואלי בתמורה למטבע מיוחד - בו תוכלו להשתמש בכדי לקבל פרסים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם בעלי ה-PC יוכלו בקרוב להשלים פערים גדולים מהעבר בסיפורו של המאסטר צ׳יף? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק הבלעדי החדש מבית סוני עבור PlayStation 4 נראה לא רע בכלל - אך כולל יותר מדי משימות ומטלות שחוזרות על עצמן ואינן מאפשרות לו למצות את הפוטנציאל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שחקנים יקרים תשומת ליבי הופנתה לכך שישנם שחקנים שמבקשים להשתלב במיקסים ואינם יודעים מה זה טימספיק, וכל המידע ימצא בדיון זה. מה זה בכלל, ולמה אני צריך את זה? טימספיק זה בעצם שרת דיבור (דומה לונטרילו אם מישהו מכיר). התכנה היא בעצם הממשק להתקשרות עם שרתי הדיבור השונים. בכל שרת, יש מספר צ'אנלים (=ערוצים/חדרים), ובכל צ'אנל המשתמשים המחוברים יכולים לדבר זה עם זה כמעט בלי לאגים, מכיוון שהשרת מרכז את כל החיבורים בניגוד לסקייפ או VoIP אחר. טימספיק היא תכנה חינמית שאפשר להוריד בקלות מכאן , ויש לה תמיכה רחבה בכל מערכות ההפעלה הנפוצות. אנו דורשים מהשחקנים המחוברים לשרת המשחק להיות מחוברים גם לשרת הטימספיק שלנו, ועכשיו אסביר כיצד לעשות זאת. הגדרה ראשונית לאחר התקנה …
-
- 5 תגובות
- 10.8k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה המבטיח יתעכב, ויגיע כעת בעיכוב של כמעט חצי שנה מתאריך המיועד במקור לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המבקרים המקצועיים מהללים את הפרק החדש - אבל במקביל המעריצים עצמם זועמים, בעיקר בשוק ה-PC, עם בעיות שרתים בהשקה אשר לא מאפשרות גישה למשחק כלל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המקרה המוזר של Saints Row 2 בגרסת המחשבים האישיים מקבל תפנית משמחת: היוצרים הצליחו למצוא את קוד המקור האבוד שיאפשר להם לתקן את הבעיות הרבות שבו ולהתאימו לפעולה עם מערכות הפעלה מודרניות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף השנה האזרחית ותקופת הדיווחים הפיננסיים כבר כאן - ואיתן בשורות על כך שנזדקק להמתין יותר מהצפוי עד להשקה של כמה וכמה משחקים מסקרנים ומבטיחים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עשרה משחקים קלאסיים ועדכניים בסדרת Final Fantasy ושלל כותרים מעניינים אחרים מצטרפים אל תוכנית 'שחק כפי יכולתך' מבית מיקרוסופט בזמן הקרוב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא מצליח לשחק ב WOT נתקע מלא הפיגנים גבוהים 100-140 זה משגע אותי , האינטרנט עובד תקין הכול עובד תקין רק ה WOT נתקע , שווה לעבור ל 014 ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עזרה דחוווווווווף!!!!!!!!!!!!! קניתי Far Cry New Dawn וצריך להרשם באתר שלהם ואין אפשרות אצלי באינטרנט להכנס לאתר החברה Ubisoft מישהו יכול לעזור??? המשחק עלה המון כסף!!!! ושוכב כאבן שאין לה הופכין אולי איזה קראק שפורץ ולא צריך רישום באתר שלהם? זה הכי טוב, או מישהו שיכול להכנס לאתר של Ubisoft ולפתוח לי חשבון ואז אני יוכל לשחק??? בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-Ubisoft החליטו לחשוף את הרימייק המקיף הראשון שלהם למשחק מהעבר - Prince of Persia: Sands of Time האגדי, שזוכה להתנגדות ולכתף קרה כבר מהרגע הראשוןלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שעה משתגע פה.. מה עושים? על מה ללחוץ? איך משחקים בקיצור? אין איזה "אימונים" שמסבירים איך לעשות הכל? יש לי גיימפאד.. כמובן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום, מחפש חבר'ה לשחק איתם. רצוי שיהיה אפשר לדבר במיקרופון. לא משהו רציני מדי, יותר בשביל הכיף והצחוקים. D: תוסיפו בסטים מי שמעוניין dimdima.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הפאצ' יש לי בעיה שיש שדרוגים לנשקים שסגורים לי למרות שהם צריכים להיות פתוחים (והיה לי אותו לפני זה). תמונה לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי תמשחק למחשב ועכשיו יש לי פה משהוא מוזר הוא היה קורס לי. אני מקבל בין 90 ל45 FPS על אולטרה הכי גבוהה על רזולוציה FHD. ןבמשחק הפרוץ הוא היה עומד על 70 בלי לזוז. הקטע הוא למה יש לי נפילות כאלה? ואיך אפשר לפתור תבעייה הזאת? אני משחק על מסך 42 אינץ. כאילו זה רץ לי חלק ומגיע ל90 FPS בקרבות עשן ולא משנה מה ופתאום יש נפילות FPS שאני הולך רגיל. ואין משהוא שיוריד את הFPS. ובקריסות שזה היה יוצא לי מהמשחק לא משנה מה היתי עושה לא משנה איזה רזולוציה זה היה קורס לי. עכשיו אני משחק על אולטרה אבל הFPS מדלג לו. ואני יגיד משהוא אין לי אפילו תקיעה אחת הכול רץ חלק חלק זה סתם משהוא שמעניין אותי. ונגיד בNFS RUN אני מקבל 30? חחח איזה שטות למשחק כזה כאילו הFPS תקוע על 30. בMWF אני מקבל 120 …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה בשונה מBATTELFIELD3 שניתן לבחור SERVER ישירות מהWEB שזה מצוין נראה כאילו יש לי איזה בעיה בMW2 אולי בהגדרות כשאני נכנס למצב המולטיפליר ומבקש למצוא משחק לא אמור להיות אופציה לבחור SERVER שעליו משחקים עוד אנשים ? המחשב פשוט מחפש לבד וזה יכול לקחת לפעמים 20 דקות!!! יכול להיות שאין שחקנים פשוט?? צירפתי תמונה צילום מסך תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-