משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני פותח משחקים בחלון ולא במסך מלא המחשב הופך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. יש למישהו מושג מה עושים. תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, אני משחק כרגע את המשחק SPLINTER CELL ובשלב השני למי שמכיר את המשחק צריך לעשות Laser mic על המעלית מזכוכית, אני מגיע לקטע הזה ואני מקליט אותם מדברים אבל לפני שהם מגיעים למעלה המשחק מפסיק ואומרים לי MISSION FAILD מישהו יכול לעזור - מה לא עשיתי טוב?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הגעתי לשלב (בעצם זה הראשון) ששם האנס ניהיה חולה ואני צריך ללכת להרים עכשיו מצאתי בגדים אבל איך אני לובש אותם?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אדון יקר, אתה שטוען כי VOODOO הוא לא כרטיס תלת מימד מאחר והחברה פשטה רגל, אתה טועה בגדול.... ישנם מלא דרייברים תואמי XP וDIRECT X, לכל המעוניין : www.geocities.com/bansheedrivers www.voodoofiles.com תעדכנו ותהנו! אני מריץ עליו פיפא 2003, ואין חדיש מזה... אז תנסו... בכלל לכל האוברקלוקרים זה יכול להועיל..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[eSrael.MSI spooky syn wernz flex nephron flex - STEAM_0:1:11946678 nephron - STEAM_0:1:34186377 spooky - STEAM_0:1:18465554 syn - STEAM_0:0:12730728 wernz - STEAM_0:1:23792785 eSrael.MSI leader is syn eranschvarts@gmail.com Quakenet @ #eSrael
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום תותחי הפורום אני במשימה השניה- אחרי ניקוי המחסן - שרדתי גם את המשאית - אני מגיע לשדה מוקשים עם עוד חייל: איך אני עובר אותו - ניסיתי לירות על האדמה ולזרוק רימונים אבל אחרי שני צעדים אני ממריא כמו סקאד! אנא עזרתכם הדחופה. המיואש
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי, אני רפאל! אני יודע, כל שני וחמישי נפתחים ערוצי יוטיוב סתמיים. אבל זה לא המצב כאן! את הערוץ הזה תכננתי במשך זמן רב, הושקעה הרבה מחשבה בפרקים והרבה מחקר, ואני חושב שתופתעו לטובה מאיכות התכנים! אני בעיקר מדבר על ההיסטוריה של תעשיית המשחקים, הסיפורים המעניינים מאחורי החברות והכותרים הגדולים, ומדי פעם סוטים מהנושא לטובת דברים מעניינים אחרים באותה רוח אני מנסה באמת ליצור משהו ברמה גבוהה. וזה גם עוזר שאני עורך וידאו ואפטריסט מנוסה! אז בלי להכביר במילים נוספות, קפצו לצפות בכמה סרטונים - הנה אחד מהפרקים הראשונים: ואחד המועדפים על הצופים: ויש עוד סיפורים מעניינים שם בערוץ, אשמח לשמוע מה דעתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אנא בלי להסתלבט . אני מחפש משחק מחשב של סנוקר או פול (עם עדיפות לפול) הכי חדש והכי איכותי שיש. לא אכפת לי הגודל שלו היחידי שמצאתי שנראה ברמה הינו "פול שארק 2" משנת 2004 . יש משהו קצת יותר ...חדיש (למרות שתאחלס כמה כבר אפשר לחדש בנושא הזה). אשמח אם תענו לי תודה מראש !!!!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
https://youtu.be/LR4EBYeh8BQ כמה סקרינשוטים מהמשחק:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לשחק ב DLC של המשחק אבל לצערי מחקתי את השמירות שלי ולא בא לי להתחיל את המשחק מחדש או לשחק עם דמות חלשה מידיי. יש סיכוי שמשיהו שמר על ה SAVES של המשחק לקראת הסוף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה עולה 450 ש"ח בארץ. (אני לא אזכיר את שם החנות) אם מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק זה טוב, אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי בבית עכשיו את Half Life 1.... (מקורי) אני לא יודע אני לא שיחקתי אותו... יכול להיות שיש לי גם את CS? על הדיסק הזה או בדיסק אחר?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הנתונים אודות פלטפורמת הגיימינג הגדולה לשנת 2017 נחשפים והם שוברים שיאים, כמובן - עם תוספת משחקים גדולה יותר מהשנתיים שקדמו לה יחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
משחק מאוד כיפי וממכר חבר שלי בנה אותו (:) המשחק [פורסם בנענע תוכנות: http://software.nana.co.il/prog.asp?id=3749&cat=120 ובאתר הרישמי של worms: http://wormsarmageddon.team17.com/main.html?page=good&area=brea שווה להוריד, לדעתי....
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מדובר במשחק RPG חדש שיצא עכשיו באנגלית ( קיים כבר שנתיים בצרפתית) שבו מחסלים מפלצות ומקבלים עבור זה זהב ,בסוף כל חודש הופך כול הזהב שצברתם לכסף אמיתי $. אפשר לקבל את הכסף בשיק או בMONEYBOOKERS מנהלי אתר מבטיחים שעד סוף החודש תהיה גם אפשרות לקבל כסף ב PAYPAL משחק נחמד מאוד להעביר את הזמן,וגם מביא כסף. להרשמה- לחצו כאן מקווה שתהנו,ותרוויחו
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מיואש כבר !!! אני מסתובב שם איזה 3 שעות כבר ולא מצליח לפתור את זה. אני בשלב שמופיע בתמונה (וואנאום הזה לקח אותי לאיזה בית ...) OK הבנתי שצריך למצוא 4 רמזים...אני מוצא 3... ולא יודע איפה האחרון! (מצאתי בעליית גג, מצאתי במרתף ומצאתי בשירותים האלה בחדר...איפה יש עוד אחד?) יש את החדר מצד ימין שלא מצאתי בו כלום, זה צריך להיות שם?! תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המשחק AMERICAN'S ARMY פשוט זז בקטעים למרות שהמחשב שלי עונה על דרישות המינימום. חוץ מזה משחקים עם גראפיקה יותר טובה כמו אנריל 2003 זזים טוב בבקשה תעזרו לי ותגידו מה אפשר לעשות כדי זהמשחק יזוז טוב?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום נכנסתי היום לאתר וקיבלתי את ההודעה הזאת: [ATTACH=CONFIG]6803[/ATTACH] מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי רע שגרם להרחקתי מהאתר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את המשחק? אני צריך לינק לאחת מהגרסאות, אם מישהו מכיר. תודה piro
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם כל ההסברים תלחץ פה תלחץ שם הדדו נופחל לים אחרי 20 שניות גג יש אזה ציט לזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קצת רקע... התקנתי Windows 10 insider לאחרונה וגם BF4. ההתקנה עברה בהצלחה, אך משום מה שאני מתחיל משחק תוך מס' שניות אני עף מהשרת כשהבעיה היא בפאנקבסטר. עשיתי עידכון לפאנקבאסטר כאן וגם לא עזר. למישהו יש פיתרון לעניין?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בסצינות של פיצוצים, כמעט בכל תחילת שלב.. במצבים של ירי בשטח פתוח יש לי נפילה של בערך 30 fps... שאלתי בפורום בסטים, ענו שהמשחק שבור. אבל שבור עד כדי כך? כל ההגדרות על מקסימום עם טיפה פילטרים.. מפרט בצד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שבו אני אמור למנוע מהמורדים לעבור דרך הפורטל ע"י חדירה תת- קרקעית לבסיס שלהם... העניין הוא שלפני שאני מספיק לזוז הם מכסחים לי ת'צורה... לא משנה כמה תותחים בניתי בבסיס וכמה חיילים אני מנסה לשלוח אליהם לבסיס, הם פשוט תוקפים אותי מכל עבר ומחסלים אותי. מה אני צריך לעשות כדי לסיים את השלב הזה ולחזור להלחם בג'וקים או מה שלא יהיה בשלב הבא?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-