עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AmitDanan,

גמרתי את השלב הראשון עכשיו אני משחק את האינאני לקחתי את הנוצה של הנשר, לאחר מכן אני אמור לקחת מין פרח צהוב כזה ואני לא יודע איך להמשיך הוא מבקש ממני ללחוץ על 2 מקשים משהו כזה באנגלית. איך אני ממשיך משם ניסיתי כמעת הכול ברור שלא הכל.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by dannygnh,

p4 2.4 gh 512 mb לאחר התקנת המשחק כאשר אני מכניס את דיסק plaY המסך נהיה שחור ולא רואים או שומעים כלום.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by skycaller,

העלילה של Devil May Cry 5 האם היא מספרת עלילה מקבילה על דנטה אחר בתקופה אחרת ומתעלמת משאר הסידרה? או בעצם מהווה תיקון למשחקים הראשונים בסידרה ומספר את הסיפור של לפני DMC3? לא הבנתי איך העלילה של DMC 1-3, של 4 ושל 5 מתחברים... האם יש סדר כרונולוגי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by amir85,

הוכרז Fallout 3: New Vegas טוב מסתבר שזה לא משהו חדש אלא שהכרזה על כך הייתה לפני 4 שנים, המשחק בפיתוח ישא את הכותרת Fallout New Vegas המשחק יפותח לא עלידי BETH ולא יהווה חבילת הרחבה לFO3, אלא יהיה משחק בפני עצמו, מלבד השימוש במנוע של FO3 והאווירה הפוסט אפוקליפטית יהיה מקרי לחלוטין עד כדי כך שBETH הגדירו אותו כSPIN OFF בסדרה (אני אמנע מלהביע את דעתי בהקשר של BETH , FO3 וSPIN OFFS ). עדין אין הרבה מידע על המשחק או יותר נכון אין כמעט שום מידע עליו מלבד הבטחה שזה לא יהיה עוד FO TACTICS או FO BOS אלא משחק RPG והמפתח המיועדת Obsidian Entertainment, אלו חדשות בהתחשב שהחברה שעבדו על FO1/2 המקורים ועזבו את Interplay לאחר פירוקה עובדים שם, כמו כן החברה היתה אחראית על מספר המש…

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. האם הפרק החדש באחת מסדרות משחקי הפעולה הקלאסיות והמוכרות ביותר שווה את הזמן וההשקעה שלכם? ב-12 במאי תוכלו להחליט בעצמכם לכתבה

6. הלהיט הבא של חברת Activision עושה מאמצים גדולים להוכיח שהגעתו למחשבים אישיים היא הרבה יותר מסתם המרה תוכן מעולם הקונסולות - באמצעות שיתוף פעולה עם NVIDIA וסרטון משחקיות חדש ב-4K לכתבה

7. Started by Interl-Conore,

מישהו יודע מה יהיו הדרישות??\ יותר משל BF2142 פחות? יצטרכו 2 GB? ;D

8. Started by mali,

אני מחפשת כבר די הרבה זמן את המשחק Black and White ללא הצלחה - מי יכול לעזור לי - בבקשה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. אני מעוניין לחזור לזה....הייתי בחודש הראשון שהמשחק יצא...מאז השתנה הרבה ורציתי לדעת אם יש כאן שחקנים ישראלים שעדיין משחקים בזה...

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. Started by hattricking,

מישהו מכיר משחק פול שמתנהג על פי חוקי הפיסיקה בעולם האמיתי ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by redti,

שלומות חברי פורום משחקים! אני צריך עזרה בשלב הרביעי בהיטמן 3 אני צריך להרוג איזה דוכס ואת הבן שלו שגרים בתוך טירה עתיקה ויוקרתית כזאת... ולהציל עוד איזה מישהו שנמצא בתוך מרתף יין ואני יודע איך להגיע אליו יש גדר שחוסמת את הדרך לדלת שלו !!! מישהו יודע מה עושים? ניסיתי הכל!!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום הפעלתי היום את הסטים בשביל לשחק הלף לייף ברשת ופתאום המחשב עשה מין רעש מוזר כזה רהההה רהההה רהההה רההההה במהירות וממשיך לעשות אותו ואי אפשר לעשות כלום המחשב לא מגיב פעם אחת כשניקיתי את המארז מבפנים ובטעות ניתקתי קצת את החוט של ההארד דיסק וכשהפעלתי את המחשב הוא עשה גם רעש כזה אז חיברתי והוא עבד ואני לא יודע בכול המשחקים ובהכול עובד רק בסטים לא יכול להיות שנמחק קובץ והמחשב לא מוצא אותו אז הוא עושה את הרעש ? ומה אני יכול לעשות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

החברה שיצרה את פר קריי הדגימה בדלתיים סגורות את המנוע החדש שלהם, מישהוא צילם (כנראה עם מצלמת טלפון לפי האיכות), והדליף לרשת , קצר, איכות מסריחה, אבל שווה כל קיי: http://s2.putfile.com/videos/26010431325.wmv קרדיט לויגיימס על החדשה..

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.

15. Started by galh_5,

ח אולי זה נוסטלגיה אבל אני חושב שהמשחק הזה הוא ממש טוב חחחחחח פעם הייתי משחק מלא עכשיו אולי פעם ב-3 חודשים ממש אהבתי אותו

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by War-Hammer,

כשאני נכנס לסינגל פלייר במשחק אז הוא יוצא ונותן שגיאה.. (תמונה למטה) ניסיתי לעדכן את המשחק אבל זה לא עזר הדרייברים של הכרטיס מסך הם אומגה גרסא 2522... למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by mkn,

שמעתי שיצא כבר הדמו אז אפשר בבקשה קישור? תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  18. כתבתי את העצומה כבר באנגלית בפורומים ואין לי כוח לתרגם אותה,כתבתי בפורום של סטים ושל alieware arena (ניסיתי גם ב FXP אבל כל הזמן מוחקים אותה ה@#$) הכותרת היא Bring red dead redemption on PC. I and a lot of PC gamers wish to play red dead redemption on PC but a lot of us don't have the money to buy PS3 nor Xbox so please take this serious. here is the petition link: http://www.change.org/petitions/rock-star-games-bring-red-dead-redemption-on-pc it is better to do this than do nothing, I don't know if it will work but if the petition will have many members so we maybe get something out of it after all. it's only few seconds to signup. Do you all remember the game "b…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by Elia Grinfeld,

שלום לכולם שמי אליה ואני תחקירן בתוכנית גאדג'טים שמשודרת בימי שבת בערוץ 10. אנחנו רוצים לעשות פינה ובה נביא חייל מהשייטת ומישהו שממש יודע לשחק call of duty ונראה מי טוב יותר במשחק - החייל (שעבר אימונים של הצבא) או השחקן (שמשחק מלא) יש לכם רעיון מי שחקן call of duty הטוב ביותר בארץ? אשמח לשמוע - צרו קשר איתי במייל eliahaben@gmail.com או כאן תודה

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Greg#,

רציתי להתלהב! גם אני יודע לשים CINEMATIC בהתחלה חעחע

21. Started by Art Tatum,

חוץ מדיון מקדים על DARK SOULS 2, דיון על כך שהפורט של DARK SOULS לPC לא יהיה טוב, ודיון שאלה על ביצועים במחשב חלש, לא מצאתי שום דיון רציני על המשחק. המשחק יושב אצלי מאז שהוא יצא ונותר ללא שימוש. הסיבה? השלט XBOX360 לPC התקלקל, והשליטה במשחק עם עכבר ומקלדת נוראית. לאחרונה חשבתי בכל זאת לנסות לראות אם אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר, ומצאתי שהמשחק שחיק ברמה טובה מאוד עם שילוב כמה MODS. אז הנה מדריך קצר. MODS חובה: DSFIX אם יש לכם את גרסת STEAM שיצא לה עדכון קטן, תורידו את הגירסה האחרונה (2.01 נכון לעכשיו). אם יש לכם גרסה אחרת שאינה קיבלה את העדכון, תורידו 1.9. http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix שלפו את הקבצים לתיקיה בה נמצא קובץ ההרצה של המשחק, וערכו את הקוב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by composite,

Worth every MB (Total size - 90Mb). Coded in Bink video. Registration needed. http://www.schroet.com/demos.php?id=2724 HF!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני ראיתי באתר שיש Need For Speed Underground 2 אבל לא ניראה לי שזה יצא רישמי מתי זה יוצא רישמי שאפשר לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Domovoi,

החלטתי לנסות את GOTHIC 3,עכשיו הבנתי שהמשחק מלא בבאגים ומה לא. איזה מודים כדאי להוריד בשביל לתקן את המשחק?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by Sarm1x,

שלום שחקני קהילת באטלפילד! צוות הקהילה החליט להכין לכם איוונט מיוחד במינו. אז מה זה האיוונט הזה? האיוונט הוא Capture The Flag אשר 8 מתמודדים משתתפים , 4 נגד 4. המשחק יתרחש במפה Operation Riverside בהרחבה END GAME‎. רק שמונת הנרשמים הראשונים יזכו בוודאות לשחק, כל שאר הנרשמים מעבר לשמונה יכנסו לרשימת ההמתנה ובמצב שיש 8 אנשים ברשימת ההמתנה יפתח מחזור נוסף של המשחק.‎ אז נשמע לכם פשוט? הוא יתנהל בצורה כזאת: מתחילים בכך שארבעה מכל קבוצה עושים ספאוון ורצים בכמה שיותר מהירות לאופנועים הקרובים. המטרה היא לגנוב לאויב את הדגל ובו זמנית לשמור על הדגל שלכם בבסיס. מי שיצליח להשיג כמה שיותר נקודות בזמן הקצוב או אפילו יגיע לכמות הנקודות הסוגרת ניצחון. אז איך עושים א…

• 17 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.