עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by navk2,

אתמול סיימתי את ברייד ובאמת שלמרות שהוא קצר אני חושב שזה אחד המשחקים שיותר נהניתי מהם בזמן האחרון. אם אתם לא מכירים את המשחק אז זה משהו בסגנון הזה : http://armorgames.com/play/4918/the-company-of-myself פשוט שברייד יותר מגוון כי יש 5 עולמות וכל עולם זה משהו שונה, אבל העיקרון ברור, משחקי 2D שצריך לחשוב ואפשר להבין אותם מהר. אני מבקש המלצה למשחק רגיל או פלאש, לא אכפת לי. ד"א, הייתי ממליץ לכולם לשחק את המשחק פלאש הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חסר לי קובץ CRACK של המשחק הזה ...משו יש לו ..שאוכל לתת לי ...אני מאד צריך את זה ולשחק ...אודה לכם ...

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by huber,

שלום אנשים. אני מעוניין לשחק ב DLC של המשחק אבל לצערי מחקתי את השמירות שלי ולא בא לי להתחיל את המשחק מחדש או לשחק עם דמות חלשה מידיי. יש סיכוי שמשיהו שמר על ה SAVES של המשחק לקראת הסוף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by marik,

שלום רב. יש לי בעייה בכמה משחקים נותן לי הודעת שגיאה :BINKW32.DLL במחשב הישן אם WIN XP PRO עבד הכל תקין. אם המחשב החדש לא הולך הנה המפרט הבה: INTEL I5 ASUS P577 2GB DDR 1333MHZ 500GB *2 HD RAID GEFORCE 260 GTX WIN 7 64BIT ULTIMA אשמח מאוד לקבל תגובות תודה

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by peacebringer7,

מכיוון שיש שם כמה מבצעים די טובים,מישהו פה יודע אם(אשמח גם לדעת איך בדיוק) אפשר להזמין משחקים מאמאזון UK?(אפשר גם US אבל UK יוצא לי יותר זול) כשעיקר ההדגשה היא אם ואיך זה מגיע לארץ ובכמה תוספת.בתומ"ר.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים. זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן) בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים. בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3. יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון. אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי. אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל ) אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, בני.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי אני צריך להכין סוג של פעילות על איכות הסביבה ואני מחפש משחקים כיפיים צבעוניים ומהנים בתחום, בינתיים נתקלתי בכשלון כשה חיפשתי בגוגל מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by The_Byter,

תהנו !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sir f,

Lord of Ultima הוא משחק אסטרטגיה בשיטת שיווק של BF heroes (ז"א משחק חינמי בדפדפן) יש עכשיו בטא סגורה שאפשר להירשם אליה עם חשבון של BF heroes. אני רק עכשיו אנסה אותו, אז אין לי חוות דעת. מה דעתכם? בצורה שטחית הוא נראה לא רע דווקא...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב שלי, נייד: lenovo T60 T5600 @1.83Ghz 1GB of Ram : מה משחק הפעולה הכי חדש שירוץ על המחשב שלי? אני לא מצפה פה לcrysis או משו.. אבל לפחות hitman... תגידו לי שמות של משחקים, אני מאוד ישמח. תודה! =)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by STRENGTH,

אני מחפש משחק ישן (בערך יצא בשנת 1995) שנראה כמו טטריס אבל קצת שונה.. המסך מפוצל ל-2 חלקים,חלק אחד המחשב משחק וחלק אחר השחקן. במשחק הזה צריך לעשות התאמה של 3 צבעים (אולי 4) ושיש רצף של אותו צבע וצורה אז החלקים מתפוצצים ואז זה מפנה לך מקום בטבלה. המטרה היא לשרוד כמה שיותר זמן עד שהשחקן השני או המחשב נפסל. אבל בגלל ששיחקתי במשחק הזה ממזמן שכחתי את השם שלו ועכשיו אני רוצה שוב לשחק במשחק הזה מישהו כאן מכיר את המשחק הזה ואולי במקרה זוכר גם את השם שלו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן בוקר טוב וחגן שמח. יש לי את 4 חבילות ההרחבה (או שזה 3 ) , התקנתי אותם כמו שמוסבר ואני לא יודע מה הלאה, נשמע טיפשי ומגוכח אבל ככה זה , אני מעלה את FALLOUT בוחר ב LOAD DATA מסמן את ההרחבה ושום דבר לא קורה כאילו, אני נכנס למשחק רגיל ולא נוספת לי שום אופציה חדשה שום כלום. אשמח להסבר . תודה וחגם שמח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Asaf.Y,

ערב טוב (: ברשותי ווינדוס 7 , עם דרייברים מעודכנים , אבל המשחק לצערי מסרב לעבוד. ניסיתי לעשות תאימות גם לXP וגם לויסטה . אך ללא הועיל. אשמח אם תעזרו לי בנידון , אסף (: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by assafcohen1,

יצאו גרסאות של God of war I וגם God of war II למחשב??????? להלן תמונה http://i40.tinypic.com/se9ldl.png

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כמו שאני רואה יש המון אנשים שמתלוננים על הבעיה של ההתנתקויות במשחק BF BC2 ואני יודע שאמרו שEA תסדר את זה אבל לפי מה שאני רואה המשחק יצא כבר לפני מספיק זמן בשביל לסדר את זה ועד היום אנשים משתגעים מזה.. מישהו יודע אם באמת EA תסדר את זה? ואם כן, ניתן להעריך את הזמן? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by 2130TOMER,

אהלן פתחנו סרבר חדש לCall of duty 4 (פרוץ ) ***כתובת צונזרה*** כולם להיכנס למחוק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by danield51,

יש בעיה להריץ משחקים בוינדוז 7 או שזה בעיה רק אצלי?? זה לא מפעיל לי הרבה משחקים...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Superative,

אז ככה,היום ניסיתי להיכנס למשחק וכל פעם זה כותב לי את זה כשאני לוחץ על הסמל בשולחן עבודה : קניתי את המשחק,והדיסק בתוך המחשב. אין לי מושג למה זה קורה. ועשיתי RETRY הרבה פעמים זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by GreenApes,

שם המשחק: Football Manager 2010. סוג המשחק:PC\Xbox\Psp ז'אנר: סימולציה. שנת יציאה: 2009/2010 על המשחק: המשחק הוא משחק כדורגל מודרני,מסוג סימולציה,לא כמו שכולכם מכירים. המשחק אינו דומה ואף לא בקצת לPES\Fifa,המשחק מביא לכם אפשרות להיות מאמן של קבוצות החלומות שלכם, אם זאת בארסה או ריאל או כל קבוצת על אחרת.ואף לקחת קבוצה מהדרג הכי נמוך בעולם ולהפוך אותה לקבוצת על! האתר הרישמי: http://www.footballmanager.com/ דמו: (יצא המשחק המלא) גרסא קטנה: http://www.mirrorfootball.co.uk/football-manager-2010/ גרסא גדולה(ישיר) : http://www.filefront.com/14721259/FootballManager2010_Strawberry_Demo.exe/ פאצ'ים: 10.1 http://www.megaupload.com/?d=TQTDVEVP ד 10.2 shttp://www…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aradgonen,

שלום, אני מחפש משחק טוב של סימולטור טיסה שממש ידמה לי טיסה שתהיה אפשרות לדברים של השדה תעופה ושלא יהיה כבד מדי ושיהיה אפשרות להוספת מטוסים. מפרט המחשב שלי: מעבד- AMD PHENOM X4 9650 זיכרון- 2G PTRIOT 800MHZ כרטיס מסך- ATI GIGABYTE 3750 512MB DDR3 כונן- DVD 20X לוח אם- CHIPEST- NVIDEA GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 מקווה שתעזרו לי ארד גונן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by stone cold,

http://news.vgchartz.com/news.php?id=80095

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by n_aviv1,

פעם שיחקתי באיזה משחק ואין לי מושג איך קראו לו! זה נוסטלגיה משהו גאוני! אני רוצה לדעת איך קוראים לו כי זה מחרפן אותי. אני זוכר את כל המשחק אחד לאחד. בכל מקרה צריך לגרום לכל מיני פעולות לקרות. נותנים לך כל מיני אביזרים (נדנדה, כדור באולינג/טניס/כדורסל, מאוורר, מספריים, טרמפולינה וכו...) בכמות מוקצבת שניתן לקבוע בעצמך איפה ואיך להציב אותם ויש כאלה שהם קבועים מובנים במשטח (תלוי בשלב). כל האביזרים נמצאים בצד ימין, משחקים עם העכבר, גוררים אותם למשטח המרכזי ומשחקים איתם. בסופו של דבר לוחצים על הפעלה וזה גורם לרצף אירועים לקרות (מסוע מופעל, מפיל כדור באולינג על הנדנדה, הנדנדה מקפיצה כדור שנמצא בצידה השני שפוגע במספריים והם נסגרות, וצריך לחבר גומיות בין מסועים וכו...) 90% שהמ…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  23. נתקלתי בשני מודים, אחד שאתר הבית שלא לא קיים יותר ונראה שאי אפשר להשיג, והשני שהצלחתי להוריד, אבל הוא לא עובד לי. השני הוא Resolution Expander 5.1. כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל שגיאת the memory could not be written מישהו מכיר עוד איזשהו מוד שעושה פעולה דומה, או יודע איך לגרום לResolution Expander לעבוד?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

משהו?תאריך יציאה?או שעדיף לא לחכות לו?(אולי יהיה אכזבה) אין דיון ראשי?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by yossi21,

אני יודע שיש אפשרות להרחיב את גודל הפארק, הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.