עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by paulyoung,

אהלן הגעתי במשחק למצב שהעיר נשרפה ונשלטת ע"י גובלינים נכנסתי פנימה ויצאתי שוב והחייל שם אומר לי שצריך לסגור את השער עם האש מישהו יודע מה עושים? נראה לי שהתקדמתי, נכנסתי ליד השער ועברתי למקום חדש...

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. המשחק הוא מעין מרוץ מכוניות שבסוף צריך לתת מכות במכונית כלשהי ולירות עליה עד שהיא נהרסת כאמור המשחק הזה היה בין המשחקים הכי פופולארים של שנות 90 והוא הופיע בכל מיני קונסולות כולל במכונות ארקייד .

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by oren99,

לא בדיוק סימולטור אלא יותר פעולה ויריות. כמו xwing שהיה פעם. מה המשחק הכי חדש שיש בז'אנר הזה?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  4. המשחק החדש של Paradox שוחרר שלשום ועשוי להיות מה שחובבי סדרת Dungeon Keeper חיפשו הרבה זמן (ולא מצאו במשחק Dungeons ששוחרר לפני שנתיים והתברר כמשחק שונה ומשעמם יותר). במשחק נשחק Arch-Demon שבטעות זומן בתוך גוף של Imp קטן ומתכנן לחזור למימדיו המקוריים תוך כדי השלטת טרור על הממלכות השכנות מתוך מבוכו שבבטן האדמה. במשחק מלבד שליטה בשד שלנו יהיה אפשרות לשלוט ישירות גם במפלצות שלו ולבצע גיחות תקיפה אל העולם שלמעלה. בסה"כ המשחק נראה מבטיח מאד, עדיין לא התפרסמו ביקורות עליו. המשחק עולה 20$ בסטים/גיימרסגייט. *אגב, עד סוף השנה צפויים עוד שני משחקים דומים בסגנון DK, אחד נקרא Nekro והשני War for The Overworld (שיכלול את הקריין המקורי של DK). כתבות אחרונות על המשחק: http://www…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DiSc@MaN,

אנשים שמכירים את המשחק שימו לב לתמונה ההמצורפת. באג? הוא פשוט היה צריך להודיע לי שהמשחק הסתיים.. (יש לי אפשרות לסדר את הקלפים אבל לא להוריד עוד..)

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  6. נכנסתי לשרת כשלא הבנתי משם השרת מה הם רוצים, הריגה ראשונה ומעיפים אותי, מתברר שאסור להרוג בשרת הזה! http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/76933fc9-175d-442b-9f63-d759000ec82a/XL-4-eXtreme-Leveling-Flagrun-only-No-Kills-by-Oktyab-ru/

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

מישהו זורם למשחק 1 על 1?

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  8. D.I.P R.I.P סוף סוף מוד שמשנה לגמרי את HL2... לא עוד FPS, עכשיו זה deathmatch עם כלי רכב. זה משחק מולטיפלייר. בינתיים יש רק שני שרתים, אבל הפינג די נורמלי (בסביבות ה-90 יצא לי) דף הבית: http://www.diprip.com תמונות: סרטון: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/185763.html

9. אני מחפש משחקי אסטרטגיה ו FPS שירוצו על המחשב הנייד שלי ברזולוציה 800X600 לפחות. Centrino 1.7GHZ, video card 855GME, 1GB RAM. תודה

10. Started by ronaldo-9,

שלום לכולם אני יודע שהמשחק הזה קצת ישן אבל יש לי בעיה מוזרה. המשחק הזה היה מותקן אצלי בעבר ושיחקתי בו שעות לא מבוטלות, היום שוב התקנתי אותו מחדש וניסיתי לשחק אך הוא נותן לי שגיאה לא ברורה עם הפעלת המשחק(צירפתי תמונה) ההבדל היחידי בין אז להיום שהחלפתי לכרטיס מסך Geforce 9800 gt יש למשהו מושג למה זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אז ככה, הייתי אצל חבר, הוא הראה לי את המוד שלו במקס פיין, מוד קונג פו, ממש נדלקתי על זה.. אז הוא הביא לי את הדיסק, התקנתי, הכל טוב ויפה. אני בא להפעיל את המשחק, פועל, יחד עם המוד, קונגפו גרסה 3.00, אני הולך לטעון משימה, הכל טוב ויפה. ואמצע הטעינה פשוט נסגר כאילו לא היה. יש למישהו המלצה?! מדובר ב WINXP TI4600 AXP 1600+ EPOX 8K3A+ דרייברים 40.72. וכמובן SP1 מותקן. עריכה- שאלה באותו נושא, מהיכן ניתן להשיג את המוד שנקרא truematrix? לא מצאתי בשום מקום. רביד, מהפורומים, השתמש במוד הזה בתמונות של המשחק אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מאיפה ניתן להוריד אותו. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by Mike-,

ניראה ש THQ שחררה את FPW הראשון המלא להורדה בחינם מהרשת. הורדה: http://www.gamershell.com/news_61602.html

13. Started by davidcohen,

יש לי את swat 4 יש לו אחלה גרפיקה ונהנתי מאוד... רציתי לדעת איזה משחק יותר טוב כי לא אהבתי כל כך את זה שאתה בכלל לא הורג ... רציתי משחק באותו סגנון רק עם יותר להיות רוצח עם הקבוצה שלי... בבקשה תפרטו למה המשחק שאתם בוחרים יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by club_501,

פתאום אני לא מצליח לשמור את המשחק! אני רק התחלתי לשחק. אני בדיוק בשלב שאני צריך להביא עצים כדי לחפור מחילה, אציתי לשמור לפני שאני לוקח את העצים אבל אי אפשר, מה אני צריך לעשות? נ.ב. רק התחלתי אבל המשחק נראה חביב.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה , אוקי השגתי את המשחק - FLAT OUT זה לא משנה עכשיו איך השגתי מה מו ומי .. אני רוצה לשחק ולהנות ... קיצור ...אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל אותו , כיוונתי אותו על 1024/768*16 ועם 2 AF ועם 85 מגהרץ לקצב רענון מסך וזהו..קיצר אני מפעיל ת'משחק הכל עולה יפה ..ובדיוק שאני בא לשחק לא עוברות 2 שניות ובום עושה המחשב עושה ריסט..נסיתי הכללל...אם זה האוורקלוק ואם זה ההגדרות במשחק עצמו ואם זה לא יודע מה אני עומד עכשיו על 2400 מגהרץ OC אני משתגע ממנו לא יודע מה לעשות ... קיצור למי שיש רעיון \ עצה ..תתקבל בברכה ..תודה רבה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by gerdamen,

התחלתי ת'משחק עכשיו... הגעתי לשלב כזה שאני צריך לפרוץ תכספת .. הצלחתי ואז עליתי לסולם כזה למעלה ואני לא יודע מה לעשות זה אומר לי לעלות לגג.. איזה גג?? איפה הוא נמצא תודה לעוזרים נ.ב המשחק טוב?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Andrey22,

בהתחלה שנותנים לי משימה למצא חפץ כלשהו ב-RUINS אני מוצא את החפץ הזה בתוך תיבה איפה שהלטאות ואז חוזר לאיש שנתן לי משימה והוא פונה אליי בתגובה כאילו ולא מצאתי את החפץ,קצת עזרה תעזור פה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. שלום. לפי מה שהבנתי NBA 2K9 לא מציע משחק מרובה-משתפפים על גבי הרשת (online multiplayer), אלא רק על אותו המחשב (offline). האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eladbu,

יש לי בעיה ב hl2 העניין הוא שאני מצליח להעלות את המשחק אבל שאני לוחץ על load game הוא לא מצליח להעלות לי את המשחק השמור שרק בצהריים שיחקתי בו לעומת זאת משחק חדש עולה כרגיל? מה הבעיה? ואם אצטרך להתקין מחדש מהי הספרייה של שמירת המשחק?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by 1moran1,

MoranForFun Efiyahu TzionIL YarikTheAwesome chifgun601 chif

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 104952,

אני שיחקתי אתמול בסרבר מדורג , והייתי Private First Class . כשהגעתי ל 500 נקודות , זה לא החליף לי את הדרגה , וכשהמשכתי לשחק הגעתי ל566 נקודות זה עדיין לא החליף. הגרף הלבן הזה שאמור להראות לי את ההתקדמות לקראת הדרגה הבאה הגיעה למקסימום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה פה? אני רוצה להרוויח את מה שנלחמתי למעניו! :'(

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by MiniMizer,

מי מכם שעוקב אחרי המתרחש בעולם המשחקים בוודאי שמע על כך שתערוכת E3, במתכונתה הנוכחית, הגיעה לקיצה. עקב סיבות רבות, כגון עלויות גבוהות מאוד והצלחה בינונית של התערוכה השנה, רוב החברות החליטו לפרוש ממנה. בשנה הבאה, כך נראה, E3 תהיה אירוע מאוד מצומצם שמיועד לחברות ולא לקהל הרחב, שיכלול בעיקר פגישות עסקיות ומסיבות עיתונאים בדלתיים סגורות. http://www.gamespot.com/news/6154935.html

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by guy_pr,

שלום חבר שלי קנה גואסטיק והוא רוצה משחק טוב כדי לשחק איתו אני רוצה שתמליצו לי אל משחק טוב של מטוסים . גיא אורן.

24. Started by JimmaH,

אני נכנס לסרבר ואחרי כמה שניות זה יוצא ונתקע ואומר משהו VPU יש לי ati radeon 9600 pro זה קרא לי גם ב Call of duty ואז שיצא דריבר חדש זה עבד לי ועכשיו אותו דבר עם ut2004 לעוד משהו עם radeon זה קורה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by snir0,

הורדתי את המשחק בפורמט ISO הפעלתי אותו עם דימון טולס והתקנתי את המשחק כולל העתקת הקראק בסוף. לאחר שאני מפעיל את קובץ ההפעלה המסך חוזר לWINDOWS עם ההודעה: ERROR COMPILING VERTEX SHADER VSTERREIN מה עושים? בבקשה תעזרו לי ... ותודה לכולם

• 5 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.