עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by exXxTreAm,

יש לי בעיה במשחק dungeon siege2, יש ScreenShotes. יש גשר כזה שבנוי מ4 חלקים והיה צריך לפתוח בשבילו 4 סכרים קטנים, הבעיה שפתחתי את ארבעתם ורק 3 חלקים מהגשר מופיעים, מה הבעיה? יכול להיות אולי באג? תודה, eXXXtream [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by tulicooli,

לפני הפירמוט המשחק פעל אבל אחריו אני לא מצליח לשחק בו. זה טוען את ההתחלה ואז ממש לפני שזה מגיע לתפריט הוא עושה שגיאה כאילו עשיתי סיים משימה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש \ לכבות מסך אחד \ ריסטרט . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MODI,

משהו כזה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

שבוע טוב, האם יש מידע חדש אם המשחק HAZE יצא לPC? או שגורלו נגזר להיות משחק קונסולה בלבד?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by Xwized,

אהלן, הודעה ראשונה פה. בשנים האחרונות כבר הספקתי לעבור על מספיק מהם.. אני מחפש המלצות למשחקים בסגנון של Baldur's Gate : :xyxthumbs: NWN IWD אני לא כ"כ מעוניין בהמלצות לגבי סגנון של Final Fantasy Star Ocean וכו', לא כרגע משחקים נוספים שהספקתי לעבור עליהם : morrowind gothic world of warcraft ויש עוד רבים. אני בספק אם איכשהו פסחתי על משחק מוצלח שיצא.. אבל ליתר ביטחון אשאל את המבינים מפה. המון תודה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שאני מנסה להתקין את הפאטץ' הכי עדכני (יש קטעים במשחק שדמויות מדברות ואני לא שומע כלום וחוץ מזה הבנתי שיש עוד באגים) זה אומר לי COULD NOT RETRIEVE VERSION NUMBER! INSTALLATION WILL BE ABOTRED מישהו? עריכה: מה לעזאזל????? אני לוחץ על האייקון של המשחק... הUPDATER נפתח לי ואני עושה לו NO (כי זהל א עובד במילא כמו שכתוב למעלה) וזה מתחיל לטעון את המשחק וקורס!!! המשחק עבד לפני שעתיים בערך... לא עשיתי שום שינוי לשום דבר שקשור למשחק. יש לכם מושג מזה יכול להיות????

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. Started by Joli,

החלטתי לא מזמן שאני רוצה להתחיל לשחק במולטי של ה COD. ואני מתלבט בי ה - BO2 ל - MO3.. ורציתי לשאול על איזה מהם אתם הכי ממליצים (בשכלול המחיר אם אפשר) בנוסף רציתי לשאול אם ידוע לכם על מבצעים לכבוד השנה החדשה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.what2p.app מורידים את האפליקציה לטלפון מתחברים עם פייסבוק (לא פולשני בכלל בדקתי, אפשר להכנס עם חשבון מזוייף האופציה המועדפת עלי) נכנסים ללשונית giveaway לוחצים על המשחק Early access Heavy Gear Assult ->לעשות לוג אופ ולמחוק את האפליקציה אחרי זה (לבחירתכם) מקווה שכמה שיותר ישראלים יורידו ומי שרוצה לשחק ביחד שירשום בתגובות. http://store.steampowered.com/app/416020/

9. Started by stone cold,

Resident Evil: Revelations המישחק שקיבל ציונים מאוד טובים ל3DS יקבל גירסאות לקונסולות הניחות ולPC אני אישית שמח כי זה מישחק שלפי הביקורות מזכיר את RE4 נקווה שלא ידפקו אותו בפורט חוץ מיזה למרות שאני מתכנן בעתיד ליקנות 3DS ,השליטה עם גימפאד נורמלי ומסך גדול בהרבה ניראים לי הרבה יותר מתאימים למישחק הזה מה שכן המחיר שהוכרז ניראה לי גבוה מידי מפורט של ה3DS אבל בטח ירד עם הזמן http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/showthread.php?194324-Resident-Evil-Revelations-confirmed-for-consoles-and-PC

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Fir3DragoN,

מישהו אולי יודע על משחקים שדומים למשחק MAX PAYNE? אני מת על המשחק הזה ואני אוהב את הקטע של הסלומושין האבתי את זה מאוד. וגם יש משחק אני לא יודע איך קוראים לו אבל זה איזה מין אדם שנלחם נגד מלא שוטרים ולפי מה שהבנתי אוסף את הרוחות שלהם כדי להתחזק. משהו בסגנון... ויש איזה משחק עם בלש סיני כזה אשמח לשם של המשחק HOLD משהו. חייב לציין חובה משחקים איכותיים.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  11. הפסקתי לשחק במשחק לפני כמה חודשים, כי פשוט לא היה לי זמן, אבל עכשיו יש לי כמה שעות חופשיות פה ושם, כשאני לא עובד או לא יוצא מהבית, וחשבתי לחזור לשחק. פשוט, בתקופה שבה עזבתי את המשחק, נראה היה שהוא בתהליכי גסיסה והרבה עוזבים אותו. מה המצב כרגע? כדאי לי לשלם שוב על חשבון ולהתחיל לשחק, או שהוא לקראת הסוף?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by liav12,

אני במשימה שאני מקבל את ה Low Rider. אומרים לי להכניס אותה ל MOD GARAGE אבל הוא סגור..! פשוט יש לי סימון על המפה להכנס לשם ואני לא יכול, אין לי מושג מה עושים מכאן.. אודה לכם אם תעזרו...

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. סדרת משחקי הפעולה המפורסמת של חברת Ubisoft מצאה את היעד החדש שלה לכתבה

14. אלה ההוראות 1. Put all files with the .INT, .U and .UPL extensions in the \UT2004\System directory. 2. Put the .UTX file in the \UT2004\Textures directory. 3. Run UT2004. 4. Under the Player or Bot voice drop-down menu select "Biehn v2.0". If you're running a server and want to use this VP, you'll need to make the following changes: 1. Open the UT2004.INI file and place the following under the heading [Engine.GameEngine]: ServerPackages=Biehn2K4VP2 2. Run the following command to rebuild your server's valid package list: UCC MASTERMD5 -c *.U ואת מה שסימנתי לא הבנתי משהו יכול בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by TheDiesel,

רציתי לדעת אם יש משחקי אומנויות לחימה אני מתכוון למשחקים שיצאו בשנה האחרונה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  16. הכותר שלוקח אתכם למסע אחורה בזמן לא יתאים לכל אחד, אבל יגרום לחובבי האתגרים להתמכר לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Guysni,

לכל בני ה 20 פלוס אני זוכר שהייתי קטן שיחקתי במשחק שתמך ב16 צבעים (!!!) שקראו לו אינתיפאדה (אני מאמין שזה היה בשנות ה 80 המאוחרות) אתה היית חייל צהל והיית צריך לירות לפי בקשת שר הביטחון על ערבים שזורקים עליך בקבוקי תבערה ואבנים ... ככל שעברת שלבים כך היה מותר להשתמש גם באש חיה ולא רק בכדורי גומי.. אני מת למצוא את המשחק הזה!!!! אם מישהו יכול להשיג\למצוא אותו בצורה כלשהי זה יהיה נחמד מאוד

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by uzi_sch,

GTA4 יצא למחשב ב 18.11.2008 הוא יכלול גם תצורת משחק נוספת של מולטיפלייר. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=6236

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by gal_6,

שאני משחק ברשת עם חברים המשחק ממש איטי.. וראיתי איפשהו שאם אני גר במושב אז אי אפשר לשחק..זאת הבעיה? בבקשה עזרהה!!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by Guy950,

קניתי את המשחק Bulletstorm, התקנתי והפעלתי. עד כה הכל מושלם. עכשיו התחילה הבעיה עם התוכנה הארורה של ווינדוס games for windows live, אני לא מצליח להתחבר לחשבון (אשר משותף עם האקס בוקס) אז התחלתי את התהליך המשעמם לפתוח חשבון חדש ועדיין יש לי בעיה להתחבר. הבעיה מתרחשת כאשר זה דורש ממני להוריד עידכון שבאמצע מפסיק ומפרסם את ההודעה הבאה: http://i52.tinypic.com/f1crog.jpg אחרי סיור באינטרנט הבנתי שצריך פורטים אז פתחתי בפיירוול ובראוטר, לא עזר. ניסיתי להתקין עידכון לGFWL ידנית, אמר שיש לי את הגרסה הכי מעודכנת. אני שעות גולש כבר באינטרנט מחפש פיתרון ולא מוצא שום דבר. תעזרו לי בבקשה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://d3c.ngz-network.de/e107_files/downloads/wallpapers/coming_for_you.jpg http://d3c.ngz-network.de/e107_files/downloads/wallpapers/doomguy.jpg http://d3c.ngz-network.de/e107_files/downloads/wallpapers/pain_and_suffering.jpg תראו איזה יופי חחח שמתי את הרקע הראשון אצלי!

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by talisman,

סיימתי את gta: san andreas (כן.. באיחור של כמה שנים.... אין הרבה זמן לשחק כשאת הסטודנט ) יש טעם לשחק גם ב vice city?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

לאחר כמה חודשים שאני כבר לא משחק, חזר לי קצת החשק. שמתי בפאר-קריי רמה שלישית נראה לי "צ'אלנג'ינג" וממש קשה לשחק ככה, במיוחד שכבר יש מפלצות. בכל אופן הבנתי שאפשר להוריד את הרמה ע"י העתקת השמירות, אני רוצה לדעת איזה תקייה ואיזה קבצים בידיוק ובאופן ממוקד מאוד אני צריך להעתיק? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by TomerPerez,

היום לאחר ששיחקתי כחצי שעה המסך קפה ולא יכולתי לשחק, הייתי חייב לסוג את המשחק. קיבלתי את הודעת השגיאה הזו: אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה אשמח לתשובה מהירה ועזרה. בתודה מראש, תומר.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by neogod,

נתחיל בזה שכבר הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחיקם בסגנון של Gothic לכן אני זקוק להסבר מינימלי על המשחק ואם יש איזה שהם טריקים שאינ אמור לדעת לעשות? ומה אני אמור לעשות אחרי שהרגתי את כל היצורים בעיר אספתי כל מיני חפצים ודיברתי עם האנשים, הבנתי שאינ אמור למצוא איזה LEADER אבל אינ לא יודע איפה!!!

• 7 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.