משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
האם יוביסופט סוף סוף למדה משגיאות העבר? גירסת המחשב האישי של הפרק החדש בסדרת הפעולה וההתנקשות המצליחה יושק באיחור של כחודש, במטרה להבטיח ליטוש ומוכנות מיטביים לכתבה: http://hwzone.co.il/לונדון-כן-מחכה-לנו-assassins-creed-syndicate-עבור-ה-pc-נדחה/
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רב, קצת רקע... התקנתי Windows 10 insider לאחרונה וגם BF4. ההתקנה עברה בהצלחה, אך משום מה שאני מתחיל משחק תוך מס' שניות אני עף מהשרת כשהבעיה היא בפאנקבסטר. עשיתי עידכון לפאנקבאסטר כאן וגם לא עזר. למישהו יש פיתרון לעניין?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחר ארבעה חודשים שבהם לא נמכר בשל בעיות טכניות קשות בהשקה, הפרק המסכם בסדרת Arkham בדרכו חזרה אל פלטפורמת ה-Steam. האם השחקנים יסלחו על שגיאות העבר? לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-המבחן-arkham-knight-חוזר-אל-המחשבים-האישיים-ב/
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Minimum PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 7 or later Processor (Intel): Intel i3 6300T or equivalent Memory: 8GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB Graphics card (ATI): ATI Radeon HD 7850 2GB DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Recommended PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 10 or later Processor (Intel): Intel i5 6600 or equivalent Memory: 16GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB Graphics card (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB DirectX: 11.1 Compatible video…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסצינות של פיצוצים, כמעט בכל תחילת שלב.. במצבים של ירי בשטח פתוח יש לי נפילה של בערך 30 fps... שאלתי בפורום בסטים, ענו שהמשחק שבור. אבל שבור עד כדי כך? כל ההגדרות על מקסימום עם טיפה פילטרים.. מפרט בצד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה באתר g2a יש את המשחק הזה https://www.g2a.com/just-cause-3-steam-cd-key-ru-ciss.html# המשחק מאוד זול וזה בסדר? אם אני קונה את המשחק ברוסית יש מצב להפוך אותו לאנגלית? תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, לא חיפשתי כאן אך גיגלתי ונראה לי שזה טרם הופץ, אם כן- אפשר למחוק בכיייף בקיצור ובהתאם לכותרת: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition למי שמעוניין במשחק לא כבד כ"כ [אני משער] ולא חייב להוריד!! אפשר לרכוש דרך חשבון האוריג'ין [מחייב כזה+ התוכנה] ולא להוריד לעת עתה... שיהיה בתאבון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו שמלווה במפות, תיכנון ועבודת חי"ר ריאלית...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לבן שלי פיפא 2016 למחשב PC. אחרי שפתחנו התברר לנו שלא מספיק שדרוג של כרטיס קול אלא צריך להחליף עוד רכיבים בעלות גבוהה. ניסיתי למכור ואחרי הרבה זמן מישהו רצה לקנות אבל אז התברר שאי אפשר להעביר את המשחק למשתמש אחר. חייבים לשחק עם שם המשתמש שלנו. מה עושים? יש דרך להתגבר על הבעיה הזאת? תודה ארי
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנראה הסרטון שביקשו ממני הכי הרבה עד היום! שמח שהוא סוף סוף מוכן, וגיליתי הרבה דברים מעניינים בזמן ההכנה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
החלטתי לנסות את המשחק הזה שמצאתי בשוק. הו, איזה טעות!
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Mankind Divided, המשחק הרביעי בסדרת משחקי התפקידים המצליחה מגיע בעוד פחות מעשרה ימים. בואו לבדוק האם המחשב שלכם מוכן לקראתו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם הגירסאות החומרתיות המשופרות של סוני ומיקרוסופט מאותתות על סופו של עידן הקונסולות כפי שהיה מוכר לנו עד היום? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש משחקים מוצלחים שעמד מאחוריהם צוות עצום של מאות בעלי תפקידים - ויש כאלה שאת כל מה שאתם רואים וחווים בהם תכנן והפיק אדם אחד בודד. היכנסו ותופתעו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
סימולטור החלל הנודע שגרף מעל 100 מיליון דולר במימון חברתי מראה התקדמויות עוצרות נשימה וסרטון משחקיות מושקע בזמן אמת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו להכיר את הכותרים שהדגימו מודעות בלתי צפויה ליקום שבו הם נמצאים, והפכו לאגדיים תודות לכך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק הפעולה הפתוח המסקרן של Ubisoft זוכה לדרישות חומרתיות שפויות ותמיכה מבורכת במערכים מרובי כרטיסים כבר ביום ההשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
פלטפורמת הגיימינג ממשיכה לבצע שינויים שנועדו לגיימרים לקבל בדיוק את מה שהם רוצים וצריכים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חגיגת הנדיבות של חברת Ubisoft מתקרבת לסיומה, ובינתיים יש לכם אפשרות לקבל משחק פעולה מטורלל ללא עלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
החנות שמוכרת משחקים חופשיים ללא טכנולוגיות הגנה פוצחת במיזם הנחות נוסף, ומעניקה את הכותר הקלאסי של BioWare ללא עלות כלל לזריזים שביניכם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי טקס חלוקת הפרסים האלטרנטיבי שלה,פלטפורמת המשחקים הגדולה ביותר מציגה לנו רשימה חדשה ומעניינת לא פחות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצב ה-Boost Mode החדש של סוני ידע לנצל את החומרה המשופרת בקונסולה העדכנית גם במצבים בהם המפתחים לא דאגו לבצע התאמות ייעודיות משלהם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מאמין שהצלחתי עכשיו לסיים מקום 2 !אני סתם מתלהב או שזה באמת הישג ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סרטון טרי מציג לנו את הטכנולוגיות החדשות שמפתחת NVIDIA במסגרת מיזם ה-GameWorks שלה, ובהתבסס על DirectX 12 לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-