משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי מערכות הפעלה ורכשתי (דרך סטים) BATMAN ARKHAM ASYLUM כמובן שכדי לשחק התחברתי למשתמש LIVE שלי ופתחתי SLOT כדי לשמור בו הכל טוב ויפה אבל שעברתי למערכת הפעלה השניה התחברתי וכו' אבל שהגעתי לבחירת SLOT של שמירה לא היה שם את השמירה שלי מהמערכת הפעלה השניה הערה חשובה - אני מדבר על אותם קבצים (נניח המשחק שמור ב D אז משתי מערכות ההפעלה פתחתי אותו מ D) האם זה אמור להיות כך? (חשבתי שכל הקטע שזה בענן ואז אני יכול להמשיך מכל מחשב..) אם כן אולי יש דרך בכל זאת להעביר את השמירה ממערכת הפעלה אחת לשניה? (אולי זה שמור באיזו תקיה איפה שהוא?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עריכה: היי, ברשותי MW3 שהורדתי. אני חייב לציין שהגרפיקה ממש זוועתית. אשמח לפתרון הבעיה. מפרט: Q8300 HD6870 4GB
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם בקישור הבא ניתן למצוא רשימת סטרימים ישראליים. http://israelstreams.x10.mx תהנו. SECTORIX.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
NOM-Gaming גאה להכריז על פתיחת ליגת Counter-Strike חודשית נושאת פרסים! איך יתבצע הטורניר: מדי סוף שבוע (יום חמישי) יתקיים טורניר Knock-Out, אשר בסופו שני הקבוצות המובילות (המקום הראשון והמקום השני) עולות לטורניר החודשי המסכם. כך כל שבוע בחודש, שבסופו של דבר, ישנם 8 קבוצות. הגמר החודשי (מוצ"ש של אותו השבוע) יתבצע בשיטת האלימינציה הכפולה (Double Elimination), כך שקבוצה שמפסידה יורדת לסולם התחתון. הטורניר מסתיים בכך שישנם פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים. אם נראה היענות רבה מצדכם, הפרסים מדי חודש יגדלו. בנוסף לכך יכולה להיות הפתעה נוספת לזוכים החודשיים (תגלו בהמשך)! הפרסים בגמר החודשי: מקום ראשון - 600 ₪. מקום שני - 400 ₪. מקום שלישי - 200 ₪. לוח זמנים לחודש פב…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי נתוני אתר "canurunit", המשחק אמור לרוץ אצלי חלק. המשחק אכן רץ די חלק, למעט מספר תקיעות פה ושם, אך הבעיה העיקרית היא קריסות שמתרחשות ללא כל סיבה, בשלבים שונים של המשחק. הכוונה היא, שבשלב כלשהו במשחק, המשחק פשוט נתקע, ואז הוא פשוט יוצא ממנו. מישהו יודע למה זה קורה? ???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי תמשחק דאבלו 3 ואני עכשיו נכנס למשחק וכותב לי שאני צריך משמש וסיסמא אני עיתי לחיפוש באיטרנט וזה לא מוצא לי תהרשמה מי שיודע איפה להרשם דיגיד לי בבקשה גם בפרטי או בסקייפ הזה matan6589884 תודה מראש מתן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את witcher 2 ל Xbox האם מדובר בגרסה המורחבת כמו בכותר הקודם ? אני משער שהיא תגיע אחרי תקופה ל pc
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדעתי זה פשוט נראה כאילו המשחק עובד על dx9 ,משהו ציורי מידי, הגרפיקה של assassin's creed 3 הרבה הרבה יותר יפה ומדהימה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גמר טורניר פתיחת השנה של HWZone לאחר שבועיים עמוסים במשחקים, טורניר פתיחת השנה של HWZone מגיע לסיומו. היום בשעה 19:00 יחל שלב הגמר של הטורניר, בו יתמודדו ארבעת השחקנים הנותרים: בבית התחתון, eSrLemon שזכה בטורניר הסטארקרפט הקודם של HWZone ובמקום השלישי של המוקדמות לטורניר IeSF, הוא אחד משחקני הטראן הטובים ביותר בארץ. מולו יתמודד qTpBHmaster, שחקן שגילו הצעיר לא מונע ממנו להוות דמות חזקה בסצנת הסטארקרפט הישראלית; הוא מגיע בקביעות למקומות הראשונים בטורנירים בארץ, ואף זכה בטורניר IGA #14. צפו לסדרת TvT ברמה הגבוהה ביותר. בבית העליון, eSrSinok נחשב כבר זמן רב לאחד ממובילי גזע הזרג בארץ. הוא זכה במקום הראשון בטורניר ה-LAN שהתקיים לא מזמן במודיעין, במקום השני של המוקדמות…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי יהיה נוח לרכז את כל הכינויים של כולם (ובאיזה שרת הם) בדף אחד במקום על פני 8 דפים (נא לא להתבלבל בין השם משתמש לשם של השחקן) nick:firefox03 server: north east level:30
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
TomQuE Tamirko UnderCat Manorah IINoMercyII TomQuE מאשר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
MoranForFun Efiyahu TzionIL YarikTheAwesome chifgun601 chif
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Rooster: ISR OpPc LunaticRedEyes TheShadowSS Xìîí SËCHONZ SUB: FB QWIPZA אני Xìîí מאשר הגעה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
VALVE מתכוננים לגל נוסף של CD KEYS (יותר של CS:GO אבל גם DOTA 2), הם יוסיפו בודקים נוספים מכל אלה שנרשמו ל BETA וכמו כן הם העבירו מספר לא ידוע של מפתחות ל Gamersbook שאמורים בקרוב מאוד לחלק את הקודים http://www.facebook.com/Gamersbook ממליץ להיות מוכנים ולא לפספס.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Dalilama Iceped Wasabip Sevenlegend darxpain SupremeSplendor Standalonee Sasiski The Great Potato nefulous PushKushi
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ב Darksiders אני התקנתי את המשחק הוא עובד מצויין ברגע שאני נכנס להגדרות של המשחק לאפשרות של שליטה מופיע לי שלט של Xbox ואין לי לי גוסטיק ושום דבר שמחובר למחשב חוץ מהמקלדת האל חוטית ועכבר אל חוטי, ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לשחק עם המקלדת ועכבר בכלל. לא משנה מה אני עושה! מה אפשר לעשות העם יש משו שצריך לעדכן לשנות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אתמול התקיים והסתיים הODC הראשון של NOM וHWzone. הזוכה בטורניר היא קבוצת NOM.ESET ואני מאחל לה מזל טוב על הזכיה במקום הראשון והפרס הכספי . למי שהפסיד את הסטרים (הדי נוראי בגלל בעיות טכניות, אתכם סליחה בנושא), מוזמן לראות את הLOLReplay בקישור הבא. היו משחקים מצויינים אתמול שהראו שלקהילה כאן יש המון פוטנציאל. הצד התחרותי לקהילה מצדי הוא רק מתחיל ואני יפרסם בהמשך את התוכניות שלי לגבי עתיד הקהילה התחרותית של LOL כאן בארץ. אבל לפני כל זה ובסיום הטורניר הראשון, הייתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים. על ניהול וצורת הטורניר, על איזה טורנירים הייתם רוצים לראות וכו. למרות שהקהילה הגדולה שלק המשחק היום מפולגת בין שני אתרים, אני מגיע מכיוון חדש. המטרה שלי היא ק…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה משחקי הרפתקאות לילדים אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים כאלו ואני לא יודע איזה משחקים טובים יש אני רוצה משחקים למחשב משהוא בסגנון עידן הקרח 3 קונג פו פנדה וכדומה תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במשחק אחד אתה משחק איזה צעיר כזה אם אני לא טועה בלונדיני ואז יש לך אפשרות כזה כמו להיפתח לאותו אדם רק שרירי כזה ועם חרב והאמת אני בקושי זוכר עוד פרטים כי זה היה ממש מזמן! אבל אם מישהו נזכר באיזה שם זה יוכל לעזור והמשחק השני אני רק זוכר את הסרטון פתיחה שלו שהוא היה יחסית לזמנו די יפה(בתלת מימד מלא) והוא התחיל בכזה בית שהראו כזה את האח בחדר מנגן על גיטרה בקול ממש חזק ואז איזה תינוק נכנס עם פצצה וזורק לו לחדר אם אני לא טועה ומראים את שאר המשפחה כזה גם... חחח אני יודע שזה נשמע ממש מעורפל אבל זה מה שאני זוכר זה היה לפני ניראה לי איזה 15-13 שנים(זה היה בתקופה עוד של הקווסטים של סיאררה הפאנטסמגוריה ואלה ) תודה למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזה מבצע חדש בHON על רכישת GOLD. ולא הבנתי מה הולך שם. אשמח לעזרה. http://heroesofnewerth.com/100_hero.php
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני משחק בSOF 2 ולא הבנתי כל כך איך מתחברים למולטי. אשמח לעזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-