משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
זאת המשימה שצריך להרוג את ג'ימי פגורינו נוסעים על האופנוע בחוף ואז קופצים עם רמפה למסוק של ליטל ג'ייקוב ורומן זה אומר ללחוץ SHIFT שמאלי שוב ושוב כדי לעלות למסוק וזה מה שאני עושה אבל זה לא מטפס למסוק מישהו יודע מה צריך לעשות בקטע הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
5V5 ODC 2# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה משחק צמוד ומהנה, אני לא יספר מי ניצח כדי שמי שעוד לא יודע יראה את הסרטון עד לסוף אני ועומר אחלה צוות וכנראה נמשיך לעשות סטרימים לגמרים במידה ואנחנו לא משתתפים בגמר בעצמנו ד"א הסטרים של הגמר של BO2 בדרך, פשוט ביקשתי ממישהו שיעזור לי לסדר את הסרטון, הוא הסכים לעזור ובורח ממני כבר כמה ימים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
phantasy סוף סוף הוציא את הסרטון הזה. [h=1]mYinsanity District Prague LAN[/h]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מי פה משחק אבל יש קהילה קטנה ברשת מישראל , ועוד יותר גדולה משאר העולם שמשחקים בבטא של המשחק הזה הוא ממש טוב ומי שאוהב משחקי יריות מאתגרים בו המשחקיות מתגמלת עבודת צוות וחשיבה טקטית ורוצה לשמור על הכסף בארנק (חינם) מוזמן לחפש ב STEAM ולהוריד ולהתקין העדכון היה של משימה חדשה ומפה חדשה , ממש טובים , יש מישהוא בפורום שגם משחק?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום שאני לוחץ על שתי הלחצנים של המשחק עולה לי הודעת שגיאה מה יכולה להיות הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - ההודעה http://srv2.jpg.co.il/6/5329e9f271ef1.png
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שעברתי מWI FI לכבל לא ראיתי פינג ועכשיו אני כן יכול לראות שכל סרבר גרמני נותן 110-120. או מבריטניה בדרך כלל 90-95. זה תקין ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה להציע הצעה של החזרה של מפות ישנות לגטרים בBO2 המפות שאני רוצה להוסיף הם: Plaza, Meltown, Express מי שמסכים שירשום בתגובות שהוא רוצה. תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5680[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 22/04/2014 מתחילים ב7 מסיימים ב9 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור מנהל טורנירים יש לי מלא תלונות על היום חלק מהאנשים יוצאים וזה וצריך להתחשב בכולם אז התייעצתי עם ההנהלה ואמרו לי לעשות סקר על הימים טוב אז האפשרויות הם 1.ראשון 2.שני 3.שלישי 4.רביעי 5.חמישי 6.שישי 7.שבת החלטה שלכם!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מכוון מאיפה מורידים? האם המשחק חימני או שעולה כסף? האם יש כמה גרסאות? אם כן אז מה ההבדל בין הגרסאות. ואם יש רשתים טובים שאפשר לשחק בהם ברשת? כלומר אם יש זמינות להצתרף למשחק והפינג יהיה נמוך ולא יהיה לאגים. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, שאלה שמעניינת אותי, אולי מישהו שהתנסה בשני המשחקים האלה ידע לומר: מבחינת immersion ("השתקעות" במציאות מדומה), האם skyrim עם מודים נותן תחושה חזקה יותר מאשר The Witcher 2? אני לא מתכוון רק לגרפיקה, אלא לכל מה שמעבר לזה: האווירה והתחושה שבאמת מסתובבים בעולם אמיתי, עשיר, מגוון, שנראה מציאותי וכו'. ובפרט אני מתכוון לתרומה של המודים שפותחו ע"י הקהילה לעניין הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, למרות כל הניסיונות וההתקנות מחדש הבעיה עדיין חוזרת שוב ושוב, ברחבי האינטרנט יש המון סוגי תיקונים אך אף אחד מהם לא עזר (כנראה שמדובר בסוג של בעיה כללית) נראה שמפות גדולות עם מים יותר בעיותיות, ממפות סגורות כמו operation locker, יוצא אחרי מספרת דקות בודדות הבעיה נגרמת רק במשחק הזה BF4, ונראה לפי חיפושים ברשת שהיא קוראת ב 90% מהמקרים עם משחקי BF. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה לכל מי שיש רעיון לפתרון הבעיה... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול אולי טיפטיפה לשער מה יהיו הדרישות ל PC? או שעדיין אין שמץ של מושג לאף אחד בגלל שרוקסטאר לא גילו כלום
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מה תמליצו למי שאהב אתHeroes of Might and Magic 3 . אני הולך לשחק SP, לא ניסיתי שום משחקים שלהם מאז שיצא 4 שלא מצא חן בעיניי. אני מדבר על משחקי הבסיס בלי ההרחבות. Heroes of Might and Magic 5 vs 6 בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי NBA 2K14 והוא נפתח בתלת מימד ואני לא מצליח להסיר את זה.. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בערך חודש עד שאוכל להתארגן על PC חדש ואני תקועה עם הלפטופ העתיק שלי. אני מתה משעמום, אז כל רעיון למשחק שיכול לרוץ על לפטופ רגיל (כרטיס מסך ג'נרי, 2GB זיכרון ומעבד T6400) יתקבל בברכה! כרגע יש לי ANGRY BIRDS ומונופול ;D
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת : מחפש משחק יריות (בסגנון Doom-י) המאפשר משחק מרובה משתתפים (2, לא חובה מעבר) במסך מפוצל. המשחק מיועד למחשב AMD X4 עם HD5850. ואם יש המלצה היכן לרכוש (Online או בחנות ספציפית) - דיינו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מחפש משחקי fps אולדסוקל אתם יודעים שעדיין אוספים בהם חבילות חיים ונותנים בראש לכל המפלצות והאוייבים hell yeah !!!!! משחקים ששחקתי: סדרת doom סדרת quake סדרת hexen halo 1,2 סדרת hl hetric painkiller black serious sam fe,se,2 return to castle wolfenstien מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר ותעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שעם מפרט שכולל core i3 sapphire hd5850 xtreme 4 gb ram ג'י טי איי 4 ירוץ עם תקיעות? כי הבנתי שהמפרט שיש לי אמור להריץ משחקים כאלה על הכי גבוה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המשחק קיבל ציון נמוך אבל הוא מעולה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-