עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MODI,

הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by Gosha,

howdy אני מחפש כבר זמן רב משחקי RPG בסגנון 1-2 Fallout, וכשאני מתכוון בסגנון אני אומר בלי קסמים, חרבות ואבירים וכל הבולשיט הזה, אלא משהו בסגנון עתידני, אולי אפוקליפטי - כמו Fallout. עדיף שהשליטה תהיה בשחקן אחד ולא בקבוצה (כמו Fallout:Tactics ו - Jagged Alliance).

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by mt_nro,

האם למישהו יש אתר שאומר מה המקשים של כל משחק? כי קניתי gamepad למחשב (וניסיתי להעזר בכם קצת בקשר למשחקים אבל רק מישהו 1 שם עליי [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227476.0] - עדיין אפשר לעזור! ) ואני רוצה לראות מה מקשים של משחקים לPS2 כדי שאני ידע מה הדרך הכי נוחה לשחק (כן אני יודע שזה לא תמיד הכי נוח, אבל לי לרוב נוח המקשים שהחברות מביאות... חוץ מNBA:-X) הדבר הכי קרוב שהשגתי זה הFAQים ב gamefaqs.com ששם לפעמים כתוב מה המקשים אבל זה רק אם כתבו את המדריך לגרסת הPS2 של המשחק... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shablull,

יש לי בעיה מוזרה עם המשחק , הוא עולה חלק וכ 5 דקות אחרי שהוא פועל הוא זז לאט מאוד , ניסיתי להוריד רמת רזולוציה ולשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר זה לא בעיית חומרה כי משחק כבד יותר COH עובד על אותו מחשב בצורה תקינה האם יש למישהו רעיון למה ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by TapUdi,

אני הגעתי במשחק לשלב Chase Morphius אני עובר את השלב הוא מגיע לי לקטע מהסרט ואז מעלה את השלב וזורק אותי לווינדווס אם לעוד מישהו זה קרה או שיש מישהו שהגיע לשם ויכול לשלוח לי את הסייב שלו שיגיב בבקשה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Brothers in Arms Hell's Highway בעיה בהפעלה של המשחק, רושם שחסר לי NCUDA.DLL , יש לי כרטיס של ATI4850 . רוני

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by nadav1379,

יש לי NFSU 2 ויש לי נתב ואני לא יכול לשחק באינטרנט כי יש לי חסימה איך אני יכול לפתוח את הפורט ומה הפורט

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  8. אפשר להשיג דמו שלו?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים. זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן) בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים. בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3. יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון. אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי. אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל ) אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, בני.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי אנשים הגעתי לשלב 14 בfar cry קוראים לשלב boat אז ככה, עליתי על הספינה הגדולה ושמתי את הפצצה עליה ועכשיו מגיע עליי מסוק עם איש בפנים שיורה עליי הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להרוג אותו, אז רציתי שתתנו לי טיפים איך להרוג אותו, איפה להסתתר? עם איזה נשק?... הנה תמונה מהשלב: אה ועוד שאלה, זה השלב האחרון במשחק ואם לא אז עוד כמה נשאר לי? תודה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by Idan-h,

1. שינוי רזולוציה ורמת פירוט 2. לאחר שהמשחק מגיע ל45 דקות המשחק ממשיך ללא הגבלת זמן 3. (!) תוספת של הנבחרות שEA הסתירו מהדמו והן: צרפת איטליה ספרד ברזיל יפן קוריאה גודל הקובץ: פחות ממגה. http://www.mytempdir.com/588094 תהנו

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  12. שלום בהתחלה אמרו שרק מי שהזמין בהזמנה מוקדמת את הדלוקס או את הקומפליט יקבל את שלושת הנשקים אני הזמנתי בהזמנה מוקדמת את הגירסא הרגילה וקיבלתי את ה-ACWR עכשיו קניתי גם אתמול את הפרימיום וכתוב באתר שלהם: You'll have everything you need to survive and thrive in an urban warfare environment. אז אני לא מבין מה קורה עם שני הנשקים הנוספים? לא אקבל אותם?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

פירמטתי את המחשב ולא שמרתי את השמירות,אני נימצא בשלב הזה של הגשר קצת אחרי הגשר כבר לחצתי על הכפתור והרגתי את כולם וניכנסתי בפנים. תודה.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

זה משחק אסטרטגיה, יחסית ישן, אני מעריך שהוא מסביבות שנת 98, אולי 97. מדובר במשחק שבני אדם נלחמים בחייזרים, החייזרים נראים כמו חייזרים, אתם יודעים...עם העיניים הענקיות והכל...לא מדובר במשחק "מלחמת העולמות" אלא במשחק אחר, אבל את השם שלו שחכתי :-( מודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. יש לחבר שלי מחשב שמחובר לLCD אצלו בחדר. אנחנו רוצים לשחק במשחקים אחד נגד השני (מכות, מירוצים, יריות וכד'). יש לנו גם שני ג'ויסטיקים של Xbox לPC. אשמח לשמוע המלצות למשחקים בסגנון הזה (כאלה שיש להם מסך אחד ושני שחקנים כמו וורמס, Flatout2; ומשחקים שיש בהם מסך מפוצל, למשל משחקי מכות, מירוצים ויריות, אני זוכר שהייתה אפשרות כזאת בWacky Wheels האגדי). תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  16. שלום לכולם, כבר כמה ימים שאני מחפש את הפקודות שמשנות את מראה החירור - כלומר,שהוא יראה יותר אמיתי - מאשר סתם מקודה שחורה. את הפקודות יש ברוב הקונפגים, אבל אני לא רוצה קונפיג של מישהוא אחר,אני רוצה רק את הפקודות שישנו את המראה של החירור,ואני יוסיף אותם לקונפיג שלי. בתודה, MuTaTiOn.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  17. קודם כל סירטון קטן מאיטליה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12377 לא ידעתי שאילטקים ירצו ליקנות תWII כתבה בגימספוט http://www.gamespot.com/news/6162890.html?tag=latestnews;title;0 עוד כתבה מגימספוט - http://www.gamespot.com/news/6162876.html?tag=latestnews;title;1 דרך אגב זה 350$ בערך באירופה למי שחושב להזמין מכשיר אירופי טוב אני לא יודע מיספרים באירופה אבל לפי הכתבות השקה מאוד מוצלחת גם באירופה ואותי זה די מפתיע שנינטנדו מצליחה באירופה טוב כניראה שהPS3 נידחה זה מאוד עזר לנינטנדו באזור הזה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by taxxl1,

אני מחפש קובץ הזה London Racer Destruction Madness[EN-FR-DE][www.pctorrent.com].cue תודה זה כולי בסביבות 150 קיי ;D בבקשה עזרה תודה אחים (: :yelclap:

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  19. ראיתי את witcher 2 ל Xbox האם מדובר בגרסה המורחבת כמו בכותר הקודם ? אני משער שהיא תגיע אחרי תקופה ל pc

20. Started by yotam360,

מפרט 3000+ AMD 7800GT 512*2 של קינגסטון (לא בדואל) מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  21. שלום, פני מספר ימים רכשתי את חבילת הפרימיום לבאטלפילד שהבטיחה, בין השאר - גישה מוקדמת לנשקים ולמפות של CQ ושל כל החבילות החדשות כאש יוכרזו. ביום ההכרזה, לא היו סרברים ל-PC של CQ אבל היום ראיתי שנפתחו כמה. הזדמנות לראות את המפות והמצבים החדשים! אבל מה, בכניסה לסרבר מבקשים ממני להוריד את החבילה (שברשותי!) ולהיכנס לאוריג'ין דבר שלא מועיל... בבקשה עזרו לי, שילמתי על הפרימיום והובטחו לי החביולת. נ.ב. האם יש קשר לכך שאת באטלפילד קניתי מאוריג'ין "התוכנה" אבל את הפרימיום דרך האתר (50 דולר במקום 50 יורו, שווה לא?) למרות שגם את B2K רכשתי דרך הבאטלוג ואין איתה בעיות (היא לא מופיעה באוריג'ין..)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rroonnii,

By rroonnii30 at 2012-08-26 מפתחים:Mercenary Technologies מוציא לאור:Activision תאריך יציאה:24 Aug 2012 ז'אנר: פעולה ,גוף שלישי. המשך ל-War for Cybertron שמגולל את המשך עלילות מלחמת הרובוטריקים בשרקניקים על עולם הבית שלהם, בעוד המלחמה מתקרבת לנקודת האל חזור שאילצה את הגזע הרובוטי לחפש בית אחר ביקום - כדור הארץ. דירשות מערכת: OS: Windows® XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Phenom X3 8750 Memory: 2 GB system RAM Hard Disk Space: 8.4 GB Free Space Video Card: GeForce 8800 GT series with 512 MB RAM or ATI Radeon HD 4850 with 512 MB RAM DirectX®: DirectX 9.0c or DirectX 10 Sound: DirectX compatible Sound card $ ממליץ למי שמחפש ק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ירידה חזקה בטעם טוב http://www.gametrailers.com/player/35146.html?type=flv why would a guy hide in a barrel? its even more stupid than hiding in a cardboard box...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  24. משחקים בסגנון GTA\מאפיה\הסנדק או משחקי אסטרטגיה C&C ובסגנון כזה.. או משחקים כמו הנסיך הפרסי תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

מתי זה יוצא ????????? יש דמו של זה או רק 3000 איש נבחרו לשחק בו ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.