עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Zadu,

שלום, אני מחפש משחק רשת חדש MMORPG . חשוב לי: גרפיקה,כולל PVP.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Blue Cheese,

אני רוצה לשאול האם שווה לי עכשיו לקנות את המשחק ב 100 שקל,בזמן אחרון אין במה לשחק,ויש לי L4D1,לא שיצא לי לשחק במשחק השני,אבל נורא נהנתי מהמשחק הראשון. חוץ מזה אני שואל בגלל שאמור לצאת עדכון למשחק הראשון בעוד כמה חודשים,אז אולי לא כדאי לשים כסף על המשחק השני? ועוד שאלה,האם אנשים עדיין משחקים במשחק הראשון?כלומר האם יש לו קהילה?לא שחקתי במשחק כבר הרבה זמן... תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Royz,

אני צריך שמות של משחקים טובים וישנים שיעבדו על pentium 4 2000 , 256 ram , intel gfx card 64mb בינתיים יש לי : Golden axe Star Control StarCraft World craft 2 Diablo 2 Heroes of might and magic 3 יש לכם רעיונות? (אם כן תפרטו קצת על אותו משחק שאתם מציעים)

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. הגירסה המחודשת והמשופרת של Gears of War, משחק הקרבות Killer Instinct וגם Rise of the Tomb Raider יגיעו אל ה-PC במהלך החודשים קרובים מחפשים משהו טוב לשחק בו במהלך חודשי החורף הקרירים? נראה כי למיקרוסופט יהיה איך לסייע לכם. שלושה כותרים מעניינים שהיו עד כה בלעדיים לקונסולת ה-Xbox One ינחתו במחשבים מבוססי חלונות בחודשים הקרובים, והנה הפרטים שידועים לנו נכון לעכשיו. Rise of the Tomb Raider, משחק הפעולה-הישרדות-הרפתקאות שממשיך את דרכו של Tomb Raider המאותחל משנת 2013 וזכה לציונים חיוביים מאוד כשהושק בחודש נובמבר לקונסולה של מיקרוסופט, יגיע לפלטפורמת ה-Steam כבר במהלך חודש ינואר הנוכחי – כך לפחות נטען בעמוד הכותר שעלה לאחרונה ל-Steam עצמה. תאריך ספציפי עוד אין (זה יקר…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by psybrain,

מה דעתכם על הדמו השני ?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by club_501,

איפה זה נמצא בדיוק?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by vinipyx,

ניתקתי במקום שאני צריך לאפות עוגיות אני ממש לא יודעה איך עוברים את זה יש שם מתקון שאני לא מצליך לפצעך

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. משחקי האינדי עושים קאמבק למיזם המשחקים המוזל עם חבילת ה-Humble Indie Bundle 16 התגעגעתם? אחרי תקופה של כמה חודשים שבהם הוא שיווק בעיקר משחקים מוכרים מבית מפתחות ומפיצות מבוססות, מיזם ה-Humble Bundle חוזר אל המקורות שלו עם חבילת משחקי אינדי חדשה, מספר 16 – וכמו תמיד מדובר בדיל קורץ מאוד שתתקשו למצוא דומה לו במקום אחר. חבילת המשחקים הבסיסית, שאותה יקבלו כל מי שיבחרו לשלם דולר בודד או יותר, כוללת את משחק הפעולה הארקיידי Retro City Rampage DX (שהוא מעין פרודיה על מגוון משחקים קלאסיים), משחק האימה Outlast אשר הושק בשנת 2013 וזכה לביקורות חיוביות מאוד, ומשחק ההרפתקאות הייחודי Never Alone, כולל חבילת DLC שלו. כשעוברים הלאה, אלא שיבחרו לשלם סכום גבוה מהממוצע …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. שלום. אני צריך המלצה לסימולטור טיסה שיפעל באופן סביר על המפרט הבא : Duron 900 Spitfire AOpen AK33 MOBO 256MB SDRAM WD 80GB 8MB Riva TNT2 M64 Creative Vibra128 Windows XP Pro תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by H.I.V,

מישהו שיש לו את המשחק המלא יכול בבקשה לבדוק אם יש במשחק את הקבוצה פיורנטינה (או פלורנטינה) היא אמורה להיות באיטליה ליגה שנייה או שלישית זה ממש חשוב לי אז בבקשה תבדקו תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by deelad,

שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by יורםבהרי,

ביקורת נוספת מהאתר המצויין: http://belphegor.uzidesign.com/?p=52 נראה משחק גרוע, מישהו משחק?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Meir787,

כשאני מנסה לשחק בlost planet, המשחק לא עולה. אני לוחץ על משחק חדש, EASY, ואז כשהוא מסיים לטעון הוא פשוט נותן מסך כחול ומאתח. פתרון, מישהו ?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by LoveStoned,

פצצה! http://www.gametrailer.com/player/21490.html

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. מי שהוא יודע מיאפה אני מוצא איזה שהוא רשימת סרברים של סופר הירו אבל רק של סופר הירו בבקשה!!:i ;) :-*

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by ביז'ו המוס,

מישהו מהפורום בא? אני כנראה הייה שם

17. Started by HuGeMouTh,

http://kotaku.com/5977246/were-hearing-about-layoffs-big-trouble-at-gas-powered-games-days-after-launch-of-11-million-kickstarter http://www.kickstarter.com/projects/gaspoweredgames/wildman-an-evolutionary-action-rpg/posts/388863 לחברה לא נשאר כסף לשלם לעובדים עד סיום ה KICKSTARTER, כרגע נשארו בחברה הבעלים (Chris Taylor) וכמה אנשים בודדים. בהודעה האחרונה שלו הוא שואל אם כדאי להמשיך את ה KICKSTARTER ובהתאם לתוצאות אולי להחזיר את העובדים או לבטל הכל ולסגור את החברה.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. אני לא מפסיק לצחוק http://www.youtube.com/watch?v=cGPI0haXq1Q פשוט גאוני . תודה ל Bam65

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. Started by taltola,

קניתי אותו אתמול ויש לי כמה שאלות:1. באיזה שלב נמצא כרגע המשחק? האם זה התוצר הסופי? האם יהיו עדכונים/שיפורים בקרוב? מתי?2. האם ניתן לראות בתוך המשחק מה הפינג שלי? אני בוחר שרת אירופאי אבל עדיין לא בטוח האם הפינג תקין.תודה.

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. יש לי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את השמירות בGTA IV מהמחשב הקודם למחשב החדש למישהו יש מושג איפה הן ממוקמות? חיפשתי ולא מצאתי.. עוד בעיה, הפעם בGTA SA התקנתי את המשחק במחשב החדש והעכבר לא עובד במחשב הקודם היה XP ועכשיו עברתי לווינדוס 7, יכול להיות שזה קשור? איך אני פותר את זה? שני המשחקים מקוריים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Galz0r,

אני אישית חיכתי למשחק הזה אני מוריד עכשיו תדמו נראה אם זה היה שווה את זה... http://dlx.gamespot.com/pc/starshiptroopers/moreinfo_6132313.html?tag=boxcar_all_download_headline

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Spiritus,

משהו שיהיה סבבה לשחק מול בני המשפחה. לא מסובך כמו גרסאות הפיפא האחרונות תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by maoro,

מתי battlefield 4 beta אמור לצאת? יש תאריך או זמן משוער?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by theone89,

כמו שכתוב בכותרת, יש לי בעיה עם החשבון של הסטים שלי, על החשבון מותקן סריאל של MW2, ולפני כשעה רצית להיכנס ולא הצלחתי בגלל שהוא רשם לי שאני לא מחובר, נכנסתי לסטים שוב כדי להתחבר ושכחתי את הסיסמה ואת הלוגין, ועכשיו אין לי מושג מה עושים בנושא, יש דרך לקבל את הפרטים של החשבון ? או שיש דרך למחוק את החשבון וליצור חשבון חדש עם הסריאל הישן ? כמו כן שלחתי מאייל לסטים ובקשתי מי הם שישלחו לי את הפרטים של החשבון שלי או שימחקו לי אותו ואני יוכל ליצור חשבון חדש, מה אתם אומרים זה אפשרי ? הם יוכלו לעזור לי או שאבדתי את החשבון ועכשיו צריך לקנות את המשחק מחדש ? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.