משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לדעתי זה פשוט נראה כאילו המשחק עובד על dx9 ,משהו ציורי מידי, הגרפיקה של assassin's creed 3 הרבה הרבה יותר יפה ומדהימה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איןו לי מושג באמת למה אני רוצה אותו אבל זה מאוד יעזור לי את תתינו לי לינק לשני הקבצים האלה (של המחק ושל האימולטור)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק במשחק ואין לי מוסיקה אני לא שומע מוסיקה מה אפשר לעשות? לא שומעים בכלל שמתי על הכי גבוה ולא שומעים תעזרו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מי שלא הבין (משחקי תאונות כאילו כל אחד נכנס בכל אחד) בבקשה אם מישהו מכיר שיש משחק כזה למחשב בבקשה שיתן לי כמה שמות תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא עוד "אוסף" בסדרת "שלם כמה שתרצה" כמו הקודם, גם הפעם מדובר רק במשחק אחד, ובמקרה הזה הוא בכלל בגרסת אלפא. אני לא יודע מה עובר עליהם.. http://www.humblebundle.com/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי התקנה (עם או בלי הפאטץ' החדש), כשאני מקליק על הEXE להרצת המשחק - אני מקבל פעולה לא חוקית מהאפליקציה. מישהו שמע על הבעיה הזו? כבר שיחקתי הרבה בעבר במשחק הזה אבל הוא פשוט החליט לא לעבוד יום בהיר אחד. :'(
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שאני משחק בדיאבלן אז שהגיבור נותן מכה אז רק אחרי שנייה מראים את אפקט המכה האם זה בגלל האינטרנט ישלי 2.5 מגה בהוט ותשתית בנטוויזין או שזה בגלל החומרה מעבד E6400 זיכרון 2gb ram כרטיס מסך 9400GT 1028 ram
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק Star Wars Jedi Knight Jedi Academy פשוט יש לי כרטיס רדון 9800 פרו והמשחק עובד לי ממש לאט על איזה 20 פרימים ממש ביטים דרך אגב לפני שתשאלו לא הדלקתי את הפילטרים ואפילו אם היתי מדליק אז מה ודרך אגב יש לי את כול הדריורים מותקנים הכול אני מקווה שתוכולו לתת לי תשובה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקיי,אז ככה רציתי לדעת אם המחשב שלי יחזיק את המשחקים הבאים שאני כותב : BF2 HL2 DOOM3 ירצו לפחות על low-medium .. מפרט בחתימה תודה!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אחרי טקס חלוקת הפרסים האלטרנטיבי שלה,פלטפורמת המשחקים הגדולה ביותר מציגה לנו רשימה חדשה ומעניינת לא פחות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני רוצה די להכנס לכל הקטע של עריכות וסתם פראגשואוס , אז צילמתי פה סרטון ואני הייתי רוצה שתראו ותגידו לי איך האיכות יצאה? http://www.youtube.com/watch?v=XtycXQ83l78 הפראג ממש לא חשוב! זה סתם כמה שניות שלקחתי ממשחק של GOTZE כדי לבדוק! אם מישהו שמבין בעריכות שיוכלו לעזור לי (אני מתכוון ל-DIVINE , BLWZ , DESTINY) אבל אם אתם גם מבינים אל תתביישו ופרסמו! תודה רבה לכל מי שיעזור מראש!
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי את המשחק איך שיצא ועדיין לא יצא לי לשחק עם צוות כל כך ומכאן באה השאלה אם יש שחקנים ישראליים שמעוניינים להקים צוות? הניק שלי בUPLAY הוא revirev
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לגיים פד.. הגיים פד הוא האלחוטי של לוג'יטק (מומלץ בחום!). המשחק פשוט לא מתייחס אליו כלומר אין אפשרות לזוז בתפריט, בקביעת מקשים הוא מתייחס רק לשחקן אחד - מקלדת, ובנוסף כאשר יש שם משחק מסויים שחייב שני בקרים (מקלדת ועוד משהו) הוא אומר שצריך בקר משחק נוסף. יצאתי מהמשחק נכנסתי לפיפ"א, בלי לשנות כלום, והפיפ"א הגיבה רגיל לגיים פד.. הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק אבל עדיין אין התייחסות מצד המשחק ( VIRTUA).. הצעות? תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יצא כמו בשנה שעברה ב2 גרסאות תות-strawberry - גרסא זו כוללת התלחלות מהירות לליגות הטובות בעולם כולל תמונות ואנימציה 1GB הורדה וניל-vanilla - כוללת את הליגה האנגלית + סקוטית ללא תמונות שחקנים
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מישהו שיתן לי אתר שיש בו את המשחק gta2 או gta3 אם אפשר לשחק באתר הזה זה מאוד בסדר אבל אם צריך להוריד זה גם בסדר.... אני פשוט אובד עצות כבר!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: אני פשוט מתחרפן כבר!!!!! :screwy: :screwy: :screwy:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תקוע בשמימה אצל טורינו בסוף העיר השניה תחילת העיר השלישית הוא מבקש ממני ללכת לקנות איזה שדה תעופה נטוש וזה עולה 80 אלף ולי יש כולה 35 אלף.. איך לכול הרוחות אני אמור להרוויח עוד 50 אלף ואין לי שום משימות אחרות לעשות..??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צרבתי את 2 הדיסקים ומשום מה בדיסק השני, במהלך ההתקנה בסוף ממש 99% נותן לי שגיאה: An error occurred during the move data process: -117 Component: CummomFiles File Group: File: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
היי, לא יוצא לי להכניס צ'יטים בסימס 2. אני לוחץ על ctrl+shift+c במהלך המשחק ולא נפתחת לי התיבה של הצ'יטים. ניסיתי במהלך המשחק עצמו וגם בפאוז... מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
ראיתי שהמשחק קיבל בסה''כ ביקורות טובות: http://www.vg247.com/2013/11/15/need-for-speed-rivals-reviews-drop-get-all-the-score-here המשחק מפותח על המנוע של DICE בגרסת Frosbite 3 לא יודע מה איתכם אבל אני הזמנתי אותו ב ORIGIN - משתחרר ביום רביעי הקרוב, הוא נראה די טוב. המשחק משלב בין Single ל Multi-player תוך כדי המרוץ, דרך הפיצ'ר החדש שנקרא AllDrive קצת GAMEPLAY
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חסר לי קובץ CRACK של המשחק הזה ...משו יש לו ..שאוכל לתת לי ...אני מאד צריך את זה ולשחק ...אודה לכם ...
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי חברה.. אני מצטער על האשכול אני יודע שהוא לא במקום, אבל אני כבר חצי שעה מחפש בכל הפורומים בHWZONE ללא הצלחה. לפני שבוע ראיתי פה הודעה של מישהו שמצא איזשהי תוכנה (נראה לי RIVA TUNER או משהו דומה) שמצליחה להתגבר על TEARING במשחקים ע"י הפעלת VSYNC ו-TRIPLE BUFFER ישירות מהכרטיס מסך או משהו כזה... נראה לי גם שזה פעל רק על OPENGL. קיצר אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזאת ואני ממש צריך את זה ! מישהו יכול לעזור לי למצוא תא ההודעה ?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש עיגולים בכל הצבעים ואתה יורה כל פעם עיגול שיש 3 באותו צבע אז הם נעלמים וכל כמה זמן יורדת שורה , מישהו מכיר ויכול להגיד לי את השם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב, אני פשוט חייב לשתף כי זה נראה לי מאוד מוזר שאף אחד לא דיבר פה על המשחק מירוצים הכי מדהים בכמה שנים האחרונות. עקבתי אחריו כבר כמה זמן מאז שהוא היה אמור לצאת אבל התקמצנתי הרבה זמן עד שקניתי אותו במבצע בסטים. מדובר במירוץ באגי/אופנע שטח הכי מהיר, הכי פסיכי, עם הכי הרבה שינויי בגובה, קפיצות באוויר למשך שניות ארוכות ועוד המון דברים בלתי אפשריים, והכל במהירות מסחררת. שלא לדבר על SLIP KNOT ועוד כמה להקות גראנג' מטאל שממש מוסיפות לאדרנלין ולכיף. הגרפיקה גם ממש משובחת, וזה משחק משנת 2010! זכה כבר בהמון פרסים, כולל מירוץ המכוניות הטוב ביותר ל-2010. אז NAIL'D רבותיי, גמרתי בנתיים ליגה אחת והיה מדהים, לא פחות ממדהים ממש נעצרה הנשימה. מי שלא שיחק את זה לא יודע מה זה אדרנלין …
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-