משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הגראפיקה טובה ועובד חלק על 1650X1050 8800GT q6600 2GB Ram ה AI אחד המפגרים הם לא יודעים מה הם עושים והמשחק לא מאתגר כ"כ. העלילה גם לא מעניינת..
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
Brothers in Arms Hell's Highway בעיה בהפעלה של המשחק, רושם שחסר לי NCUDA.DLL , יש לי כרטיס של ATI4850 . רוני
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אחד ממשחקי ה FPS החינמיים המרשימים ביותר שיצאו בשנים האחרונות בקרוב יצא באנגלית ויופץ על ידי ijji (לאחרונה גם קיבלו את הזכויות על ה MMO החדש Huxley שכרגע בשלבי CB). עוד לא ניתן ליראות את המשחק באתר של ijji אבל הם הראו אותו ב E3, יש חדשות בפורומים שלהם ובאתרים השונים. כרגע המשחק ב TBA 2009 (כניראה שסוף 2009) אבל לפחות יודעים שהמשחק יצא. טריילרים חדשים שכוללים את הלוגו של ijji http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51163 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51162
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל המשחקים אצלי במחשב מותקנים על מחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה. לאחר פירמוט לא כל המשחקים עובדים,יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. 1 האם יש דרך להפעיל את אותם משחקים שלא פועלים לאחר הפירמוט ? (אני אמור אולי לזרוק איזה DLL לאנשהו ?) יש דרך לגרום להם לעבוד ? 2 מה קורה עם המשחקים שמותקנים דרך STEAM ? (גם STEAM אצלי מותקנת במחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מפעם לפעם אנו עדים לביקורות כמעט הפוכות מצד מבקרים באתרים נחשבים, לא אחת, משחק שקיבל ציון נמוך משמעותית דווקא התחבב עלינו ולהיפך. מי לדעתכם האתר שהכי קולע לטעמכם או שנחשב בעיניכם להכי מקצועי ונטול חשדות...? אם בא לכם לדון בנושא זה- בכבוד! ואם כבר דיון, כמה מכם חושבים באמת שאתרים מקבלים כסף בשביל לפרסם ביקורת חיובית? ;D יש לכם 3 אופציות לבחירה ולפני שאתם בוחרים באופן מיידי, אולי תכנסו רגע לאתר שאתם אוהבים ותבחנו עד כמה הוא קרוב בציונים שלו למשחקים האחרונים ששיחקתם בהם.בכל מקרה, נתתי אפשרות לשינויים. אם שכחתי אתר חשוב, נא לעדכן. את הרשימה המלאה של האתרים תמצאו כאן: http://www.gamerankings.com/sites/index.html?sort=5
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, התקנתי אפילו את הפאצ' מהאתר של TEAM17, אבל זה לא עובד. אני נכנס למשחק, רואים בסדר, התפריטים קצת איטיים. לאחר מכן שאני נכנס למשחק עצמו הכל הופך שחור ורואים רק את השחקנים ואת המוקשים. ניסיתי להפעיל את זה בתאימות לווינדאוס 95/98 וזה לא עובד, ניסיתי גם להפעיל את זה ב256 צבעים וזה לא עובד. גם שינוי רזולוציה לא עובד, למרות שהצלחתי פעם אחת במקרה לשחק כמו שצריך על 1024*786 (הרזולוציה המקסימלית שם) ככה זה נראה, משום שצילמתי את זה כשהמסך היה על 600*800 במקום 1600*1200 זה מכווץ, אבל ככה זה בכל אופן. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במשחק GRID / FUEL אני מנסה לשחק אם הגה וזה לא עובד לי , המחשב מזהה הגה מחובר חומרה וזה.. ובמשחקים כאילו אין הגה.. הוא לא עובד בGRID וגם בFUEL לא מצאתי בהגדרות שום דבר שיכול להפעיל את ההגה.. מישהו יכול לעזור ? ההגה זה MICROSOFT SIDEWINDER PRECISION RACING WHEEL
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקי, אז התקנתי את הסימס 2 שלנו על המחשב שלי שהוא יחסית חדש והמשחק לא רץ אחרי ההתקנה- הוא נותן לי ארור של משהו משהו דיירקט איקס 9 שלא מותקן לי או משהו כזה. לעומת זאת במחשב הישן שלנו שבן איזה 5 עם פנטיום 4 המשחק רץ נהדר ואין בעיות. מישה יכול לומר לי מה הבעיה? כי ניסיתי להתקין פעם דיירקט איקס 10 וזה התקין אם איני טועה ומשום מה היום אחרי זמן מה שניסיתי מקודם את המשחק ועכשיו אחרי שאני חושב שהתקנתי המחשק לא רץ.. דאגתי לתמונת סקרין שוט של ה-EROR שהוא נתן לי.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות מה הבעיה או במה שגיתי, הרבה תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק prototype וגם ב GTA IV בהגדרות המקשים מופיעים לי סימנים של ג'יבריש ועברית במקום אנגלית וגם בטיפים שנותנים ב GTA בשחור למעלה יש סימנים וכאלה במקום המקש שעליו אני אמור ללחוץ... בחיפוש יש לזה תשובה שהיא לשנות בהגדרות שפה- תכניות שאינן יוניקוד את אזור המערכת ל ארצות הברית, הבעיה שאם אני שם אנגלית אז המירק מופיע בג'יבריש במקום עברית וגם שאני שם על איזור המערכת USA אז שאני נכנס לפרוטוטייפ זה כותב לי שהכניסה למשחק מוגבלת לי בגלל הגיל שלי או משהו WTF... זה משהו עם parental control הבנתי... בקיצור איך אני עושה שלא יהיה לי את הג'יבריש במשחקים מבלי לפגוע במירק או מבלי שיתערב ה parental control (למרות שאני משתמש אדמיניסטרטורי והשירות הזה בכלל מכובה ועדיין איכשהו מג…
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום! מכיוון שלא מצאתי שום דיון ראשי למשחק נאלצתי לפתוח תארד ניפרד. אז ההתקנה מהדיסק עברה חלק. אחרי שהתקנתי והדלקתי את המשחק (פעל טוב) ניזכרתי שיש פאטצ'ים. אז הורדתי את 1.1 ו1.1.1 והתקנתי אותם לפי הסדר, גם פה ההתקנה עברה חלק. עכשיו כשאני מדליק את המחשק מופיע שגיאה- failed to initialize render device CHECK IF YOUR GRAPHICS CARD SUPPORTS DX9.0C עכשיו המפרט בצד. DX מעודכן. דרייבר 9.6 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
המשחק הוא מעין מרוץ מכוניות שבסוף צריך לתת מכות במכונית כלשהי ולירות עליה עד שהיא נהרסת כאמור המשחק הזה היה בין המשחקים הכי פופולארים של שנות 90 והוא הופיע בכל מיני קונסולות כולל במכונות ארקייד .
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
*הורדה: --> http://www.bigdownload.com/games/order-of-war/pc/order-of-war-demo// --> http://www.gamershell.com/download_49358.shtml *סירטון: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-order-of-war/51111?type=flv [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושחקתי משהו כמו 4 שלבים פתאום באמצע הוא נתקע ויצא לי מהמשחק ולא נותן לי לטעון שמירות מהפרופיל שלי אבל לעומת זאת הוא נותן לי להתחיל משחק חדש כל פעם שאני מנסה להטעין שמירה הוא קורס לי אני יעלה תמונת מסך http://img263.imageshack.us/img263/8751/problema.jpg מישהו יודע לפתור את זה ??? נ.ב עידכנתי גירסאת כרטיס מסך יש לי מעבד C2D E8400 GEFORSE GTX 260 ZOTAC הגירסא המשופרת WINDOWS VISTA 32BIT 4GB RAM המשחק יש לו את כל הדרישות שצריך ומעלה לפני זה הוא פעל טוב אני לא מבין למה הוא קורס עכשיו
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
משהו יודע איפה בתוך ה OPTIONS במשחק אני יכול לשנות רזולוציה? חיפשתי ב VIDEO SETTINGS ואין כלום. ניסיתי דרך לוח הבקרה של NVIDIA ומסובך שם לגמרי, עד שמצאתי משחקים, הוא לא זיהה תמשחק ( ), וגם אחרי שמצאתי אותו אין שם בכלל שליטה על רזולוציה ( ).....עזרה..... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוש שנים אחר המשחק הראשון, מגיע הטריילר למשחק ההמשך http://www.gametrailers.com/video/e3-09-just-cause-2/49806
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בדיוק סימולטור אלא יותר פעולה ויריות. כמו xwing שהיה פעם. מה המשחק הכי חדש שיש בז'אנר הזה?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב פירטתי די הכל בכותרת, בעיקרון הדוושה של הגז נלחצת בלי שאני אלחץ עליה, וכשאני לוחץ ברקס היא מפסיקה להתשגע. במירוץ עצמו, כשאני על ניוטרל אז שומעים הרבה רעש כי יש גז, אבל כשאני על הילוך ראשון הגז לחוץ ממש ממש טיפה, ועם אני לוחץ בעצמי לא קורה כלום! ברקס עובד. ניסיתי לשחק באפשרויות של ה combainde pedals מהמשחק ומהדרייבר וזה לא עוזר! לבחור הזה יש אותה הבעיה: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/303988.page#2930336 לא כל כך הבנתי איך ה wingman עזר לאנשים, התקנתי את הקובץ 502 מה שיש שם וזה לא עוזר לי! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני שלטי משחק מסוג Logitech Rumblepad II USB וLogitech DualAction Gamepad וכמובן מקלדת סטנדרטית ;D. ברצוני לקבל המלצות על משחקי מחשב אשר תומכים בשימוש בציוד הנ"ל ומאפשרים משחק ל2, 3 או יותר שחקנים. המשחקים אשר ברשותי כרגע הם Mashed למי שמכיר - משחק מרוץ מכוניות עם אופציות נוספות, מוגבל לעד ארבעה שחקנים. ומשחק נוסף הינו איזו גירסא צולעת של Bomberman שאפשר לשחק בה עד חמישה שחקנים. לא אכפת לי ממתי המשחקים כל עוד הם מהווים סיבה טובה לצחוק עם החברה. ד"א אם למישהו יש המלצה לגירסא מוצלחת יותר של Bomberman אני אשמח, שלי די עילגת ובלי פונקציות מיוחדות. תודה על זמנכם ועל העזרה, טל
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי אותו דרך D2D, יצרתי פרופיל חדש בלייב (על מסכת הייסורים הזאת אני אפילו לא אפרט...) אבל אז, ברגע שאני נכנס לפרופיל, הוא נותן לי את ההודעה you are not signed into live.. וכמובן שאי אפשר לעשות סייבים מישהו יודע למה זה ככה? הקטע הכי מפגר, זה שכשאני מתחיל לשחק, ויוצא לתפריט הראשי, הוא מראה את היוזר לייב שלי, כאילו הכל בסדר! אבל כשאני יותצא וחוזר למשחק אני שוב מקבל את ההודעה שאני לא רשום בלייב וכל מה שאני אעשה ירד לטמיון...
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך 260gtx וכשאני מריץ קריסיס על high זה כבר גבולי מבחינת ה- fps. (רזולוציה 1650*1080). זה הגיוני? זה לא אמור להריץ על הכי גבוה?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, red faction gurilla מקרטע לי על 1650X1080, המפרט בצד ימין, אני עם דרייברים מעודכנים ועדיין, המשחק רץ ב"פולסים" כמה שניות סבבה ואז האטה וחוזר חלילה. משחקים אחרים רצים תקין, מישהו נתקל בזה כבר?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עד שCOD MW2 יוצא בא לי איזה משחק להעביר את הזמן , במיוחד החופש שמשעמם עד הערב.. חשבתי לעשות PRE PURCHASE לL4D2 אבל לא רציתי להתחרט אחרי זה... אני אוהב יריות בסגנון CS COD וL4D , תציעו כל מה שנראה לכם שווה השקעה של כסף.. אגב אני יכול לקנות בסטים אם זה חשוב..
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
Aion פותח מספר שנים על NCsoft, אחת המפתחות הגדולות והחזקות בתחום ה-MMORPG. החברה אחראית, בין היתר, למשחקים מעולים כגון Lineage I&II, Guild Wars, City of Heroes. כל המשחקים זכו לביקורות מצויינות ולבסיס מנויים גדול. Aion הוכרז ב-2006. המשחק יעבוד על מנוע גרפי מעולה בשם Crytek 1. המשחק הושק לפני חצי שנה במזרח הרחוק. תחילה בדרום קוריאה, מדינת האם של NCsoft ובהמשך בסין, יפן וטיוואן. המשחק זכה לביקורות מעולות ובסיס המנויים חצה את רף המיליון במהרה. בחצי השנה האחרונה Aion עבר תרגום מקצועי והתאמה לשוק המערבי. (עיצוב בעיקר) Aion הושק לפני מספר ימים בצפון אמריקה וזכה לביקורות מעולות בקרב הלקוחות. נכון לעכשיו המשחק נמצא בראש הרשימה ב-MMORPG.COM. ביום שישי, ה-25, המשחק יוצא לשוק ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא כמו בשנה שעברה ב2 גרסאות תות-strawberry - גרסא זו כוללת התלחלות מהירות לליגות הטובות בעולם כולל תמונות ואנימציה 1GB הורדה וניל-vanilla - כוללת את הליגה האנגלית + סקוטית ללא תמונות שחקנים
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-