משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב ששמים תמשחק במלא benckmarks ... לא הבנתי מה הדרישות הגבוהות במשחק הזה?!?! אני עם geforce5700 והרצתי אותו סבבה לאללהה למה שמים אותו בבנצ'מארקים?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצא מוד למשחק? משהו טוב כי אני יודע שיש מוד שהוא ממש פופולרי והוא הכי טוב ..... פליזזזזזז תעזרו לי למצא כי אני כבר משתעממם ככה. תודה...ולכל המתעצבנים לא מצאתי משהו על זה בחיפוש... אני לא מדבר על משהו שמשנה לי מכונית אחת אלא על משהו רציני שישנה אם אפשר את כל המשחק... כל טוב...וחג שמח @@@@ @@@@ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @@@@ @@@@ @ @
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה תודה אביאל.
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם GTX 1080 Ti ומסך Acer Predator XB32
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1)איך עושים מצב קומנדור שזה כמו אסטרטגיה בזמן אמת עם מבט מלמעלה כמובן 2)אין לי אינטרנט במחשב שנמצא בן המשחק ולכן אני משחק נגד המחשב וראיתי שהמפות של המולטיפלייר הם יותר גדולות וגם שונות אז האם אני יכול לשחק במפות האלה גם נגד המחשב או שזה מיוחד רק למולטיפלייר
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
http://www.battle.net מופיע רק התאריך של מחר עם תמונות של דמויות מתוך starcraft (יש שתי תמונות) אני מאוד מקווה שזה לא קשור לStarCraft: Ghost אלא דווקא למשחק המשך. :jump: עריכה: טוב, מופיעות גם דמויות מתוך WC ואפילו דיאבלו. אני ממש מבולבל. damn blizzard. עריכה 2: אם עושים מספיק פעמים RELOAD אז מקבלים את התמונה הבאה: לא יודע אם זה קשור, אבל אני זוכר שהיו הרבה דיונים בפורומים של דיאבלו לגבי חישוב האחוזים של MAGIC FIND ובסוף הגיעו למסקנה ש.999 נחשב כמו 1. אולי זה רמז?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
למישהו יצא לשחק בו? זה נראה לי כמו גרסא משודרגת של FREELANCER עם שילוב של אלמנטים מסטאר-טרק. [ קצת יקר לי 30 דולר אבל יש מבצעים בGAMERSGATE כל שבוע אולי הוא יכנס.. קיבל ציונים טובים גם. http://www.desura.com/games/starpoint-gemini
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממליץ בחום שתפתחו שרת Counquest לשחקנים שאוהבים את המוד הזה וגם במפה קספיאן לפי דעתי זה יעזור מאוד לפתח את הקהילה !!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני לא מבין את הפער במחירים... יוביסופט מוכרים 90 יורו, gmg מוכרים 80 דולר אחרי 10% הנחה וסטים מוכרים 360 שקל שזה די קרוב למחיר ביורו... ממה נובע הפער במחיר?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום יש לי תמשחק ביושוק. הבעייה היא שבהתחלה ששחקתי שמתי את ההגדרות על:HIGH והכל פעל חלק וטוב. כשהגעתי לשלב מסויים(שראיתי את הביג דדי הזה) פתאום המשחק נהייה ממש תקוע ולכן הורדתי ל MEDIUM וזה עזר בקרב שפעל חלק אבל פתאום אחרי זה שסתם אני מסתובב במקומות זה נתקע לשנייה כמה פעמים וזה מרגיז! מישו מוכן לומר לי מה הבעייה?!! ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
סוכן העל ריקו רודריגז עומד לחזור למשימת הפיכה צבאית נוספת, כך נראה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו מכיר את המונחים, קונה או קנה שרת והשתמש בזה? יודע איך מבצעים את זה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאה המשחקים הטובים בכל הזמנים לפי אתר גיימר..בטוח תמצא שם הרבה משחקים יפים בגוף ראשון שיתאימו לך אני ממליץ ביותר על DEUS EX.
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כגלשתי לי בסופר-נובה מי שיודע יודע מי שלא אז לא מצאתי קובץ על השם הזה אז הורדתי והיה בו רשום (ערכתי והבאתי תפרטים החשובים) In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad. Find the line: seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם זה ) I changed 32 to 96. I got a nice boost in performance. ------------------------------------------------------------------ בעברית בתוך תקיית הדום3 שבה התקנתם כנסו לתקייה בשם BASE משם חפשו קובץ בשם DoomConfig.cfg פתחו אם ה כתבן (NOTEPAD) תמצאו את השורה שבה רשום ככה seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם ז…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי קול של דיבור כלומר אני רואה שמדברים ובכתוביות מופיע טקסט אבל אני לא שומע אותם זה מאופשר בהגדרות וכול הסאונד האחר של המשחק אני שומע אותו מצוין ( יריות וצלילים) היתה לי את הבעיה הזאת גם בדמו הרשמי של המשחק
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=59526 לינק למשחק גינדיס כנסו קטלני ביותר!!!
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
נראה שאנחנו לא היחידים שהחליפו עיצוב עכשיו אני רק צריך למצוא דרך לגנוב להם את סרטון הפלאש של דיאבלו שרץ ברקע ולהפוך אותו לדסקטופ שלי
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לדעתי הם: 1. סקיירים 2. call of duty 3. וויצ'ר 3 4. מאריו 5. 7 forza motorsport 6. זלדה 7. גוד אוב וור 4 8. tomb raider 9. dark souls 3 10. halo 5 איזה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון במשחקים.. שאני משחק המשחק פתאום יוצא לי , אבל הוא לא יוצא לגמריי הוא רק מתמזער.. ויוצא לי לשולחן עבודה ואז אני צריך ללחוץ על המשחק בשורה של ההתחל ואז הוא חוזר לעצמו.. יש לי כרטיס 7800 gt זה קורה לי כמעט בכל משחק.. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
היי חברה מי שמעוניין להכנס לקבוצה הזאת: http://steamcommunity.com/groups/SGiftsISR כרגע אנחנו כבר יותר מ-100 איש וכבר היום שזה היום הראשון לפתיחת הקבוצה חולקו 5 משחקים אז מי שמעוניין שאני יכניס אותו שיביא פה את הקישור לסטים שלו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-