עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את המחשק : Battlefield Complete Collection, עכשיו הוא מגיע עם 3 חבילות הרחבה פלוס הבטלפילד 2 עצמו.(4) Special Forces-Euro Forces-Armord Fury. עכשיו התקנתי בהתחלה רק את בוטלפילד 2 הרגיל וישר פתחתי משתמש בשם ARNAV0N, לפני שהתקנתי את כל שאר ההרחבות. עכשיו כשאני נכנס לשרת, או בבטלפילד 2 או בספיישל פורסס, זה ישר יוצא לי ומראה לי: http://img507.imageshack.us/img507/6984/84068876bb2.jpg אולי זה בגלל הכינוי או משהו כזה ? ועוד בעיה, כשאני מתקין את 2 ההרחבות האחרות -Euro Forces וArmord Fury, זה כותב לי את זה בסוף ההתקנה:http://img507.imageshack.us/img507/3172/46633918ui5.jpg ואחרי שהתקנתי את הפאטץ' 1.4 הזה שכתוב שם אני מנסה להתקין מחדש וזה כותב אותה …

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by simonsix,

http://www.gamershell.com/download_21791.shtml

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  3. תודה.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by SciFi7,

שלום הורדתי את הגירסא של WOW ל-10 ימים עכשיו אני רוצה לשחק עם חבר שלי שיש לו את המשחק המקורי אצלו במשחק הוא יכול לבחור בין מדינות - בשרתים לי יש אפשרות רק לבחור בין oceanic ל-united staits ואצלו יש אפשרות לכל המדינות, איך אני עושה שאני והוא נוכל להיכנס לאותו שרת? בגלל שניסו אני נכנסתי בטעות לשרת הגרמני והוא לשרת הצרפתי, שלשניהם יש את אותו השם. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. כולם כאן מדברים על AA ועל כל מיני הגדרות.. אני לא גיימר אבל אני נהנה לשחק לראות את המשחק בצורה הטובה ביותר. כל משחק אני נכנס ומשנה רק את הרוזלוציה ל 1200*1600 ואני רואה שכל ההגדרות על HIGE וזהו, איך אני עושה שאני יראה את המשחק בצורה הטובה ביותר , אילו הגדרות אני צריך לשנות? יש לי כרטיס מסך X1950XTX תודה רותם

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by roi503,

התקנתי מיקודם תמישחק Call of Duty 2 וכאשר אני מנסה להפעיל את המישחק מוצגת לי הבעיה הנ"ל: direct ha riscontrato un errore irreversibile.trova una possibile soluzione tra le domande frequenti per directx לפי מה שאני יודע מותקן אצלי direct 9C אני מישתמש בווינדוס XP SP2 מה הבעיה? לאחר שמוצגת הודעה זו נפתח דף שנימצא בנתיב: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\Docs\TechHelp\Tech Help\Information\DirectX.htm עם שאלות ותשובות העלתי לכאן: http://roi.kuchi.be/DirectX.htm תודה..

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  7. אני מיואש כבר !!! אני מסתובב שם איזה 3 שעות כבר ולא מצליח לפתור את זה. אני בשלב שמופיע בתמונה (וואנאום הזה לקח אותי לאיזה בית ...) OK הבנתי שצריך למצוא 4 רמזים...אני מוצא 3... ולא יודע איפה האחרון! (מצאתי בעליית גג, מצאתי במרתף ומצאתי בשירותים האלה בחדר...איפה יש עוד אחד?) יש את החדר מצד ימין שלא מצאתי בו כלום, זה צריך להיות שם?! תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by yuval1101,

היי, התקנתי אתמול את המשחק COD4, וכאשר אני מפעיל את המשחק ב-SP, הוא כותב לי הודעת שגיעה: iw3sp.exe - unable to locate component this application has failed to start because d3dx9_34.dll was not found. re-installig the application may fix this problem מישהו יודע מה לעשות??? תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by Andrey22,

בהתחלה שנותנים לי משימה למצא חפץ כלשהו ב-RUINS אני מוצא את החפץ הזה בתוך תיבה איפה שהלטאות ואז חוזר לאיש שנתן לי משימה והוא פונה אליי בתגובה כאילו ולא מצאתי את החפץ,קצת עזרה תעזור פה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  10. כל פעם אני מנסה להתקין וברגע שהוא מסיים לאתחל את ההתקנה הוא יוצא ממנה לא משנה מה עשיתי הוא לא מצליח להתקין.. וניסיתי אפילו את הדמו זה קורה מיד אחרי שהוא מתחיל להתקין את הדרייבר של AGEIA.. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itai_1813,

שמעתי על המשחק הזה לא הרבה אבל ממה שהבנתי זה די מזכיר את God Of War בסגנון המשחק, אם אפשר את דעתכם על המשחק כי אם זה באמת מזכיר את God Of War ולא עוד סתם ניסיון גרוע לחיקוי אז אני רוצה את זה ואני בטוח שגם הרבה מכם רוצים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  12. FreeTrack היא תוכנה חינאמית, אשר באמצעות מצלמת רשת רגילה ולדים שנמצאים לכם על הראש מזהה את התנועות ראש שלכם, ולפי זה מזיזה את ה-View בסימולאטורים שונים. הגעתי אל האתר שלה אתמול, ראיתי כמה סירטונים והייתי דיי סקפטי. בערך ב-2 בלילה התחלתי לעבוד על חיבור LED אחד לאוזניות שלי (ניתן לחבר לד 1, 3 או 4. לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות). סיימתי את ההלחמות והחיבורים והכל היה טוב ויפה. עכשיו לקחתי מאחי הקטן את מצלמת האינטרנט שלו וחיברתי למחשב. אחרי כמה דקות של לנסות להבין את התוכנה (מאוד פשוטה, אגב) התוכנה הצליחה לזהות את תנועות הראש שלי - ימינה, שמאלה, למעלה ולמטה. המבחן האמיתי היה במשחק Liveforspeed, שלפי האתר הוא נתמך ע"י התוכנה. נכנסתי למשחק ופשוט נדהמתי! התוכנה עובדת כ"כ טוב שז…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by daniel89,

אני לבל 37... יהיה מעניין גם (חוץ מהלבל) אם תגידו כמה זמן (כתוב לכם איפה שכתובות כל המשימות..) אתם משחקים.... דניאל.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by Pythagoras,

שאלה של NOOB איך אני רואה על כמה FPS המחשב שלי מריץ משחקים ? לדוגמא אני ב CRYSIS ואין לי מושג איך לראות על כמה FPS זה רץ.. אשמח לעזרה תודה חבר'ה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by AMIT_MEG,

יש לי אינטרנט 5 מגה וכרטיס מסך 9550 אבל על חיבור x4 לא x8 ויש לי עכבר g5 פעם שהייתי משחק לא הייתה לי את הבעיה עכשיו שאני משחק אז כול פעם העכבר ניתקע לי ואנני לא יודע למה כאילו אני מוזיז אותי ימינה ואז בעמצה זה ניתקע וממשיך מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה לעוזרים זה כאילו יש לי "דופ לעכבר"

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by johnwoo,

איך אני מוריד את השורה שמראה לי כמה FPS יש לי בזמן משחק. הפעלתי אותה ועכשיו אני לא זוכר איך לבטל אותה. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by X-BLADE,

שלום יש לי את המפרט הבא: Q6600 ABIT P35-E 2GB GSKILL BFG 8800GT OC2 אני משחק בקרייסיס עםההגדרות הבאות: הכל על H 8AA 1280X1024 וזה רץ לי חלק עם למעלה מ30 FPS. אני רוצה להעלות את ההגדרות [או לפחות חלק מהם] לVH אבל זה לא נותן לי ללחוץ על האפשרות הזו! למה? ואין משנים את זה? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by RebliNk,

כל פעם שאני מפעיל את המשחק הזה הוא נסגר לי יש לי WINDOWS VISTA 64BIT 8800GT 512MB (דרייבר הכי מעודכן) 2GB זכרון בקיצור יש לי את כל הדרישות שלו ויותר מזה... אבל עדיין הוא נסגר לי כל הזמן האם יש בעיה איתו בויסטה?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. הייתי רוצה לדעת אם קיימים משחקים בפורמט הזה? אם כן,האם במקרה כזה היציאה הקואקסלית עבור המשחק נשארת או שצריך קינפוג מסויים לזה? וכמובן המלצות (בעיקר משחקי מלחמה). תודה שבוע טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by miaoo673,

אמנם המשחק קיבל ביקורות גרועות מאוד בהשוואה לEE2. אפילו בתחום הגרפיקה. אבל רציתי לדעת אם בכל זאת למישהו יצא לשחק ומה דעתו על הכותר החדש?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. התחלתי לשחק במשחק ויש אלמנטים במשחק שכל הזמן משתנים מדובר על סלעים וחלק מהעצים ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא עזר אני ינסה תדריבר האחרון ליראות אם זה יפתור תבעיה אבל בגלל שהמשחק כבר הרבה זמן בשוק אז אם זה בעיה מוכרת בבקשה תגידו לי אני על ויסטה 32 ביט

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  22. החלטתי להתחיל לשחק ב-MMORPG כלשהו ובגלל היותי בצבא רוב השבוע, הבנתי שאין טעם לשלם תשלומים חודשיים והחלטתי ללכת על האופציה של Guild Wars המאפשר קנייה חד פעמית של המשחק ללא תשלום חודשי. לאחר בדיקה קצרה הבנתי שיש שלושה כותרים למשחק: Guild Wars, Factions ו-Nightfall וכן גרסת הרחבה אחת - Eye of the North. שאלתי היא, מה הוא הכותר שעדיף להתחיל בו? האם זה משנה בכלל? וכן, האם יש Trial כלשהו למשחק, איזושהיא התנסות קצרה למשחק לפני שאקנה אותו?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by matanaskar,

אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by xpl0it,

היי חברה.. אני מצטער על האשכול אני יודע שהוא לא במקום, אבל אני כבר חצי שעה מחפש בכל הפורומים בHWZONE ללא הצלחה. לפני שבוע ראיתי פה הודעה של מישהו שמצא איזשהי תוכנה (נראה לי RIVA TUNER או משהו דומה) שמצליחה להתגבר על TEARING במשחקים ע"י הפעלת VSYNC ו-TRIPLE BUFFER ישירות מהכרטיס מסך או משהו כזה... נראה לי גם שזה פעל רק על OPENGL. קיצר אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזאת ואני ממש צריך את זה ! מישהו יכול לעזור לי למצוא תא ההודעה ?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  25. שלום רב, יש לי בעייה במשחק ביושוק והשלב השני נדפק לי, אז אם מישהו יוכל לעלות לכל שרת שהוא את קובץ השמירה של סוף השלב השני, או תחילת השלב השלישי אני ישמח. השלב השלישי נקרא ARCADIA לפי מיטב זכרוני. תודה.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.