משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן התקנתי WIN חדש, והיום התקנתי גם סטים. פתחתי את התוכנה, ועשיתי להתחבר לחשבון קיים. כשהתבקשתי להכניס את היוזר המקלדת כאילו לא עבדה, ויכולתי להכניס רק מספרים. כתבתי את הניק בתוכנה אחרת, העתקתי אותו והדבקתי בסטים. בסיסמא אותו סיפור, רק שאי אפשר לעשות קונטרול V ולהכניס את הסיסמא. אני יודע בוודאות את המשתמש והסיסמא, והם נכונים (אין מצב שהסיסמא היא רק מספרים או משהו כזה). מישהו יודע מה לעשות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.ngemu.com/index.php?action=post&id=2062 לא בדקתי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היום שיחקתי ב-FretsOnFire ואני חייב לציין שזה משחק ממכר, מעביר את הזמן כמו שצריך וכמובן דורש מיומנות מסויימת שצריך לצבור. אחרי שהתמכרתי למשחק הזה, אני מחפש עוד משחקים טובים באותו סגנון, לא חובה עם גיטרה, אבל רצוי שהשירים יהיו כמה שיותר עדכניים ומוכרים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד מספר שבועות, יחגגו האחיינים שלי יום הולדת 9 על גג הבית שלהם. כל אחד מהם יזמין כ4 חברים, ואני נרתמתי לתפקיד צוות הווי ובידור. הצלחתי להשיג מקרן בהשאלה לאותו ערב, המקרן יחובר למחשב שלי (E5200, ATI 4850, 4GB RAM) שאותו אביא גם כן רק לאותו ערב. בנוסף, למחשב תחובר רכזת USB בעלת ארבע כניסות אליה יחוברו ארבעה בקרי משחק (ג'ויסטיקים). אחיין אחד אוהב כדורגל ולכן אני מתכנן לרכוש בשבילו את המשחק Pro Evolution 2010. המשחק תומך בעד ארבעה בקרי משחק ולכן תואם את הצרכים שלי. האחיין השני לא אוהב את הכדורגל, ואוהב דווקא משחק מונופול שהתקנתי עבורו מזמן. המונופול לא תומך בבקרי משחק אך ניתן לשחק בו עד ארבעה שחקנים. כך שחלקית הוא גם תואם את הצרכים שלי. כעת אני זקוק להמלצות למשח…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מולטיפלייר לcod4. רציתי לדעת מאיפה אני קונה? וכמה זה עולה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שאלה שמעניינת אותי, אולי מישהו שהתנסה בשני המשחקים האלה ידע לומר: מבחינת immersion ("השתקעות" במציאות מדומה), האם skyrim עם מודים נותן תחושה חזקה יותר מאשר The Witcher 2? אני לא מתכוון רק לגרפיקה, אלא לכל מה שמעבר לזה: האווירה והתחושה שבאמת מסתובבים בעולם אמיתי, עשיר, מגוון, שנראה מציאותי וכו'. ובפרט אני מתכוון לתרומה של המודים שפותחו ע"י הקהילה לעניין הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה ממש מוזרה כשאני משחק ב-Splinter Cell, Pandora Tomorrow. אחרי כמה דקות משחק הוא שולח לי את ההודעה הבאה ואז הוא יוצא מהמשחק: General protection fault! History: FD3DRenderInterface::SetVertexStreams <- RenderBspSurface <- FRenderLevel::FRenderLevel <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop אשמח לדעת מה הבעיה וכיצד לפתור אותה. תודה רבה לכולם ! נ.ב הדיסק מקורי, דיסק DVD שקיבלתי עם הכרטיס מסך. ובהמלצות של המפרט בתוך המשחק הוא כותב שהכל טוב ותקין חוץ מ: NO No…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
משום מה נהייתה לי בעיה במשחק DYing light..שאני פותח דרך סטים.. הוא פשוט פותח לי אותו בחלון קטן ובהתחלה זה לא היה ככה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה בעוד כמה חודשים יש לי יום הולדת ואני לא יודע בדיוק מה לקנות 1. האופציה הראשונה היא לקנות PS2+ צ'יפ וכרטיס מסך חדש משהו כמו הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856 2. או אני יכול לקנות רק 360 PR אני לא יודע מה יותר משתלם כי יש משחקים בלעדיים ל 360 והבולט שבינהם הוא GTA IV אבל לעומת זאת עדיין יוצאים משחקים ל PS2. גם המשחק Bully בוטל לבוקס ויוצא בלעדי ל PS2.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצות למשחקי רשת. אני מקווה שיהיו מעניינים, ולא פשוטים מידי....
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היום שיחקתי אם חברים שלי אם 2 ג'וייסטיקים (אם סטיקים אנלוגיים) אחד זה הdual action ואחד זה של איזה חברה לא נודעת מלפני כמה שנים. שיחקנו blur עד שזה כבר התחיל לחפור. השאלה שלי היא:האם יש עוד משחקים שאפשר לשחק בהם ב2 עם ג'וייסטיקים? יש משחקים שאפשר עם 4? עדיף שהמחשחקים ישתמשו בסטיק האנלוגי. כן אני יודע,fifa... בבקשה בלי fifa וpes! חוץ מזה-יש משחקים שאפשר לשחק בהם 2? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כבר, אז כבר... קצת עזרה מכם. אני מנסה להתקין ROME, התקנתי אותו בעבר, עכשיו הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין, לא יכול לקרוא מהדיסק... הוא מתחיל התקנה וקופץ החוצה.... ניסיתי בשני מחשבים שונים, אחד מהם חדש לגמרי, ואותה הבעיה... כל תיקייה בנפרד נפתחת חופשי.... אנא....
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
הגיע לידי המשחק לא מזמן קודם כל אני רוצא להגיד שהמשחק מצוין בניגוד למה שראיתי בGAMESPOT שנתנו לו 6.7 הבעיה היא שכל LOAD זה איזה 5-6 דק' זה כל כך מעצבן וזה הרוס את הרצף של המשחק מה גם שמדי פעם המשחק קורס לווינדוס השאלה שלי היא מה גורם לטעינות הערוכות אני עובד על ההגדרות הכי גבוהות מסך רחב חוץ מANTI ALIASING מה אני יכול להוריד בהגדרות על מנת שיקח פחות זמן או מה אני צריך לשדרג עוד במחשב על מנת להריץ הכל גבוה עם טעינות יותר קצרות
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך ציטים לטוני הוק אנדרגראונד 2 וגם אתרים של ציטים....
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בשעה טובה הגעתי ל UNDEAD אבל את הדבר הכי פשוט כמו חטיבת עצים אני לא מצליח! משהו יכול בבקשה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... קניתי את המשחק SIMS 2 דלוקס ולאחר מכן קניתי את א. The Sims 2 Teen Style Stuff ב. The Sims 2 IKEA® Home Stuff איך אני יכול לשחק בסימס 2 כאשר יש לי את שני חבילות התוספות, אם זה אפשרי בכלל... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפי נתוני אתר "canurunit", המשחק אמור לרוץ אצלי חלק. המשחק אכן רץ די חלק, למעט מספר תקיעות פה ושם, אך הבעיה העיקרית היא קריסות שמתרחשות ללא כל סיבה, בשלבים שונים של המשחק. הכוונה היא, שבשלב כלשהו במשחק, המשחק פשוט נתקע, ואז הוא פשוט יוצא ממנו. מישהו יודע למה זה קורה? ???
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אישית ממש חיכיתי למשחק הזה ושהודיעו לפני כחודשיים על דחייתו ממש נהיה לי חום! בקיצור חרי שאת כל היום הזה ביליתי במשחק יש לי דבר אחד להגיד: המשחק מדהים! הקודם היה טוב אבל בזה פשוט שיפרו הכל,כל המשחקיות שופרה,כמובן כל הסגלים מעודכנים,פשוט משחק הניהול הספורטיבי הטוב ביותר מעולם. אני לא יודע אם אתם מכורים למשחק הזה כמוני אבל אני יכול לשבת מ2 עד2 בלי להרגיש אפילו... מה דעתכם על המשחק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני משתמש בלפטופ 13.3 אינץ ובא לי לשחק במשחקים כמו SIMSITY 4 הבעיה היא שאין אפשרות בהגדרות משחק לשים אותו על מסך מלא ודי מתסכל לשחק שרק במרכז המסך יש תוכן. יש איזושהי תוכנה או אופצייה למתוח את המשחק שיוצג על מסך מלא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושאני בא לשחק אני רואה את הכול חווץ מי החילים והטנקים ויש לי כרטיס מסך ראדון 9000 ומה אתם אומרים nfs carbon יעלה לי במחשב יש לי פנטיום 4 2.4g 1 גיגה זיכרון וירטואלי
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי פה סקר והיה קצת ביקוש אז אני וחבר שלי הכנו בדריך, תהנו: http://epstain.be/gen/ ואם יש שאלות אפשר לשאול פה =] * אם זה לא חוקי או אסור, אז אני מצטער ולמחוק...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק בSOF 2 ולא הבנתי כל כך איך מתחברים למולטי. אשמח לעזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-