משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
שלום. שאלה - האם זהו המשחק האחרון בסידרה או שיצא אחד אחריו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן. לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי. בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק. אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום! המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה. האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש? אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hearthstone: Heroes of Warcraft Hearthstone הוא משחק קלפים חינמי מבית Blizzard, שמציג משחק קל ללמידה גם עבור אלה שחדשים לז'אנר משחקי הקלפים. בHearthstone אתם יכולים להלחם נגד יריבים מכל רחבי האינטרנט, נגד חברים או נגד המחשב. מה שמייחד את Hearthstone ממשחקי קלפים אחרים, הוא שאתם יכולים לבחור גיבור אחד מתוך תשעה, שלו יכולת מיוחדת שניתן לנצל פעם בתור, בנוסף לקלפים שלכם. קלפים במשחק ניתן לצבור בכמה דרכים, אבל הדרך העיקרית היא פשוט לקנות חבילה בחנות, בכסף של המשחק או בכסף אמיתי (לחסרי סבלנות).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחורנה , כל המשחקים החדשים ( מהחודשים האחורנים ) נתקעים באמצע ופשוט יוצאים לווינדוס . מופיעה הודעת שגיאה send/dont send . יש לציין שמשחקים מתקופות קודמות עולים . מה יכולה להיות הבעיה ? אגב המפרט שלי : amd d.c 4600 ocz 2g 667 gf 8500 512m מערכת הפעלה xp sp2
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך אפשר לקנות את watch_dogs מסטים או אוריג'ן במחיר מוזל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Ubisoft החליטה לחגוג כהלכה את יום ההולדת ה-20 של מותג האקשן הטקטי שלה, מבית היוצר של הסופר המנוח טום קלנסי, עם חלוקה חינמית של הכותר הראשון שהפך את המותג למה שהוא - לצד הכרזה על משחק חינמי חדש שגורם למעריצים הוותיקים לזעוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן התקנתי מאפיה ואז זה מעלה את כל ההגדרות של הגראפיקה וקול אז שמתי על TRUECOLOR רוזלוציה 1024X768 וזהו עשיתי לשמור את ההגדרות והתחלתי לשחק והמשחק ממש מקרטע וזה מעצבן אני בXP PRO אם זה עוזר למשהו.. תודה לעונים גיא
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_bioshock_220100129&tag=topslot;img;3#toggle_video פשוט ביושוק 1 בתחפושת לדעתי. אפילו תחפושת לא כל כך טובה כי הגרפיקה נשארה בידיוק אותו דבר. למרות שאם האווירה תשאר לאורך כל המשחק ויהיה סיפור טוב, לי זה יספיק.
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אסטרטגיה או משהו לא כל כך משנה הזאנר רק לשרוף זמן(לפני גיוס מרץ..) אחד שיוכל לעבוד על המחשב שלי..מפרט למטה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
#x2i-Gaming iXONN x2impact.CS roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 lyden - STEAM_0:1:16214656 painkiller - STEAM_0:0:18093308 night - STEAM_0:0:2913318 #x2i-Gaming
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על פי דיווחים מהרשת, מיקרוסופט מתקרבת לסיום מגעים בכדי לקנות את Mojang AB, חברת האם של המשחק הפופולארי מיינקראפט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק Quick match באונליין אבל בטעות נכנסתי למאסטר ליגה ומאז אני מקבל הודעות של באן בגלל שאני לא מופיע למשחקים של המאסטר ליגה ואני לא מצליח לבטל את עצמי באמסטר ליגה, בהודעה רשום שצריך לשנות את הסטטוס אבל אין לי מושג איך
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
שם הקבוצה ready4action חברי הקבוצה fury bail brutality n1ne phuzioN SteamID STEAM_0:0:4356949 איש קשר: מולי פרטים ליצירת קשר (אימייל ופלאפון של נציג הקבוצה) http://imageshack.us/photo/my-images/862/2011121500001n.jpg/ muliyul@gmail.com עדכון - 2 דפקו. נראה מה יהיה. עריכה #2 יש שחקנים מחליפים והם רשומים למטה.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
להלן החוקים ללאן הקרוב, במידה ויש שאלות אתם מוזמנים לשאול על מנת למנוע אי נעימויות. נשקים: נשקי Assault: M4A1 M16A3 Scar-L MK14 Ak47 נשקי SMG: MP5 Ump45מקסימום של סנייפר אחד לקבוצה - L118A מקסימום של שוטגן אחד לקבוצה - SPAS 12/ Model 1887 אקדחים: USP P99 MP412 .44 Magnum Five Seven Desert Eagleרימוני פראג בלבד, רימוני פלאש וסמוק בלבד. בונוס מוות Revenged בלבד. *שימוש במיניגן אסור. *שימוש בפרקים אסור - האופציה מבוטלת ע"י קובץ החוקים. *נשקים אסורים מבוטלים ע"י קובץ החוקים. *קובץ החוקים יועלה לשרתים אשר עליהם תשחקו. מהלך המשחק וחוקים כללים: *בשלב הבתים, כל קבוצה תטייל וטו על מפה מסוימת עד שתשאר מפה אחת אותה ישחקו. *יתבצע סיבוב סכינים בו המנצחת תקבע באיזה צד להתחי…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אהלן הרבה זמן שלא כתבתי כאן נתקלתי בבעיה מוזרה, המשחק עצמו ממה שאני יודע לא נתמך עדיין דרך NVIDIA ב SLI, ועל כרטיס בודד הוא רץ חלש על 15 FPS, אני מנסה להפעיל SLI דרך NVIDIA INSPECTOR אבל לא מצליח. מה שעשיתי זה להכנס ל INSPECTOR - לבחור את הפרופיל של RYSE, שמרתי אותו בתיקייה של GURU3D ע"י add application to current file, שיניתי ב sli compatibility bits בשורה השניה לאחד המשחקים ברשימה, ואז עשיתי APPLY נכנסתי למשחק - שום דבר לא קורה. ה SLI כמובן שמופעל דרך הדרייברים, אני משתמש ב 337.xx ולא ב 344.11 שיצא כי הוא פשוט הרס לי את התצוגה כשה SLI פעל. אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במשחק Kane & Lynch Dead Men, כל איזה 40 שניות העכבר משתגע ואני לא יכול לשלוט ככה על השחקן הוא זז לי לשניה ומשנה לי את הזוית . זה בעיה מוכרת? זה לא קרה לי בשום משחק ששיחקתי .. אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
1. חבר שלי קנה מחשב עם כרטיס מסך 9500GT מעבד INTEL 2.6X2 2GB ראם.. המחשב שלי הוא 8800עאד 320MB SUPERCLOCKED ו2GB ראם מעבד AMD ATHLON 3800 2.2GHZ X2 איך זה ש GTA IV רץ על המחשב הראשון חלק ועל שלי הוא מקרטע בקושי עובד? מה עושה גורם למחשב בקושי להפעיל אותו? 2. איזה כרטיס מסך יותר טוב שלי או שלו?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם הסרטון הראשון הוא טריילר שערכתי והשני מונטג אם אהבתם תנו בלייק וסאב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יום אחד ללא שום התרעה מראש הCS החליט שהוא לא עובד אני נכנס לסרבר הוא עושה WON AUTHENTICATION ללא בעיה מתחבר הסרבר רושם בקונסול (לפני שנכנסים) את הפרטים ובלה בלה בלה וזה מגיע למצב דומה לזה Server # ועוד משהו הוא רושם שורה קצרה לא זוכר כבר שם הוא יוצא החוצה - חושב כמה שניות והמודם מראה פעילות (אלקטל משודרג ל PRO) וזה פשוט יוצא מהמשחק ומשאיר את הרזולוציה ב WINDOWS ל 800X600 (ככה אני משחק - ברזולוציה הזו) חשוב לציין שזה קרה פתאום - ללא שום התרעה ואין לי מושג מה יכל היה לגרום לזה גם התקנת המשחק מחדש וגם התקנת דרייבר מחדש לא עוזרים
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c%d7%92%d7%99-pillars-eternity-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הם מתנהגים בצורה מאד לא ברורה לגבי ההזמנות של המהדורת אספנים. אני הזמנתי די מזמן עוד מלפני שהם שמו הודעה על רשימת המתנה או זה שאזל המלאי. לקחו ממני פרטי אשראי. אתמול כשניסיתי לודא ששמור לי עותק הם התחמקו מלתת תשובה ודאית. היום באתר שלהם הופיעה הודעה שאומרת שרק מי שהכרטיס אשראי שלו חויב שמור לו עותק, בינתיים אני לא רואה חיוב אבל אם הם עשו את זה אתמול או היום אז ייקח יום-יומיים עד שזה ישתקף באתר של ויזה. מישהו פה כבר קיבל אישור שההזמנה שלו עברה או לחילופין למישהו התקשרו להודיע שאין להם בשבילו עותק? אשמח לשמוע איפה אחרים עומדים עם זה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-