משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אחרי הפאצ' יש לי בעיה שיש שדרוגים לנשקים שסגורים לי למרות שהם צריכים להיות פתוחים (והיה לי אותו לפני זה). תמונה לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אימולטור או משהו בסגנון ???
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בעיקבות מעבר המחשב לסלון והנוחות חושב לעבור ולנסות להתרגל לשחק במשחקים כמו COD , FEAR בגמפד אכותי. אפשר להתרגל ולשחק עם גימפד באותה רמה כמו מקלדת ועכבר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למשחק הוא אומר משהו על הכרטיס מסך ואני אומר לו "yes" ואז הוא לא מצליח להכנס ומראה שגיאה. מצ"ב תמונת של הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אחרי שאני לוחץ yes הוא שואל אותי: Use safe mode settings? אני עושה לו Yes. ואז הוא מציג את השגיאה וככה זה נגמר... ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
טוב יש לי חשבון סטים הכולל כמה מישחקים. [1.6, Source, CZ, Garry's Mod] ועוד כמה. כשאני רציתי להתקין בתחלה את ה-1.6 הוא רשם שהסרבר עסוק מידי, ניסיתי אחרי כמה שעות וגם אז נחשו מה, הסרבר עדיין עסוק. החלטתי לנסות משחק אחר [Garry's Mod] והוא התחיל בהתקנה ללא שום בעיות. לפי המיקרה הזה חשבתי שזאת הייתה רק בעיה זמנית ולכן ניסיתי להתקין שוב את 1.6 אך גם אז הסרבר היה עסוק. מהמקרה הזה הסקתי שאולי יש בעיה במשחק עצמו וניסיתי את סורס ונחשו מה? הסרבר שוב עסוק. בקיצור ניסיתי את כל משחקי CS ואף אחד מהם לא הצליח לפנות כמה דקות מחייו כדי שיותקן אצלי במחשב.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המשחק פועל חלק על HIGE אבל האורות נמרחים איזה אופצייה צריך לבטל http://img455.imageshack.us/img455/9776/nfs2gw.jpg http://img227.imageshack.us/img227/5315/nfsop2gp.jpg http://img227.imageshack.us/img227/834/cssop3zk.jpg
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני גם שיחקתי בדמו אבל בדמו זה לא היה כזה נורא, לא היו דרופים בתחילת המפה וגם לא היו תקיעות בתוך המשחק. ואני משחק על אותם הגדרות כמו ששיחקתי דמו - 1280X960 AntiAliasing 2X והכל על High. יש לכם מושג מזה יכול להיות, והאם יצא פאטץ בקרוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אוקי, אז התקנתי את הסימס 2 שלנו על המחשב שלי שהוא יחסית חדש והמשחק לא רץ אחרי ההתקנה- הוא נותן לי ארור של משהו משהו דיירקט איקס 9 שלא מותקן לי או משהו כזה. לעומת זאת במחשב הישן שלנו שבן איזה 5 עם פנטיום 4 המשחק רץ נהדר ואין בעיות. מישה יכול לומר לי מה הבעיה? כי ניסיתי להתקין פעם דיירקט איקס 10 וזה התקין אם איני טועה ומשום מה היום אחרי זמן מה שניסיתי מקודם את המשחק ועכשיו אחרי שאני חושב שהתקנתי המחשק לא רץ.. דאגתי לתמונת סקרין שוט של ה-EROR שהוא נתן לי.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות מה הבעיה או במה שגיתי, הרבה תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משחקים מוצלחים שעמד מאחוריהם צוות עצום של מאות בעלי תפקידים - ויש כאלה שאת כל מה שאתם רואים וחווים בהם תכנן והפיק אדם אחד בודד. היכנסו ותופתעו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אתם מעוניינים לשחק יחד TEAM? IP: 80.179.153.17:16567 השרת של אמגיימרס, נשחק בסקואד עבודת צוות, מה אתם אומרים? הוא יתמלה בשעה 9 עם השחקנים של גיימר ונראה להן מאיפה משתין הדג?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המשחק הזה והבעיה היא שהוא טוחן את ה-HD בצורה לא נורמלית . זה נראה כאילו הוא לא קורא בכלל מהזיכרון. עד שהוא עולה זה איזה 5 דק', וגם כל תזוזה עם העכבר גורמת לקריאה מסיבית מה-HD. זה כאילו כל המשחק יושב ב-PF. יש לי 256MB של זיכרון ואת ה-PF הגדרתי על 512. הדברים "הכי כבדים" שרצים ברקע זה EMULE, MESSENGER, פיירוול, AVG ANTIVIRUS ולפעמים גם ICQ. מה אני יכול לעשות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לדמו: http://www.fileplanet.com/179658/170000/fileinfo/Loki-Demo על המשחק: http://www.gamespot.com/pc/rpg/loki/index.html?tag=result;title;0
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
[NEED HELP.TXT] [--DECODING--] AVGVAGHVFSGHAVGVDAGHVFASGKRCBYTSYBCLYQWCPBRYIQWB CHAGBRQTOYERCGDFASBHHVGFXCVCACSWTYFQWTYQWEEGOTBSGFSDJGS EHSGRVBSYUTRWOBQVYERVBNVUHNRENFNEJFNNFJANDJANJENJWNJEN :lamer: שלום לכם! לאחר בדיקה מעמיקה של כל תכונות ההאקינג במשחק מטריקס (גמרתי את ההאקינג במעט מאוד זמן), ולאחר בדיקה באינטרנט, הגעתי למסקנה שאמור להיות לי שלב TRAINING שנקרא SWORD... השלב אמור להימצא בRAM:\PROG אך משום מה, התיקייה ריקה ??? אני מנסה להריץ את הפקודה אבל הוא לא מוצא לי את השלב! :-\ למה לא קיבלתי אותו? אני משחק עם GHOST, ואני בקטע שאחרי שמגיעים למשאיות ומצילים את מורפיוס (ממש לא הבנתי מה שקרה שם, איבדתי את כל העלילה!) :auto: תודה לעונים! כמו כן, למישהו יש …
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לשחק BF3 ברשת ואני ממש לא יודע איך ! אני זוכר שב-BF2 היה אפשרי דרך המשחק וב-BF3 אני לא מוצא לאן להכנס. מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עושה את זה, ועוד כמה טיפים אם אפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחנו ערוץ Youtube משל עצמנו בו נעלה כל מיניי סרטונים שקשורים בפעילויות הקהילה ומדיי פעם גם פראגים קצרים של שחקני קהילה שנערכים על ידי העורכים הקהילתיים בינתיים העורך המעולה שלנו הוא נדב Divine וכרגע מחפשים עוד שתיים שיעזרו לערוך כמה שיותר פראגים אנחנו נרשם לכל ערוץ של משתמש בקהילה שעוסק ב Call Of Duty כל מי שכבר פרסם סרטון COD קיבל כבר הרשמה. הערוץ שלנו: http://www.youtube.com/user/HWzoneCOD. לכל בקשה לעלות סרטון ולכל דבר שאתם צריכים פנו אלי Fadida או ל נדב Divine שיגיב פה תגובה ראשונה.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת אחד נגד השני לא מוצאים את ההגדרות אני צריך עזרה איך לשחק ברשת.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני חושד במעבד.. הוא די חלש אני חושב עשיתי לו OVER CLOCK מ200 ל229 ... ו ה FPS קפץ ... כנראה שסורס לא פועל טוב עם כפולי ליבה או שלא מספיק לו ליבה אחת של המעבד שלי ( 2500 ) המשחק דורש עצמו 2400 MHZ ... תכלס הוא פועל על ההגדרות הכי גבוהות ללא VIRTUAL SYNC ... וה FPS 100 ... או 90 לפעמים אני חושב שזה בגלל המעבד כי אם הייתי מחליף מעבד ליותר חזק ה FPS היה קופץ .... במשחקי כפולי ליבה ה FPS זז טוב ... כמו ב DIRT או LOST PLANET ... רק בסורס טיפה נמוך הכרטיס מסך שלי הוא X1950 RADEON...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום קניתי את המשחק כשהוא יצא ואני מאוד אוהב לשחק ברשת אך הסי די רום שלי מאוד מהיר ושמשחקים המחשב נשמע כמו הליקופטר אז התקנתי קראק ומאז אני לא יכול לשחק ברשת האם מישהוא מכיר פתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת וזה עושה לי את הודעה הזאת : http://img165.imageshack.us/img165/6278/aoews4.jpg למשהו יש את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא מוצר שמה בשום מקום אפשרות לשנות את הרזולוצייה וגם תכונות צליל כמו EAX ,DOLBY DIGITAL וכו.. אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי איך עושים זאת! ועוד שאלה! יש לי הגה של LOGITECH וכשאני משחק איתו במשחק הנ"ל הפדלים משום מה לא עובדים!!! ואני צריך להתניע עם כפתור שבצד! איך אני מקנפג את ההגה במשחק הזה!!?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקנתי את SOF 2 על המחשב שלי וברגע ההפעלה הוא מודיע דבר כזה COULD NOT LOAD DEFULT.CFG מה זה? איך פותרים את זה? ??? נ.ב זה מקורי
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם היצירה החדשה של הצוות שהביא לנו DmC ואת Heavenly Sword תצליח להוכיח לכולם שהיא יותר מסתם תצוגה ויזואלית מרשימה? בעוד כמה ימים נגלה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לא יודע עם זה כלכך קשור לפה אבל היעם יכול להיות שמישחק לא עובר על קפול ליבה עז הוא עולה ביכלל היתקנתי היום 2 מישחקים X-Men Legends 2 BOILING POINT ושניהם לא עובדים לי היתקנתי לא מיזמן Second Sight והמשכתי את השמירה ממחשב קודם וכן עובד FIFA 06 עובד GTA San Andreas עוד רק שני אלה העם זה קשור שמישחקים האלה לא תומכים כפול ליבה או שיש איזה בעייה עכשיו סימתי להקין את ה X2 על מחשב שני שברשותי אינטל חד ליבה ועובד יש מצב שזה ביגלל הבילה בכפולה ? תודה מראש :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי את הקודים, ואיך מפעילים אותם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-