משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון למשחקים כמו Mass Effect , The Witcher, KOTOR וdeus ex יש משחקים טובים בסגנון הזה ? ראיתי כמה סירטונים מguild wars אבל זה עולה כסך כל חודש לא ?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי שבDX10 המשחקים מסתמכים יותר על הכרטיס מסך ופחות על המעבד. זה נכון? ואם כן, יש לי כרטיס מסך 3850 HD ומעבד p.4 3.00 ghz, כדאי לי לעבור לDX10? תודה לעוזרים! אלון
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב שמחובר לLCD אצלו בחדר. אנחנו רוצים לשחק במשחקים אחד נגד השני (מכות, מירוצים, יריות וכד'). יש לנו גם שני ג'ויסטיקים של Xbox לPC. אשמח לשמוע המלצות למשחקים בסגנון הזה (כאלה שיש להם מסך אחד ושני שחקנים כמו וורמס, Flatout2; ומשחקים שיש בהם מסך מפוצל, למשל משחקי מכות, מירוצים ויריות, אני זוכר שהייתה אפשרות כזאת בWacky Wheels האגדי). תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
ירידה חזקה בטעם טוב http://www.gametrailers.com/player/35146.html?type=flv why would a guy hide in a barrel? its even more stupid than hiding in a cardboard box...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי GTA SA הפכתי אותו למשחק כבד. הבעיה היא שהוא לא מראה ישר את המבנים, ואז בדקתי וראיתי שזה רק מנצל 200 אלף מהזיכרון מהמחשב.... יש לי 2 G
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצות למשחקי רשת. אני מקווה שיהיו מעניינים, ולא פשוטים מידי....
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה... רציתי לדעתי מה המשחקים שהולכים עכשיו.. שיחקתי בזמן האחרון Assassin's Creed ,gothic ,Dungeon Siege 2,oblivion יזה משחקים חדשים יש לכם ללהמליץ לי עליהם?דומים למה שכתבתי למעלה או בכלל ( לא משחקים כמו call of duty)
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק פעולה יריות הדרישות הם- שיהיה כמו קריסס ו C.O.D ו M.O.H הכוונה של דומה זה שבמשחק יראו רק את הנשק ולא את כל הגוף אבקש להמליץ על משחקים דומים וטובים והז'נר הוא -FPS תודה לממליצים
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, באיזה הגדרות הייתם ממליצים להשתמש בקרייסיס עבור המחשב הבא: Processor Intel® Core2 Extreme CPU X9770 @ 3.20GHz Memory (RAM) 4.00 GB Graphics NVIDIA GeForce 9800 GTX Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory Primary hard disk 307GB Free (466GB Total) ניסיתי להפעיל על רזולוציה של 1680x1050 (מסך 22 אינץ') ועל AAx8 עם כל ההגדרות בvery high וזה עבד ממש לאט. אח"כ ניסיתי עם אותה רזולוציה, בלי AA ועם הגדרות של High בהכל ועדיין לא עבד כל כך טוב. המשחק התחיל לעבוד בצורה סבירה רק שהורדתי לרזולוציה של 1280x960 (או 980 לא בטוח) בלי AA ועם high בהכל. אני חושד שיש בעייה עם הגרסא של המשחק שהורדתי (razor 1911) יכול להיות גם שיש בעיה אחרת. למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, לאחרונה עברתי למסך רחב 22" (Samsung 2243BW) והחלפתי כרטיס מסך ל2600XT. הרזולוציה שלי מן הסתם השתנה ל1650 על ה1080. הבעיה שלי שהרבה משחקים עכשיו מסרבים לעלות עם הודעות שגיאה כאלה ואחרות שבגדול אומרות שהם לא מצליחות להחליף לרזולוציה שלהם... זה קורה עם משחקים ישנים מאוד כמו x-com, וגם עם משחקים מלפני שנים בודדות כמו evil genius וmajesty. יש פתרון? (מלבד כמובן כל פעם להחליף בעצמי את הרזולוציה, דבר שיהרוס לי את כל הסדר של האייקונים על השולחן עבודה).
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק מהרגע ששמתי טלאי ליגה ישראלית המשחק כול הזמן יוצא לי ואומר "נתקל בבעיה ועליו להסגר" מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד ואני מחפש משחק שיהלום אותו בסגנון Age of empires. תודה.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי משהו שחיפשתי המון אבל המון זמן!! מחשב pentium 1 חחחה ;D ומצאתי!!! ניקיתי סידרתי ונשארה לי רק בעיה אחת.. האם להתקין DOS וWIN3.11 או WIN95 ואת שניהם יש לי חוקים חחחה (את WIN 3.11 קיבלתי עם המחשב). אשמם אם תתנו לי לינק לאתר שמציאה משחקים ישנים לדור הזה שכבר אינו קיים.. או לפחות אנדיקציה לאותו דור של אז..! ותודה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש ולאחר שהתקנתי את התוכנה אני לא יכל להוריד שום משחק. מצורפת תמונה. האם מישהו נתקל בתופעה הזו ? עד כה EA לא ממש מועילים עם התמיככה שלהם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה והתקנתי את המשחק ושמתי קראק שעבד לי בXP ובויסטה הוא מראה לי:
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש ובסביבות החצי שנה -שנה לא שיחקתי כמעט במשחקים שיצאו. אז אני קצת בפיגור אז.... אני צריך המלצה למשחק טוב שישמש אותי להרבה זמן. אני אוהב בעיקר משחקים כמו unreal crysis gears of war וגם מאוד אהבתי את משחק האסטרטגיה של שר הטבעות. ביושוק שונא!!!!!!!. חשוב מאוד שהמשחק ישמש אותי להרבה זמן. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משחקים בסגנון של RED ALERT אבל קצת יותר מתקדמים - יש למישהו המלצות?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שיחקנו כבר במולטיפלייר של GTA 2, אנחנו מחפשים משחק נוסף.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום... קניתי את המשחק SIMS 2 דלוקס ולאחר מכן קניתי את א. The Sims 2 Teen Style Stuff ב. The Sims 2 IKEA® Home Stuff איך אני יכול לשחק בסימס 2 כאשר יש לי את שני חבילות התוספות, אם זה אפשרי בכלל... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה בבקשה פיפא בעברית ולא משנה איזה שנה בעברית ואני רוצה משחק מלא ולא דמו בתודה מתן .
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ניסיתי לקנות מהם את COD4 אבל כשאני עושה צ'קאאוט הוא מעיף לי אותו מהסלסלה ורושם לי שהמשחק מוגן איזור. רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעקוף את החסימה?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כבר יצאו דרישות מערכת לשני המשחקים שציינתי בכותרת... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי בידיוק מה שחיפשתי כי אני לא בטוח אם הם סופיות או סתם שמועות... אם יצאו אשמח אם מישהו ירשום אותם כאן... גם מינימום וגם מומלץ... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן סיימתי את הCHRONICLES OF RIDDICK, ואני חייב לומר שהמשחק היה מעולה, יותר טוב מהמון משחקים שיצאו בשנה האחרונה. מתוכנן למשחק הזה המשך? היות ומדובר על החלק הראשון של הסרט... תודה!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות סטארקרפט (מספיק לי רק סי די קי מקורי ) באיזור ה 50 שקל אני מנסה לחפש ולא מוצא חוץ מהאתר פסיגיימס שהוא מוכר תמשחק ב 100 של וזה מוגזם למשחק ישן !! אם מישהו איפה אפשר למצוא תמשחק המקורי או סי די קיו מקורי אז שיצור איתי קשר (אני לא יודע אם אפשר לדבר על זה באתר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-