משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
נראה דבר נחמד מאוד http://www.yoyogames.com/gamemaker
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהיטמן החדש המשחק בגרסה המקורית (1.0) עשה לי בעיות החל מהשלב עם הכוכב פורנו,ולא ידעתי מה לעשות ולכן התקנתי את PATCH 1.1... עכשיו אני אידיוט ובטעות מחקתי את השמירות ולכן נאלצתי להתחיל מחדש.. אמרתי בסדר נתחיל מחדש אבל הופ איך שאני מסיים את השלב הראשון המשחק קורס.. כמו כן ניסיתי גם עם צ'יטים לעבור את השלב מיד אך שוב המשחק קורס ומופיעה הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיאלץ להיסגר. בקיצור,למישהו קרה? והאם יש לכם עצה מה לעשות ? :'( אני מת על המשחק הזה.. הוא פשוט מדהים.. אני חייב לסיים אותו!
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני משחק כבר כמה ימים ופתאום, בלי שום תרומה מצידי (לפחות לא בשליטתי) רשום לי על המסך "A.I DISABLED" ואין יותר אויבים אקטיבים וכל הדברים שאמורים לעבוד עם אינטיליגנציה מלאכותית לא עובדים, כך שהמשחק נהיה די מיותר. מה לעשות? איך זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
בס"ד שלום, כמה שאלות בקשר לאוןליין של nfs mw מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? כאילו צריך עוד חבר או שלא?? יש חדרים? וכו'. תודה ויום נעים...2יי2י
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות משחק ברשת. הבנתי שיש גם Co-Op וגם Deathmatch. עוד לא ניסיתי. יש מצב? (אני אגיע בערך ב- 22:30 הביתה) HF
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שאני מנסה לשנות את הרזולוציה במשחק, המשחק פשוט נופל.. ויוצא לווינדוס כאילו עשיתי quit. יש לי gf4 ti4200 עם הדרייברים החדשים של נבידיה... הרישמיים. בתודה. פתרתי את הבעייה... תודה לכולכם על שניסיתם.. אפשר לסגור...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל... אני רוצה להתקין את המשחק THE LONGEST JOURNEY 2 - DREAM-FALL עכשיו דרישות מינמליות הם Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher ודרישות מומלצות הם : Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+ עכשיו אני עומד לשדרג את המחשב ושאלתי היא...איך כל הדרישות האלו עומדות ביחס למעבדים החדשים של אינטל...הרי מבחינת GHZ הם כביכול נחותים כלומר מעבד E6300 הוא בסה"כ 1.8 GHZ או משהוא כזה...האם עדיין הוא יתפקד בצורה אופטימלית בשביל משחק מסוג זה?!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב p3 800, 256SDRAM, geforce2 mx200 64MB. לפני יומיים רק שמתי את הכרטיס הנ"ל (היה לי TNT2). מאז כל משחק שדורש פעילות גרפית בינונית ומעלה, עולה, עובד חלק למספר שניות, ואז נתקע. אחרי משהו כמו 30-40 שניות, המשחק משתחרר לכמה שניות, ואז נתקע שוב... ניסיתי את המשחקים max payne 2 fifa 2003 mtv celebrety death match. ניסיתי גם לבדוק משחקים שכן עבדו חלק על הכרטיס הקודם וגם הם פעלו לא טוב, אותה הבעיה שציינתי למעלה... ניסיתי את mechwarrior4 משחקים קלילים וישנים פועלים טוב. ניסיתי את אלסטומניה DXBALL mortal kombat4 מישהו יכול לעזור??
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של המשחק (מקורי) לוחץ על האייקון של המשחק, הכונן מתחיל לעבוד, נהיה מסך שחור כאילו המשחק מתחיל לעבוד אבל אז המחשב חוזר לשולחן העבודה והמשחק לא עולה... תעזרו לי, התחרפנתי כבר...
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עדכון 2: נראה שהשמועות המקדימות היו מדוייקות גם הפעם, וה-Battlefield החדש באמת יקח אותנו אל התקופה המפתיעה של מלחמת העולם הראשונה, אשר לא "כיכבה" עד כה מעולם בכותר בפרופיל כל כך גבוה. המשחק יקבל את השם הבלתי רגיל Battlefield 1, יציע קמפיין עלילתי לשחקן יחיד וגם מצב מקוון נרחב עם קרבות של עד 64 שחקנים – וטריילר ההשקה המרשים והעמוס שלו מעיד על כך שנזכה לחוות את הקונפליקט מכל הצדדים שלו: שוחות ובונקרים, כוחות פרשים, ספינות קרב, מטוסי מדחף כפולי כנף אשר מצויידים אך ורק במקלע, גז חרדל ושאר נשקים כימיים מאיימים, הטנקים והמשוריינים הראשונים וגם ספינות אוויר אימתניות ונשקים קרים מאולתרים יותר או פחות, כמו את חפירה או אלה קוצנית אכזרית למראה. אם חשבתם שמלחמת העולם הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה שייך ואם מישהו יכול לעזור לי בזה אבל..... הורדתי את All Neo Geo Roms For Mame 32 Cd1 , ויש שם רק קבצים של רומים. יש לי את האמולטור NEO GEO ו MAME,איך אני מפעיל את הרומים האלה בשביל לשחק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GAMEPAD של לוג'יטק ה WINGAMN אבל המשחק לא מזהה אותו ואני לא יודע איך איך להגדירו בתוך המשחק.
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי מסך CRT 85HZ. לא הייתה שום בעיה, כי אף משחק רציני לא היה נותן לי יותר מ85 פריימים על הגדרות גבוהות, כך שלא הייתי מפעיל את הVSYNC בכלל. המסך התקלקל, וכמובן שקניתי מסך LCD 60HZ רגיל. הפלא ופלא....יש במשחקים מסוימים בעיה. יותר מ60 FPS יש קריעות, פחות מ60FPS זה כבר מתחיל להיות די איטי. במשחקים שבהם הVSYNC עובד כמו שצריך, ולא גורם לפריימים לרדת ל30- אין בעיה. העניין הוא שעכשיו התחלתי לשחק far cry 4. כמו שהיה בFC2 , הVSYNC במשחק הזה פשוט הורג את הפריימים. מה שמעניין , שזה קורא לי רק בMSAA. SMAA פועל כמו שצריך. יכול להיות שזה בכלל שהפריימים שלי אף פעם לא יורדים מתחת ל60 עם השיטה הזאת. בכל אופן אי אפשר לשחק את המשחק עם SMAA. ניסיתי adaptive…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפני כשבוע הורדתי את המחשק... אצל חבר שלי שי לו פנטיום 3 700 עם גי פורס 4 זה עובד ואצלי יש אי אם די 2500 עם גי פורס 2 64 מגה זה לא עובד האם מישהוא יכל לתת לי עצות מדוע זה לא עובד ופתרונות המשחק דורש מינימום 32 ככה שאני לא מבין מה הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור, אני בן 23 ואני מחפש אנשים בני 20+ לשחק איתם בGEARS OF WAR 4 בCO-OP. יש מעוניינים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוחרר טריילר חדש באיכות גבוהה, כולל צילומי in game: http://www.fileshack.com/file.x/9369/Team+Fortress+2+Trailer תגובה שלי לטריילר: ואוו! זה גאוני! זה גאוני! גאוני!!!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
:\ נימאס לי לנסות לעבור את זה יש שם איזה קאץ' ואני לא מוצא אותו בהתחלה בא לי חצי עכביש כזה חצי בן אדם....אני הורג אותו בשתי חלקים הכל טוב ויפה.... אחרי שאני מסיים את זה בא עוד חלק מהאדמה ואיתו באים עוד מלא אנשיםם וזה לא ניגמר:\ מפרקים אותי עכשיו יש איזה דרך להוריד את הדבר שבאמצע? כי עם יריות זה לא הולך והאנשים לא מפסיקים לבוא עד שאני מת... העליתי כמה תמונות שתבינו איפה אני http://img125.imageshack.us/img125/6830/shot00001if4.jpg http://img400.imageshack.us/img400/6425/shot00003js5.jpg
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הקונסולה הסלונית של סוני אמורה להימכר כמו לחמניות חמות במסגרת המבצע הנוכחי באמאזון גרמניה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב פנטיות 3, 345זיכרון כרטיס מסך ג'יפורס2 400mx . עכשיו אני מחפש משחקים לשחק בו,אפשר בבקשה שמות? אני מקבל כל קטגוריה של משחק חוץ מגרסאות של פיפא ונבא,הירוס 3,קואיק וארקפט.כל משחק אחר תמליצו בבקשה.
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמו הגיימקיוב או האקס בוקס או הפייסטיישן 2?,למה אף אחד לא מתעניין.....?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את החבילת הרחבה של FEAR ותוך ההתקנה הוא אומר שאני צריך לעדכן את המשחק לגרסא 1.07, כשהוא מפעיל את האפדייט אז הוא אומר שהגרסא לא נכונה ושאני צריך את הגרסא האנגלית - מה שיש לי... ניסיתי למחוק ולהתקין את המשחק ולנקות את הרג'יסטרי באמצעות REGVAC וזה עדיין לא עובד... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מפתחי הכותר הייחודי Rime הצהירו כי יסירו את הגנת הקבצים המוכרת במידה וזו תיפרץ - ונאלצו לעמוד במילה שלהם הרבה יותר מהר מהמצופה לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש משחקים בסגנון של עולם מטורף ועלילה מטורפת ודברים במשחק שידפקו לי את השכל וגם משחקים עם עלילה טובה ואווירה גם למחשב וגם ל ps2 משחקים כמו alice psyconats manhunt 1+2 stalker metro 2033 condemned zeno clash amnesia penumbra the void myst נ.ב. אפשר שיהיו גם מודים ל hl2
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי ויסטה והתקנתי את המשחק ושמתי קראק שעבד לי בXP ובויסטה הוא מראה לי:
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-