עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום אני אתמול התקנתי את הוידוס (XP) אחרי פירמוט כול המחשב אחרי את המשחק מדיסק מקורי כמובן ואני משחק אני מתחבר לשרת ישראלי ואחרי כמה משחקים הוא יוצא לי לתפריט הראשי ואומר לי שאחרי שתי דקות אני אף ומה שהעיף אותי זה התוכנה punkbuster ושאני כדי אולי לפתור את הבעיה צריך לעתכן את PB client מזה אני ממש מיואש ואני מת לשחק? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. איך קוראים למשחק של צבי הנינג'ה החדש למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה זה ואיפה אני משיג את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  4. אני את sonic the hedgehog 1 - mega drive [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. שלום, אני צריך שמישהוא יסביר לי מה כתוב פה: http://www.nzone.com/object/nzone_supremecommander_promo.html אם קונים מעבד מסדרת Intel Core 2 Duo :י 6600, E6700, Q6600, X6800, or QX6700 עם GeForce 8800 GTX or GeForce 8800 GTS או NVIDIA nForce 600i Series motherboard from EVGA מקבלים את המשחק Supreme Commander י??? ??

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  6. אני מתקין את המשחק אבל יש לי בעיה שהוא עולה לא רואים במסך טוב.. יש איזה דרך להגדיר לו את האפשרויות של הכרטיס מסך? אי אפשר לראות את המשחק הכל מפוקסל.... תודה על העזרה ???

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by sd1,

קבלו את המכונית שלי: http://www.2send.us/uploads/4407737593.JPG מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by galCool,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.. מתי הוא יוצא??

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  9. יש לי מפרט כזה .... amd athlon x2 64bit 3800+ socket am2 2.0ghz 90nm evga 7300gt 256mb ddr2 tv dvu pci-e abit kn9-s am2 nforce 550 ddr2800 pci-e hd audio gbl hynex ddr 2 667mhz 512x2 המשחק עובד לי ממש ממש ממש לאט ברזלוציה בהגדרות נמוכות ברצוני לדעת מה לא טוב במפרט הזה ולמה המשחק ככה איטי ???המחשב דיי חדש...

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  10. לגיים פד.. הגיים פד הוא האלחוטי של לוג'יטק (מומלץ בחום!). המשחק פשוט לא מתייחס אליו כלומר אין אפשרות לזוז בתפריט, בקביעת מקשים הוא מתייחס רק לשחקן אחד - מקלדת, ובנוסף כאשר יש שם משחק מסויים שחייב שני בקרים (מקלדת ועוד משהו) הוא אומר שצריך בקר משחק נוסף. יצאתי מהמשחק נכנסתי לפיפ"א, בלי לשנות כלום, והפיפ"א הגיבה רגיל לגיים פד.. הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק אבל עדיין אין התייחסות מצד המשחק ( VIRTUA).. הצעות? תודה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  11. וגם לינק כמובן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, בהתחלה בהתחלה בשלב הראשון איך אני יוצא מהחדר הזה ניסיתי כל דבר ולא הצלחתי, ניסיתי לפתוח את הדלת ואמרו לי שהיא נעולה, ניסיתי לדבר עם המוכר והוא מציא לי רק אוכל... מישהו יודע מה עושים? זה ממש ממש בהתחלה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. כל משחק שאני מעלה במחשב הוא יוצא אחרי כמה דקות..ואי אפשר לשחק ככה.. למה זה ומה אני אמור לעשות...?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  14. חבר'ה, הרבה ממכם לא יודעים אבל יש משחק שנקרא far cry או בקיצור fc זה משחק רשת שעולה על כל סוגי הקאונטר והטקטיקל למיניהם אם זה בגרפיקה(קאונטר וכו' כמו פיפא לידו)או בהנאה מטורפת (מנסיון אישי) המשחק לא כבד,לי יש כרטיס 6600nividia ואני משחק עם +50 fps:) שזה מספיק ביותר למי שמבין ורץ לי חלק. ההורדה וההתקנה פשוטים ביותר בלי דברים יותר מדי מסובכים פשוט להתקין ולשחק... אז חבר'ה אם בא לכם משחק קצת יותר מעניין מגרפיקה של פיפא אז בואו לנסות מבטיח שתישארו אז חבר'ה מי שצריך עזרה או נתקל בכל משו הכי קטן אני באייסי:210086766-דניאל(blackhawk) או באתר ששם יש מדריכים להכל(לא נראה לי שמותר לפרסם ת'אתר) הוא נקרא סטלהזון(הפורום של הקהילה) יש שם הסברים מפורטים מההתקנה עד למשחק…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by YH,

בשלב השלישי נדמה לי, אחרי שנוסעים עם הרכבת ויורים באנשים מסביב, המשימה להכנס להאנגר. יש רכבת והיא מופעלת עם כרטיס, אני לא מצליח למצוא כניסה פנימה, לא כרטיס לרכבת , גם לא על האנשים בסביבה. ניסיתי להסתתר בתוך קרון כדי שאולי בכל זאת אחד העובדים יסיע את הרכבת פנימה... נגמרו לי הרעיונות, מי מתנדב להציל אותי???

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  16. היגעתי לשלב של הבנק חיסלתי את כל השומרים ואנני לא יודע לאן הולכים

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by RDS,

אוקי, אז קניתי את המשחק לפני כמה זמן, וכל כמה דקות (2-3) המשחק קורס... הורדתי את העידכון החדש ביותר... המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק בלי בעיה, והוא אכן מפעיל אותו על ההגדרות הגבוהות ביותר במהירות, אך המשחק קורס מדי פעם... יכול להיות שזה קשור לכך שהמשחק תמיד קורס כאשר אני מנסה ליצור שחקן? תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by most,

יש לי חשבון SOURCE . התקנתי את HL2:DM והיה חסר בו מודלים (הייתי רואה חלק מהדברים בשחור). חשבתי שזה קשור לזה שלא התקנתי את HL2 לפני אז התקנתי אותו אבל הוא לא פעל לי. כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה מסך שחור ואז יוצא לשולחן עבודה. מה שמוזר זה ש-HL2:DM עובד בסדר (חוץ מהבעיה של המודלים..) וכל המשחקים האחרים אצלי עובדים בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה ו\או איך אני יכול לסדר אותה ?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  19. המשחק אמור לצאת עד יולי מקס' ועדיין אין זכר ממנו.. משהו יודע למה? דרך אגב HALO 2 עוד פחות מחודש!

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by בלוסטון,

שלום, שמעו משהו.. התקנתי את המשחק התחלתי לשחק וזה... וזה נראה לי דיי קל... אז מישהו יודע איפה אני בודק אם זה על "קל" או "קשה" אם אפשר בכלל... כי אני רוצה על הכי קשה... בבקשה זה דחוף... תודה..

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by kip,

לפני 5-6 שנים היה משחק שבו מטיסים מטוס שהוא מעין מטוס על שלט, בתוך בית... מתחמקים מהספה ודברים כאלה ומפוצצים טנקים צעצוע שיורים עליך... מישהו זוכר? תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by shainov,

שלום לכולם.. מס' שאלות לגבי המשחק.. 1.איפה משנים את הMPH לKPH??חיפשתי בOPTIONS ולא מצאתי..?? 2.מהם הטיפים הטובים ביותר לעשיית כסף?? 3.לגבי ההובלת מכוניות זה ממש ממש משעמם צריך לנסוע ממש אבל ממש לאט ולציית כמעט לכל תמרור בשביל לקבל את הבונוס..יש טיפים מיוחדים למשימות האלו.??

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Versace,

שלום לכולם אני עוקב בקביעות אחרי האתר שלכם ואני נהנה לראות דברים מעניינים וחדשים. מקווה להשתלב לאט לאט עם החברים והיה סבבה.. טוב אז ככה.. יש לי במחשב את המשחק הזה והוא בקובץ RAR. כשאני פותח אותו מופיעים לי מלא קבצים דחוסים של RAR. אני לא מוצא קובץ התקנה מה אני עושה? איך אני יכול להתקין את זה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by kisin,

התמונות הבאות מראות את ההתפתחות הגרפית של סדרות משחקים. פשוט מדהים לחשוב איך הגרפיקה תתפתח בעשור הקרוב... Ratchet & Clank Project Gotham Metal Gear Solid Super Mario Halo Gran Turismo Devil May Cry Grand Theft Auto Final Fantasy Tekken

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  25. ?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.