משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום שמי אורן התחלתי להעלותסרטונים של טיולים וצחוקים וגם לייבים ואשמח לשמוע את דעתכם איך הלייבים מה לשפר: https://www.youtube.com/channel/UCMZgdZoFjjzTI9JR9xfe6BA
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות מהכוונת של הסניפר. כלומר אני מחזיק את הסניפר ויורה בוא אבל לא דרך הטלסקופ שלו . מישהו יכול להגיד לי על מה אני צריך ללחוץ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חבר שלי שיחק ב need for spped:most wanted הוא שמר את המשחק שלו ועזב את המשחק שלו במסך של השמירה (לאחר ששמר). אמא שלו רצתה לשחק בקלפים של הווינדוס וכשניסתה לצאת מה NFS היא מחקה לו את השמירה. מאז הוא לא שיחק/שמר ב NFS כך שכלום לא כנראה לא נכתב על המקום הזה. השאלה היא אם יש מצב לשחזר את השמירה ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
היה, נסגר, נפתח, נסגר, יש עדכונים? יש צפי ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מסתכל על ה-Screenshots של חבילת הרחבה החדשה wrath of the lich king ואני מוכן להישבע שהגרפיקה נראת הרבה יותר טוב. האם מתוכנן עדכון גרפיקה או שמדובר בתעתועי הדמיון? תסתכלו ותשפטו. http://www.wow-europe.com/wrath/screenshots.xml
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HwZOne ODC 5Vs5 שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . " חנוכה הגיע !!!!! אז כולנו פה ולא נכבה את החנוכיה . HwZOne ODC במוצ"ש 30.11 יתקיים קאפ 5 נגד 5 , הקאפ יתחיל במוצ"שבשעה 18.30 וימשך עד השעה 00.00 שבסופו יתקיים גמר . החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את ה…
-
- 25 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הנחות עסיסיות עבור כותריה של חברת 2K Games, כולל Borderlands 3 העדכני והמצליח, מחכים לכם בחנות בימים הקרובים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות אותו דרך סטים ותהיתי מגיע איתו בחבילה שעולה 19$ גם קאונטרסטרייק רגיל? אני יוכל לשחק בהאף לייף 2 בסינגל פלייר?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
עזרה דחוווווווווף!!!!!!!!!!!!! קניתי Far Cry New Dawn וצריך להרשם באתר שלהם ואין אפשרות אצלי באינטרנט להכנס לאתר החברה Ubisoft מישהו יכול לעזור??? המשחק עלה המון כסף!!!! ושוכב כאבן שאין לה הופכין אולי איזה קראק שפורץ ולא צריך רישום באתר שלהם? זה הכי טוב, או מישהו שיכול להכנס לאתר של Ubisoft ולפתוח לי חשבון ואז אני יוכל לשחק??? בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש שחקנים לשחק נגדם אונליין בפרו אבוללושן סוקר 4. יש פה עדיין אנשים שמשחקים בו? דברו איתי. http://pes4online.acsv.net/downloads.html
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
סוף סוף חדשות טובות מצד ACTIVISION! מפיצת הענק הודיעה שהסדרה תעבור למחזורי פיתוח של 3 שנים מה שאומר שלכל אחת מהמפתחות יהיה שנה נוספת לסיים את הפיתוח של המשחק. אם מתחשבים בזה ש MW3 ו GHOSTS היו אסון אין לי כל כך אמון ב IW או Sledgehammer (ניתן להם עוד הזדמנות, בכל זאת IW היו אשמים גם ב MW3) אבל לפחות ל Treyarch יהיה מספיק זמן להוציא משחק טוב ששווה קניה. http://www.vg247.com/2014/02/06/call-of-duty-ghosts-top-seller-earner-in-na-and-eu-activision-q1/ נכון להיום יש ל ACTIVISION 3 מפתחות שמתמקדות ב COD ובנוסף עוד 2-3 מפתחות שתומכות (RAVEN, RADICAL ונראה לי שיש עוד אחת). חדשות מאוד טובות אם מתחבים ש GHOSTS פשוט מזעזע.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחק ממש ישן שממש אהבתי כילד ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לו. אני זוכר שהייתי משחק בתור מסוק כלשהו (אני חושב אפצ'י) והיית עושה כל מיני משימות, ויורה טילים וכאלה. וכדי לקחת נגיד דלק או תחמושת היית נעמד מעל איזה חבילה, ואז היה יורד מין חבל כזה עם קרס מהמסוק והיית תופס את זה. מישהו זוכר איך קוראים לו?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כמו שאתם שמים לב הטורניר הולך ומתקרב אז אני פותח אשכול בדיקה וסידור קבוצות (לבודדים) שמעוניינים להשתתף. ב02.03.14 אנחנו מתחילים לסדר את בתי הקבוצות אז אנא הזדרזו! כרגע השחקנים היחידים שמעוניינים להצטרף הם: 1. Gal&Gal 2. ApXix 3. taltola 4. guylederer0 5. bennash 6. MatanSar 7. dfa132 אני אשמח שתעדכנו אותי מי מכם מצא כבר קבוצה ומי לא כדי שנארגן לו קבוצה. שימו לב, כי הקבוצות שיכולות להיווצר מחלוקת היחידים הן שתי קבוצות, במידה ולא תתפקדו אחד עם השני לקבוצות אנו נחלק אתכם. אך בבקשה אשרו לנו השתתפותכם. לגבי הקבוצות שנרשמו אני צריך לדעת אם אתם עדיין כקבוצה עדכנית. ואני דורש שם לכל קבוצה כדי שנדע מי אתם ואיזה קבוצה אתם אז מי שנרשם באשכול הגדול …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ויסה 64 E8400 4GB ATI 4850 ואחרי שיחה עם המנהל(ממש בהתחלה) זה עושה לי LOADING אין סופי ובXP לא זכור לי שזה קרה יש למישהו מושג איך לפתור את זה ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התקנת HALO 2 על WIN7 64 BIT - כשמנסה לטעון את המישחק מקבל הודעה.... live gaming on windows failed to initialize..... אם מישהו מכיר את הבעיה והצליח להתגבר עליה אשמח לקבל את עזרתו. בחיפוש ב- google ישנם הצעות שונות לפתרון אך שום דבר לא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
גם בתקיה עצמה של המשחק אין קובץ הרצה של Uninstall , במצב זה איך למחוק נכון את המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אם למישהו יש בבקשה שיביא לי..כי אין... חיפשתי בE מיול ובעוד כמה מקומות...ואין...גם על ה"דיסק" אין..!...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אפשר לשחק ביבשה ולבחור בין ג'יפ נחמד למכונית שנראית כמו עגלה \ סירה. ואפשר לשחק בים ולבחור ב-2 סוגי סירות ממונעות. המשחק נראה ישן מלפני שנת 2000.. אפשר לנסוע במסלול של המירוץ אבל אפשר לתעות בדרך ולנסוע על אדמה ואף לנסוע לעבר השקיעה בים... מישהו זוכר תמשחק? עריכה: הסתדרתי קוראים לו [h=2]BIG RED RACING[/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי עשר שנים (או משהו כזה) הם חוזרים http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4345 והפעם לא מחברה חסרת שם אלא מlucas arts ! תאריך יציאה 2004
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים שונים מציירים תמונה עגומה משהו לכל חובבי הגיימינג שקיוו והאמינו כי פרקים חדשים בשתי סדרות מהמצליחות ביותר בתחום יוצגו בתוך זמן קצרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
- 1 follower
-
-
[ltr]basicly it's called shot online and it is... you better take a seat a massive multiplayer online golf game, wait there's more... with RPG style charecter development and yet at the same time claim to aim for realism. who said creativity is dead? it's not, it's just gotten retarded. it's in an open beta stages (even though the offical release date was a month ago) so if your interested in checking it out now's your time. I rather watch paint dry. and since it's MMO it'll probably be based on a monthly fee. on obviouse case of "from the frying pan to the fire". the only way it can get worst now, is if it will have one of those 'meant to be played with nVidia' logos. …
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.gamesradar.com/us/pc/game/news/article.jsp?articleId=200711239291393082§ionId=1006&releaseId=2006032219817514003 הכתבה מציגה 10 סרטוני וידאו של עשרה משחקים שונים בהם מופיעים שחקנים, חובבנים ומקצוענים כאחד, מראים את כישוריהם המדהימים. שווה צפייה!
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-