משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המשחק התקנתי אותו בלי בעיות המשחק עולה פועל חלק הכל יפה! אבל.............. כל כמה זמן מקס פיין מתחיל לרוץ מבלי שאני ילחץ על כלום לפעמים הוא גם יורה ורץ אי אפשר לעשות PAUSE ושום כפתור לא מגיב באותו זמן וזה נורא מעצבן ו קשה לשחק ,אצל חבר שלי זה פועל בלי הבעיה הזאת שנינו פועלים על WINDOW XP! בבקשה תעזרו לי !! ולפני דקה עליתי על עוד משהו כל הזמן שהוא מבצע פעולות לבד המחשב עצמו לא הרמקולים עושה מלא צפצופים מוזרים כאלה ???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב התשיעי, שבו אני צריך הטמין C4 במגדל הגדול הזה עם המאוררים. אני לא מוצא בשום מקום C4, איפה אני יכול למצוא? איך אני מוריד את שתי המסוקים, אין בשום מקום RPG..
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא עבר זמן רב מאז ששליש מהעובדים של המפתחת פוטרו והינה מגיע גל פיטורים נוסף. קיצוץ של צוות פיתוח נוסף משאיר את RAVEN אם צוות אחד בלבד (בהשוואה לשלוש שהיו עד 2009). אחרי כ 20 שנה שכללו הרבה משחקים טובים, המפתחת שעמדה מאחורי Hexen, Heretic, SOF, X-Men legends, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE ומשחקים רבים אחרים תהפוך לפתחת של תכני DLC. http://kotaku.com/5661071/singularity-game-developer-hit-with-layoffs
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גילדה Kyphosis חוזרת אחרי הפסקה של כשנה!הגילדה פתוחה לכל הישראלים באשר הם, בנוסף בעבר ניהלנו קבוצת ריידים ברמת Mythic וזו הכוונה שלנו עם הפנים ל-Legion.בנוגע לריידים חשוב להבהיר קודם כל שאנחנו מכוונים את עצמנו לקצה גבול היכולת בכל הנוגע ל-PvE ב-WoW וזה אומר שקבוצת הריידים שלנו לא מתאימה לכולם והיא דורשת מחוייבות אבל בשביל להצטרף לגילדה עצמה כאמור הדרישה היחידה היא להיות ישראלי ובמידה ויהיה רצון קולקטיבי לאירועים הנוגעים ב-PvP או בקבוצות ריידים נוספות, אנחנו האופיסרים נעשה את כל מה שאנחנו יכולים בשביל לעזור.השאיפה שלנו בנוגע לקבוצת הריידים בראש ובראשונה היא לנקות את כל התוכן העכשווי ברמת Mythic בהקדם האפשרי במינימום זמן שזה אומר לדעת למקסם את הביצועים שלנו ואיך לפעול כצוות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הכרזת תאריך היציאה הקרוב של משחק הרשת AA3, מצאתי לנכון לפתוח דיון ראשי למשחק. על המשחק: America's Army הוא משחק פעולה מגוף ראשון, שנוצר ע"י הצבא האמריקאי. זה משחק רשת מרובה משתמשים, שנועד בעיקרו ליצור חוויה ריאליסטית ככל האפשר ולאפשר לאזרחים מן השורה לחוות מעט ממה שעוברים חיילים בשדה הקרב ובאימונים. על מנת שיוכלו ליצור משחק התואם לדרישות הנ"ל - הצבא האמריקאי גייס לשורותיו קבוצת מפתחים, שעברו אימונים ומבצעים - בדיוק כמו כל חייל רגיל אחר. בצורה הזאת יכלו המפתחים ליצור משחק ריאליסטי במיוחד, על פי החוויות והנסיון שהם עברו בתור חיילים קרביים. תיאור מפורט: במשחק קיימות שתי קבוצות, הנלחמות אחד נגד השנייה. הקבוצה שתנצח היא זו שתחסל את כל אוייבי הקבוצה הנגדית, או לח…
-
- 430 תגובות
- 43.3k צפיות
-
-
יש פה עוד מישהו באתר שמשחק במשחק הנפלא הזה? שאלות: איך אני יוצר מפל? כול פעם שאני מנסה הוא מעיר לי הערות אני עושה שני מקווי מיים אחד נמוך ואחד גבוהה ואני לוחץ על האייקון של המפל אבל הוא לא מאפשר לי איך אני עושה סיור תת-מיימי ? שאני מנסה לבנות שבילים במקום נמוך מתחת לאדמה ואח"כ לחסות במים תמיד הוא לא מכסה לי מעל השבילים שיצרתי למישהו יש הסבר? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג הציעה והמשתמשים הצביעו והכריעו - קבלו את הסיכום האולטימטיבי של עולם הגיימינג בשנה החולפת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקי מה יש חוץ THE WITCHER ,DUNGEON SEIGE, SILVER FALL,FABLE,TITAN QUEST ו NEVER WINTER NIGHT ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי DODS וקיבלתי איתו כרטיס הזמנה לאורח לחודש בעקרון אני פשוט אכתוב שמות אשים בכובע ואשלוף מי שיוצא זה שלו. (ברצינות) אם מישהו רוצה זה לחודש פשוט תרשמו את שמכם ואם תוגרלו תקבלו אותו אני מבקש רק כאלה שממש רוצים אותו
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכבוד חופשת הקיץ אנו מקיימים תחרות ה VR לקבוצות הראשונה בישראל! בואו לבחון את הכישורים שלכם! לא צריך ניסיון מקדים במשחק אבל יכולות AIMING טובות יעזרו בהחלט! בין התאריכים 1.7.17 - 1.9.17 תתקיים בתל אביב תחרות לקבוצות במציאות מדומה הקבוצה שתשיג את התוצאה הטובה ביותר תזכה ב 5000 ש"ח במזומן הקבוצה שתגיע למקום השני תזכה ב 3000 ש"ח במזומן והקבוצה שתגיע למקום השלישי תזכה ב 1000 ש"ח במזומן מה צריך לעשות כדי להרשם? להתארגן 4 חברים ולהזמין אצלנו מקום. כשתגיעו נחבר כל אחד מכם למשקפי מציאות מדומה ואת כולכם נחבר לאותו המשחק המשחק הוא Arizon Sunshine במצב ה Horde mode יש לכם שעה לצבור את הניקוד הקבוצתי הגבוה בי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשלב 6 צריך לזרוק את הליבה core של האנטרפרייז לפני שהיא מתחממת ואז כל הספינה מתפוצצת אני לא מצליח למצוא איך עושים את זה ??? תודה רבה לכל מי שיקדיש חצי דקה לכתוב לי איך.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה לא simcity clone. זה כן סוג של city simulation. ואפשר לשחק בו offline. קצת דומה בקונספט לtransport tycoon הישן והזכור לטוב, בו שיחקתם תאגיד תחבורה. אתם לא אוהבים לנהל פרויקטים מורכבים ומאתגרים? המשחק הזה לא בשבילכם, move along... מדריכים למתחילים ומתקדמים:
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Hi I'm currently stuck in vice city. I simply don't know what 2 do next... look: I killed Diaz, took over his huge house,finished all the missions with the Old Lady, with the Bikers,with the Taxi company,and after I've finished also the LEmosine mission with the "Love Fist" Rock Band I don't know what to do. there are no missions on the raadar, and the phone doesn't ring or something... What to do next? buy the fucking Malibo,Ice cream factory,the print and the car showroom?,I've already have the boat dock... How 2 continue the main story missions?! Thanks Ahead. ANSWER IN HEBREW PLEASE.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הפאטץ', אחרי כמה רגעי Loading, כתוב שפאטץ' לא מזהה שהמשחק מותקן אצלי, ואני צריך להתקין בשביל לעדכן אותו (???). ראיתי שלעוד הרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אך לא מצאתי לה פתרון.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ובכן הגעתי למסקנה שאין כמעט שרתים נורמליים אז החלטתי לנסות לאסוף קבוצת אנשים רציניים שרוצים לתרום ולהצטרף כצוות הנהלה(אדמינים) וכמו כן להשתתף בעלויות החזקת השרת המטרה לקנות שרת יציב איכותי ומהיר, השרת יהיה ממוקם באירופה באחת המדינות עם הפינג המהיר ושירות איכותי, למי שבקיע בנושא - אשמח שישתף מידע רלוונטי * רק לאנשים שבאמת אוהבים את המשחק ולא סובלים צ'יטרים וגליצ'רים * גודל השרת יהיה בהתאם לכמות האנשים שישתתפו בהוצאות (עלויות), היעד הוא שכל אחד ישלם כ25ש"ח לחודש ובתשלום מראש למספר חודשים(מדובר על 100-200ש"ח לבנאדם שיועבר לחשבון פייפאל או דרך הדואר, העלות הסופית תוחלט בסוף לאחר שאראה כמה אנשים מוכנים להשתתף וכו') נשתדל לרכוש בגודל של לפחות 40 סלוטים - (היעד בין 48 ל64) …
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני זוכר שצריך להחליף תדיסק באיזשהו שלב לפני שזה נתקע, אני לא זוכר מתי בדיוק אבל צריך להיות כתוב איפשהו (באינטרנט) אם מישהו זוכר או יודע שיגיד לי בקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הדמו ? חג שמח ושנת משחקיות מדהימה לכולם ! עריכה - טוב, נראה לי מצאתי אותו. הוא 23 מגהבייט נכון ? ובכלל יש לכם איזה המלצות למשחקי אסטרטגיה טובים ?? חוץ מ WarCraft\Sarcraft .... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מרוצים כמו מכוניות,אופנועים,סירות פעולה - כמו קאונטר אסטרטגיה כמו WARCRAFT תביאו לי שמות ואם אפשר לינקים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
התקנתי את האייג' אוף אמפייר החדש אבל כשאני נכנס אני מקבל מסך שחור. ווינדוז 10 בנייה 16299 אני מריץ את המשחק כשהמקלדת על אנגלית
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום תראו אני יודע שהנושא הזה של אמולטורים קיים, לדוגמא התנסתי בין היתר באמולטורים של NES SNES SEGA (נראה לי ג'נסיס) Nintendo 64 ... שעבדו סבבה לגמרי על מערכות מחשב שלי - למשל הNES עבד על 486, הSNES עבד חלק על P200, הN64 על אט'לון 1900... כיום יש לי מערכת שלפי דעתי תיהיה מסוגלת לבצע אמולציה של הPS2 (ניתן לראות את המפרט שלי) והשאלה היא האם ישנו אמולטור שהגיע לרמת פיתוח שבה אפשר אשכרה להריץ משחק. הייתי מעוניין למשל להתנסות בTEKEN שזה משחק שאין את הז'אנר שלו לPC (אלא אם מחשיבים משחקים מ-א-ו-ד ישנים כדוגמת Virtua Fighter 1 או דברים ממש עלובים כמו איזה משהו שהורדתי דמו שלו והיה כל כך על הפנים...) מה שלא צויין במפרט שלי זה בקר משחק דואל-אנלוג רוטט של SAITEK.
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אם מישהו שיש לו אקסבוקס 360 שצופה כרגע ב"דיון" .. בקיצר אני מחפש מישהו לשחק איתו קול אוף דיוטי 9 באקסבוקס ?:funn:
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידב…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יכול להיות שזה זה ? http://www.gamerankings.com/htmlpages2/934485.asp
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן גיליתי שהמשחק World Of Tanks דווקא מאד משעשע ונחמד :-) התחלתי לשחק בשרת האירופאי, אם יש אנשים שרוצים להצטרף ולשחק ביחד אז תפנו אליי. כולם מוזמנים לנסות לשחק, המשחק חינמי. www.worldoftanks.eu תפנו אליי : במשחק :Rajahz סקייפ: tfc.justrpay או כמובן להשאיר הודעה פה בפרטי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-