עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dj_horse,

שלום לכולם! המשחק החדש בסדרת GTA צפוי לצאת בקרוב,ושאלתי היא האם מישהו יכול לתת לי את דרישות המשחק למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by arik_mesh,

שלום :] יש לי נייד של גיגבייט דואלקור 1.8 גיגה זיכרון אני מנסה להעלות את המשחק סימס 2, הוא מעלה את התחלה אבל לא נכנס למשחק עצמו :\ מה עושיםם?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. יש לי כמובן מקורי שקיבלתי עם הכ"מ ומאז שעברתי לויסטה הוא מבקש ממני דיסק כדי לשחק, התקנתי את כל הפאצ'ים דרך gpgnet ועדיין הוא מבקש.. בxp הוא היה נותן לי לשחק, מה הולך פה? יש לויסטה בעיה בדברים האלו?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. כשאני נכנס למשחק לאחר סצנות הקומיקס, במשחק או בקטעי הסרטים הקצרים שלו, הסאונד מוזר לחלוטין, או שחלק מהאפקטים מושמעים בfast motion או שיש כל מיני תיקים וקליקים ברקע, כל שנייה. ואם אני רואה סצנת קומיקס עד הסוף, איך שמתחיל המשחק עצמו - קורס היישום. ניסיתי לעדכן את המשחק. ככל הנראה הבעייה החלה מאז שעידכנתי לדרייברים החדשים של nvidia 175.16 אשמח לרעיונות, תודה מראש!.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. התקנתי HF2&CSS מהדיסקים המקוריים (5 דיסקים, איזה חירפון! מזל שיש לי 3 כוננים) קיצר עכשיו הוא גם רוצה לעדכן את הCSS, והוא מוריד לי על 9KBS, יש מקום אחר שאפשר להוריד את העדכונים חוץ מהסטים? או אי אפשר לשחק בלעדיהם? אני מת כבר לשחק... תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by SyndromE,

http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2317290,00.asp הצצה ל-gameplay של המשחק האגדי, מתחיל ב-4:20, למשך 20 שניות בערך *הוספה ע"י אחראי הפורום* עוד לינק לסרטון: @@@

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by guysfa,

אני לקראת הסוף ונקעתי בבלוק 7: כשכולם הולכים אני לא יודע מה לעשות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  8. אני עובד עם פנטיום 4 3.0 2כרטיסי זכרון של חצי 533 ועוד שניים של ג'יגה 677 שידרגתי כעת ל9600GT + זלמן. ומשום מה רק המשחק COD4 נכנס ויוצא תוך שניה בערך וזהו המשחק לא עולה....... בבקשה חבר'ה תזרקו לי רעיונות!!! אני עובד עם WINXP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. Started by yonatanph,

מישהו מכיר חנות שמתמחה במשחקי מחשב (לא מבאג) באיזור חיפה? לבאג לוקח הרבה זמן עד שהם מקבלים משחקים חדשים בד"כ ולא בא לי לחכות שבוע עד שהמשחק יגיע בדואר מPCGAMES. אני רוצה לקפוץ ביום שישי לקנות את MASS EFFECT.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by saar3,

שלום! רציתי לבדוק אם הבעיה רק אצלי או לא תגידו במשחק ראינבוי שיקס ויגאס שתים כעבור כול כמה שניות שהולכים הוא עוצר ואז צריך ללחוץ שוב או שזה רק אצלי? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by danield51,

הגעתי לירידה לפני שאני מגיע לאזור של הנסיכה בACT 2 ואני לא מצליח להבין את החידה הזאת עם הסמלים...איך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by huber,

על פי זה נראה כי נווידיה לוחצת על מפתחי משחקים לא ליישם DX10.1 על מנת לא לת למתחרה יתרון. מלוכלך ומכעיס! http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3320&p=6

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש לי מחשב דואל קואר 1.8, כרטיס מסך 7600GT, ג'יגה זיכרון.. ושאני מנסה להריץ משחקים כבדים המחשב נתקע ולאחר כמה שניות עושה ריסט.. אפילו בסימס שתיים שאחותי משחקת אחרי כמה דקות משחק המחשב כבה.. ניקיתי את המחשב גם פיזית מאבק וגם מבחינת תוכנות... הספק כח שלי לפי מה שאני יודע לא שיא הטכנולוגיה וחשבתי שאולי זאת הבעיה.. מה דעתכם? או שיכול להיות שפשוט המחשב שלי עמוס בעקבות איזה וירוס או משהו שדפק כבר תמחשב ואני לא יודע עליו.. או שאני פשוט צריך לשדרג את החומרה שלי? תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/218662.html לא יודע מה איתכם, אותי זה די הצחיק... אנשים שמבלים את זמנם בשנאה פשוט מעוררים בי לרוב רחמים. הפעם הזו לא הייתה שונה. למי יש ככ הרבה זמן לבזבז על שינאה בעולם הזה? ולמה? אגב, זה רק מחזק לי את הרצון לשחק במשחק המדהים הזה. (שיגיע כבר למחשב!)

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. שלום, אני צריך להחליף מערכת הפעלה ויש לי Saveים של CRysis ואני לא רוצה שזה ימחק אז אני צריך גיבוי שלהם. באיזה תיקיה נמצאים הSAVEים ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש משחק סטייל CS/HALO/UT3 שירוץ לי על הגרוטאה, להלן המפרט: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.04 GHz VIDIA GeForce FX 5500 1GB ram תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. עריכה, 04/05/2008: שלושה ימים עברו מהבקשה שלי לתעדוף, והיום סידרו את זה סופית. מממוצע של 400+, ירדתי לפינג שנע בסביבות ה-175 והמשחק חלק לגמרי. תוצאות: http://i26.tinypic.com/29wv6uh.jpg אני מפרסם את אותה ההודעה בכמה פורמים. רעיון נלקח מ-Calman: http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=921426 לפני שתמשיכו, בבקשה תקראו את מה שרשום בלינק שצירפתי, כדי להבין על מה מדובר בכלל. שיטת התעדוף, שמדובר עליה בלינק, אכן קיימת בבזק בינלאומי. והיא באמת עובדת בצורה מעולה, ומורידה את הפינגים מממוצע של 300-400 לממוצע של 100-150! הבעיה שלי מתחילה עם העובדה שבזק בינלאומי מבקשים כסף על השיטה הזאת, וקוראים לה במילים יפות "חבילת גיימר". במילים אחרות, נותנים לנו חבילת …

• 56 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. Started by nitayc1,

שלום. לגבי המשחק Conflict Denied Ops אני יודע שאפשר לשחק עם עוד חבר דרך האינטרנט ניסינו את האפשרות ההיא CO-OP ולא הבנו בדיוק מה עושים כדי שנוכל לשחק שנינו ביחד אשמח אם מישהו יוכל להסביר את הצעדים ע"מ שנוכל לשחק שנינו ביחד (אני שחקן אחד והוא שני) נגד המחשב תודה 8)

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  19. :yelclap: :yelclap: Street Fighter IV !!! למחשב!! הייתם מאמינים? כי אני לא! קראתי היום שCapcom חושפת באופן רשמי את הידיעה המשמחת ! המשחק שכולנו חיכנו לו - הלהיט של משחקי המכות שחוזר אחרי הרבה שנים , והפעם באופן מאוד מפתיע ומשמח לגרסת המחשב האישי (בנוסף לPS3, ול XBOX 360) זאת היא ההודעה הרשמית ! : http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189749&skip=yes

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by mrsph666,

א(ס)-סלאם עליכום, במשחק הנ"ל, אם למשל מוסיפים לרכב ספוילר, ובמקום למשל, כמה תוספים ממתכת, לחבר חלקים מקארבון, האם תהיה לזה השפעה על הביצועים כמו במציאות, או שזה נטו למראה? תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. שלומות, ראשית כל, אני יודע שמדובר במשחק שעבר זמנו(עוד טרם התחיל) ושיש לו דיון ראשי, אבל הדיון הזה הוא משהו אחר, So hear me out. לפני כמה ימים ניסיתי להתקבל למשרה של כתב בvgames, וכחלק מהתהליך התבקשתי לכתוב ביקורת/בקרוב על משחק שיצא יחסית לא מזמן, אז כתבתי ביקורת, בסגנון vgames(יותר נכון, בפורמט vgames) על Turning Point: Fall of Liberty. אודה לכם מאוד אם תוכלו לחוות עליה את דעתכם הביקורת: בחמישי למאי 1992, השתנה עולם משחקי המחשב לעד. באותו תאריך היסטורי יצא Wolfenstein 3D לאוויר העולם וסלל את הדרך לאלפי משחקי הפעולה מגוף ראשון שיבואו אחריו, בהיותו משחק הפעולה בגוף ראשון ה(פופולארי) הראשון. אך תרומתו של Wolfenstein 3D לא נגמרה ביצירת הז'אנר המצליח והמשגשג ביותר במשח…

22. Started by stone cold,

סרטון של משחקי ווידיאו ומחשב מי ההתחלה ועד היום באיזה 2+ דקות מתומצתות

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום , הורדתי טריינרים למשחק RAINBOW SIX: VEGAS והפעלתי את הטריינר נכנסתי למשחק ועדיין אין לי את האופציות של הטריינר מישהו יכול לעזור לי? :-\ אולי לא התקנתי נכון או משהו לא יודע..

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  24. Started by Shoko,

?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by eranisra,

אם נגיד אני רוצה לקנות משחק מsteam ואני רוצה לשלם דרך פייפל. הם לוקחים איזה תשלום או ריבית בגלל שאני משלם כביכול דרכם?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים