עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Mazumotte,

אני חושב לקנות את Heroes V. הסיבה העיקרית היא שנמאס לשחק בשלוש עם חברים וצריך שינוי. אז השאלה היא- כדי לשחק עם חברים(קמפיין לא ממש מעניין אותי) כדאי יותר לקנות את Tribes of the east או את המשחק הרגיל? Tribes כולל גם את הגמדים ועורך המפות הרנדומלי או שיש את זה רק בהרחבה השנייה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. משחק לא ממש מוכר בשם Limbo of the Lost משתמש בסביבות שלמות שנלקחו מOblivion. רק תראו את התמונות: Oblivion Limbo of the Lost פשוט לא להאמין איזה חוצפה יש להם.. הסיפור המלא: http://www.gamespot.com/news/6192438.html?tag=latestnews;title;0

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מזמן לא שיחקתי במשחקי מחשב, אבל נזכרתי כמה כיף היה לשחק בSYBERIA 2 ובא לי שוב.. יש לי מחשב מאוד ישן.. אבל אני זוכר את כל המרכיבים AMD MOBILE XP 2500+ CLOCKED AT 2300MHZ אני יכול לקנות עוד ג'יגה אם זה יעזור, אבל המחשב כל כך ישן שחבל על הכסף אה ? 512 RAM DD1 CLOCKED 220MHZ GFX 5200 EPOX 8RDA3 PLUS לא מחפש גרפיקה.. סתם קווסט מגניב כמו סיביריה שאפשר לשחק תודה מראש ! שאלת ד"א - FLIGHT SIMULATOR X יעלה לי ב800 X 600 ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Shizel,

משחק שווה משימה לפני אחרונה Ming Must Die! יש דלת כזאותי סגורה על ידי מחסום עץ שצריך להזיז מופיעה שמה גם סימן של הזזה כמו פתיחת דלת אבל הדלת בלאט לא זזה מה עושים?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Milk It,

שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום, אני מחפש משחק טוב אשר יש לו תמיכה טובה במשחק אינטרנט. כמה דגשים: א. עדיף פעולה, אבל גם אסט' זה נחמד. ב. דרישות מערכת סבירות (לדוגמה UT3 לא עובד אצלי). ג. יש שרתים בארץ- ומשחקים בהם אנשים (חשוב מאוד). ד. עדיפות למחיר לא גבוה. ה. המחשק יהיה כיפי. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TheReaper,

לא גבוהות בכלל... ציפיתי להרבה יותר ממשחק שנותן לך לשחק ביקום שלך... טוב נו דרישות מערכת חלונות XP ו-Vista פנטיום 4 במהירות 2.0Ghz 512Mb זיכרון פנימי (למערכות מבוססות Vista מומלץ 768Mb) כרטיס מסך עם 128Mb זיכרון פנימי, תומך ב-Pixel Shader 2.0 לפחות 6GB של מקום פנוי בכונן הקשיח דרישות מערכת Mac OS X Mac OS X בגרסה 10.5.3 לפחות (Leopard) מעבד מסוג Intel Core Duo 1024Mb זיכרון פנימי כרטיס מסך מסוג ATI X1600 או Nvidia 7300 GT עם 128Mb זיכרון, או מעבד גרפי מסוג Intel GMA X3100 כלול במערכת לפחות 4.7Gb פנויים בכונן הקשיח קרדיט לגיימר,אגב שימו לב שMACOSX דורשת פחות מקום על הקשיח אבל מעבד יותר טוב ופי 2 יותר זיכרון...המממ

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by matrix66,

עם כל ההודעות שקראתי על משחקים נזכרתי במשחק ישן ששיחקתי שהייתי קטן.. אתה משחק בתור כלב ים (בערך) ואתה יכול להאריך את הבטן וככה לטפס על הקירות, אתה מחסל את היצורים עי קפיצה עליהם ויש ממש הרבה שלבים במשחק.. אם אני לא טועה קראו לו ROBO משהו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. היי חבר'ה! מישהו יודע אם אפשר באיזושהי דרך לשחק PES2008 על IP של מארח ומתחבר בגירסת מחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. האם הוא דומה לקודמו Lost Planet: Extreme Condition מבחינת ה-Single Player עם קצת שיפורים או לחלוטין משחק חדש?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by LIOR42,

מחפש משחקי סמולציה טיסה כדוגמת כוכב כחול שעולה רק על WIN98 או USAF הישן והטוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by peps1234,

מישהו פה משחק במשחק Freelancer אבל במולטיפלייר בשרתים מסוימים אם כן תכתבו פה...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. התקנתי את המשחק .....עדכנתי לפאצ' האחרון 1.20 ..... אני מעלה רואה את המסך הראשון של KONAMI ואז מסך שחור וזהו מישהו ניתקל ? יודע איך לפתור ת'בעיה ? תודה . נ.ב למנהלים : באתי לרשום הודעה זו בטרד קיים של המשחק אך הוא רשם לי הערה לפני הכנסת הודעה חדשה : " טרד זה כבר לא פעיל מעל 7 ימים , מומלץ לפתוח נושא חדש"

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. אני משחק ut יש לי עכבר לייזר מיקרוסופט 6000 מה כדאי לשים באופציות הנוספות תודה מראש וחג שמייח

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. יש לחבר שלי מחשב שמחובר לLCD אצלו בחדר. אנחנו רוצים לשחק במשחקים אחד נגד השני (מכות, מירוצים, יריות וכד'). יש לנו גם שני ג'ויסטיקים של Xbox לPC. אשמח לשמוע המלצות למשחקים בסגנון הזה (כאלה שיש להם מסך אחד ושני שחקנים כמו וורמס, Flatout2; ומשחקים שיש בהם מסך מפוצל, למשל משחקי מכות, מירוצים ויריות, אני זוכר שהייתה אפשרות כזאת בWacky Wheels האגדי). תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by dj_horse,

שלום! לאחר התקנת המשחק הופיעה לי השגיאה הבאה{מצורף קובץ}. האם מישהו יודע מה העניין עם זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. לא מצאתי תמונה אבל אני זוכרת שהוא נראה משהו כזה,יש שני יצורים והם צריכים להרוג אחד את השני. יש במשחק הזה משהו גם כמו דמקה ואז היצורים נלחמים בזירה כמו שציירתי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, רציתי לדעת אילו משחקים כיום תומכים בDX10 או אפילו 10.1? ואילו משחקים מהקרובים שעומדים לצאת יתמכו בDX 10 או 10.1. ואשמח לתאריכי היציאה שלהם... תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by The Dom,

הגעתי למשימה בCAMPEIGN של הRED BAL EXPRESS. הכול טוב ויפה, לא יותר מידי מסובך . אבל כשאני בא לחלץ את DOG COMPANY, אחרי שכבר פיניתי את האזור וכבשתי אותו, הם עדיין לא יוצאים מהבתים שהם מבוצרים בהם. מה אני אמור לעשות? http://img397.imageshack.us/my.php?image=cohhj4.png

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by Omri643,

בימים האחרונים שמתי לב שהסאונד נשמע ממש שונה במשחקים... שחסר משהו... וגיליתי מה לא שומעים- ב GRID למשל, כמעט ולא שומעים את הרעש של המנוע, רק אם מסתכלים מהזווית... ב AC כמעט לא שומעים את הדיבור... ב CALL OF JUAREZ כנ"ל, לא שומעים את הדיבור... אני די בטוח שהבעיה קשורה לזה שיש לי סראונד אבל לא בטוח איך... ואיך לסדר את זה...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by frogger81,

ראיתי את המשחק ביו טיוב והוא נראה מדהים. אני אפילו אסתכן ואומר התחליף ל WOW . בכל אופן רציתי לדעת אם מישהו קנה אותו כבר ואם הוא עובד טוב בארץ, מבחינת פינגים. מחכה לתגובות של אנשים ששיחקו כבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

שבוע טוב, האם יש מידע חדש אם המשחק HAZE יצא לPC? או שגורלו נגזר להיות משחק קונסולה בלבד?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by LazyBoy,

סוף סוף מידע מוצק על המשחק החדש בסדרה המעולה הזו! Gamespot ראיון עם המפתחים + קטעים מהמשחק Warhammer 40,000: Dawn of War II Interview 1 רק הקרבות מהסרטון הקודם (ז"א ללא הדיבורים של המפתחים) והפעם בHD http://www.gametrailers.com/player/34903.html

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים