משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אהלן! סיימתי את CRYSIS WARHEAD ואני מחפש המלצה למשחק(עדיף FPS)... שיחקתי כבר בCOD4,TUROK,MASS EFFECT, ASSASSINS CREED,UT4. אפילו שיהיה משחק קליל כזה, לא חייב משהו מפוצץ. תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! גלשתי ב-nZone של Nvidia וראיתי משחק ששמו-Hellgate: London מכיוון שאני מאוד אוהב משחקי אימה החלטתי לבדוק האם המערכת שלי תעבור את הדרישות המומלצות ציפיתי שהיא לא תעבור בגלל הזכרון של הכרטיס מסך מעבד, או OS אני רוצה לדעת כמה עברו את הדרישות המומלצות http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=5451
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק REQUIEM ועכשיו אני מעלה אות הוא אומר לי שהוא צריך DIRECT X 6.0 ויש לי 8.0 והוא לא מוכן להעלות אותו מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המשחק של דרגון בול החדש משחק פצצה לפני 10 דקות סיימתי אותו. ד"א למחפשי הגרפיקה זה לא זה, המשחק הוא לgba אב לאחלה משחק ממש כיף אני נהנתי מאוד מי שיחק פה ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הוא מסביר לי איפה לשחרר את הקבצים מהZIP אבל אני לא מצליח לראות את המפות החדשות ברשימה הוא אומר לי לרשום -dev בקיצור הדרך אבל אין לי מושג מה זה אומר יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תמונות שהתחבאו בתוך האתר הרשמי של סדרת משחקי הפעולה מאשרות את מה שחשבנו: Crysis Remastered עומד להיחשף בקרוב מאוד עבור המחשבים האישיים ושלושת הקונסולות המודרניות המרכזיות, עם טכנולוגיית עקיבת קרניים שתוכל לפעול על כל סוג חומרה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתם לב שיש סקינים לדמות? עם המשחק מגיעים שתיים, אז מפה נובעת השאלה - מאפא משיגים עוד?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום גיימפד XBOX360 ואני יכול לשחק במשחק אבל לא לשלוט על התפריטים דרך אגב אי אפשר לשלוט עליהם גם מהמקלדת אבל זה ממש מבאס לשחק ככה שכשאני צריך להיכנס לתפריט אני צריך לגשת למחשב מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי ראיתי אחד מהמשתמשים פה שיש לו חשבון ב raptr עריכה: לא משנה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול קבלתי מחבר את SILENT HILL III אחרי כמעט שנתיים שניסיתי להשיג את המשחק מקורי סוף סוף השגתי אותו,אחרי שסיימתי את SILENT HILL I או בשמו האחר SILENTSCAPE ואת SILENT HILL II DIRECTURS CUT הגעתי ל משחק השלישי ובכולם יש את אותה תחושת מתח ופחד כיפיים :errrr: עם זאת המשחק השלישי קשה מאוד יחסית לקודמיו והגעתי לשלב שבוט אני נלחם כנגד תולעת מוטנטית ענקית ולא הצלחתי להרוג אותה :'( יש עוד אנשים שמשחקים בסדרת המשחקים הטובה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שאלה קניתי כרגע את המשחק לאח שלי.מה השלבים הבאים שאני צריך לעשות כדי שהוא יוכל לשחק ב MULTIPLAYER ? בבקשה תביאו הסבר מפורט!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום! אני התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס ויסטה. התקנתי את המשחק ביושוק והופיעה לי שגיאה שאומרת -- "הפעלת הישום נכשלה מאחר שתצורת "זה לצד זה" שלו שגויה. נא עיין ביומן האירועים של הישום לקבלת מידע נוסף". מישהו יכול לעזור לי? וגם רציתי לדעת אם הויסטה מגיע עם DX10 מובנה או שצריך להתקין אותו? הכרטיס שלי הוא GeForce 8800GTS תומך DX10 ואני לא יודע איך להתקין את הDX10. תודה!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
גם אזרחי וגם קרבי, אחד מכל סוג אם אפשר לא מצאתי שום משחק שבאמת שווה. אני מקבל בקרוב סוף סוף ג'ויסטיק נורמלי (Logitech wingman attack 3) וצריך משחקים טובים אזרחי חשבתי על microsoft flight simulator 2004 אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי לסימולטור מטוסי קרב S: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בוורקראפט3 אני בשלב 8 עם בני-האדם (chapter eight) והמשימה שלי היא להרוס חמש אוניות אני מצליח להרוס שלוש אוניות אבל אני לא מצליח להגיע ל-2 האוניות שנשארו משהו יכול לעזור לי בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
משום מה יש לי לאגים במשחק הזה למרות שלא אמורה להיות כל בעיה ... יש איטיות מטורפת במיוחד כשיש מבט על היציע והאוהדים אך גם במחשק עצמו מורגשת איטיות מסויימת התופעה היתה לי גם עם כרטיסי מסך אחרי כמו 6800GT ו 7600GT , כל המשחקים האחרים עובדים חלק על הגדרות גבוהות רק הפיפא עושה בעיות יש לכם מושג מה הבעיה ? נ.ב מישהו הצליח להבין למה בהדגרות השליטה אי אפשר לשנות לדיגיטל ? זה פשוט לא שומר את זה אף פעם
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי! לאחרונה יש לי הרבה זמן פנוי (דבר די נדיר) ומרוב שיעמום חשבתי לחזור לשחק WoW שזרקתי אותו לפני חצי שנה בערך כי הייתי משחק כמו מכור. היום אני אומר לעצמי שאוכל לקחת את הכל בפרופורציה ולהגביל את עצמי בשעות המשחק, אבל אני לא בטוח ואני עדיין מתלבט. מצד שני, יש הרבה משחקי סינגל פלייר נפלאים שפסחתי עליהם בזמן האחרון ועוד הרבה שייצאו בעתיד ואני מעוניין בהם (SKYRIM) ואיתם אין לי בעיה שעות משחק מרובות בכלל. מצד שלישי, עוד מעט (פחות או יותר) יוצא SW:TOR שאני מת לנסות אותו, וגם Guild Wars 2 שהוא ההמשך לראשון שאהבתי מאוד (המשחק הכניס אותי לכל הז'אנר של ה-MMOS שמאוד התחברתי אליו). כמה שאלות יש לי בעצם: 1) עד כמה קל יהיה "להיכנס" ל-WoW כרגע? גם מבחינת מציאת גילה לריידים פה ושם, Heroi…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הראשון,אני מוצא את עצמי בתוך מן ספינה נטושה,אני מגיע בהמשך למעבר שחום ע''י משהו אפור,מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עוד מישהו מצפה ליציאת המשחק הזה או רק אני? לא שיחקתי אף פעם בראשון אבל המשחק הזה נראה דיי מדהים ... עם יעשו אותו איכותי מבחינת gameplay בסגנון שרק בליזרד יודעים לעשות אז זה הולך להיות משחק חזק! http://www.gamespot.com/pc/rpg/everquest2/media.html?gcst=eq2_lucanint_1013.asx&push=1
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בדמו שיצא שלשום לסילברפול אני לא מצליח לראות את הדמויות והגיבור שלי בכלל, לא בתפריט הראשי ולא במשחק עצמו. אני רק רואה את החפצים שהם מחזיקים, חפצים בעולם עצמו ואת הרקע - ללא הדמויות, פשוט חפצים שנמצאים באוויר! יש לי Geforce Ti 4200 של MSi מעודכן לדרייברים האחרונים של Nvidia. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
Just Cause 3 in development - report Just Cause 3 Release Date Rumored Just Cause 3 'set for 2012' - rumour
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון נוסף: השרתים חזרו והם פשוט בתחזוקה אמורים להיות מוכנים ביומיים שלושה הקרובים !! עדכון : השרתים בתחזוקה ויחזרו לתפעל תוך כמה ימים בצורה מלאה! אנחנו מצטערים לבשר אבל כל השרתים נפלו מסיבה לא ידועה ואנחנו מטפלים בעניין בכל המאמצים האפשריים. נעדכן אותכם כאשר הכל יחזור לעבוד . השרת TEAMSPEAK עדיין מתפקד ואתם מוזמנים להגיע תמיד! סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה! חשיפה קטנה : בנוסף אמורים להגיע עוד שני שרתים לביאף 4 ועוד שרת לביאף 3 בשבוע - שבועיים הקרובים !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הורדתי את הסימס 3 עם כל התוספות והוא נתקע לי בערך כל 5 דקות. בדקתי מבחינת חומרה http://www.systemrequirementslab.com ורשום שם שהכל אצלי בסדר. מישהו יכול לעזור לי לגרום לזה לרוץ נורמלי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-