עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Swed,

כל הזמן אני מקבל שגיאות אל תשלח... למה זה... קרה בפעם האחרונה היום במשחק הזה World in Conflict למה ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  2. http://www.amd.com/us-en/Processors/ComputingSolutions/0,,30_288_11054_11056%5E11074,00.html תהנו...

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by dor18,

המשחק קורס אחרי איזה שעה בשגיאה של COH.EXE למישהו יש מושג מה הבעיה ? המפרט זה 8800 GTX Q6600 VISTA עריכה: אוקי הוספתי תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. קניתי היום תמשחק אז דבר ראשון קיבלתי 2 דיסקים שכתוב עליהם DISC2 ודיסק אחד DISC3 ניסיתי להכניס אותם בכל זאת עכשיו במקרה נורמלי זה יפתח לך תפריט התקנה.........עכשיו לי זה פותח תדיסק עצמו בחלון נפרד כזה ובשתי דיסקים DISC2 האלה יש קובץ ווינזיפ MANHUNT1 בדיסק השלישי יש קובץ ווינזיפ MANHUNT2 תיקיה PROGRAMFILES ותיקיה של directX ניסיתי AUTOPLAY ולא עושה כלום ניסתי לעשות EXART לקבצי ווינזיפ וזה כל מיני קבצים של המשחק כאלה מוזרים ולבנים.......ואף אחד מהם זה התקנה או המשחק עצמו... WTF?!?!?!?! מחר אני שוב בקניון אז אני אנסה להחליף אם לא תוכלו לעזור לי....... אבל שמעתי שזה משחק פצצה אז בבקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by bigshock147,

תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 22/04/2014 מתחילים ב7 מסיימים ב9 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by maphisto,

טוב אז יצא עדכון לדמו אבל בכל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא עושה הסרה של הדמו לחלוטין ניסיתי גם קודם להתקין את העדכון ורק אז את המשחק כמובן ללא הצלחה ! אם למשהו יש הערות או שהצליח אז אני ישמח

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  7. מממ מעניין אפילו הורדתי את הסרטון מהאתר ולי זה לא נראה כמו הלבשה אבל באמת מעניין הלואי והלואי וזה יהיה XBOX נייד שיחליף את כמות המשחקים העלובה שיש לPSP <וגם את מחירו> ובטח יהיה ניתן להפעיל עליו יותר ממשחקים וסרטים אוך שישמע אותי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3221904,00.html

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by matanch,

שלום רציתי לדעת מה ההגדרות המקסימליות שאני יכול להשים במשחק ושהמשחק ירוץ חלק להלן מפרט מחשב: מעבד i5 זיכרון 4gb ddr3 כרטיס מסך GTX550TI מסך מחשב גודל 32" רזולוציה מקסימלית 1360x768 מערכת הפעלה win 7 64bit עוד שאלה האם תוספת של זיכרון ram יכולה לשפר פה את הביצועים?! תודה מראש לכולם! מתן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by deannahum,

שלום ! אני מעוניין לקנות אקס בוקס 360 בקרוב מארה"ב ויש לי כמה שאלות למי שמתמצא בעניין : 1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ? 2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ? 3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?) 4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ? 5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  10. וגם לינק כמובן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. משהו שמלווה במפות, תיכנון ועבודת חי"ר ריאלית...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by amitey,

מחפש משחקים בסגנון של RED ALERT אבל קצת יותר מתקדמים - יש למישהו המלצות?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by n9555,

מכווין שלא עזרתם לי בבעיה שלי עם השרתים (שפתחתי על זה 2 ת'רדים ) בbf2, אולי תעזרו לי למצוא את מחלקת התמיכה שלהם- אני רוצה לשלוח להם אימייל... חיפשתי באתר אבל הדפים משום מה לא עולים לי...

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by meni99,

שלום יש לי ויסטה מעודכן אבל אני לא מצליח להפעיל משחקים (bioshck & Stranglehold הוא תמיד רושם לי את מה שכתוב בתמונה המצורפת המפרט vista 32 bit Q6600 לוח gigabyte p35sl corsair 2GB 800 Mhz כ.מסך leadtek 8600gt extreme 256mb מעודכן 163.71 beta אני אשמח לעזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 13:25:22 הנה התמונה[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by segevgabay,

הורדתי את המשחק Half.Life.2.Lost.Coast עכשיו הוא שוקל 320 מגה וזה לא נראה לי הגיוני אז רציתי לדעת עם צריך את HALF LIFE2 כדי לשחק בזה?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by TomQuE,

TomQuE Tamirko UnderCat Manorah IINoMercyII TomQuE מאשר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/pc/driving/outrun2006coast2coast/index.html אני מאוד מקווה שהמישחק יהיה טוב לא שיחקתי בגירסאות לקונסולות אבל מישחק מרוצים של סגה נישמע טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני משתגע לא מצליח להבין איך אני אמור להפעיל תקודים מקווה שמישהו יעלה על זה הנה המקור: http://www.avault.com/cheats/getcheat.asp?game=mohaacc

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.fueledmod.com/ נשמע מבטיח, שילוב של GTA במנוע של HL2, מישהו ניסה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. משהו שניסיתי לעשות בעקבות משהו שקיים מקווה שתאהבו תהנו ותגיבו תגובות מה לשפר להוסיף רעיונות או כל דבר אחר יתקבל בברכה משתדל לאצלם קטעים טובים בישבילכם הצופים להבא זה רק ילך וישתפר כמובן בעזרתכם בזכות עצות רעיונות וגם ביקוש אז פשוט צפו תגיבו כאן מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=_0vKAWDTn3k&feature=youtu.be

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by inglor,

זה תופס יפה בכל מיני בארים בחו"ל, באר או מישהו עם בית גדול משדר טורנירים של סטארקראפט (נגיד GSL או MLG) כמו שמשדרים משחקי כדורגל גדולים. מישהו יודע אם יש בארץ משהו דומה או בסגנון? נשמע לי מגניב

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Pease Brother,

שלום יש לי שאלה איפו יש יותר שרתים ישראלים ב-source or in 1.6 וכמה בארך?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by noambaum,

יש לי כבר הרבה זמן את וייס סיטי ותמיד שיחקתי בו בהנאה עם GF4 TI4200 והכול הלך מצויין עד ששדרגתי לכרטיס FX5600 ומאז הגרפיקה נמרחת לי בצורה שאי אפשר לשחק רציתי רק להוסיף שכל המחשב שלי מעודכן מכל בחינה של תוכנה כגון xp-sp1 דריברים לכרטיס וכו וכו אשמח לקבל פיתרון או מענה בתודה נועם

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by Twister,

משחק חזזזזק לא משתווה לראשון מבחינת משחקיות אבל בהחלט המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה קיום

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by KoM,

למה זה נותן לי את ההודעה הזאת? מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.