עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alexrta,

כן כן אני יודע שהמשחק ישן.. אבל אני משועמם עד כדאי יעוש אז החלטתי להתקין היום GTA3 עכשיו אני מחפש מודים בעיקר מודים שישנו לי תמכוניות שמעתי שיש מוד הופך את המכוניות במשחק למכוניות 'כמו במציאות' חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :< אז אני ממש רוצה ת'מוד הזה ועוד מודים שאתם ממליצים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכם אני חדש בפורם הזה. יש לי בעייה מטורפת במשחקי רשת ב C&C Zero Hour שאני רוצה להיכנס למשחק עם חבר או ליצור משחק כ"HOST" הוא לא נותן לי את האפשרות... באפשרויות של המשחק הוא מראה שיש לי אייפי 10.0.0.1 ולא אייפי אחר שאיתו אני יכול להיכנס או ליצור משחק.... ד"א יש לי פירוול מובנה במודם (אלקאטל) ואני מבטל אותו ולכן אני לא מבין למה אני לא יכול להצטרף למשחקים של אחרים, גם אם אני רוצה להיתחבר הוא נותן לי הודעת שגיאה (Connection timed out) ולכן אני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות. ולשאלתי, מישהו יודע איך אני יוכל לסדר את העניין הזה כדי שאני יוכל להיכנס לשחק??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by Gosha,

howdy אני מחפש כבר זמן רב משחקי RPG בסגנון 1-2 Fallout, וכשאני מתכוון בסגנון אני אומר בלי קסמים, חרבות ואבירים וכל הבולשיט הזה, אלא משהו בסגנון עתידני, אולי אפוקליפטי - כמו Fallout. עדיף שהשליטה תהיה בשחקן אחד ולא בקבוצה (כמו Fallout:Tactics ו - Jagged Alliance).

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by t d,

שלום, לפני זמן קצר שיפרתי את המחשב שלי, השינוי הגדול היה radeon 9800pro במקום mx 440, התקנתי את need for speed underground ואני ממש נהנה ממנו עכשיו, בעיקר שיש לי סופסוף את אפקט הmotion blur. הקטע היחיד שמוזר לי שם זה שאת אורות הneon ששמים בתחתית האוטו אני לא רואה, ני מתקין חדשים ופשוט לא רואים אותם... למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by harry,

מישהוא מכיר איזה אתר שיש בו את הפתרון למשחק Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity ??

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by boogala,

זה לא אקשן או פעולה, זה לוקח הרבה סבלנות. כדי להירשם לחצו http://www.darkthrone.com/ ואם אפשר גם פה http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V23415B23415J23535R23520H23475D23505 בשבילי

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  7. אני לא מצליח לעבור את השלב BOAT,מאיפה אני יכול להוריד שלבים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by TimoTy,

יש איזושהי דרך לשחק במשחקי פלייסטיישן במחשב??

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by liav12,

כשאני מפעיל את המשחק הוא עושה מסך שחור כאילו הוא נכנס למשחק אבל באמצע פתאום הוא נותן לי הודעה: D3D Message בכותרת ומתחתיו invalide video mode אני מבין שזה כנראה בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201072&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0101200&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 הם אותו הדבר רק מה אחד גירסה אירופאית ואחד גירסה אמריקאית... אז בעצם מה ההבדל?? מה לקנות??

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לאח שלי FX5200 , והמשחק מזהה את הכרטיס שלו כDirectX 8.0 , ומה שזה מונע , הוא לא מפעיל PS2 , וזה הבדל ענקי בין הרדאון שלי שהוא מזהה את DX9 ובין הFX , אז באתי לשאול אותכם , מה אפשר לעשות כדי שהוא יזהה DX9(כי זה ברור שיש תמיכה מלאה בDX9..)

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by liiight,

דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או בפורום תצוגה. החלטתי כאן יש לי לפעמים ארטיפקטים מעצבנים במשחק, רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קורה. אני בOC קטן של המעבד (לא כרטיס המסך) אבל אני לא בטוח שזה קשור יש לי 61.77FORCEWARE

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. התקנתי מחדש את המשחק אחרי פירמוט, ועכשיו כשאני מתחיל לשחק אני רואה את כל המשחק ממש כמו בערפל. איכשהוא הצלחתי לצאת מחוץ לביוב אל החוף, ושם כל הדברים הקרובים נראים כנ"ל - חוץ מהנוף הקצת יותר רחוק שהוא נראה נורמלי. יש לציין שלפני כן המשחק עבד מצויין. המחשב: P4 2.8 FX 5900XT הגדרות תצוגה לפי ברירת המחדל שהמשחק הגדיר. יכולות להיות (רק ) 3 בעיות: 1. הגדרות. 2. בעיה בדיסק של המשחק. 3. חומרה - כ.מסך (למרות שמשחקים אחרים עובדים כרגיל).

14. Started by PhoenixBoy,

כשאני מנסה להכנס למשחק הוא אומר משהו על הכרטיס מסך ואני אומר לו "yes" ואז הוא לא מצליח להכנס ומראה שגיאה. מצ"ב תמונת של הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אחרי שאני לוחץ yes הוא שואל אותי: Use safe mode settings? אני עושה לו Yes. ואז הוא מציג את השגיאה וככה זה נגמר... ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by wow,

התקנתי את המשחק המקורי ושאני בא להתקין את ההרחבה,בהתחלה הוא רוצה לעשות UPGRADE או משהו כזה אבל הוא לא עושה. איך מתגברים על זה?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

פעם שיחקתי במישחק חמוד עם איש מפלסטלינה ניראה לי שהשם של המישחק היה neighborhood יש מצב או שמישהו יודע מה השם של המישחק

17. Started by X_Dror,

זה מגיע.... http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=9734&postdays=0&postorder=asc&start=0 שבוע הבא כבר יהיה אפשר לשחק ב- Counter Strike:Source המלא דרך Steam

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nadav1379,

יש לי משחק לסוני אבל אני לא יודע איך אני יכול לצרוב אותו בשביל לשחק בפלייסשטיין מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by QuAKeR_996,

טוב אז ככה. (XOD תכין את עצמך ... ) לפני שבוע בערך XOD פתח תרד על המשחק RICHARD BURNS RALLY. אחרי שקראתי תגובות כמו "למי שאין הגה המשחק הזה לא מומלץ , מפני שהוא גורם לתיסכול וזעם רב בשימוש במקלדת. בכל מקרה יש לי רק תלונה אחת לגבי המשחק וזה המספר הדל יחסית של המכוניות בהן ניתן להתחרות." החלטתי לרשום את זה "איזה שטויות אתם מדברים! אני אוכל את כולכם עם מקלדת! פשוט צריך למתן קצת את המהירות ולשלוט בטכניקות שמלמדים באימונים וזהו! משחק ענק מכל הבחינות. חבל רק שאין הרבה מסלולים כמו CMR" לא התכוונתי להתנשא ב "אני אוכל את כולכם עם מקלדת! " זה יצא ככה... פשוט רציתי להבהיר שגם עם מקלדת אפשר להנות מאוד ממשחק איכותי כזה. אחרי זה XOD רשם לי "מעניין, ניסית את הadvance…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by assaf990,

לרכבים במשחק יש נטייה ימינה או שמאלה- הרכב נמשך ימינה בעצמו. יש אפשרות לפתור את הבעייה המטרידה הזאת???????

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by xxdream,

שלום לכולם !!!! הייתי מעוניין לדעת אם שולחים לי XBOX מארה"ב האם הוא יעבוד בארץ ואם כן אז האם המשחקים של הארץ יעבדו בקונסולה הזו . תודה XXDREAM

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by nim901,

1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מפעיל את המישחק המקולל הזה זה רושם לי ארור ששם רשום: "you need a CPU with greater than 1.3 GHz proccesor speed on order to run this game" יש איזה דרך לעקוף את זה? רק שתידעו דום 3 פועל לי בהגרות בנוניות חלק! וגם ככה Far Cry!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הורדתי את ההתקנה של המישחק (הדמו) כשאני בא להתקין זה נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by fitch,

חברה אני ממש אוהב את המישחק hl ואני ממש מחכה בקוצר רוח לhl2 אז הינה המיפרט שלי תגידו לי עם המישחק יעבוד טוב ומה אני צריך לשפר... פנטיום 4 3000 kingmax 512 400ddr redeon 9600se לוח אם asus p4p800se dual ddr

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.