עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

זה משהו שאני לא הבנתי אף פעם. הרי זה משחק על כלום, משחק על החיים, חיים חסרי משמעות, חסרי מטרה .... חיים. אף אחד מאיתנו לא הולך לקולנוע כדי לראות סרט של איש הולך לעבודה, איש מוציא את הזבל, איש קורא עיתון אלא הולכים לסרטי אקשן, דרמה קומדיות ... אז למה במשחקים מחשב בהם יש משחקי אקשן, אסטרטגיה, ניהול ערים, תפקידים וכו' אנשים משקיעים את מירב שעותיהם (וכספם - 200 ש"ח על כל תוספת) על משחק שכזה ? טוב.. אני מודה שגם אני שיחקתי בו קצת אבל אף פעם לא יכולתי לשרוד יותר משבוע בהם השתמשתי בקודים התחתנתי ונודלו לי 2 ילדים (דיאבלו ואנדריאל - מי מנחש מאיזה תקופה יצאתי? ) מישהו פיענח את התעלומה הזאת ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Joe Blow,

שלום לכולם יש פה thread על משחק רשת ב generals ואנשים נתנו לינקים לריפלי. איך אני צופה בזה? הורדתי את קובץ ה .rep אבל איך אני פותח אותו? האם אני צריך לשים אותו בסיפריה מסוימת ולצפות בו דרך המשחק? אם כן איזו ספריה? תודה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by EG,

לפני הרבה זמן קיבלתי את הFLIGHT SIMULATOR 2002 ורק עכשיו שמתי לב שיש לי אפשרו גם להתקין את FIGHTER ACE 2. כמובן התקנתי, והתחלתי לשחק, להפתעתי היה זה מטוסי קרב ולא דמו! בניגוד לFLIGHT SIMULATOR 2002. אני רק רוצה לדעת מה הפואנטה של מטוסי הקרב כי אין יריבים ואי אפשר לירות. אבל לדעתי אפשר לירות וכמובן אפשר לשחק עם יריבים, אם משהו יודע שאני צודק, אז בבקשה להדריך אותי איך עושים זאת. תודה מראש "SHUTGUN".

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. שלום יש לי 2 סטים במשתמש אחד יש לי תמשחקים שלי ובמשתמש השני שזה של אח שלי יש את רוב המשחקים והוא לא משחק בהם אני רוצה להעביר מה שיש לו שם לסטים שלי אמרו לי שאי אפשר אבל אני חייב שתעזרו לי כי זה ממש דחוף לי כי אני רוצה שהמשחקים האלה יהיו בסטים שלי אמרו לי שסטים לא מתערבים בזה בגלל שהם פוחדים שגנבים ירצו להעביר דברים אבל אני לא גנב ואני יכול להביא להם הוחכות איך אני עושה את זה?איך אני מנסח להם מכתב שיבינו שאני לא גנב ושזה דחוף לי תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Shay17,

איך אפשר לסדר את הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by GameGems,

אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם, הסיפור מאחורי אחד ממותגי משחקי המכות הפופולאריים בעולם: TEKKEN.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד קבצים שיהפכו את זה לאנגלית?? הכל באיטלקית: גם הסאונד גם הממשק וקשה ככה להבין מה רוצים ממני שמה תעזרו לי איפה יש פאטצ' או משהו כזה שיהפוך לי לאנגלית הכל תודה :-[

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. יש לי תמשחק System Shock 2 המלא ,ולפי מה שהבנתי צריך להיות סירטון בהתחלה וגם בקטע אחרי הקורסים האלו. אפשר עזרה בבקשה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/461711/battle_field_2_yea_right/ lol!!!!! :lol:

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by quantoM,

כאשר קניתי את הCS:S דרך הtאתר של סטים הייתה שמה חבילה של עוד 5$ בשביל גרי מוד, אמרתי, 20 שקל בשביל משחק, למה לא? אז קניתי. נכנסתי למשחק, ולא הבנתי מה המטרה שלו, מה אני צריך לעשות ? והכינוי שלי היה n00b משום מה ??? מישהו בבקשה יכול להסביר מה הפואנטה במשחק הזה ? מה אני צריך לעשות ? בתודה ושבת שלום, Quantom.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by FC Chelsea,

שלום לכולם ! אנחנו מחפשים שחקנים ל SWAT 4 ברשת. (גירסה 1.1 חובה!) יש לנו שרת בהמאצ'י ואנחנו 4 אנשים שמחפשים לפחות 4 אנשים רציניים (וכאלה שיודעים לשחק...) למשחקים של 4 על 4 ברשת ! מי שמעוניין שישלח לי בבקשה בהודעה פרטית ואני אביא לו את הפרטים של החדר..

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  12. plain sight הוא משחק רשת חינמי ותלת ממדי, הרעיון בסיסי ביותר, לרוץ לקפוץ ולפגוע בשחקנים האחרים ;D http://www.plainsightgame.com/ משחק מאוד קטן (הורדה של 40M) אבל לא רע בכלל. כרגע אין אנשים שמשחקים בזה, לפחות לא בגירסה האחרונה, ולדעתי זה בזבוז.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by ixslashix,

למי שלא יודע על מה מדובר (כמוני עד לפני יומיים שלושה), אז זה סוג של MMO מלחמות טנקים עם אלמנטים ריאליסטים. אנחנו פה משחקים את זה בקלאן שלנו כבר כמה ימים ולא עוזבים את זה, זה ממש כיף, אני חושב שכולם יכולים להוריד ולנסות למרות שזו בטא "סגורה", רק צריך להירשם אצלהם ולהוריד. החיסרון היחיד הוא שהבטא ברוסית כרגע וזה ממש מעצבן אבל אפשר להסתדר, מי שרוצה לחכות קצת מוזמן, הבנתי שתצא גם בטא ארופאית... קיצר שווה לבדוק! http://www.worldoftanks.com/ ^^^^^^ טעות שלי, זה האתר הארופאי. האתר הנכון הוא http://game.worldoftanks.ru/update, כרום ממולץ בחום!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by klayton,

הפצה -Ubisoft פיתוח- Ubisoft Shanghai ז'אנר- Real-Time Strategy תאריך יציאה- Feb 24, 2009 אתר הבית- endwargame.us.ubi.com טריילרים- http://www.gametrailers.com/game/4730.html תאור המשחק: http://www.freak.org.il/sg_product~06100803~15~70.htm דרישות מערכת:

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Negative,

מקווה שתהנו!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by carman6,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן ובגלל חוסר במשחקים, החלטתי להתקין Gta vice city אבל בתהליך ההתקנה הוא מעלה לי ארור כלשהו... אולי אתם יודעים משהו על הארור או בגלל שזה מחשב חדש אני צריך להתקין תוכנה כלשהי... הנה הארור שזה עושה: תודה לכל העוזרים, שמעון

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by GNU,

לפני שאני מבצע פירמוט למחשב אני רוצה לשמור את השמירות של המשחק HL2 שלי. לפי מה שהבנתי את התיקיה הבאה צריך לגבות: C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\User\Half-Life 2\hl2\SAVE נכון? (השם משתמש הוחלף ב USER) ואח"כ בהתקנת המשחק בחלק של הרישום צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שנרשמתי בפעם הראשונה שהתקנתי? (ד"א המשחק מקורי).

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by dan9,

היי אני כרגע משחק בMedal of Honor Pacific Assault והבנתי לפי ההגדרות שאין שם AA ושאני יכל לפעיל את זה דרך הדריבר אז היכן אני בדיוק משנה חברים?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:16:23 שיניתי לזה!זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  19. Started by User_Name,

שלום, יש לי בעיה עם המחשק Dungeon Siege, ותאמת, אני לא מתפלא כי כתוב Microsoft על האריזה... המשחק קורס בכל מיני מקומות במשחק, בין עם זה ברשת, או בסינגל פלייר, בין עם זה שאני עוזב משחק של מישהו או סתם משחק.... המפרט בצד, כרטיס מסך Radeon 9500pro BBA + Catalyst 3.6 מערכת הפעלה WIN XP. פעם ראשונה שזה קורה לי..... הכל התחיל מאז שפרמטתי וקיבלתי את הכרטיס מסך בפעם השלישית או הרביעית.... אודה לעוזרים... ??? :'(

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by POD,

שלום לכם, אני גם מצטרף לחגיגת ה-MAFIA פה בפורום . יש לי בעיה, הגעתי לשלב 9-2 ב- A TRIP TO THE COUNTRY, אני צריך לפגוש את פולי באיזה מוסך. בקיצור הגעתי ואז המשחק מתחיל לטעון שלב חדש ובאמצע הטעינה המשחק נסגר לבד. סרקתי שגיאות בכונן, עשיתי איחוי, וירוסים וכו'. שום דבר לא עוזר (אה, גם התקנתי את ה-PATCH של המשחק). אם אף אחד לא יודע איך לפתור את הבעיה אשמח אם מישהו מכיר איזה CHEAT כדי לעבור את השלב הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  21. אם מישהו מכיר מקור הורדה יותר טוב ומהיר בקשה שיתן קישור נראה לי גם שצריך להרשם בשביל להוריד ולא בא לי

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by erezh13,

שלום, ניסיתי להתקין Soldier of fortune2 ועליו להתקין את הפאצ' של הGold edition וזה פשוט דופק לי את המשחק, ניסיתי כמה פעמים להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש + הגולד אדישן אבל כל פעם זה דופק לי את המשחק מחדש! המשחק שלי "קנוי" אם אתם מבינים למה אני מתכוון, תודה. תמונה מהמשחק + הגולד אדישן:

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. עם מה יותר מומלץ לשחק בGTA SA - מקלדת או גיימפד? עם מה אפשר להתבטות יותר בחופש הפעולה ובמהירות התגובה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by huber,

היום התקנתי משחק נוסף בסידרת NO ONE LIVES FOREVER המדהימה הנקרא Contract JACK Just Another Contract Killer. עד פה הכל טוב ויפה, אך המשחק עצמו הסאונד לקוי. המשחק משמיע רק SFX (אפקטים כגון יריות, פתיחת דלתות וכו) ולא משמיע את המוזיקה או את הדיבור שמהווה חלק משמעותי מכל משחק - בעיקר במשחקים מסידרה זו שניחנו בחוש הומור ייחודי. משיהו נתקל בזה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.